Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 17:48   #2491
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Czesc Kochane! my juz po usg polowkowym dzidzius caly i zdrowy taki fajny pulchniutki sie wydawal doktorek mnie zwazyl juz 56.5 kg!
super

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 17:52   #2492
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc Kochane! my juz po usg polowkowym dzidzius caly i zdrowy taki fajny pulchniutki sie wydawal doktorek mnie zwazyl juz 56.5 kg!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 17:52   #2493
lolitka888
Rozeznanie

Witam się dopiero dziś
Przez chwilę myślałam,że jestem na innym wątku,tyle nowych osób
Witajcie
Karlain poszalałaś z negliżem
Vampirko za zakup wózka!! super!
GosiusKochana gratulacje ogromne z wieści,że będziesz miała córeczkę
Niki to jak dziś świętujecie?

Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla pupci Hani
Princi super,że wszystko dobrze na połówkowym

Ja właśnie wrócilam z tesco z zakupów z Tatą i normalnie,aż wierzyć mi się nie chce z jaką chamską babą miałam styczność. W sklepie pełno ludzi i mega kolejki to stwierdziliśmy z ojcem,że ciśniemy do kasy z pierwszeństwem. Ten znak wisiał nad kasą nr.19 gdzie akurat nikogo nie było. To idziemy do kasy obok nr.20 i tata się pyta czy ta kasa również jest z pierwszeństwem i kasjerka mówi,że tak i żeby podejść. No to Tata mnie woła a przed nami stała jeszcze jedna babeczka chyba z 9 miesiącu już no to On mówi Jej by jeszcze ona weszła przed nami. No to poszła,wyłożyła się. Jedna Babka co miała już na ladzie zakupy nie robiła zadnych problemów,druga przed nią owszem. Skasowała tą pierwszą w ciąży i mówi byśmy się wyłożyli no to wykładamy się a ta jedna (co mialabyć kasowana)mówi do mnie"moglibyście chociaż odczekać a nie tak jedni po drugich,ja tutaj też robie zakupy". Po chwili podeszła do niej chyba córka z dzieckiem. Ja jej wtedy nic nie odpowiedziałam. Mówie jej "przepraszam"żeby się posunęła bo chce przejść,żeby zbierać zakupy a ta stoi jak święta krowa i toruje wózkiem to wziełam jej ten wózek i sama przesunęłam żeby wyjść..ostentacyjnie go wciągnęła z powrotem. Wzieła tego synka i posadziła na ladzie "ja też stoje tutaj z dzieckiem!" Ja na nią patrze i zbieram te zakupy i nagle mój tata ją prosi by odjechała wózkiem bo chce wyjechać a Ona do niego"teraz Pan będzie czekał" My szok!! i Tata musiał wyjechać kasą obok! Normalnie co za bezczelny babszyt to do teraz mi się wierzyć nie chce! Ja głupia oczywiście się nie umiałam odezwać na czas i dopiero pózniej wpadłam,że mogłam jej odpowiedzieć,że gdyby przepóściła przed siebie tą kobiete w ciąży to nie byłoby jednej po drugiej! Z resztą uważam,że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo przed kobietą z dzieckiem..a już na samym początku jest osoba niepełnosprawna.
Masakra! az się zdenerwowałam niepotrzebnie!

