|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() uff... ogarnęłam dom, starłam kurze, umyłam sprzęty i meble w kuchni, masakra te fronty, tak na nich paluchy widać zapomniałam tylko o mikrofali, normalnie budyń ![]() na jutro zostawiam odkurzanie i mycie podłóg, plus czyszczenie armatury z kamienia
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-01-24 o 19:32 |
||
|
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też taki kupowałam ostatnio ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję chłopczyka zatem pizza pochłonięta, bardzo dobra
|
|
#2765 |
|
BAN stały
|
Kurczaki..nie byłam na forum od drzemki..i tu tyle stron
Może mi ktoś streścić co się u Was działo? Bo chyba nadrobić nie dam rady.
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ech, padam, znowu wróciliśmy przed 17, mąż od razu pojechał popracować, jeszcze nie wrócił, Hania właśnie zasnęła ja chyba też zaraz idę Samochód odebrany, ale ja wracałam naszym, bo z Hanią, Jeeeezuuuuu ta droga to był koszmar, musiałam buty zakładać jej, bo sobie ściągała, musiałam chrupki podawać, picie a i tak mi stękała pół drogi.. ostatecznie zaczęła zasypiać na 5km od domu więc z kolei musiałam pajacować, żeby nie zasnęła. Nigdy więcej sama nie jadę taki kawał z nią Co do mojego oglądania wózków to muszę powiedzieć Seksta, że mnie trochę wrobiłaś bo pojechałam do tego sklepu na Serbskiej i tam nie mieli Maxi Cosi, potem pojechaliśmy do Swadzimia do tego Bobomarketu i tam w ogóle nie mieli Maxi Cosi, po prostu nie mają w sprzedaży tej firmy wg pani sprzedawczyni, wiec nie wiem jak mogłaś tam oglądać no i się wkurzyłam wtedy okrutnie, bo czasu tyle na to zmarnowane, że szkoda gadać dobrze, że mieliśmy coś do załatwienia w okolicy ostatecznie obejrzałam wózek na Obornickiej i muszę powiedziec, że ta Mura jest super a i ja chyba będę brała tą składaną gondolę jednak Pallas mój gin też się pytał czy nie mam skoków ciśnienia, mówię, że nie to mówi, że jak cały czas niskie to ok. ![]() Ja bym też bliźniaki ubierała inaczej ale my se możemy pomarzyć kochana ![]() Żona szefa cudowna zazdrośnica jakaś chyba ![]() A mój gin dał mi ulotkę jakąś z listą do szpitala w 1 ciąży pod koniec Ubranka super a sukieneczka z króliczkiem idealna dla mojej córki, muszę się przejechać MamaKtosia boski tekst pani puściłaś ![]() KasiaB uwielbiam szczawiową ja robię z przecieru Bardzo ładny wózek i piękny kolor ![]() Śliczne zdobycze
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Selenity dziękuję
Brat ale Ci narobił psikusa i jaki dumny z tego Pomarańcza dziękuję również ![]() Paulka dziękujemy ciociu ![]() Już niedługo, jeszcze parę tygodni i będziesz miała swoje dziewczynki Świetne łowy Asiulka mi jeszcze trochę brakuje do 70 ufff ale niedużo, myślę, ze to kwestia kilku dni ![]() Zrzucimy potem wspólnie ![]() Vampirka to dobrze, że bóle niegroźne Lucynka gratuluję wizyty i synka ![]() Ilkas, KasiaB zrobiła szczawiową – opinie na temat smaku tej zupy są podzielone, Vampirki bóle nie są aż tak groźne skoro nie boli jak leży, Pallas i Paulka zrobiły świetne zakupy dla córeczek swoich, braciszek Selenity zrobił kupsko pod jej opieką, dziewczyny dyskutują o wózkach i pościelach, ale również o różu, Lucynka ma synka, a Kasian Antosię tak jak było tyle zapamiętałam ![]() Niegrzeczna czekamy na wieści ![]() Gardło mnie boli |
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Przedstawiam Wam synka mojego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2769 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
wejść tutaj 2 razy w ciągu dnia to zdecydowanie za mało przy Waszym tempie
![]() Cytat:
kurcze ale cudeńka Cytat:
Cytat:
![]() zazdroszczę, że większość z Was to ma już za sobą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratuluje chłopczyka i super, że wizyta udana ![]() ja tak każdy pokazuje swoje łupy to i ja się pochwalę swoimi wczorajszymi zakupami, tylko aukcje wstawiam bo ubranka jeszcze nie doszły ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3890238634 http://allegro.pl/body-next-reserved-i3894638167.html http://allegro.pl/przepiekny-pulower...901038015.html |
||||||||
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Nie no dzis Was nie ogarnę... rozłancza mi się net co chwile,bo wymieniaja urządzenia u dostawcy na nowe i co przeczytam 2 strony to sie rozłancza
Pisałam juz posta kilka razy i się nie dodał bo przerwało Mam pytanie do osób mających terminowe prawko... Jak to jest jak to moje mam wazne do 1 lipca 2014 kiedy musze zrobić badania i czy jak złoze o nowe prawko to w tym czasie oczekiwania nie moge jezdzić? termin mam na 18 czerwiec,a prawko do 1 lipca,bez sesu potem małe dziecko zostawiać i latac po urzedach... jak ja mam to ogarnąć? i ile zdjęc trzeba? dodało sie dodało jupii
|
#2771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"opinie na temat smaku tej zupy są podzielone" - zabrzmiało jakbyśmy się conajmniej wszystkie zwaliły do kasi do domu i siedziały niczym Magda Gesler każda nad talerzem swojej zupy i degustowały
|
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
stare prawko mialam tylko skserowac. zostawili mi je az do dnia odbioru nowego czas oczekiwania 10 dni jedno zdjęcie o jakiś tam wymiarach, nie pamiętam 100,50 zł, ale ja nie robiłam badan, nie wiem jaki ich bedzie koszt
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
Aldrin śliczne łowy
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko przed nami w sumie ![]() Cytat:
Bardzo fajne ![]() Idę obejrzeć jakiś filmik |
|||
|
|
|
#2776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
badania tez 100 zł z tego co sie orientuje... zastanawiam się tylko jak pogodzic to latanie po urzedach z dzieckiem... wolała bym to załatwić wczesniej jak bede sie czuła w miarę dobrze
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie zgrabne ma usteczka i nosek ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
pewnie możesz złożyć wniosek wczesniej, o ile nie wiem, najlepiej sytaj sie w wydziale komunikacji, bo za samym wydaniem tez czeka się chyba 2-3 tygodnie.
|
||
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka nie nadrobilam bo nie mam za bardzo jak. Juz po wizycie... Dostalam luteine, mam brac magnez i nospe. W razie co to do szpitala jak moj lekarz bedzie na dyzuze. Szyjka niby jest dluga i zamknieta ale srednio twarda, dlatego leki na wszelki wypadek... Zmykam bo dzis wieczor z mezem...
Bede pewnie dopiero jutro takze nie szalejcie za bardzo bo nie dam rady ogarnac ![]() Dobrej nocki Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 zł kosztuje prawko 50gr jakiś tam znaczek czy coś ![]() ja dałam takie samo zdjęcie jak miałam robione do dowodu osobistego
|
|
|
|
|
#2780 |
|
BAN stały
|
Hahahaha Kasian dzięki wielkie !
W takim razie Kasian dobrze, że Antosia pozostała Antosią..chociaż szczerze mówiąc byłam pewna, że tak zostanie! ![]() Vampirko dobrze, że bóle nie są az tak groźne..ale oszczędzaj się tam proszę! Pallas i Paulka brawo za zakupy Muszę jednak poszperać wstecz bo chcę zobaczyć ![]() Selenity haha, mam nadzieję, że kupa jednak nie była aż taka straszna Lucynka gratuluję synka!! A ja wróciłam właśnie z zakupów. Byliśmy z mężem i Milą. Jutro moja mama ma 50-te urodziny i kupowaliśmy jej prezent. Chciałam też kupić jakieś ciuszki dla Milki...ale ceny mnie po prostu powalają. Ostatecznie kupiłam tylko jedne body i stwierdziłam, że wieczorem robię zakupy przez neta w next! Bo jak widziałam w RE bluzeczkę (wcale szału nie było) która kosztowała 49 zł! to w next dwupak bluzeczek (które mega mi się podobają) 48 zł! W załączniku body które kupiłam w coccodrillo i od razu mam pytanie czy ktoś kupował tam ciuszki? Bo ja pierwszy raz i zastanawiam się jak jakościowo ![]() ps. szczawiową lubię
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ze z dzidzia wszystko w porządku ![]() mnie dziś chwyciło drganie powieki, także zaczęłam brac magnez profilaktycznie
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe a z dowodu mam 1 ![]() jutro zadzwonie i zapytam czy mogę predzej złożyc wniosek...
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem Ci ze te body itp jak dla mnie sredniej jakosci niestety, ale kurteczke mielismy np i byla super wiec pewnie zalezy jak sie trafi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaki delikatny, taki misiuniu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem z jakich okolic jesteś![]() O patrz: https://www.facebook.com/pages/Baby-...59601330738693 Jej męczą mnie niezaplanowane popołudnia w domu, jak jest cieplucho to można na spacer czy cuś, a tak trza sie kisić w domu :p Chyba wywieziemy jutro na noc jęczydupkę do babki :p Znów coś znalazłam : ![]() albo to:
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-24 o 20:53 |
|||
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Madziula spoko te bryczki hehe gdzies ty to wynalazła
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem dziewczyny! Matko jakie opoźnienia
![]() dopiero teraz mogłam tu napisać, bo musieliśmy Igę wykąpać i dopiero usiadłam do kompa. a więc na wizycie wszystko dobrze, nie ma żadnych wad rozwojowych , wszystko w jak najlepszym porządku no i Maja waży około 487g ale najważniejsze że zdrowa a tak się denerwowałam kurczę muszę Was nadrobić bo tyle naskrobałyście |
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madziuuula my wlasnie do naszego wozka jane chcemy dokupic taka nakladke do stania dla straszego synka, a ten wozek co wkleilas z tym siedziskiem dla straszego to super jest co to za firma?
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti wprawiajsię mamuśka
![]() Karlain wg badania ginekologicznego ocenia ![]() Pomarańcza niestety nie kupowałam pierwszy raz będę kupować i też się trochę boję. Ale w sklepach tu w pobliżu nic ciekawego nie ma więc zostaje allegro. Dziś zamawiam to myślę że do środy mi to przyjdzie. Myska a to nie wiesz bo wstydliwe?? ![]() Carmena co za lekarz co on Ci na złość chciał zrobić??Lucynka za wizytę i za Adriana ![]() Madziula właśnie masz już jakąś dostawkę na oku ?? My po zakupach , czułam się dziś jakbym na święta prezenty kupowała A mianowicie musiałam kupić chrześnicy coś , córce kuzynki , i bratanicy TŻ ![]() Kupiliśmy też autko Oskarowi i body z długim w autka . I co w domu autko poszło w odstawkę bo mój syn wolał 20min przyglądać się autkom na body a potem kolejne 20min ubierać na głowę i ściągać |
|
|
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
Heeeej dziewczyny
odpoczywam, freka wylala herbate na sofe a jak ja opierniczalam to miala swietna zabawe, i jak sie tu na nia gniewac.... kasian86 na Serbskiej mura byla a ogladalismy jakos w listopadzie natomiast rzeczywiscie mi sie pokielbasilo bo w bobomarkecie ogladalismy MUTSY a nie mure...ups, przepraszam! A widzialas w bobo jakieś promocje fajne? Bo chcemy jutro jechac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

A gdzie w ogóle można kupić szczaw? Nigdy nie widziałam u nas na targu
To jest sezonowe warzywo czy powinno być cały czas?

Bo chyba nadrobić nie dam rady.

wróciliśmy przed 17, mąż od razu pojechał popracować, jeszcze nie wrócił, Hania właśnie zasnęła ja chyba też zaraz idę
ja robię z przecieru