|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
![]() jaki ten mąż kochany
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
W domku zawsze najlepiej, a dla męża
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby teraz jest kochany, ale napewno zazdrosny będzie... Cytat:
![]() Mnie teraz tak plechy nie bolą jak w pierwszej, bo chyba życie na pełnych obrotach przy starszym rozciąga Ale napewno regularne ćwiczenia, jakies rozciaganie pomogą ![]() Tak przy okazji Nikii może byś wklepiła w wolnej chwili kanał tej pani na 1 stronie: http://www.youtube.com/user/KobietaA...?feature=watch Kobitka ma bardzo dużo zestawów ćwiczeń dla cieżarnych, łatwe nie są ale też nie nudne 21 i 22 zestaw to takie z piłką, ulubione Olafa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz na półpiętrze stawiają, albo pod skrzynkamiCytat:
) jest cała litania nie, nie nie, bebe :pMoże rano pupeczka będzie zagojona jak tormentiolem posmarujeta ![]() Nikki ja w końcu chyba nie pogratulowałam rocznicy ![]() Vampirka fajny wózek Tż gdzies za pół godz zjedzie... wreszcie :p
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka śpiewaj śpiewaj swoim królewnom
![]() Z windą i spółdzielnią ogólnie porażka Beatusia ja od dawna nie oglądam żadnych wiadomości i nie czytam. Może takie ignorowanie tego co się dzieje nie jest dobre, ale ja jestem zdrowsza chyba ![]() Niegrzeczna, no u nas dzisiaj pierwszy dzień i w sumie teraz drugi raz dopiero posmarowałam tym na T, więc mam nadzieję, że jutro już będzie wyraźna poprawa No pamiętam, że jutro masz USG 4D ja połówkowe, zaczynam się stresować, ale wierzę, że Tośka pięknie i zdrowo rośnie a jutro będzie tylko potwierdzenie tego ![]() Gosius witaj w domu dla męża ![]() Madziuula no oby oby było lepiej bo Hania nie mówi tak tylko jak coś potwierdza to jest „hi hi” ![]() Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że do listy wyprawkowej muszę dopisać jakiś prezent dla Hani od Tosi, bo sobie pomyślałam, że u Was łatwo, bo Rysiu przyniesie pewnie ze szpitala Olafowi śmieciarę kolejną i od razu zdobędzie jego serce ![]() Hania śpi, mam nadzieję, że noc będzie w miarę znośna
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witaj i dla męża
|
||
|
|
|
#2526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maz kiedys z 30min musial czekac na jakiegos palanta ktory zastawil mu drzwi do auta,tak ze nie mogl wejsc do niego.Oczywiscie wywolywanie przez glosniki nic nie dalo,a koles nawet nie przeprosil tylko glupi usmiech sprzedal ze nic sie niby nie stalo. Oj nie oszczedzal w przeklenstwach ten moj chlop jak gosciu sie pojawil...Cytat:
Witaj
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wózek... my tez nie mamy nie wiadomo jakiego... Na razie czekam na przesyłkę. Jest wytrzymały i w bardzo dobrym stanie, a to dla mnie najważniejsze. Widziałam wózek super się prezentuje... a najlepiej w załączniku ![]() Odpoczywaj i sie nie zamartwiaj (wiem łatwo sie pisze) koniecznie pogadaj z położna a jakbyś sie rano nadal kiepsko czuła to gon na IP. madziula i jak zadowolona jesteś z zakupów?? A oliś na początku pewnie będzie podbierał młodszemu Rysiowi smoki czy zabawki to chyba naturalne ![]() Kasiab ma dla twoich cyców i chlopaków niezłą wizję Pallas Rill to pochwal się tymi łupami z tesco... principessina super że u was wszystko ok dla maleństwa. lolitka niestety chamsta się nie wypleni... I nie ma co sie denerwować... Chociaż na pewno to nieprzyjemna sytuacja... carolyna oberwało ci się od męża ![]() Gosius fajnie że jesteś już w domku... Teraz będzie już tylko lepiej... Z takim mężem i z taką opieką
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmykam do łóżka
![]() Dobranoc
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą już dziewczyny pisały, że polecają Tż wrócił, więc ja uciekam
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula właśnie ja się tak zastanawiam czy czasem mój jak zobaczy smoki nie będzie chciał do nich wrócić ;/
Ale tej Pani Angeliki Piórko już jest link na pierwszej stronie ![]() [IMG]file:///C:\DOCUME~1\obi\LOCALS~1\ Temp\msohtml1\01\clip_ima ge001.gif[/IMG]kanał Angeliki -pełno zestawów ćwiczeń dla przyszłych mam, jak i po porodzie : http://www.youtube.com/user/KobietaAktywnaPL/videos Pallas powiedz że Hania Cię namówiła a nie miałaś serca jej odmówić ![]() Princi super że wszystko OK. a jak tam plamienia nadal się pojawiają?Lolitka będziemy się objadać ciasteczkami owsianymi co napiekłam Są ludzie i ludziska . Niestety najgorsze jest to że w większości łatwiej trafić na wyrozumiałego faceta niż kobietę ![]() Kasian to miałaś dziś chrzest bojowy ![]() Super że u Hani widac poprawę ![]() Gosius teraz odpoczywaj dużo
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam pacmana
![]() jakaś masakra, zjadłam 2 kromki, czyli tyle co normalnie i musiałam iść dorobić jeszcze dwie, ale mi dziś ten chleb smakuje niemiłosiernie ![]() w takim tempie to nie dotrwam do mojego postanowienia 10+ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
witaj , nie ma to jak w domku nie?
Cytat:
![]() Igulka zasnęła, a męża nadal nie ma ![]() cały dzień z tym małym diabełkiem mnie wykończył.. |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie kaszkę z musem jabłkowym... przesadziłam z cynamonem do jabłek i nie da się tego jeść (chociaż sama kaszka wyszła super)... Jutro zrobię to bez cynamonu
No i muszę sobie jakieś kanapki zrobić
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zawsze zapomnę Wam pisać
pomimo tego, że się dobrze czuje co jakiś czas sobie mierze ciśnienie i czasami mi wychodzą dziwne rzeczy, np dziś rano miałam ciśnienie 98/77 i puls 106 a nic nie robiłam, żeby mi tak serce waliło.. potem pod wieczór zmierzyłam i wyszło 116/80 i puls 85 ja nie wiem co jest grane z tym pulsem moim, muszę jutro powiedzieć ginkowi na wizycie ![]() Idę spać już, trzymajcie się, do jutra |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane choc zadko sie odzywam to naprawde mi milo, ze gratulujecie nam udanej wizyty
Nikii89 od tygodnia nie ma zadnych plamien, wczesniej juz sporadyczne, 7-8 dni temu juz mialam myslawki, bo poszlam do lazienki na siusiu i przy podcieraniu wylecial taki dziwny skrzep ale ginek dzis mowil, ze to moze od nadzerki on nic nie widzi, szyjka sie nie skraca, polip nie krwawi...Ramona dziedziczne w sensie, ze po mamie? nic nie mowil...cos tam wspomnial kiedys, ze w Polsce byl Czarnobyl i my jestesmy z tych lat wlasnie zanieczyszczenia powietrza, ale czy to prawda?
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2014-01-23 o 21:45 |
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasian koniecznie wspomnij ginkowi o ciśnieniu nie zapomnij!!! ja też uciekam... Cieszę się że jutro już piąteczek... Dobranoc
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasian z pulsem moga byc cyrki bo serce musi przepompowac w ciazy wieksza ilosc krwi. Ja mam standardowo okolo 90 a ostatnio cisnienie mialam 96/68
![]() Dziewczyny ja to mam smaki na kolacje zjadlam pol buleczki z awokado drugie pol z nutella i wszystko zagryzlam domowa kielbaska z ketchupem ![]() Dobrej nocki wszyskim i do jutra Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Princi najwazniejsze że wszystko dobrze
cieszę się że plamień już nie ma ![]() Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to jest fajny zestaw i wydaje mi się że w fajnej cenie Fakt kołderka i poduszka zbytnio teraz się nie przyda , ale po czasie tak http://allegro.pl/6-el-120x90-poscie...888017195.html
|
|
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Wy macie takie niskie te ciśnienia ![]() moje najniższe to 118/74 ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ja się zastanawiam jeszcze nad tymi pościelami, czy potrzebny będzie mi baldachim ![]() mam na oku komplecik 3 elementowy klupsia żyrafki, by pasował mi do łóżeczka, ale to jeszcze do przemyślenia ![]() http://allegro.pl/posciel-zebra-zyra...901374365.html Ale te sówki beżowe są mega |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę: http://allegro.pl/quinny-wozek-space...885619201.html
Ilkas szukałas inspiracji na roczek ![]() Dla mojego też coś znalazłam: http://allegro.pl/daf-lf-55-250-smie...873073450.html byłby zachwycony Nikii sorki, to mój budyń
|
#2545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc |
||||
|
|
|
#2547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Doczekasz się i to niedługo, potem się nie będziesz mogła odgonić od tych ślimtasów.Moja ostatnio przyszła w nocy do naszego łóżka, położyła się między nami i zaczęła całować TŻ w policzek mówiąc przy tym "mamusiu jak ja kocham tego tatusia mojego"! TŻ rzecz jasna nie zauważył, że ktoś nam do łóżka wlazł, o tym, że go ktoś całuje nawet nie wspomnę. Jak mu o całej sytuacji rano powiedziałam to był wielce zdziwiony. Chłopy są jakieś inne mówię Wam. Cytat:
Cytat:
A Ty się nie denerwuj, szkoda Twojego zdrowia. Cytat:
![]() Cytat:
Super! Witamy z powrotem! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chorodyńska i ta druga będą przed nim modły składać ![]() Ten miś akurat mi troche przypomina zombiaka :P Właśnie nie za bardzo mogę dziś, bo mąż się zorientuje Na razie schowałam do szuflady, on tam nie zagląda ![]() Wrócić, wrócił, ale jeszcze nie znalazł, dlatego jeszcze żyję :P To jest stała wymówka jak chce coś dobrego do jedzenia Że to nie dla mnie tylko dla Hani :PA w ogóle to się wkurzyłam, bo zadzwoniła mama i się pyta co kupiłam i jej mówię, że to i tamto i że na rozmiar 56. I mi mówi, że chyba na głowę upadłam, bo 56 się nie kupuje bo dziecko zaraz wyrośnie. No aż mi ciśnienie skoczyło. Może i wyrośnie, ale nie mam zamiaru, żeby moje dziecko pływało w 2 razy za dużych ciuchach, zaraz po porodzie :/ Jak kupie kilka ciuszków na 56 na przecenie to naprawdę jakaś tragedia się nie wydarzy :/ Widzę, że nie jestem jedyna, której rodzina odbiera całkowicie radość z zakupów..... |
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic tylko trzeba jechać i kupić my ta śmieciare Cytat:
może one u mnie też zagoszczą |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Swiezo poscielone lozko, non stop przynosi mi wode do lozka, herbatke, doslownie wszystko, ciekawe jak dluuugo tak bedzie. Nawet ubrania mi poskladal i pochowal do szafek. Jest KOCHANY

Ale napewno regularne ćwiczenia, jakies rozciaganie pomogą
[COLOR="Silver"]
Teraz na półpiętrze stawiają, albo pod skrzynkami

a nic nie robiłam, żeby mi tak serce waliło.. potem pod wieczór zmierzyłam i wyszło 116/80 i puls 85
ja nie wiem co jest grane z tym pulsem moim, muszę jutro powiedzieć ginkowi na wizycie