|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Cytat:
wygląda jak Królowa Kothów ![]() 2. very minimalnie - w sumie matujący też tylko wyrównuje koloryt - jutro porównam oba na spokojniej (kryjący skreśliłam do syfiorów zużyję) bo dziś juz dawno zmyłam pudry. Ale ja wiedziałam, że w mineralsach raczej albo krycie ale i ciasto, albo naturalny efekt kosztem krycia. Pierwsze wrażenia dopiero miałam - że matujący ciut więcej kryje, ale może to złudne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-22 o 20:28 |
||
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak myślicie? Czy sok brzozowy mozna zamrozić? Taki kupiony ze sklepu? No bo mam w kartonie półtora litra, a tu zalecenie zużyć w ciągu 48 h od otwarcia. No to sobie pomyślalam,że jak jutro otworzę, to resztę poprzelewam w male buteleczki po soczkach i codziennie zużyję jedną porcję? chyba nic mu nie powinno być, najwyżej oslabnie lekko? To by było 4 dni po terminie, zamrożone. Chyba powinno być dobrze? |
|
|
|
|
#3303 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogle dostalam jakiś czas temu blogosławieństwo od ciotki i mogę iść do niej do lasu ciągnąć sok brzozowy jak już przyjdzie pora ![]() Ciekawe, czy mi się uda
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
W przerwie meczu 14-13 dla nas
A bo to zdjęcie ze względnej młodości ok 7-8 lat Długowieczność zapewne zawdzięcza stałemu towarzystwu ofczarka alo niemieckiegoRachelo A pory na nosie przykryje? Nie zależy mi na totalnym ich unicestwieniu, bo takie krycie momentalnie je rozkręca do powiększania się. |
|
|
|
#3306 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale jazda!! Fotorelację koniecznie zrób!! ![]() A w co gramy?? Bo jeśli chodzi o wynik, to przy naszej reprezentacji i w piłkę nożną jest taki możliwy... ![]() Nesko, będziesz w sobotę na warsztatach??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety na warsztatach nie, na afterku też słaba szansa ehhhz rozpaczy w ramach postanowień noworocznych potratuję cellulit baniochami chińskimi.... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-22 o 22:11 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to oby się udało ustalić Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kociastego i owczarka Jak nie zapomnę z wrażenia ![]() Nie no powinno być dobrze, tato obiecal ze będzie chodził ze mną i mi pomagał te soki ściągać
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#3313 |
|
|
Ale, ale, Aleksandra,
Ale, ale, ale ładna, Ale, ale, ale skromna, Ale, ale sexi-bomba... Czyli pozdrowienia z przystanku. Jeden autobus nie przyjechał, ale za to kolejny pojawił się wcześniej, a kierowca gra disco-polo na maxa... Dzień zapowiada się ciekawie... Czego i Wam życzę!
|
#3314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. hmmm ja mam czarne, zawsze, nawet po usunięciu, i tak wracają za 2 dni, no przy kwasie są szarobure - więc moje widać bez kitu z pół metra, dla dobrze widzących z metra - o ile pamiętam troszkę je rozmył, ale dziś sprawdzeu naocznie, jak się wypudrzę, ( bo ja już nie zwracam na to uwagi, to część mnie ) albowiem uwaga uwaga - idę dziś do lekarza umieram na @ i muszę prezentować obcemu chuopu swe znamiona - niech go szlag ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
współczuję, nóż w kieszeni się otwiera
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-23 o 10:25 |
||||
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() A juz myślalam,że pijesz od rana |
|
|
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Oczy zamarzają Tylko muszę pogrzebać w kompie ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
mam usuniętych hmmmm kilka ![]() 2 Eh moje też widać na metr na szczęście wada wzroku pozwala mi ich nie zauważać Mam takie samo podejście , już wszystkiego próbowałam one były są i będą ... jedynie sypki puder im nie szkodzi i troszkę zakrywa mam inglotowy ...---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-23 o 13:14 |
||
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej nie myśleć, tylko, że qrde o złym to jakoś łatwo te myśli przyłażą do musku ![]() Macham znad zimy again Po południu sanki Tzn ja to będę co najwyżej je ciągnąć ![]() Do Ewuś ![]() ![]() Moją didkę dziś wiozłam na sankach do przedszkola i przez całą drogę się cieszyła (jakby śnieg pierwszy raz widziała ![]() no w sumie na sankach to pierwszy raz tej zimo-wiosno-jesieni jechała) i komentowała, a ja jej cały czas buźkę kazałam zamknąć ![]() Do Rejcz ja sama sobie postanowiłam, że musi być lepszy rok i qrde muszę, muszę tak zrobić by był ![]() Chcę namówić Tżta na tańce Darmowy kurs tańca i nie kce no A kiedyś już chodziliśmy i qrcze lubię tańczyć. I jeszcze koleżanka ma swojego męża spytać, żeby oni też chodzili, ale ciężko to widzę ![]() No nic może popytam jakiś chętnych, wolnych kolegów Tż mi nawet jednego zasugerował
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierz mnie! wybierz mnie!
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff znalazłam, przeraziłam się że je wcięło
![]() Moje bratnie duszyczki ![]() Bardzo za nimi tęsknię ![]() Zdjęcia stare ale i tak je lubię
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wisz, jak chuop nie chce to nie chce, choć z drugiej strony może i dobrze zabrać takiego siłą, a nóż się rozluźni, taki taniec "zbliża", robi się coś blisko razem i w ogóle. Chyba, że się zbliżysz z kolega, chuopin będzie zazdrosny, no tez jakiś plus. Mnie już przeszły chętki na tańce, nie lubię "zajęć w grupach". ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() Nesko akyualizacja Anabelka rozświetlającego: Po pierwsze primo: weź moje słowa w porządny nawias, albowiem ja mam wrażenie że mam wymagania wygórowane niczym Księżna Wszechczasów Nic mi nie pasuje, nic. Rozświetlający - po nałożeniu - nie rozświetla, ale w sztucznym swietle dyskoteka Jest suchy, włazi we wszystko, załamania etc. Pory na nosie teraz przykrył, acz z prześwitem, słowem ja swoje widzę, ale są pod płaszczykiem ale zaznaczam, nałożyłam tym razem dużo, obowiam sie że za dużo, albowiem ałożony bardzo cienko nie istnieje . Na razie lepszy imo Everyday Minerals Mayujący. No ale chciałam poznać Anabelki to mam . Nie umiem sobie znaleźć perfuuuuuuuum. Muszę coś na pocieszenie po tym Sesni, ale Amarige Mariage nie jest równie pocieszające. She/ Femme Emporio Armani? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-23 o 15:00 |
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to stare zdjęcia są O kurteczka to znowu nie wiem jaką formułę brać Też mam duże wymagania a raczej może wyobrażenia, po których następuje bolesne zderzenie z rzeczywistością Ja to zwalam na karb zbyt wybujałej wyobraźni ![]() Szukanie perfumy jest fajne i ekscytujące
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-23 o 15:07 |
|
|
|
|
#3323 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#3324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za to jestem kulawa i chodzi mi się 10 razy gorzej niż zwykle, no więc hmm..... no nie lubię i już, właściwie to nienawidzę nawet ![]() Cytat:
jeszcze darmowy to już w ogóle, fajnie byłoby skorzystać Cytat:
Ale tu ruch dziś
|
||||
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No jest, jak się nie szuka na siłę, bo ja znalazłam a one niedostępne, więc teraz szukam tak trochę coby zapomnieć Trafiłam na chirurga młodego . Fajny był. Jednak cięcie za minimum 1,5 miesiąca, i zadzwoni Tak to jest jak sie chce coś wyciąć za darmo .
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ze chirurg fajny tez dobrze Ja się pochwalę że idę jutro do teatru na "Lot nad kukułczym gniazdem" to grzech było nie brać
|
|
|
|
|
#3328 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad marchewki Ale odkryłam cudne stoisko w Galerii
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama była na Wilku z Wall Street - no i mówi że szum to media potrafią robić, krytycy srytycy, a to po prostu zwykły, typowy amerykański film choć ja mam słabość do Scorsesa i DiKarpia więc pewnei spojrzę łaskawszym wzrokiem Ichnią Infiltrację mogłabym oglądać non stop
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tzn nie mówię ze zły, bo rola Leo jak zwykle super, no ale bez przesady
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Została u rodziców a;lbowiem mój Negatyw ma silną alergię 
wygląda jak Królowa Kothów 

współczuję, nóż w kieszeni się otwiera

A kiedyś już chodziliśmy i qrcze lubię tańczyć. I jeszcze koleżanka ma swojego męża spytać, żeby oni też chodzili, ale ciężko to widzę 

Nic mi nie pasuje, nic.
jeszcze darmowy to już w ogóle, fajnie byłoby skorzystać