Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 19:46   #2521
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
a dziękuje, całkiem dobrze. Czuję jeszcze się osłabiona, ale dam radę. Mam jeszcze czasami twardnienia brzuszka, ale to co było wcześniej a teraz to jest duża różnica. Po za tym mąż dba o mnie, jak tylko jest w zasięgu oczu ;-) W domu czekaly na mnie tulipany Swiezo poscielone lozko, non stop przynosi mi wode do lozka, herbatke, doslownie wszystko, ciekawe jak dluuugo tak bedzie. Nawet ubrania mi poskladal i pochowal do szafek. Jest KOCHANY
witaj dobrze, że juz w domku

jaki ten mąż kochany
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:47   #2522
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam z domu
W domku zawsze najlepiej, a dla męża

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:05   #2523
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Zobaczysz, że jednym cyckem Rysia będziesz karmić a do drugiego Oliś będzie podchodził
No nie strasz, tego się własnie obawiam
Niby teraz jest kochany, ale napewno zazdrosny będzie...

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
beatusia Ty dojrzewasz do L4, a ja chyba do kupna piłki tej dużej do ćwiczeń bo mój kręgosłup już nie wyrabia, boli okropnie w lędźwiach
Madziulka - pomoże ta piłka chociaż trochę??
Vampirka jest specem od piłek
Mnie teraz tak plechy nie bolą jak w pierwszej, bo chyba życie na pełnych obrotach przy starszym rozciąga Ale napewno regularne ćwiczenia, jakies rozciaganie pomogą

Tak przy okazji Nikii może byś wklepiła w wolnej chwili kanał tej pani na 1 stronie: http://www.youtube.com/user/KobietaA...?feature=watch
Kobitka ma bardzo dużo zestawów ćwiczeń dla cieżarnych, łatwe nie są ale też nie nudne 21 i 22 zestaw to takie z piłką, ulubione Olafa

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Która to napisała, że od dziś promocja na Lovele w Tesco?! No przyznać się! :P

Pojechałam tam dzisiaj i niestety na Loveli się nie skończyło :P Mają wszystkie ciuszki przecenione o 30% (i nie tylko jakieś końcówki, ale całą kolekcję). Obkupiłam się strasznie, tzn Hanię Jak mąż wróci do domu to po mnie............
I jak, wrócił Tż?

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
jesli to ten model, to moja sąsiadka go miała i powiem Ci, że nie do zdarcia, wszędzie nim wjechała, zaspy, pagórki jej nie straszne
jedynie co, to miała problem z dźwignięciem go na 4 piętro, więc zostawiała zawsze na dole i nie szło dostać się do piwnicy [COLOR="Silver"]
Wprowadzili nam się tacy pół roku temu i też sobie zaczęli stawiać na drzwiach piwnicy, musiałam zwrócić uwagę bo ja mam wózek w piwnicy, a ciąża już wtedy w planach była i nie zamierzałam dwóch targać Teraz na półpiętrze stawiają, albo pod skrzynkami

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Madziuula Hania też obecnie nie kocha mamy w zasadzie z tego co mówi wynika, że kocha tylko dziadka i jednego królika
Hehe nasz bebe kocha (czyt. śmieciarki ) jest cała litania nie, nie nie, bebe :p
Może rano pupeczka będzie zagojona jak tormentiolem posmarujeta

Nikki ja w końcu chyba nie pogratulowałam rocznicy

Vampirka fajny wózek

Tż gdzies za pół godz zjedzie... wreszcie :p

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:12   #2524
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Paulka śpiewaj śpiewaj swoim królewnom
Z windą i spółdzielnią ogólnie porażka

Beatusia ja od dawna nie oglądam żadnych wiadomości i nie czytam. Może takie ignorowanie tego co się dzieje nie jest dobre, ale ja jestem zdrowsza chyba

Niegrzeczna, no u nas dzisiaj pierwszy dzień i w sumie teraz drugi raz dopiero posmarowałam tym na T, więc mam nadzieję, że jutro już będzie wyraźna poprawa
No pamiętam, że jutro masz USG 4D ja połówkowe, zaczynam się stresować, ale wierzę, że Tośka pięknie i zdrowo rośnie a jutro będzie tylko potwierdzenie tego

Gosius witaj w domu jeszcze raz dla męża odpoczywaj ile wlezie

Madziuula no oby oby było lepiej to widze, że u Was też wszystko nie, tylko wybrane rzeczy hi hi bo Hania nie mówi tak tylko jak coś potwierdza to jest „hi hi”
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że do listy wyprawkowej muszę dopisać jakiś prezent dla Hani od Tosi, bo sobie pomyślałam, że u Was łatwo, bo Rysiu przyniesie pewnie ze szpitala Olafowi śmieciarę kolejną i od razu zdobędzie jego serce

Hania śpi, mam nadzieję, że noc będzie w miarę znośna
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:16   #2525
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Czesc Kochane! my juz po usg polowkowym dzidzius caly i zdrowy taki fajny pulchniutki sie wydawal doktorek mnie zwazyl juz 56.5 kg!
super, że wizyta udana

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość

Ja właśnie wrócilam z tesco z zakupów z Tatą i normalnie,aż wierzyć mi się nie chce z jaką chamską babą miałam styczność. W sklepie pełno ludzi i mega kolejki to stwierdziliśmy z ojcem,że ciśniemy do kasy z pierwszeństwem. Ten znak wisiał nad kasą nr.19 gdzie akurat nikogo nie było. To idziemy do kasy obok nr.20 i tata się pyta czy ta kasa również jest z pierwszeństwem i kasjerka mówi,że tak i żeby podejść. No to Tata mnie woła a przed nami stała jeszcze jedna babeczka chyba z 9 miesiącu już no to On mówi Jej by jeszcze ona weszła przed nami. No to poszła,wyłożyła się. Jedna Babka co miała już na ladzie zakupy nie robiła zadnych problemów,druga przed nią owszem. Skasowała tą pierwszą w ciąży i mówi byśmy się wyłożyli no to wykładamy się a ta jedna (co mialabyć kasowana)mówi do mnie"moglibyście chociaż odczekać a nie tak jedni po drugich,ja tutaj też robie zakupy". Po chwili podeszła do niej chyba córka z dzieckiem. Ja jej wtedy nic nie odpowiedziałam. Mówie jej "przepraszam"żeby się posunęła bo chce przejść,żeby zbierać zakupy a ta stoi jak święta krowa i toruje wózkiem to wziełam jej ten wózek i sama przesunęłam żeby wyjść..ostentacyjnie go wciągnęła z powrotem. Wzieła tego synka i posadziła na ladzie "ja też stoje tutaj z dzieckiem!" Ja na nią patrze i zbieram te zakupy i nagle mój tata ją prosi by odjechała wózkiem bo chce wyjechać a Ona do niego"teraz Pan będzie czekał" My szok!! i Tata musiał wyjechać kasą obok! Normalnie co za bezczelny babszyt to do teraz mi się wierzyć nie chce! Ja głupia oczywiście się nie umiałam odezwać na czas i dopiero pózniej wpadłam,że mogłam jej odpowiedzieć,że gdyby przepóściła przed siebie tą kobiete w ciąży to nie byłoby jednej po drugiej! Z resztą uważam,że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo przed kobietą z dzieckiem..a już na samym początku jest osoba niepełnosprawna.
Masakra! az się zdenerwowałam niepotrzebnie!
powinna kasjerka zareagować a nei ludzie sie wykłócać, ja pewnie za pierwszym razem też bym sie zestresowała i nic nie powiedziała ale po Waszych opowieściach już wiem, ze nie wolno być cicho i trzeba się wykłócać o swoje prawa

Cytat:
Witam z domu
witaj i dla męża
Stary 2014-01-23, 20:17   #2526
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Ja właśnie wrócilam z tesco z zakupów z Tatą i normalnie,aż wierzyć mi się nie chce z jaką chamską babą miałam styczność. W sklepie pełno ludzi i mega kolejki to stwierdziliśmy z ojcem,że ciśniemy do kasy z pierwszeństwem. Ten znak wisiał nad kasą nr.19 gdzie akurat nikogo nie było. To idziemy do kasy obok nr.20 i tata się pyta czy ta kasa również jest z pierwszeństwem i kasjerka mówi,że tak i żeby podejść. No to Tata mnie woła a przed nami stała jeszcze jedna babeczka chyba z 9 miesiącu już no to On mówi Jej by jeszcze ona weszła przed nami. No to poszła,wyłożyła się. Jedna Babka co miała już na ladzie zakupy nie robiła zadnych problemów,druga przed nią owszem. Skasowała tą pierwszą w ciąży i mówi byśmy się wyłożyli no to wykładamy się a ta jedna (co mialabyć kasowana)mówi do mnie"moglibyście chociaż odczekać a nie tak jedni po drugich,ja tutaj też robie zakupy". Po chwili podeszła do niej chyba córka z dzieckiem. Ja jej wtedy nic nie odpowiedziałam. Mówie jej "przepraszam"żeby się posunęła bo chce przejść,żeby zbierać zakupy a ta stoi jak święta krowa i toruje wózkiem to wziełam jej ten wózek i sama przesunęłam żeby wyjść..ostentacyjnie go wciągnęła z powrotem. Wzieła tego synka i posadziła na ladzie "ja też stoje tutaj z dzieckiem!" Ja na nią patrze i zbieram te zakupy i nagle mój tata ją prosi by odjechała wózkiem bo chce wyjechać a Ona do niego"teraz Pan będzie czekał" My szok!! i Tata musiał wyjechać kasą obok! Normalnie co za bezczelny babszyt to do teraz mi się wierzyć nie chce! Ja głupia oczywiście się nie umiałam odezwać na czas i dopiero pózniej wpadłam,że mogłam jej odpowiedzieć,że gdyby przepóściła przed siebie tą kobiete w ciąży to nie byłoby jednej po drugiej! Z resztą uważam,że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo przed kobietą z dzieckiem..a już na samym początku jest osoba niepełnosprawna.
Mi to sie smiac chce jak ide z mezem do kasy pierszenstwa a ludzie nagle zapatrzeni w swoje zakupy,albo cos i udaja ze nie widza(maz jezdzi na wozku),taki narod.Oczywiscie jak sie gorzej czuje to podchodzac glosno mowie,o chyba tu mamy pierszenstwo tak zeby kazdy uslyszal. Bardziej mnie irytuje chyba zastawianie miejsc dla niepelnosprawnych,normaln ie Maz kiedys z 30min musial czekac na jakiegos palanta ktory zastawil mu drzwi do auta,tak ze nie mogl wejsc do niego.Oczywiscie wywolywanie przez glosniki nic nie dalo,a koles nawet nie przeprosil tylko glupi usmiech sprzedal ze nic sie niby nie stalo. Oj nie oszczedzal w przeklenstwach ten moj chlop jak gosciu sie pojawil...

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
no to nieźle

wiecie co? w pewnym momencie przestałam oglądać wiadomości, bo za bardzo mnie poruszały te historie z dziećmi.. dziś tak sobie leci polsat, no i są informacje, więc myślę.. no niech już lecą. i było o tej sprawie z Włocławka.. dyrektor szpitala mówi, że w tamtym roku miało miejsce 5 podobnych przypadków, w 2012r. 4 przypadki i w 2011r. 5 przypadków. No i w większości na dyżurze tego samego lekarza, który cały czas normalnie pracuje. i dyrektor stwierdził, że przecież mają o ileś tam niższą średnią umieralności niż jest w Polsce.. to ja się k**** pytam, czy 5 tak straszliwych przypadków to jest mało? ile jeszcze dzieciątek musi bezsensownie umrzeć, żeby ktoś się za to wziął???!!! no po prostu mam dość. i weź tu bądź spokojna nosząc dziecko... to jest po prostu straszne
przepraszam, że znów wróciłam do tego tematu, ale nie mogę się uspokoić.
Czytalam o tym dzisiaj i sie zastanawialam dlaczego dopiero teraz biora sie za ten szpiatal,bo media sie za to wziely? Chyba troche za pozno.

Cytat:
Witam z domu
Witaj
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:20   #2527
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Ja też się pochwalę, bo kupiłam Nie jest to żaden z polecanych ani najlepszych typów, ale kosztował grosze, więc jeśli będziemy mieś fundusze na lepszy, to nie będziemy żałować kasy za ten, a jak nie będziemy, to nie muszę się już martwić, że nam nie starczy

No i trochę gorsze wieści, dalej mnie brzuch boli... tzn jak siedzę albo leżę, to jest ok, zupełnie nic nie czuję, ale jak tylko wstanę, to boli mnie tak nisko i ledwo 2 kroki robię... wczoraj mnie już tak nie bolało (więc raczej nie ten spacer), ale znowu w nocy TŻ miał koszmary i tak się rzucał, że uderzył mnie w brzuszek i trochę zabolało... dzidzia też się wystraszyła, bo zaraz zaczęła się rzucać, ale jak położyłam rękę na brzuszku i coś tam Jej powiedziałam, to się uspokoiła... ale gdyby to miało jakoś zaszkodzić, to chyba inaczej by się objawiało... Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie, jak nie, to chyba będę musiała dzwonić do gina, albo iść na IP... ewentualnie jutro będę na tej edukacji przedporodowej (o ile będę mogła jutro chodzić), to się położnej spytam, czy powinnam się martwić i coś robić...

za wózek... my tez nie mamy nie wiadomo jakiego... Na razie czekam na przesyłkę. Jest wytrzymały i w bardzo dobrym stanie, a to dla mnie najważniejsze. Widziałam wózek super się prezentuje... a najlepiej w załączniku

Odpoczywaj i sie nie zamartwiaj (wiem łatwo sie pisze) koniecznie pogadaj z położna a jakbyś sie rano nadal kiepsko czuła to gon na IP.

madziula i jak zadowolona jesteś z zakupów?? A oliś na początku pewnie będzie podbierał młodszemu Rysiowi smoki czy zabawki to chyba naturalne

Kasiab ma dla twoich cyców i chlopaków niezłą wizję

Pallas Rill
to pochwal się tymi łupami z tesco...

principessina super że u was wszystko ok dla maleństwa.

lolitka niestety chamsta się nie wypleni... I nie ma co sie denerwować... Chociaż na pewno to nieprzyjemna sytuacja...

carolyna oberwało ci się od męża biedulek się zamartwiał a ty się oddawałaś szaleństwu zakupowemu, z którego i tak nic nie wyszło

Gosius fajnie że jesteś już w domku... Teraz będzie już tylko lepiej... Z takim mężem i z taką opieką

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:27   #2528
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Zmykam do łóżka

Dobranoc

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:36   #2529
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Madziuula no oby oby było lepiej to widze, że u Was też wszystko nie, tylko wybrane rzeczy hi hi bo Hania nie mówi tak tylko jak coś potwierdza to jest „hi hi”
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że do listy wyprawkowej muszę dopisać jakiś prezent dla Hani od Tosi, bo sobie pomyślałam, że u Was łatwo, bo Rysiu przyniesie pewnie ze szpitala Olafowi śmieciarę kolejną i od razu zdobędzie jego serce
No jo, ja już polowałam na Niedźwiedzia z Dużego Niebieskiego Domu jakiegoś big, ale teraz nic tylko big śmieciara

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
madziula i jak zadowolona jesteś z zakupów?? A oliś na początku pewnie będzie podbierał młodszemu Rysiowi smoki czy zabawki to chyba naturalne
Jak najbardziej mogę polecić, szybciutko dotarła paka i wszystko się zgadza Zresztą już dziewczyny pisały, że polecają

Tż wrócił, więc ja uciekam

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-23, 21:06   #2530
Nikii89
Zakorzenienie

Madziula właśnie ja się tak zastanawiam czy czasem mój jak zobaczy smoki nie będzie chciał do nich wrócić ;/
Ale tej Pani Angeliki Piórko już jest link na pierwszej stronie
[IMG]file:///C:\DOCUME~1\obi\LOCALS~1\ Temp\msohtml1\01\clip_ima ge001.gif[/IMG]kanał Angeliki -pełno zestawów ćwiczeń dla przyszłych mam, jak i po porodzie :
http://www.youtube.com/user/KobietaAktywnaPL/videos

Pallas powiedz że Hania Cię namówiła a nie miałaś serca jej odmówić

Princi super że wszystko OK. a jak tam plamienia nadal się pojawiają?

