|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Ja też bym chciała moim ruskim niebieskim
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego wcześniej ich nie robiłam ...![]() Jakoś mi się posty nie chcą łączyć.... Co tu zrobić... |
|
|
|
|
#3273 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Maja a w końcu to jaką ksywę sobie wymyśliłaś na te potrzeby co miałaś i pisałaś?
Cytat:
tylko on chyba only przez neta do zamówienia, nie chodziłam po zielarniach ani aptekach i nie wiem czy tam dostępny, może na dozie by sie dało zamówić z odbiorem u się? ![]() a że sie kończy mi może z rózią jakiś? trzyma do dziś czy przeszło? Cytat:
2. ja miałam chińtkie od taty, dziedziczne stalówka się rozcapierzyła, pióro zostało na pamiątkę goopoty mej ale już nie pisze. a na 10 chińtkich kupionych może jedno nie drapało papieru, och jak ja tego drapania nie lubię. szukam nadal pióra idealnego jak tamto ale chyba nie znajdę. musi być takie właśnie chińtkie na pompkę i tak zbudowane, odkryte stalówki są beee. mam parkery 2 i to zuooo a rysuję goopoty nie wiem jak się nazywa takie rysowanie jak się człowiek zagada przez tel i mazia sobie coś i potem z tego maziania różne abstrakcje wychodzą (nie słoneczka czy serduszka) to właśnie takie sobie abstrakcje wypełniane tuszem lubieu popełnić tylko bez tel odstresowuje mnie to no i zapach atramemtu 3. ryczy, wierzga się dalej przy jedzeniu, ja siwieję ale tyje, tyle dobrego przynajmniej ![]() Cytat:
a dziękuję ![]() śniek jak topsz, że (już) garaż mam rano ludziska skuwali lód z samochodów jak już je odśnieżyli obejrzałam wczoraj 2 odcinki masters of sex, podoba mi się
|
|
#3274 |
|
Piers do przodu
|
Golden
![]() Miłego dnia Baru
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
ie ieści ię
![]() Cytat:
Bo wtedy jak pada deszcz to można buty przemoczyć ![]() Taa ![]() Źle ze mną, a miał być ten rok lepszy ![]() No i macham znad zimy ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Może za duży odstęp czasowy (aż 5 minut ) i dlatego nowy się zrobił Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3276 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co to ja chciałam... A wiem. Rejcz, a propos tego co potrzeba do pielęgnacji paszczy. Wszystko święte słowa ale chyba sprawdzają się u osób z bezproblemową cerą. Bo widzi taki bezproblemowy człek, że acha, po tym kremie się nie świeci i nic mu nie wyskakuje więc ok. A ten żel lepiej myje od mydła, kupujemy. Natomiast jak u mnie ciągle coś wyskakuje to se myślę: a może po tym kremie, a może powinnam kupić jakiś kwas, a może nie ten kwas, a może źle oczyszczam, a może to zły puder, a może dieta, a może kurna nie taka koniunkcja planet. Zaglądam na blogi, do sklepów z półproduktami i na forum, każdy poleca co innego: jednemu pomogła glinki, innemu kwasy takie owakie, innemu mikrodembrazja albo odstawienie czekolady i głupnę. Z włosami mi jakoś łatwiej dopasować pielęgnację. |
|
|
|
|
#3277 | ||||
|
Mother of Cats
|
Flo
i niech zły nastrój sobie pójdzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z super prostych rzeczy to może soczewica (np. czerwona, bo szybko się gotuje) z podsmażoną cebulką i ziołami? Ew. dosmaczona czosnkiem? Heloł! Witamy nową Barowiczkę Cytat:
Po ziemniaczki bym sobie do niej chodziła, po cebulę, po zagrzebane w piachu marchewki i buraki Śliczny A propos kotów - u nas się dziś krew polała, dosłownie niestety Milka bawiła się z M., w "kot goni pana, a potem pan goni kota, a potem znów kot goni pana, a potem...", i po kilku rundkach ni z tego, ni z owego pacnęła mu pazurami w twarz. Wciąż jest niezadowolona z towarzystwa nowych kotów i cokolwiek nerwowa, ale żeby aż tak? ![]() A nie mówiłam, że fajny ![]() To obyś dalej się czuła dobrze, ale Twoja choroba niech się poczuje źle i sobie pójdzie, o! |
||||
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Flo
śliczny Cytat:
![]() ![]() Pochwalę się, że spadł drugi zbędny cm w talii i wreszcie mam wymarzone proporcje
|
|
#3279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apetyt się rozbudza a doopa rośnie ![]() Cytat:
(specjalność orange) mieliśmy taką, trwała prawie 3 miesiące tak więc uzbrój się w cierpliwość Cytat:
)Cytat:
staram się nie poddawać, ale głupie myśli trudno odgonić za to b. cieszą mnie Twoje wyniki ![]() Cytat:
![]() no nerwowa pewnie jest, a poza tym to może zbyt wiele tych rundek było koty szybko się "nudzą" i wtedy pokazują pazury, już się nauczyłam kiedy przestać ![]() Neska i dobry wszystkim
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-01-22 o 15:55 |
|||||
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cuuudny pyszczek Cytat:
a to mil bananowa i tak po kazdym się nie barzdo nadaje, raczej zamiennie z czymś, proteinek dużo ![]() Moja ostatnio ulubiona, nadająca sie do używania po każdym myciu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...do-wlosow.html no i niezawodne, zamiennie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ditioning.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...enerujaca.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...roteinami.html mleczną milę miło wspominam, ale też raczej nie po każdym myciu i to jest miłe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html A dziś testuję tego cudaka http://www.naturnika.pl/pl/p/John-Ma...jacy-10-ml/678 i jak narazie calkiem niezły, |
|
|
|
|
#3281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba też muszę się zakochać, nic tak nie wyszczupla jak świeże płomienne uczucie ![]() Cytat:
czyli jednak Bingo , albo jednak Biovax lub Mila, bo Bingo mam jeszcze 12 ekstraktów (właśnie znalazłam
|
|
|
#3282 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A z rzeczy tanich i tuż pod nosem uważam za niezłe to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...s-spulung.html Garnier Oleo mnie osobiście zaczął obciążać. Całkiem niezła jest nawilżająca Bioetika: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html Ale podobno niektórym robi busz. Ja używam obecnie tej Bioetiki i zamiennie Hydratora. |
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, a tej isany nie znam...jak wykończe rożową ( też niezła ) to sobie kupię ![]() I Bioetiki też nie miałam...jak robi busz, to coś dla mnie A można ją gdzieś stacjonarnie czy tylko w necie? |
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kallos keratin wyślizguje włos, ale różni się od latte tylko dodatkiem keratyny i cytrynowym zapachem ![]() O tym, że biovaxy wielbię, to już chyba w Barze wiadomo. I oleje - jak mi ostatnio D. nakręcił filmik telefonem, to się nadziwić nie mogłam, jak mi się włosy błyszczą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-22 o 18:04 |
||
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekieeelnie wydajne, dziś przyszedł Sylveco tymiankowy - bossssskie jest, i ma rozjaśniać kwas japkowy ma ![]() Ad Fitomed - lepszy ten do suchej skóry, na zimę zdecydowanie, do tłustej używam rzadziej, głównie latem. |
|
|
|
|
#3286 |
|
Piers do przodu
|
Najważniejsze, że przez ten urlop w szpialu ubyło mi prawie 3 kilo
choć to kropla w morzu ( znaczy 10%)Dzięki dziewczyny
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-01-22 o 17:38 |
|
|
|
#3287 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaach to byli czasy, teraz też jeszcze niby odpał ale już figurrra nie ta, emocje jednak nienajświeższe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie powiem, wtedy to nei był mój sport, to była konieczność, teraz spijam piankę i się bawie, choć z duszą na ramieniu bo dziadostwo lubi wracać. Cytat:
