|
|
#3361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LI
machnę na szybko znad inki i Redzi dziękuję za listę do obejrzenia, bo zapomłam wcześniej, już coś mam zapodane, mam nadzieję że w weekend zaliczę
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś o 20 na tvp kultura "Głowa do wycierania:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jw :P
|
|
|
|
#3365 |
|
Panaroja
|
Pszeleciałam Was bardzo pobieżnie
i zapamiętałam tylko kotha Neski albowiem mróz mnie ściska aż za bardzo i ideu do kuchni mięcho poganiać w prodiżu czasu brak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo fabuła delikatnie mówiąc nie jest zbyt rozwinięta, za to efekty super ad 2 lekko przereklamowany Cytat:
tja jasne Cytat:
![]() Wróciłam z teatru super był spektakl |
|||
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
a propos
Scenka spod sklepu - tylko że w naszej wsi, kółko wzajemnej adoracji pod-sklepowej ma pikny co-cud parawan ogrodowy i widać tylko stopy Są to oderwani od pługa alkoholizujacy się codziennie przedstawiciele płci męskiej, czy muszę dodawać, że przychodzą tam w kapciach? Wchodzimy z małżem do delikatesów i słyszymy zza parawanu gwar tró-menelski, i nagle taki pełen oburzenia w głosie tekst Cokera (bo wygląda i prowadzi się tak samo) do "ochlej-rozmówcy" : "Czy ty kuuuurrrrwa wiesz co to jest spektakl?" ![]() Humor sytuacyjny, więc niedasię przenieść, ale to było bezcenne. Smutne, ale bezcenne. |
|
|
|
#3368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(a w zasadzie popkultury).Do dziś pamiętam, jak kiedyś wychodziłam z mojego osiedlowego sklepu, a przed rezydowała grupka z panów z piwem. Musieli akurat prowadzić dyskusję na temat jakiegoś serialu, bo jeden z nich, głosem nieco już bełkotliwym, acz pełnym emocji wykrzyknął coś w rodzaju "Ale k..rwa, jak w następnym odcinku ten bohater, no ten (tu rzucił jakieś imię) zginie, to na ch...j ja to w ogóle oglądam!" |
|
|
|
|
#3369 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pogięty jest ten film ![]() Wszystkie czy? Ad sinupret Grawitacji TŻ oglądał i skrytykował, że nudaaaa. |
|
|
|
|
#3370 |
|
To ja :)
|
No to płynę na warsztaty, proszę o kciuki, żebym nie uciekła...
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo tam treści za bardzo nie było ![]() ![]() Śnieg pada bosz niech ta beznadziejna pora roku już sie skończy u mnie trwa dopiero czwarty dzień a ja już mam serdecznie dość ![]() Dziś mam babskie spotkanie, mam nadzieję ze ekipa dojedzie w tę pogodę
|
|
|
|
|
#3372 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie - 15 st, a na Kaszubach - 22 st
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3373 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad śniegu, mrozu, znów podgorączkowego i zaległego zlecenia
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Nesko - zwierzaki cudne Red - możesz też spróbować rozrobić glinkę w samej tłustości; w początkach glinkowania zrobiłam li i jedynie na oliwie z oliwek - śmierdziało, ale krzywdy nie zrobiło. A tak normalnie wystarcza mi kilka-kilkanaście kropel tłuścidła, a resztę dopełniam hydrolatem albo wodą, a glinke już nałożoną na twarz opsikuję jak maniak, bo jak przyschnie, to mam to samo, co Tobie się zrobiło. ![]() W Krk -13
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
ała, to u mnie jednak nie tak źle
![]() |
|
|
|
#3375 |
|
Mother of Cats
|
Widziałyście nowy cennik Poczty Polskiej? Harrisonka zapodała na wątku z pomysłami i sugestiami...
Od 1 lutego podwyżka na polecone |
|
|
|
#3376 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mursz baw się dobrze
|
||
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i coś w tygodniu mamy wykroić na spontanie Cytat:
jak mają daleko etc etc
|
||
|
|
|
#3379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzisz Ewusia u Ciebie ciepełko Cytat:
Cytat:
Macham znad zimna pieruńskiego
|
|
#3380 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Za to mam chyba 2 minusy za terminowość "z innego powodu", ze dwa za niezgodność z opisem też "inne" i bodajże jeden za długi czas oczekiwania na odpowiedź co mnie bardzo rozbawiło bo net działa non stop i jak tylko słyszę maila to lecę sprawdzić kto zacz i allegrowiczom w miarę od ręki odpisuję. No ale może ktoś mnie zagadał o 2 w nocy i niecierpliwie czekał do 10 aż wstanę |
|
|
|
|
#3381 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sprzedajesz coś na all to powinnaś być dostępna 26 h na dobę
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciukasy wybaw się za mnie i mojego Negatywa !!!!!!
Parabelko, SzatAnko, alieeen przekażę im zachwyty , na pewno się ucieszą hmmmm chociaż one zawsze się cieszą kiedy z nimi gadam Wiem dziwne to jest ale ja gadam z moimi zwierzakami ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Na dekolcie dobrze sprawdza się ta maseczko peeling myjka garniera.Nakładam ją punktowo i chodzę jakiś czas, krostki zmniejszają się momentalnie. Ten produkt tez niweluje ciemne pory na dekolcie i rozjaśnia skórę. Na twarz też czasem tak nakładam zależy od tego jak zmiana wygląda. Czasem po umyciu punktowo smaruję amolem a potem smaruję normalnie kremem, albo jak mam fazę tłustości nie smaruję tego miejsca . Oczywiście robi ę to na noc... ale zamotałam
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-25 o 14:31 |
||
|
|
|
#3386 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. w sensie nakładasz Amol na noc? Wysusza? Po glince rzeczywiście zaskórniki jakby poznikały, będę praktykować jej nakładanie. |
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Na noc patyczkiem do czyszczenia uszu smaruję krostę , wysusza, zmniejsza opuchliznę, szybciej goi. Wieczorem też robię te okłady na krosty z tej maseczki. Tak punktowo na krosty ok 17--18 chodzę z tym do mycia ok 21-22 i zmniejszają się są mniej czerwone . Latem bardzo często do kąpieli nakładam tą maseczkę na dekolt bo skóra zapycha się od filtrów ![]() A i jeszcze zapomniałam napisać o mojej mega maseczce nawilżającej co nawilża a nie zapycha, wbrew zaleceniom producenta walę ją pod oczy , nie podrażnia ekstra nawilża, czasem jak siedze w domu nakłądam na dzień zamiast kremu, na noc warto walnąć większą warstwę. ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-i-szyje.html hahahahhahaha a jakie dziadowskie ma recenzje .... Moja skóra jest nieobliczalna
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-25 o 14:58 |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic tak nie "znika" mi syfów jak on, znikają w eter medżik
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki Neska, poczytam sobie o nich
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Natomiast mam nadzieję, że aparat wytłumaczy polarowatość -repotrerzy sa zawsze ubrani, jak łajzy

u mnie trwa dopiero czwarty dzień a ja już mam serdecznie dość 

jak mają daleko etc etc