Lolitka będziemy się objadać ciasteczkami owsianymi co napiekłam
Są ludzie i ludziska . Niestety najgorsze jest to że w większości łatwiej trafić na wyrozumiałego faceta niż kobietę

Kasian to miałaś dziś chrzest bojowy
Super że u Hani widac poprawę

Gosius teraz odpoczywaj dużo
Stary 2014-01-23, 21:06   #2531
Ramona_85
Zakorzenienie

Ale dostałam pacmana
jakaś masakra, zjadłam 2 kromki, czyli tyle co normalnie i musiałam iść dorobić jeszcze dwie, ale mi dziś ten chleb smakuje niemiłosiernie
w takim tempie to nie dotrwam do mojego postanowienia 10+
Stary 2014-01-23, 21:09   #2532
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam z domu
witaj , nie ma to jak w domku nie?
Cytat:

Niegrzeczna, no u nas dzisiaj pierwszy dzień i w sumie teraz drugi raz dopiero posmarowałam tym na T, więc mam nadzieję, że jutro już będzie wyraźna poprawa
No pamiętam, że jutro masz USG 4D ja połówkowe, zaczynam się stresować, ale wierzę, że Tośka pięknie i zdrowo rośnie a jutro będzie tylko potwierdzenie tego
ja tez się stresuję i przeżywam ale nie przyjmuję innej opcji, musi być dobrze

Igulka zasnęła, a męża nadal nie ma
cały dzień z tym małym diabełkiem mnie wykończył..

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:16   #2533
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Mamusie mam troche głupie pytanie ale mnie to nurtuje.... ostatnio zauważyłam ze na jednej z piersi sutek tak jakby zaczał "pękać" lub jakby jakaś "narośl" się na nim pojawiła troche sie tym wystraszyłam. Czy u Was zaszły jakies zmiany z sutkami?
Pomijajac, ze brodawki sa olbrzymie i wygladaja jak delicje, tez wczoraj zauwazylam, ze 'przeswituje' rozowa, jakby swieza skora, a sutki zrobily sie wieksze, mysle, ze to nic nienormalnego

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:16   #2534
VwVampirka
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie kaszkę z musem jabłkowym... przesadziłam z cynamonem do jabłek i nie da się tego jeść (chociaż sama kaszka wyszła super)... Jutro zrobię to bez cynamonu

No i muszę sobie jakieś kanapki zrobić

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:17   #2535
muffinka90
Zakorzenienie

Niki gratuluje, my juz 7,5 roku...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 21:33   #2536
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny zawsze zapomnę Wam pisać pomimo tego, że się dobrze czuje co jakiś czas sobie mierze ciśnienie i czasami mi wychodzą dziwne rzeczy, np dziś rano miałam ciśnienie 98/77 i puls 106 a nic nie robiłam, żeby mi tak serce waliło.. potem pod wieczór zmierzyłam i wyszło 116/80 i puls 85 ja nie wiem co jest grane z tym pulsem moim, muszę jutro powiedzieć ginkowi na wizycie

Idę spać już, trzymajcie się, do jutra
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:40   #2537
principessina
Zakorzenienie

Kochane choc zadko sie odzywam to naprawde mi milo, ze gratulujecie nam udanej wizyty

Nikii89 od tygodnia nie ma zadnych plamien, wczesniej juz sporadyczne, 7-8 dni temu juz mialam myslawki, bo poszlam do lazienki na siusiu i przy podcieraniu wylecial taki dziwny skrzep ale ginek dzis mowil, ze to moze od nadzerki on nic nie widzi, szyjka sie nie skraca, polip nie krwawi...

Ramona dziedziczne w sensie, ze po mamie? nic nie mowil...cos tam wspomnial kiedys, ze w Polsce byl Czarnobyl i my jestesmy z tych lat wlasnie zanieczyszczenia powietrza, ale czy to prawda?

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2014-01-23 o 21:45
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:41   #2538
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Kochane! my juz po usg polowkowym dzidzius caly i zdrowy taki fajny pulchniutki sie wydawal doktorek mnie zwazyl juz 56.5 kg!

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2014-01-23, 21:42   #2539
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dostałam pacmana
jakaś masakra, zjadłam 2 kromki, czyli tyle co normalnie i musiałam iść dorobić jeszcze dwie, ale mi dziś ten chleb smakuje niemiłosiernie
w takim tempie to nie dotrwam do mojego postanowienia 10+
ramonka ja zjadłam michę płatków na mleku... i już czuję głód... I będę musiała coś jeszcze zjeść przed spaniem bo będę się budziła

kasian koniecznie wspomnij ginkowi o ciśnieniu nie zapomnij!!!

ja też uciekam... Cieszę się że jutro już piąteczek...

Dobranoc

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 21:45   #2540
karolkya
Wtajemniczenie

Kasian z pulsem moga byc cyrki bo serce musi przepompowac w ciazy wieksza ilosc krwi. Ja mam standardowo okolo 90 a ostatnio cisnienie mialam 96/68

Dziewczyny ja to mam smaki na kolacje zjadlam pol buleczki z awokado drugie pol z nutella i wszystko zagryzlam domowa kielbaska z ketchupem

Dobrej nocki wszyskim i do jutra

Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-23, 21:46   #2541
Nikii89
Zakorzenienie

Princi najwazniejsze że wszystko dobrze cieszę się że plamień już nie ma

Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to jest fajny zestaw i wydaje mi się że w fajnej cenie Fakt kołderka i poduszka zbytnio teraz się nie przyda , ale po czasie tak http://allegro.pl/6-el-120x90-poscie...888017195.html
Stary 2014-01-23, 21:59   #2542
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja to mam smaki na kolacje zjadlam pol buleczki z awokado drugie pol z nutella i wszystko zagryzlam domowa kielbaska z ketchupem
Ale mieszanka wybuchowa

co Wy macie takie niskie te ciśnienia
moje najniższe to 118/74

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to jest fajny zestaw i wydaje mi się że w fajnej cenie Fakt kołderka i poduszka zbytnio teraz się nie przyda , ale po czasie tak http://allegro.pl/6-el-120x90-poscie...888017195.html
o moja siostra ma wzór 83 dla córci

ja się zastanawiam jeszcze nad tymi pościelami, czy potrzebny będzie mi baldachim
mam na oku komplecik 3 elementowy klupsia żyrafki, by pasował mi do łóżeczka, ale to jeszcze do przemyślenia
http://allegro.pl/posciel-zebra-zyra...901374365.html

Ale te sówki beżowe są mega
Stary 2014-01-23, 22:00   #2543
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

IGA

Maja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 22:06   #2544
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

No nie mogę: http://allegro.pl/quinny-wozek-space...885619201.html

Ilkas szukałas inspiracji na roczek

Dla mojego też coś znalazłam: http://allegro.pl/daf-lf-55-250-smie...873073450.html
byłby zachwycony

Nikii sorki, to mój budyń

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-23, 22:08   #2545
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
haha świetny jest

IGA

Maja

Stary 2014-01-23, 22:20   #2546
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
super

Cytat:
Witam się dopiero dziś
Przez chwilę myślałam,że jestem na innym wątku,tyle nowych osób
Witajcie
Karlain poszalałaś z negliżem
Vampirko za zakup wózka!! super!
GosiusKochana gratulacje ogromne z wieści,że będziesz miała córeczkę
Niki to jak dziś świętujecie?

Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla pupci Hani
Princi super,że wszystko dobrze na połówkowym

Oj ale babsko

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
I to Rysia zawsze będzie lepsze No i faktycznie, cyc też pewnie będzie lepszy od butelki:

ki: za łowy

Super, że z maluszkiem wszystko ok pi:

Moim zdaniem to kasjerka przy tej kasie powinna ułożyć kolejkę, a nie patrzeć się na to wszystko... A kobieta z dzieckiem pojawiła się po kobiecie w ciąży, więc bez zwględu na "rangi" pierwszeństwa i tak powinniście skasować się pierwsi! Ale szkoda nerwów na takie babsztyle

A wózek kupiłam taki:

Tak jak wygląda u mnie, wrzuciłam w załączniku... i na razie tak zostanie, bo jeszcze nie rozpracowałam jak to wszystko się składa
Super

Cytat:
No jo, ja już polowałam na Niedźwiedzia z Dużego Niebieskiego Domu jakiegoś big, ale teraz nic tylko big śmieciara

Jak najbardziej mogę polecić, szybciutko dotarła paka i wszystko się zgadza Zresztą już dziewczyny pisały, że polecaj

Tż wrócił, więc ja uciekam :
Jak on się nazywa rodzynek, rodzyneczek.... szukałam go dziś i oczywiście zapomniałam nica

Dobranoc
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:22   #2547
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

Jak on się nazywa rodzynek, rodzyneczek.... szukałam go dziś i oczywiście zapomniałam nica

Dobranoc
rodzyneczki

IGA

Maja

Stary 2014-01-23, 22:30   #2548
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
kasian, ilkas zazdroszczę wam po trosze że macie taka radość dzięki tym swoim dzieciom... a ja muszę jeszcze tyle czekać żeby się doczekać takiego buziaki

mamaktosia lubie czytać twoje wywody... Dużo mądrości w nich jest... Chyba zacznę je sabie drukować i wieszać na lodówce
Haha idę zmienić nicka na złotousta . Doczekasz się i to niedługo, potem się nie będziesz mogła odgonić od tych ślimtasów.

Moja ostatnio przyszła w nocy do naszego łóżka, położyła się między nami i zaczęła całować TŻ w policzek mówiąc przy tym "mamusiu jak ja kocham tego tatusia mojego"! TŻ rzecz jasna nie zauważył, że ktoś nam do łóżka wlazł, o tym, że go ktoś całuje nawet nie wspomnę. Jak mu o całej sytuacji rano powiedziałam to był wielce zdziwiony. Chłopy są jakieś inne mówię Wam.

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Która to napisała, że od dziś promocja na Lovele w Tesco?! No przyznać się! :P
Nie wiem która napisała ale jestem jej bardzo wdzięczna bo sobie właśnie wykilikałam lovele z tesco! Faktycznie fajna promocja.

Cytat:
Ja właśnie wrócilam z tesco z zakupów z Tatą i normalnie,aż wierzyć mi się nie chce z jaką chamską babą miałam styczność...
Kasy pierwszeństwa, tia. Jakie to fantastyczne, że dziecko, które tam było od małego obserwuje jak należy się zachować. A potem wszyscy na młodzież narzekaj, tylko skąd te biedaki mają brać przykład.
A Ty się nie denerwuj, szkoda Twojego zdrowia.

Cytat:
Jestem padnięta dzisiaj jak dawno nie byłam poza Hanią miałam przez jakiś czas pod opieką jeszcze dwie bratanice, a one do grzecznych i usłuchanych dzieci niestety nie należą miała się zajmować moja babcia, ale ona poza kanapę się nie rusza, więc wiadomo jak to wyglądało ale przeżyłam to się liczy
Matko jedyna, trójka dzieci i czwartek w brzuchu, a Ty jeszcze masz siłę cokolwiek napisać - ucz mnie mistrzu!!

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
to jest po prostu straszne
przepraszam, że znów wróciłam do tego tematu, ale nie mogę się uspokoić.
Postaraj się o tym nie myśleć. Niestety zazwyczaj potrzeba tragedii, żeby porządek zrobili.

Cytat:
Witam z domu
Super! Witamy z powrotem!

Cytat:
Masz już jakiś pomysł? Ja myślę nad jakąś lalką interaktywną, żeby się mała nią zajmowała jak ja małym, ale sama nie wiem.

Cytat:

ja się zastanawiam jeszcze nad tymi pościelami, czy potrzebny będzie mi baldachim
Potrzebny na pewno nie będzie. Ale może ładnie wyglądać

Cytat:

Dla mojego też coś znalazłam: http://allegro.pl/daf-lf-55-250-smie...873073450.html
byłby zachwycony
Padłam i nie powstanę!
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:33   #2549
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
HEJ, HEJ
ale mam lekturkę na popołudnie : 11 stron do nadrobienia póki co to tak ogólnie : Gratuluje wszytskich nowych rozpoczętych tygodni, i udanych wizyt
no i oczywićie codziennych kopniaczków maleństw
----------------------------------------------------
bylam dzisiaj na małych zakupkach w SH i przybyło kilka ciuszków
p.s spoiszki, pajacyki , kaftaniki juz chyba w pełni zaopatrzone mam. teraz staram sie kupować troszke większe ciuszki, ale np, te spodenki na poniższych zdjęciach to na 3-6 mies, niektóre al na zdjęciu wyszły na wielkie

PAULKA >> mam tez mały prezencik dla Zosi i Ani poprostu się zakochasz , kiedys kupiłam a dzisiaj patrze i to samo / więc mam 2 szt/, i od razu pomyślałam o twoich blizniaczkach hehe w sam raz będzie na letnie , ciepłe dni
więc podeślij mi adres i dane Priv, jutro będe obok poczty to Ci wyśle.
========================= ========================= ===
poniżej moje łupy
- są wśród nich 2 śpiworki / jedna grubsza biało- bezowa kołderka , i polarkowy mis/
- udało mi się też kupic maskotke : misiek który ma w środku lampki i zmienias=ją się kolory - uwaga !! za całe 1 zł
Asiulka, Twój synuś będzie chyba najlepiej ubranym kawalerem na wątku! Chorodyńska i ta druga będą przed nim modły składać

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
c.d
Ten miś akurat mi troche przypomina zombiaka :P

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Pochwal się co kupiłaś

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Właśnie nie za bardzo mogę dziś, bo mąż się zorientuje Na razie schowałam do szuflady, on tam nie zagląda

Cytat:

I jak, wrócił Tż?

Wrócić, wrócił, ale jeszcze nie znalazł, dlatego jeszcze żyję :P

Cytat:

Pallas powiedz że Hania Cię namówiła a nie miałaś serca jej odmówić
To jest stała wymówka jak chce coś dobrego do jedzenia Że to nie dla mnie tylko dla Hani :P

A w ogóle to się wkurzyłam, bo zadzwoniła mama i się pyta co kupiłam i jej mówię, że to i tamto i że na rozmiar 56. I mi mówi, że chyba na głowę upadłam, bo 56 się nie kupuje bo dziecko zaraz wyrośnie. No aż mi ciśnienie skoczyło. Może i wyrośnie, ale nie mam zamiaru, żeby moje dziecko pływało w 2 razy za dużych ciuchach, zaraz po porodzie :/ Jak kupie kilka ciuszków na 56 na przecenie to naprawdę jakaś tragedia się nie wydarzy :/ Widzę, że nie jestem jedyna, której rodzina odbiera całkowicie radość z zakupów.....
Stary 2014-01-23, 22:34   #2550
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
No nie mogę: http://allegro.pl/quinny-wozek-space...885619201.html

byłby zachwycony

Nikii sorki, to mój budyń
Wózek rewelacja!
Nic tylko trzeba jechać i kupić my ta śmieciare

Cytat:
Princi najwazniejsze że wszystko dobrze cieszę się że plamień już nie ma

O fajny zestaw, podobaja mi się tylko owieczki turkusowe ale będzie za kolorowo przy łóżeczku i później tylko sowki.... może one u mnie też zagoszczą
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości