|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co dziewczynki. Mam gdzieś licnecjat. Robię dzisiaj sobie i maleństwu dzień dziecka i poprostu idziemy już spać
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
Ja22 - słodkich snów kochana
u mnie dziś fajnie dzień zleciał, po południu brzuszek pobolał, ale jest ok w końcu @ mnie gnębi ehhh, oby przeszła szybko i jak najmniej odczuwalnie!! Gizleciu wyglądasz cudnie i masz taki malusi brzusio!! w 9 miesiącu to Ty na pewno nie będziesz kluseczka, tylko z przodu będzie Ci odstawać taka fajna piłeczka- będziesz ciążówka, że palce lizać taka fana !!Wszystkiego naj dla Was moje kochane, Niki dla Twego syneczka, Ja22 i Gizelciu i dla Waszych bąbelków jakie nosicie w brzuszkach i dla Was nasze nowe forumowiczki - abyśmy nie musiały długo czekać na nasze szczęścia Buziaki i słodkich snów
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje w imieniu Michałka Nasza Gizelcia ładnie wygląda nasza ciężarówka a jak dzidzia sie urodzi to będzie już z odpiętym składem Moja kumpela miała taka fajna bluzeczke ciężarówka kupioną w sklepie happy mum
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
eh..dziewczyny juz mnie tak nie chwalcie bo wpadne w samozachwyt
ja22 z niecierpliwoscia czekam na zdjecia Twojego brzuszka..potem bedziemy porownywac A co do pisania tej pracy to masz racje..kiedy do mych drzwi pukala nauka mowilam ze to pomylka Eh..niestety za niedlugo znow zapuka bo czeka mnie egzamin zawodowy Masakra..Nikitko ja ta bluzeczke kupilam w 9fashion..jakis nowy sklep dla ciezarowek..ale ceny to chyba z kosmosu wzieli.. No coz niestety..wydam ostatni grosz by moja dzidzia miala wygodnie Myszka moj dzidzius tez Ci dziekuje wielkim kopniakem
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka_25 nie bylam z tymi plamieniami u lekarza minely po kilku dniach.trzymam kciuki za nasze zafasolkowanie
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelcia jesteś fajniutka z tym brzuszkiem.wygladasz przefajnie,ciekawe kiedy ja bede mogla wam sie pochwalic miom brzucholkiem...ale mam wielka nadzieje... czekam na 4 czerwiec i jak @ nie przyjdzie (a mam wielka nadzieje ze nie)tak gdzies 6,7 robie tesciora i oglosze wam jaki wynik.a teraz ide śpiochać bo jutro a w sumie juz dzisiaj do pracy niestety...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
oj wystarczy nie byc chwile i tyle sie dzieje
![]() ja dzis z rana obudzilam sie z mdlosciami... a raczej one mnie obudzily no i biorac kapiel co chwile myslalam ze pojde do kibelka ale wypilam herbate i lepiej jest... w sumie nic takiego nie zjadlam zeby az niedobrze mi bylo echhhh... caly czas czuje ze ja jestem w ciazy tylko poczekam zrobie test po planowanym okresie... tylko kiedy on bedzie to ja sama nie wiem teoretycznie powinien byc w pon.. ale podobno jak sie odstawi tabsy moze byc dluzej... hmmmm nie wiem tez jak to z ta owulacja jest... moj maz wczoraj stwierdzil ze on juz tez nie chce czekac i gumki poszly do kosza a noz widelec moze sie uda i teraz :P zycze milego dnia wam dziewczyny ja uciekam na piknik
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez wybieram sie na piknik rodzinny ale może póxniej do parku sowińskiego bo to blisko domu jest. |
|
|
|
|
#941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez pochwalisz Nam sie takim brzuszkiem..wierze ze okres nie przyjdzie do CiebieCytat:
Wszystkie byly w tych granicach Za rybaczki zaplacilam 135 Tez masakra..ale trudno..mama placilaZazdroszcze Ci tego pikniku..sama bym sobie gdzies poszla a Tomek pewnie bedzie chcial w domu siedziec i odpoczywac po tygodniu pracy..wrr...jak ja nie lubie siedziec w domu.. Cytat:
Co do owulacji to po odstawieniu moze byc ona roznie dlatego najlepiej jest poczekac do miesiaczki zeby ewnetualnie wyliczyc ten dzien..A jesli dalej nie bedziesz wiedziec to polecam badanie wlasnego ciala i wtedy bedziesz mniej wiecej wiedziec kiedy ona nadchodzi Edytowane przez gizelcia Czas edycji: 2007-06-02 o 09:49 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu ja nie wiem czy gdzies pójdziemy M jednak wyjeżdza i bedziemy sami z Michałkiem pogoda sie ..... pada deszcz, może po południu gdzies wyleziemy.
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
a w mojej miescinie pogoda super i ja tez wychodze ale do pracy niestety...
Ray trzymam za ciebie kciuki,ja niestety nie mam takich objawów jak mdłości i bolace sutki,mi chce sie tylko caly czas spac,mam podwyzszona tempke i bóle podbrzusza,ale kto wie?poczekamy zobaczymy,kazdy organizm inaczej to przechodzi.w poniedzialek powinnam miec @ i dzis boli mnie brzusio tak jak na okres ale poki go nie ma to jest dobrze,jak przyjdzie to dopiero bedzie rozczarowanie.mój m mowi zebym sie tak nie nastawiała ze odrazu nam sie udalo bo pozniej bedzie wielkie rozczarowanie,wiem za tak bedzie z mojej strony ale narazie czekam do poniedzialku |
|
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej no to kiepsciuchno ze Twoj M wyjezdza..ale zobaczysz czas szybko zleci..ja juz sie przyzwyczailam U mnie tez pogoda nie najlepsza..padac nie pada ale czuje ze chlodno jest..moze zainicjuje dzis jakies przytulanko jak Tomek raczy Nas odwiedzic
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
milych pikników i dni dnia wolnego dziewczynki,ja szykuje sie bo na 14 do pracy.pa
|
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kachula27 Twoj M ma racje..nie nastawiaj sie za bardzo bo pozniej to rozczarowanie jest okropne..ja zawsze Tomkowi plakalam a On pocieszal mnie ze moze za miesiac sie uda..czasem mial nawet tego dosc Zycze Ci milej pracy |
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu wiem ze czas szybko leci, posiedzimy z Michałkiem w domu i poczytamy mądre książki. Ja w weekendy nie pracuje i ciesze sie domem i rodzinka.
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
gizelciu duzy masz brzucholek jak na początki ciąży
SUPER!!!! Jak patrzę na ciężaróweczki to już tęsknię do bycia w ciąży no ale muszę troszke poczekać nie wszystko na raz hihih, u mnie pogoda beznadziejna, nic mi się nie chce, nawet obiadku nie chce mi się robić, własnie czekam na dostawcę z obiadkiem ) niunia lezy sobie koło mnie i grrrrrucha w najlepsze hihihi
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki powiedzcie mi w którym miesiącu lekarz może stwierdzić płeć dziecka?
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje kochane, ja dziś nad ranem dostałam @ i jadę od rana na tabletach (bez nich wykończyłabym się z bólu!!), czekamy do końca i zaczynamy działania, dużo ostatnio o tym myślałam i wiecie co, stwierdziłam, że nie ma co liczyć dni płodnych, kombinować i w ogóle, będziemy się kochać wtedy kiedy będziemy miec na to ochotę i tyle razy ile będziemy chcec z tą tylko różnicą, że w ogóle nie będziemy się zabezpieczac i co ma byc to będzie - jak w ty mies. nie wyjdzie to trudno, to w następnym na pewno
!! A co do ciuszków ciążowych, to fakt są bardzo drogie, ale teraz jest taka moda, że jest bardzo sprzyjająca dla dziewczyn w ciąży - tuniczki i w ogóle i już nie są takie drogie, ale trzeba patrzeć na meteriał, bo te oryginalne ciuchy ciążowe, trzeba przyznać są z bardzo dobrych materiałów i są ładnie skrojone - rosną razem z nami ![]() U nas pogoda dupiata, rozlało się strasznie, mamy dziś dni Chełmka, mieliśmy iść bo mają grac Leszcze jakieś pokazy mają byc, ale jak zaczęło padac to końca nie widac, to mi się nie chce ani trochę!! wolę zostać w łóżku, tym bardziej, że dolegliwości związane z /2 nie są za przyjemne... Ja22 z tego co wiem to ok 16 tyg. ale zależy od sprzętu jakim dysponuje lekarz i tego czy dzidzia nie należy do wstydliwych ![]() Ray - co mam byc to będzie i tak trzymac - do dzieła kachula27 miłej pracy (jeśli tak mogę powiedzieć) Orzeszku, a co tam, przecież odrobina egoizmu i lenistwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła, gruchaj z małą a potem z mężem ![]() a może Gabi szybciej doczeka się rodzeństwa jak Cie tak "bierze" na brzuszki Pozdrawiam cieplusio i życzę miłego popołudnia i niedzieli
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
ile czasu musi minąć po odtawieniu anty aby bezpiecznie zajść w ciążę?
planujemy dzidziusia
biorę tabletki antykoncepcyjne, obecnie diane 35, mam zespół policystycznych jajników i lekarz zalecił mi ich branie aby wyregulować cykl. obecnie skonczyłam opakowanie i nie chcę juz brac tabletek,zastanawiam się czy już mozemy kochac się bez zabezpieczenia czy musi minąć jakiś okres czasu aby bezpiecznie zajsc w ciążę? z gory dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ile czasu musi minąć po odtawieniu anty aby bezpiecznie zajść w ciążę?
Moja ginekolog radzila mi, ze jezeli chcielibysmy sie starac o dzidziusia to najlepiej od razu po odstawieniu tabletek. Ponoc w przypadkach, kiedy tabletki bierze sie min. na uregulownie cyklu, wtedy wlasnie szanse sa najwieksze.
|
|
|
|
#953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja22 mnie lekarz powiedzial ze miedzy 18 a 22 tyg wysle mnie na USG polowkowe i wtedy poznam plec dzidziusia Myszka masz racje co do liczenia tych dni plodnych..ja liczylam przez caly czas i nie umialam zajsc a kiedy przestalam okazalo sie ze jestem w ciazy He he..a ja nareszcie skusilam Tomka do przytulanek..eh.. Od razu lepiej.. Martwie sie tylko bo dzidzia dzis nie szaleje jak zwykle..mam dziwne mysli..czemu On dzis nie daje o sobie znac mamusi?
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu spokojnie dzidzia pewnie szczesliwa i spokojna ze mamusia zadowolona ze z tatusiem sie przytulaliscie i wam nie przeszkadza. |
|
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze tesciowa mnie nastraszyla ze rozmawiala z jakas znajoma ktora nieswano urodzila i mowila jej ze teraz duzo dzieci kalekich sie rodzi Moglaby to zachowac dla siebie
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki Gizelciu musze to napisać ale małpa z niej, jak mozna coś takiego powiedzieć dziewczynie w ciąży. Nie martw sie z dzidzia na pewno wszystko dobrze mów do niej na pewno kopniaka ci zasunie i da znac o sobie ale nie smuć sie |
|
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!! A poza tym to nie prawda, jest tak samo jak i było - tylko kiedyś się o tym nie mówiło... Poza tym Agatko nie martw się dzidzia na pewno jest zdrowa i wszystko będzie dobrze!!!!! porozmawiaj z mamą czy u Ciebie w rodzinie były jakieś niemiłe przypadki z dzidziami na pewno mama Cię uspokoi,a jak coś jeszcze teściowa będzie marudzic to jej powiedz, że Ty jesteś zdrowa, Tomek też u Ciebie w rodzinie nie było żadnych takich przypadków, no to o co masz się martwic, no chyba że ona chciała Ci coś powiedziec - i wtedy będzie po sprawie i uszy do gór będzie dobrze a dzidzia na pewno się jeszcze rozkręci, zobaczysz, jeszcze zdąży Ci dac czadu po żeberkach, że będziesz miec dośc hhi... i przestań się smucic bo dzidzia też będzie smutna, a tak szczerze t pewnie odsypia wojaże rodziców :-D
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cos fajnego wam wkleje
Jak nie masz co robić to poczytaj kawaly na forum. Mi najbardziej spodobały śię Teleturnieje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=14347 |
|
|
|
#959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No dziewczyny macie racje..troche nie wporzadku sie zachowala do mnie ale ja i tak sobie az tak bardzo do serca nie wzielam..wierze ze moj dzidzius bedzie zdrow jak ryba..a moze ona chcialaby miec kalekie dziecko'? NIe wiem..u mnie w rodzinie nikt takiego dziecka nie urodzil i u Tomka tez nie..Wiec moje bedzie okazem zdrowiaDzidzia chyba sie obrazila ze wczoraj takie atrakcje jej zafundowalismy Moze jej sie nie spodobalo?Eh...dzidziusiu juz nie bede |
||
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu dzidzia jest wyrozumiała i nie chciała przeszkadzac i rozpraszac. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

!!
A co do pisania tej pracy to masz racje..kiedy do mych drzwi pukala nauka mowilam ze to pomylka
Masakra..
No coz niestety..wydam ostatni grosz by moja dzidzia miala wygodnie
SUPER!!!! Jak patrzę na ciężaróweczki to już tęsknię do bycia w ciąży