|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabrano mi podwójnie pieniądze z konta
A tak trochę z innej bajki: macie ubezpieczenie karty?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i znowu mam konto założone bez problemu w 5 minut.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w Inteligo jest tak, że są osobne zakładki: Zablokowane środki i Historia Rachunku. W Zablokowanych są najnowsze transakcje z ostatnich dni, które po kilku dniach są przenoszone do historii i wtedy też usuwane są duble. Ja te duble jak na razie miałam tylko w Zablokowanych, w historii na szczęście nie, bo wtedy to faktycznie trzeba by składać reklamację.
Edytowane przez _chocolate Czas edycji: 2013-02-27 o 22:25 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam temat, gdyż mam znowu podobną sytuację, konto pko bp
robiłam zakupy w internetowym pull&bear i stradivariusie. W momencie gdy robiłam zakupy i płaciłam kartą, pieniądze 'zeszły' z konta, jednak kwota ta nie została odnotowana w historii rachunku. W momencie, kiedy towar został przysłany do sklepu, drugi raz 'ściągnięto' mi te same kwoty, tym razem zostało to odnotowane w historii rachunku. Miałam podobną sytuację kiedyś jednak byłam pewna, że mi się wydaje. Tym razem przypilnowałam sprawy i faktycznie tak jest ! Na moje nieszczęście dziwnie saldo się zgadza i nigdzie nie ma 'zaginionych' 200zł. Jedna dziewczyna z która się konsultowałam miała podobnie, jednak po ok 5 dniach zwracano jej pieniądze, a moje nadal nie są odesłane.. Pani w banku również twierdzi, że mi się wydaje ... |
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem teraz w identycznej sytuacji, także po zakupach w P&B, rozwiązałaś to jakoś? Bo ja nie wiem co mam zrobić, czy zgłaszać się do banku czy do sklepu... kurde |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam dokładnie taką samą sytuację! Tyle, ze ja robiłam zakupy w sklepie internetowym bershka.com. Pobrano mi z konta podwójnie za zakupy, wiem to na pewno, gdyż dzisiaj sama robiłam sobie przelew i z ponad 130 zł zrobiło się kilka. W historii rachunku mam jedną transakcje do sklepu bershka w Hiszpanii. Nie wiem czyja to wina sklepu czy banku? Jak rozwiazał się wasz problem? zwrócono wam pieniądze? Piszcie, bo sama się trzęsę z nerwów
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

.
No i znowu mam konto założone bez problemu w 5 minut.