Choć to też niekoniecznie dobre rozwiązanie. Bo jak zaradzić kłuciu w ówczas? 2. no włąśnie na słodko odpada, ale soczewiczka naaaaaajjjjjssss - tego mi potrza, złaszcza z cebulką 3. No jest to komfort. Mnie szlag trafiał jak chodziłam jak dromader z zakupami ze spożywczaka. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Ale i złagodzenia choroby o ile to możliwe, zapanowania nad nią życzę, i jaknajrzadszego pobytu szpitalnego, choć ja też w tydzień 3 kg straciłam w szpitalu, no ale szybko je odzyskałam także zmarnowany czas Miłego ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Odcienie w każdej formule brałąm Golden od FAIR, FAIREST do LIGHT Kryjacy - widac go chamsko, robi ciasto, no ale jak komuś to nie przeszkadza to kryje totalnie. Dla mnie formułą na nie. Matujący - świetny, nie wysusza, niewidoczny na twarzy ergo krycie minimalne. Ale lubię to. Rozświetlający - nie rozwietla w świetle dziennym, w sztucznym migocze bez sensu drobinkami miki? nie nawilża bynajmniej, ale chyba nie miał tego robić, jest neiwidoczny, w dziennym swietle nie robi nic. Ja żem blada z rumieniem do zakrycia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-22 o 17:44 |
|||||||
|
|
|
#3288 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
chwilowo stawiam na minimalizm.2. miałam z wymiany i tak jak różowa nic u mnie dobrego nie robiła tak ta była spoko jeśli chodzi o codzienne stosowanie albo mieszanie na noc. 3. kupowałam na Allegro. Fajna jest bo nie ulizuje ale jednocześnie mnie nie puszy. A, no tak, po kilku eksperymentach się odechciewa. |
||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad żel - no cóż, przyznam, że nie będzie obiektywnego odczytu względem rozjaśniania, ponieważ stosuję serum z glikolowym jednocześnie i tak jakby nie zauważę działąnia samegonżelu. Ale wolę go po stokroć od Fitomedów, gdyż się nie pieni. Nienawidzę pieniacych sie myjaczy, nie znoszę piany, spłukiwania godzinami etc etc. Poza tym piany wysuszajo. Żel ma jednak jeden minus na zimę - chłodzi No i ma smak (zapach ma, oczywiście chodziło o zapach ) syropu Thymi, także to tylko dla takich popaprańców jak ja, którzy uwielbiają zioła . Jest też rumiakowy jakby kto wolał. Poza tym ja używam z 6 różnych oczyszczaczy jednocześnie, tzn zamiennie. Raz kremowy, raz Lush, raz olejek, raz balsam, raz żel jeden drugi etc etc. No mówię Wam, freak freak i maniak. Inaczej wszystko mi się nudzi. A teraz idę buszować za perfumami. Niech mnie ręka boska broni od klikniecia pewnej rzeczy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-22 o 18:34 |
|
|
|
|
#3290 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isany się boję, po lekturze KWC podjarana nabyłam szampon nawilżający, a on zrobił mi łupież ![]() Bioetika wygląda b. ok. dzięki a wszystkie Garniery i Loreale u mnie odpadają ![]() Cytat:
Cytat:
a filmik poka poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bar pocieszy
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() prywatny
|
|
#3293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czyli musi być po prostu 20 stopni i słońce, innego wyjścia nie ma ![]() Cytat:
tylko skąd w takim razie samopoczucie złe? Cytat:
może bym spróbowała kiedyś? tylko co można ugotować np? ![]() Flo
|
||||
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- w seiciuni widziałam pasztet i zupę - ale nigdy nic takiego na szybko typu potrawka |
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fcale nie psze pani. Wycofana biala z różową nakrętką jest świetna ( jeszcze ma zapasik), a i ta nowa różowa do mycia się nadaje. I do doldawania do henny sa idealne Znaczy byłaś ubrana tylko we wlosy ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Bierzesz szklankę soczewicy czerwonej i gotujesz w garze z wodą. Kilkanaście minut, błyskawicznie sie ta gotuje. W drugim gotujesz kaszę gryczaną wg przepisu na opakowaniu. Tez szklanka. Na osobnej patelni podsmażasz na oliwie cebulkę. Albo co tam chcesz, warzywa, mięcho, czy co Ci do głowy pzryjdzie. Wrzuucasz soczewicę i kaszę, podsmażasz razem kilka minut i gotowe. Proporcje kaszy i soczewicy dowolne, ale najlepsze pól na pół albo wiecej soczewicy. Z samą cebulką, jajem sadzonym i ogorem kiszonym super. Z warzywami też. |
||
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz do henny do mycia, no ok, ale jako producent zaleca do odżywienia włosia i spłukania czy robią dobrze? czy sprawdzajo sie jak stoi w opisie? mnie od nich wsio wysusza, podrażnia, jest tandetne - btw muszę komuś oddać maskę granat i aloes oraz szmapon jakiś tam z pszenicą czy coś - i nikt nie chce |
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko do henny, wycofaną do mycia i do olejowania czy tam mieszania z innymi żelami aloesowymi i takimi tam ![]() Tak samą to ledwo kilka razy nalożylam, jak wiedziałam ze nigdzie nie wyjdę, bo jakoś normalnie to mi ręka po inne sama leci ![]() 2. Te wcale mi nie podeszły jednak. Na początku było ok, a potem....a potem odzywką wymyłam wannę, a szampon chyba mlody wykończyl... |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej poka
![]() eeee coś przeoczyłam ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- aż tak to nie , sławetna wycofana była b. ok. i jeszcze cuś we tubie miałam?? i też było dobre
|
|
#3299 | |
|
Mother of Cats
|
![]() No właśnie nie wiadomo ![]() Cytat:
Po prostu soczewicę z podsmażoną cebulką, czosnkiem i ziołami lubię czerwoną (gotowanie do 20 min bez namaczania) i zieloną (gotowanie 40-45 min bez namaczania). I to wsuwam solo albo z surówką. Tak jak Stazja pisała z kaszą - ja robię z ryżem zieloną + podsmażona cebulka Ponoć aminokwasy z soczewicy i ryżu fajnie się komponują Do zupy warzywnej wrzucam czerwoną, żeby się reszta warzyw nie zdążyła rozpaść w oczekiwaniu na miękkość zielonej. Uwielbiam zapiekankę soczewicowo-twarogową (właśnie nią przekonałam TŻ-ta do soczewicy) [gotujesz szklankę soczewicy, podsmażasz 1-2 cebule drobno pokrojone i za 2-3 garści pokrojonych pieczarek; do miski wrzucasz: ugotowaną soczewicę, usmażone cebulkę i pieczarki, 1/2-3/4 kostki twarogu, jajko surowe, dosypujesz trochę soli, pieprzu, przypraw typu czosnek niedźwiedzi, oregano itp., co się lubi - mieszasz wszyćko, przekładasz do prodiża / naczynia do zakiepanek i wstawiasz do piekarnika; po ok. 30-40 min gotowe] Kotleciki można z soczewicy robić przeróżne, jak zblendujesz ugotowaną i dosmaczysz to pastę do kanapek, do sałatki można to wrzucić. Tu przepisy z soczewicą z White Plate. Pobuszuj też na puszka.pl - multum pomysłów, wyszukiwanie po składnikach/okazjach/nazwach, no i system komentarzy pomagający wyłowić wypróbowane przez kogoś przepisy. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-01-22 o 20:21 |
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej wszystkim
![]() Nie ogarniam już postów i ilosci informancji..... Kociambra ma 19 wiosen Została u rodziców a;lbowiem mój Negatyw ma silną alergię ![]() Red Diecięca szczoteczka mienksza jest trochę i ma małą główkę mi pasuje do porów na nosie ![]() Rachel dzięki za sprawozdanie z Annabells to rozświetlający nic nie kryje? Widzę że pielęgnaja włosów na tapecie jutro opiszę swoją bo rewolucyjna jest dla mnie i bardzo zmieniła włosy me na+ Lecę na naszyszych szczypiornisów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

ale tyje, tyle dobrego przynajmniej 

i niech zły nastrój sobie pójdzie
Po ziemniaczki bym sobie do niej chodziła, po cebulę, po zagrzebane w piachu marchewki i buraki 

piekieeelnie wydajne, dziś przyszedł Sylveco tymiankowy - bossssskie jest, i ma rozjaśniać
Aaaaaaaaach to byli czasy, teraz też jeszcze niby odpał ale już figurrra nie ta, emocje jednak nienajświeższe
także zmarnowany czas
No i ma smak (zapach ma, oczywiście chodziło o zapach ) syropu Thymi, także to tylko dla takich popaprańców jak ja, którzy uwielbiają zioła