|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
Dla normalnej ![]() Wszelkich kuleczek do robienia biżuterii nie polecam, tylko się wala po chałupie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co tu tak cicho? no i @ sie pojawil ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tampona w pi.z** i jedziesz haha ![]()
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
Będę pisałam z pamięci, więc mogę wszytstko pomieszać, ale młoda się budzi co kilka minut i muszę do niej latać...
Nadalka, ja wychodzę ale na krótko. Albo wybieramy się gdzieś samochodem i mimo chodem gdzieś chapnie poweitrza, albo idziemy np. do sklepu czy do babci zajrzeć więc kilka/kilkanaście minut w jedną stronę. Jak z nią nie wyjdę to strasznie kiepsko śpi, już ją chyba tak przyzwyczaiłam. la'Mbria, ja mam 4 kolegów młodych ksieży, wcale nie z jakiś wspólnot tylko z bliskiego otoczenia, po 2 bym się nie spodziewała że pójdą do seminarium, a 2 to od małego byli małymi ministrantami-księżami ![]() A dla małej księżniczki kupiłabym coś w ten deseń http://www.bokado.pl/pl/p/Moulin-Rot...pozytywka/2364 co prawda ta ponad stówkę, ale są inne odpowiedniki tańsze http://www.wybredni.com.pl/Szkatulka...rielka-55.html A te Monster High strasznie mi się nie podobają, ale ja się nie znam ![]() Apropo wypadków, u nas co rusz warga rozwalona i jedna blizna na łuku brwiowym brrr... a wczoraj mój siostrzeniec ganiał się z bratem, potknął się o nogę mojej siostry i walną czołem we framugę... szczęście w nieszczęściu skończyło się na 2 szwach ... Creature, cóż za metamorfoza, z tych Twoich wszytkich zabiegów zrobiłabym sobie rzęsy:P szkoda że to tyle kasy... Świnka, Widzisz kujonie nie było czego się bać (żatrt ![]() U mnie dieta wzorowa, gorzej z ćwiczeniami takiego mam dziś lenia i w plecach mnie łupie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Normalnie?
Ty na golasa się całkiem kładziesz? Bo ja zawsze w gaciach wić bez różnicy czy z @ czy bez. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
Tamlin pewnie masz rację, ale moja córa będzie biedna jak będzie starsza a będą modne takie szkaradztwa. Po prostu nie dostanie, ani ode mnie, a tym bardziej nie kupi jej mój mąż. Teksty na pudełkach po ang. mnie przerażają "bądź oryginalny, bądź sobą, bądź potworem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Miałam takie samo podejście, ale kiedy dziecko mi płakało bo wszyscy mają a ona nie.... Serce pękło. Chcę aby była szczęśliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
Z tym solarium to chyba chodzi o to, że w czasie miesiączki nie powinno się opalać bo można dostać przebarwień. A nie o kwestie techniczne
![]() Idę zaraz spać Dziewuchy bo jutro od rana robota czeka ![]() Branoc.
#2289 |
Zadomowienie
|
la'Mbria, gdzię coś czytałam że tego Ksylitolu można zjeść tylko 3 łyżeczki dziennie. Ja za bardzo nie słodzę(jak już to mam stewie ew. miód), ale jakbym zrobiła z nim jakiś deser czy ciasto to gorzej byłoby przeliczyć. Nie wiesz czemu trzeba go tak ograniczać skoro niby taki zdrowy? Czy dla dzieci są takie same dawki jak dla dorosłych? A i jeszcze jedno pytanie, w jakim markecie go kupujesz? musze się przyjrzeć jak wybiore się na zakupy...
Wy wsytawiacie zdjęcia pyszności jakie jecie to ja Wam chociaż mój koktajl bananowo-szpinakowy zapezentuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Wróciłam, zaraz robię kawę i siadam ;P Zostało mi do napisania z 3 strony, powinnam dać radę w godzinę, może półtorej ;P
Przyznaję - nie czytałam co u Was, jutro nadrobię ![]() A i bijcie, wpadł kawałek pizzy, ale tylko jeden! I popity wodą, a nie colą ;P Kumpel kupił i zmusił wszystkich do jedzenia, więc nie dało się odmówić, a sama nic bym nie kupiła... Mam nadzieję, że ten jeden jakoś mi waga wybaczy (btw. od jakiegoś czasu chodziła za mną pizza i pewnie niedługo bym się złamała i zjadła pół, a tak to przynajmniej zaspokoiłam chęć kawałkiem ![]() Buziaki! do jutra na dłużej ![]()
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Świnko fiu fiu ru fiu
![]() nadalka jak kolenda? zdążył chłopina zanim zamknęłaś ?? o doczytałam, ze wczesienawet był. co gadał? jakieś modły? nie pytal was co słychać? ![]() creaturko też kocham ciepełko w solarium ale już wpływu jego na skórę nie. zaslaniaj buzię na solarium. nie starczy wylaczenie lamp na twarz. kladz normalnie koszulkę, worek czy karton ![]() ![]() ty tak się pieknisz przed wyjazdem do Polski? przyjedziesz to pomyslą, boże ona tam chyba tylko ma jak pączek w maśle ![]() wiecie, ze mnie przedluzane rzesy nie krecą. kompletnie. tak sie rzucają w oczy, ze szok. nawet te "delikatne". ostatnio nawet widziałam starza babka Pieńkowska DDTVN miała. no z daleka widać! zamiast dodac urody to wg mnie smiesznie wyglada. ![]() Cytat:
![]() co da jak ja smaruję linomagiem jak ja myję w tych wysuszaczach. a jak u was 'HaGie??? tylko nie wiem jeszcze czy brać delikatne kosmetyki wlasnie z serii beby dream czy ta alterra czy "lecznicze" emolienty. po lekturze tej analizy sroki to widzę, ze emolintu w emoliencie co kot napłakał a koszt miesiecznie masakra, a musze jej dać jakiegoś nawilżenia po całości, bo ma takie suche placki, mocno czerwone ![]() La'Mbria ja jem pszenicę ![]() ja cię La'Mbria podziwiam, ze tak dlugo ciagniesz tę dietę. ona jest jednak b.wymagająca, droga i że tak powiem "nie ma co jeść" hahahha...wiele wykluczonych produktów, te akceptowalne nie koniecznie powalaja w smaku...a najbardziej to podziwiam twojego TŻ, ze na tym trwa i nie chce cie jeszcze na taczce wywieźć, ze mu JESC NIE DAJESZ ![]() ksylitol muszę, choć od 1 stycznia niczego nie słodzę i juz mi przeszkadza nawet slodzik w owsiance. ale do wypieków sie przyda. a ty fasolę jesz??? bo mam przepis na ciasto fasolowe (cos w stylu tych mufinek) i smakuje jak mocno czekoladowe, jak brownie. a w ogole to sie obawiam tych cudaków typu ten ksylitol, bo jeszcze przed paru laty tak zachwalali slodziki, a teraz kazdy mówi, ze trucizna. ja wagowo stoje w miejscu od momentu przejscia na II fazę. 76,0 dzień w dzień od soboty zeszłej. aż dziwne, bo raz czuje sie wzdeta, raz pusta a waga ani o oczko nie dygnie ![]() ![]() a ty jak piszesz o kimś, ze est orgazmiczny to zamieszcaj od razu linka, a nie ja musze szukać ![]() ![]() może w mojej bibliotece bedą te ksiazki? jaki to tytuł? "Walka o tron"? nie znam ![]() wow, fajne takie kanjpki z ksiazkami, tylko nie wiem na czym oni zarabiają jak taka La'Mbria z TŻ zalegną na pół dnia przy dwócha kawach. i szkoda by mi było przerwac i odlozyc ksiakę. chcialabym zabrac do domu ![]() creaturko, HaGie a jak u was było z angielskim? pojechałyscie mówiac juz dobrze czy Kali jeść, Kali pić? zazdroszczę przeogrmomnie ze tak w naturlany sposob poznalyscie drugi jezyk, jak żadna z nas nie pozna na najlepszym chyba kursie w Polsce. eh ja tez znam smutną historię i dotyczyła ona mojej dobrej kolezanki a wlaciewie dwoch z czasów pierwszej pracy. dwie laski pow 30 czy dalej zaszły w ciążę. trzymały sie razem jak papuzki. Pierszej córeczce w 38tydz chyba serduszko staneło, wywoływany poród, koszmar. Druga miała rodzić chwile poxniej, chyba do miesiaca czasu i też dziecko umarło (jakies przepływy pepowinowe nie działały jak należy). najgorsze było gdy po ok miesiacu od smierci córki przyjechałą do mnie ta pierwsza dziewczyna, miałam wtedy 3-miesieczna M. przy cycu dosłownie a ona swojego nie miała ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-24 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Cześć .
Marta, tak, po 17 był. Ale nic mi się nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
czego ci się nie chce? niczego?
![]() a z prezentami to dokladnie jak tamlin pisze nasza ideologia sobie, zycie sobie. odkąd mieszkamy w "mieście" L. sypie nazwami laltek, koników jak z rękawa. ja zawsze chcerzsniakom i swoim jak były mniejsze kupowałam od nas ksiazki i co? zawsze pierwsze szły w kąt ![]() a tobie La'Mbria przed zakupem radze sprawdzić czy nie ma tej zabawki albo "lepszej". ja poszłbym do sklepu zabawkoweg. oni mają TOP10 ![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
Ale właśnie skoro lambria pisała że ona ma wszystko to nie rzucałam nazwami lalek.
Moja bratanica jeszcze się bawiła figurkami littlest pet shop. Marta, no, niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
to opisz w skrócie, bo tak o jakiejś aplikacji mega długie. o co w tym chodzi? rejestraca za darmo ale wszystko jesrt free czy cos lepszego płatne. fajna ta aplikacja.
aha no to jak niczego to niczego ![]() a z zabawek to tez te pierski w torebkach (chu chu love), ale one ponad stówę. wiem!!! spytaj rodziców czy ma projektor. taki jakby rzutnik, rzuca rysunek na kartkę i wtedy dzieciak odrysowuje. to drogie nie jest. http://allegro.pl/rzutnik-projektor-...880932015.html ale są nawet tańsze
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-24 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |||||||
Zadomowienie
|
Nadrabiam przy śniadaniu!
Creature - 100 lat, 100 lat, spełnienia wszystkich marzeń i ekspresowego dojścia do wymarzonej wagi! I żeby się sama bez problemu utrzymywała!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
A Khal ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jest to alternatywa dla biblioteki. Nie korzystasz z biblio? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Eh, nadrobiłam Was i muszę uciekać, bo zaraz zajęcia ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
creaturko to dziś???
![]() ![]() ![]() ![]() jakies przemyślenia??
#2299 | ||||
Zakorzenienie
|
Creature najlepszego kochana
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
nie pakaj tamlin
![]() wczoraj wlaczyłam stary telefon z czasów gdy dzieci były maleńkie. miałam 400zdjec i filmików. ale było smiechu i wzruszeń...na kompie rzadko ogladamy.
#2301 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Przed chwilą był listonosz i przyniósł zamówione bilety na koncert Marii Peszek w Walentynki ![]() Ja już mam ferie (tzn jeszcze 3 egzaminy, ale zajęć już nie mam) więc pewnie będę wpadać w przerwach między nauką a sprzątaniem. Idę robić niedietetyczny ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Ślicznotki ![]()
#2302 |
Zakorzenienie
|
pokażę wam czym się jaram od wczoraj
http://kotdrwal.wrzuta.pl/film/aPqp0...killer_workout ![]() ![]() ![]()
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety znam parę, której urodziło się dziecko z wadami, ratowali, chociaż nikt nie dawał szans, obecnie dziecko ogarniete, wyleczone, w życiu byś nie powiedziała, ze z dzieciakiem coś nie tak jest, chodzi, mówi, normalne jest, słabsze, ale normalne, ale matka ma pier.dolca i robi z niego kalekę życiową wiesz w stylu "na basen nie, nawet w lato, bo zapalenie płuc" na drzewo wejść? o Jezusku! pościera kolaneczka swoje cudowne! W piłkę grać? Nie wolno, bo się przewróci i uderzy...Ojciec dziecka chciałby miec normalną rodzinę i jeszcze więcej dzieci, ale matka nie chce, bo ma swoją "perłę najdroższą" i dla niej cytuję "poświęci całe swoje zycie"- no padło dziewczynie na mózg, aż szkoda. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() Laski, nie śmiejcie się, ale ja chcę tak wyglądać, wiem, ze ona ma powiększone piersi, ale co z tego...jakie ma ramiona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie wypowiadam na temat śmierci dzieci.. ja miałam puste jajo i mocno to przeżyłam, a jak by mi dziecko umarło to sama bym umarła z rozpaczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
bombowa jest nie? mnie sie wydaje, ze jak sie ma ładne ciało to o cycki aż sie prosi, nie? taka Keira Knightley, buzia jak marzenie, figura
![]() ![]() a ta parę mogę ogladac i ogladać...na tym trzepaku ![]() ![]() ja w krochamlu ją kąpałam, bez rezultata ![]()
#2307 |
Zadomowienie
|
Creature sto lat, sto lat!!
![]() Wszystkiego najlepszego Pięknoto, kolejnych zrzuconych kilogramów i cierpliwości do TŻa ![]() Dziewczyny z wczorajszego kolokwium dostałam 5!! ![]() ![]() Idę piec torta ![]()
#2308 | |
Zadomowienie
|
Witam, ja nadal oglądam, więc jeszcze mało mnie tutaj
![]() ![]() Martolina to chyba Ty pytałas o angielski. Jak ja przyjechałam do UK to praktycznie tylko hello i how are you potrafiłam powiedzieć, bo ja nigdy nie uczyłam sie angielskiego, w podstawówce miałam tylko jeden język obcy, bo tak u nas było za starych czasów i w mojej szkole akurat był niemiecki, potem w szkole średniej ja byłam w liceum ekonomicznym, więc nadal miałam tylko jeden język(i nie musiałam zdawać matury z jęz. obcego), bo dwa obce były w ogólniakach. I ze względu na to, że w podstawówce miałam niemiecki, więc trafiłam do klasy z niemieckim. Na studiach miałam język oby tylko przez dwa pierwsze lata i znowu przypadły mi w udziale zajęcia z niemieckiego, bo to był jedyny język jaki miałam na świadectwie maturalnym ![]() ![]() ![]() No i znowu zapomniałam co miałam napisać... zajrzę później, bo muszę obiad zrobić Creature życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń i samych radosnych dni. Buźka ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2309 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam takie zakwasy po 4 dniach ćwiczeń, że ledwo po schodach schodzę ![]() ![]()
![]() |
#2310 |
Zadomowienie
|
ale cisza
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.