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2014-01-23 o 18:01
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 17:57   #2494
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wrócilam z tesco z zakupów z Tatą i normalnie,aż wierzyć mi się nie chce z jaką chamską babą miałam styczność. W sklepie pełno ludzi i mega kolejki to stwierdziliśmy z ojcem,że ciśniemy do kasy z pierwszeństwem. Ten znak wisiał nad kasą nr.19 gdzie akurat nikogo nie było. To idziemy do kasy obok nr.20 i tata się pyta czy ta kasa również jest z pierwszeństwem i kasjerka mówi,że tak i żeby podejść. No to Tata mnie woła a przed nami stała jeszcze jedna babeczka chyba z 9 miesiącu już no to On mówi Jej by jeszcze ona weszła przed nami. No to poszła,wyłożyła się. Jedna Babka co miała już na ladzie zakupy nie robiła zadnych problemów,druga przed nią owszem. Skasowała tą pierwszą w ciąży i mówi byśmy się wyłożyli no to wykładamy się a ta jedna (co mialabyć kasowana)mówi do mnie"moglibyście chociaż odczekać a nie tak jedni po drugich,ja tutaj też robie zakupy". Po chwili podeszła do niej chyba córka z dzieckiem. Ja jej wtedy nic nie odpowiedziałam. Mówie jej "przepraszam"żeby się posunęła bo chce przejść,żeby zbierać zakupy a ta stoi jak święta krowa i toruje wózkiem to wziełam jej ten wózek i sama przesunęłam żeby wyjść..ostentacyjnie go wciągnęła z powrotem. Wzieła tego synka i posadziła na ladzie "ja też stoje tutaj z dzieckiem!" Ja na nią patrze i zbieram te zakupy i nagle mój tata ją prosi by odjechała wózkiem bo chce wyjechać a Ona do niego"teraz Pan będzie czekał" My szok!! i Tata musiał wyjechać kasą obok! Normalnie co za bezczelny babszyt to do teraz mi się wierzyć nie chce! Ja głupia oczywiście się nie umiałam odezwać na czas i dopiero pózniej wpadłam,że mogłam jej odpowiedzieć,że gdyby przepóściła przed siebie tą kobiete w ciąży to nie byłoby jednej po drugiej! Z resztą uważam,że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo przed kobietą z dzieckiem..a już na samym początku jest osoba niepełnosprawna.
masakra ja nie wiem, idziesz do kasy pierwszeństwa, to chyba logiczne, że jak jest ktoś, komu przysługuje ten przywilej, jest obsługiwany przed Tobą. a nie chcesz nikogo przepuszczać, to stój sobie w normalniej kasie i problem z głowy.. takich ludzi to tylko
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:14   #2495
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
super
Princi najważniejsze że dzidzie nasze zdrowe
a jak tam lekarz wypowiada się nt. tych problemów tarczycowych - dziedziczne to czy nie?
PS. -->>mamy nowa mamusię Hashi na wątku

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

lolitka888
no chora sytuacja, niestety taka jest rzeczywistość, naet na potkowym jest wątek nt. ustępowania miejsca kobietom ciężarnym i tam też sa zdania podzielone
wracając do problemu - w szpitalu w Koninie do chirurga dziecięcego jest na drzwiach kartka jak byk napisane że kobiety z dziećmi do roku wchodzą co trzecią osobę bez kolejki, to jak tam z siostrą czekałyśmy 4 godziny, to była taka wielka awantura, nikt nie chciał przepuścić tych biednych kobiet z niemowlakami
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:20   #2496
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość

[/COLOR]lolitka888
no chora sytuacja, niestety taka jest rzeczywistość, naet na potkowym jest wątek nt. ustępowania miejsca kobietom ciężarnym i tam też sa zdania podzielone
wracając do problemu - w szpitalu w Koninie do chirurga dziecięcego jest na drzwiach kartka jak byk napisane że kobiety z dziećmi do roku wchodzą co trzecią osobę bez kolejki, to jak tam z siostrą czekałyśmy 4 godziny, to była taka wielka awantura, nikt nie chciał przepuścić tych biednych kobiet z niemowlakami
Ja normalnie jak się dobrze czuje to nie wykorzystuje ciąży i nie raz przy tej kasie jak kasjerka proponowała wyłożenie się przed kimś to mówiłam,że nie ma problemu i stałam spokojnie czekając na swoją kolej..ale dzisiaj człowiek jest poubierany bo mróz na dworze,w sklepie gorąco,chciałam skorzystać..Ja rozumiem,że mogła się wkurzyć,że nagle 2 ciężarne pod rząd wchodzą przed nią..ale mogła przepóścic sama od siebie tą 1 i już niebyloby problemu..a po drugie to nie stała z tym dzieckiem od razu tylko pozniej doszła do niej córka z nim. Fakt faktem miała też prawo tam stać,bo ok 3 lata miał ten mały..ale to co pokazała z tym wózkiem to poprostu ludzkie pojęcie przechodzi!

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2014-01-23 o 18:21
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:25   #2497
karolkya
Wtajemniczenie

principessina super, że wszystko ok

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Vampirko pokaż wózek
karolkya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:33   #2498
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
No nie przyszła paczka z all i moje bezsmokowe niemal dziecko porwało smoczki :p zaczynam sie bać, będzie wszystko Rysiowi podbierał

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
I to Rysia zawsze będzie lepsze No i faktycznie, cyc też pewnie będzie lepszy od butelki

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Która to napisała, że od dziś promocja na Lovele w Tesco?! No przyznać się! :P

Pojechałam tam dzisiaj i niestety na Loveli się nie skończyło :P Mają wszystkie ciuszki przecenione o 30% (i nie tylko jakieś końcówki, ale całą kolekcję). Obkupiłam się strasznie, tzn Hanię Jak mąż wróci do domu to po mnie............
za łowy

Cytat:
Super, że z maluszkiem wszystko ok

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to kasjerka przy tej kasie powinna ułożyć kolejkę, a nie patrzeć się na to wszystko... A kobieta z dzieckiem pojawiła się po kobiecie w ciąży, więc bez zwględu na "rangi" pierwszeństwa i tak powinniście skasować się pierwsi! Ale szkoda nerwów na takie babsztyle

A wózek kupiłam taki:

Tak jak wygląda u mnie, wrzuciłam w załączniku... i na razie tak zostanie, bo jeszcze nie rozpracowałam jak to wszystko się składa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WIN_20140123_182936.jpg (102,5 KB, 33 załadowań)

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:36   #2499
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Vampirka śliczny i widać że masywny oby się sprawdził

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:38   #2500
Myska0
Zakorzenienie

Princi - super, że wszystko ok Ja tyle ważyłam przed ciążą...

Lolitka - niektóre baby są niereformowalne Mogła sobie stanąć w normalnej kasie.

Karlain - ładny brzuszek.. Ja to moim tłuszczem się chyba nigdy nie pochwalę...

Vampirka - jaki model wózka macie? EDIT - już widzę jaki

Byłam na ćwiczeniach i nie żałuję. Było bardzo fajnie i lepiej się czuję. Ależ jestem teraz głodna.. Jutro idę na glukozę...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2014-01-23 o 18:39
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:45   #2501
Ramona_85
Zakorzenienie

VwVampirka

czyzby Adbor ?

jesli to ten model, to moja sąsiadka go miała i powiem Ci, że nie do zdarcia, wszędzie nim wjechała, zaspy, pagórki jej nie straszne
jedynie co, to miała problem z dźwignięciem go na 4 piętro, więc zostawiała zawsze na dole i nie szło dostać się do piwnicy

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Paulka Adbor Duo ma szerokość stelaża 77 cm, nie wiem, czy znalazłaś już węższy ??
Ja węższego nie spotkałam
Stary 2014-01-23, 18:46   #2502
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
super wieści

co do promocji ciuszkowych w tesco: pojechałam w niedzielę z tż, on poszedł do sportowego, ja miałam iść do apteki, ale zaszłam jeszcze na sklep, żeby ciuszki pooglądać, i tak przeglądałam, oglądałam, wybierałam, że straciłam poczucie czasu i świadomości ogólnie również nagle widzę przed sobą mojego tż z ogromnie wściekłą miną. Okazało się że dzwonił do mnie, a ja nie odbierałam (dodam że głos miałam włączony a telefon w kieszeni w kurtce - po prostu całkowicie odpłynęłam) i tak się wystraszył bidulek że zaczął po toaletach biegać, bo myślał że zasłabłam. I jak mnie w końcu znalazł to OPR dostałam że on się zamartwia a ja się oddaje szałowi zakupowemu, i z tego wszystkiego nic nie kupiłam

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 18:49   #2503
VwVampirka
Zakorzenienie

Ramona, Ty to masz oko

Na razie sama mogę o nim powiedzieć tyle, że prowadzi się lekko, nawet po włożeniu wszystkich ciężkich rzeczy jakie w mieszkaniu znalazłam, jednak sam w sobie jest ciężki, ale na szczęście mieszkamy na parterze... a najwięcej spacerować będę po dość trudnych drogach, tj leśnych (mam już kilka fajnych miejsc), więc myślę, że da tam radę...

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
super wieści

co do promocji ciuszkowych w tesco: pojechałam w niedzielę z tż, on poszedł do sportowego, ja miałam iść do apteki, ale zaszłam jeszcze na sklep, żeby ciuszki pooglądać, i tak przeglądałam, oglądałam, wybierałam, że straciłam poczucie czasu i świadomości ogólnie również nagle widzę przed sobą mojego tż z ogromnie wściekłą miną. Okazało się że dzwonił do mnie, a ja nie odbierałam (dodam że głos miałam włączony a telefon w kieszeni w kurtce - po prostu całkowicie odpłynęłam) i tak się wystraszył bidulek że zaczął po toaletach biegać, bo myślał że zasłabłam. I jak mnie w końcu znalazł to OPR dostałam że on się zamartwia a ja się oddaje szałowi zakupowemu, i z tego wszystkiego nic nie kupiłam
mi też to się zdarza przy tych malutkich rzeczach

Oscar Wilde
Stary 2014-01-23, 18:57   #2504
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cześć dziewczyny

Jestem padnięta dzisiaj jak dawno nie byłam poza Hanią miałam przez jakiś czas pod opieką jeszcze dwie bratanice, a one do grzecznych i usłuchanych dzieci niestety nie należą miała się zajmować moja babcia, ale ona poza kanapę się nie rusza, więc wiadomo jak to wyglądało ale przeżyłam to się liczy

Pupcia Hani już lepiej wygląda w porównaniu do wczoraj, cały dzień jej grubo smarowałam bepanthenem, teraz na noc zrobię tą drugą maścią nadal pipka zaczerwieniona a dupka obszczypana, ale już nie tak jak wczoraj. No ale jednak 3 kupy dzisiaj zrobiła znowu, więc już nie wiem czy to od zębów bardzo uważałam na to co dzisiaj jadła, więc jutro będziemy obserwować
Dziękuję Wam jeszcze raz za zainteresowanie i o życzenia zdrówka dla Hanuli

Niegrzeczna, dziękuję Ci, w takim razie tak będę smarować jak Ty a to ileś dni czy do zagojenia całkowitego?

MamaKtosia ja też się tego bałam i jakby dzisiaj było tak jak wczoraj wieczorem to jutro z rana robiłabym badanie siuśków, ale na szczęście dzisiaj już pod względem bólu luzik, bo żadnych oznak, że siusia nie było na szczęście

Beatusia ja bym poszła na L4 na Twoim miejscu bez wahania

Asiulka ale cuda znalazłaś piękne!!!

Madziuula Hania też obecnie nie kocha mamy w zasadzie z tego co mówi wynika, że kocha tylko dziadka i jednego królika

Karlain no ładny brzuszek, ale żeś się roznegliżowała konkretnie

Vampirka gratuluję zakupu wózka
Mam nadzieję, że do jutra brzuszek przestanie boleć

Pallas pokaż co tam wyszukałaś w tym Tesco

Pomarańcza, my też walnut Brown i Pallas też

Principessina super, że dzidzia pięknie rośnie

Lolitka no trzeba w takich sytuacjach wyjść szybko z szoku wywołanego postawą ludzi i się odezwać, ja bym nie darowała

Jutro w końcu wizyta
A teraz idę kąpać Hanię
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:03   #2505
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ramona, Ty to masz oko

Na razie sama mogę o nim powiedzieć tyle, że prowadzi się lekko, nawet po włożeniu wszystkich ciężkich rzeczy jakie w mieszkaniu znalazłam, jednak sam w sobie jest ciężki, ale na szczęście mieszkamy na parterze... a najwięcej spacerować będę po dość trudnych drogach, tj leśnych (mam już kilka fajnych miejsc), więc myślę, że da tam radę...[COLOR="Silver"]
:

nie no do targania go na piętro to się nie nadaje
moja siostra miała podobny do pierwszego dziecka, tylko na paskach, nie na amortach i nawet ciężko było go wnieść na parter, a jeszcze z 3-miesięcznym bobasem to w ogóle tragedia
ale mały miał bardzo wygodne spanko na początku, bo nie miała w 1 miesiacu łóżeczka, to mały spał w tym wózku i tak się skubany do bujania przyzwyczaił, że potem nie szło go inaczej uśpić, trzeba go było stale lulać
no to tyle, jesli chodzi o minus wózka na paskach
Stary 2014-01-23, 19:05   #2506
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]Paulka Adbor Duo ma szerokość stelaża 77 cm, nie wiem, czy znalazłaś już węższy ??
Ja węższego nie spotkałam
Niestety jest za szeroki, moja głupia winda ma 72 cm szerokości

Dziś mam faze na śpiewanie
Pstrykam tv i jak widzę piosenkę którą znam to śpiewam i nawet troszkę bioderkami pokręce

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-23, 19:07   #2507
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Madziuula Hania też obecnie nie kocha mamy w zasadzie z tego co mówi wynika, że kocha tylko dziadka i jednego królika
no to nieźle

wiecie co? w pewnym momencie przestałam oglądać wiadomości, bo za bardzo mnie poruszały te historie z dziećmi.. dziś tak sobie leci polsat, no i są informacje, więc myślę.. no niech już lecą. i było o tej sprawie z Włocławka.. dyrektor szpitala mówi, że w tamtym roku miało miejsce 5 podobnych przypadków, w 2012r. 4 przypadki i w 2011r. 5 przypadków. No i w większości na dyżurze tego samego lekarza, który cały czas normalnie pracuje. i dyrektor stwierdził, że przecież mają o ileś tam niższą średnią umieralności niż jest w Polsce.. to ja się k**** pytam, czy 5 tak straszliwych przypadków to jest mało? ile jeszcze dzieciątek musi bezsensownie umrzeć, żeby ktoś się za to wziął???!!! no po prostu mam dość. i weź tu bądź spokojna nosząc dziecko... to jest po prostu straszne
przepraszam, że znów wróciłam do tego tematu, ale nie mogę się uspokoić.

Edytowane przez beatusia10
Czas edycji: 2014-01-23 o 19:08
Stary 2014-01-23, 19:09   #2508
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Niestety jest za szeroki, moja głupia winda ma 72 cm szerokości
paulka to szczerze mówiąc ja jestem w szoku, że nie macie windy tej europejskiej
przecież ta winda jest węższa niż futryna drzwi, to jak ma tam wjechać wózek inwalidzki?
powinna byc winda conajmniej 90 cm - jak u mojej babci w bloku 50-letnim zamontowali, bo były dwie stare, takie PRL-owskie
nikt tam u Was nie domagał się tego??
Stary 2014-01-23, 19:12   #2509
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
paulka to szczerze mówiąc ja jestem w szoku, że nie macie windy tej europejskiej
przecież ta winda jest węższa niż futryna drzwi, to jak ma tam wjechać wózek inwalidzki?
powinna byc winda conajmniej 90 cm - jak u mojej babci w bloku 50-letnim zamontowali, bo były dwie stare, takie PRL-owskie
nikt tam u Was nie domagał się tego??
Chyba nie .....
Na szczęscie wózek który wybraliśmy mieści się do windy, ale tak czy tak pójdziemy z tym do administracji.
Czynsz podnoszą co i raz a żeby na klatce żarówkę wymienili to już 3 dzień dzwonię.

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-23, 19:15   #2510
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
No i w większości na dyżurze tego samego lekarza, który cały czas normalnie pracuje. i dyrektor stwierdził, że przecież mają o ileś tam niższą średnią umieralności niż jest w Polsce.. to ja się k**** pytam, czy 5 tak straszliwych przypadków to jest mało? ile jeszcze dzieciątek musi bezsensownie umrzeć, żeby ktoś się za to wziął???!!!
no a podobno społeczeństwo się starzeje, za x lat nie będzie kto miał pracować na nasze emerytury, mamy w państwie politykę prorodzinną, to po tych incydentach chyba coś tu się nie zgadza
wychodzi na to, że mamy za dużo urodzeń i wyż demograficzny skoro państwo (czytaj: służba zdrowia) pozwala sobie ot tak na śmierć nowych obywateli
to jest jakaś paranoja
Stary 2014-01-23, 19:15   #2511
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

ale jestem dziś padnięta.. wszystko ogólnie mnie boli, plecy mnie tak rwą że masakra..a Iga dziś też przechodzi samą siebie, no a mąż sobie pojechał na trening

kasian nam wystarczyło 2 dni na zagojenie i dosłownie zginęło całkowicie..mam nadzieję że i Was szybko przejdzie, bo wiem jak ja przeżywałam jak Iga miała do krwi zdartą pupkę, miałam wtedy wyrzuty sumienia że coś zaniedbałam a ona kupę za kupą robiła i to przez to..
Jutro razem wizytujemy ja dopiero na 17

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:19   #2512
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
no a podobno społeczeństwo się starzeje, za x lat nie będzie kto miał pracować na nasze emerytury, mamy w państwie politykę prorodzinną, to po tych incydentach chyba coś tu się nie zgadza
wychodzi na to, że mamy za dużo urodzeń i wyż demograficzny skoro państwo (czytaj: służba zdrowia) pozwala sobie ot tak na śmierć nowych obywateli
to jest jakaś paranoja
dokładnie to samo pomyślałam- za dużo dzieci się chyba rodzi... paranoja
Stary 2014-01-23, 19:22   #2513
gosius91
Zakorzenienie

Witam z domu

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:28   #2514
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Witam z domu
no nareszcie jak się czujesz, Kochana?
Stary 2014-01-23, 19:30   #2515
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z domu
Witam
I jak się czujesz na wolności?

Oscar Wilde
Stary 2014-01-23, 19:31   #2516
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam z domu
witamy
Stary 2014-01-23, 19:32   #2517
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
no nareszcie jak się czujesz, Kochana?
a dziękuje, całkiem dobrze. Czuję jeszcze się osłabiona, ale dam radę. Mam jeszcze czasami twardnienia brzuszka, ale to co było wcześniej a teraz to jest duża różnica. Po za tym mąż dba o mnie, jak tylko jest w zasięgu oczu ;-) W domu czekaly na mnie tulipany Swiezo poscielone lozko, non stop przynosi mi wode do lozka, herbatke, doslownie wszystko, ciekawe jak dluuugo tak bedzie. Nawet ubrania mi poskladal i pochowal do szafek. Jest KOCHANY

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam
I jak się czujesz na wolności?
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
witamy

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 19:33   #2518
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
a dziękuje, całkiem dobrze. Czuję jeszcze się osłabiona, ale dam radę. Mam jeszcze czasami twardnienia brzuszka, ale to co było wcześniej a teraz to jest duża różnica. Po za tym mąż dba o mnie, jak tylko jest w zasięgu oczu ;-) W domu czekaly na mnie tulipany Swiezo poscielone lozko, non stop przynosi mi wode do lozka, herbatke, doslownie wszystko, ciekawe jak dluuugo tak bedzie. Nawet ubrania mi poskladal i pochowal do szafek. Jest KOCHANY

Witaj

Super że Tż dba o Ciebie brawa dla Niego

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:33   #2519
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
No to niech się opiekuje w końcu nie tylko Tobą Odpoczywaj ile wlezie
Stary 2014-01-23, 19:45   #2520
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Witaj

Super że Tż dba o Ciebie brawa dla Niego
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
No to niech się opiekuje w końcu nie tylko Tobą Odpoczywaj ile wlezie

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości