|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
Hej, znajdziesz coś u mnie za odlewki The One,może być ok 20 ml lub całość.Mogłabym oddać Givenchy Very Irresistible 25 ml/30 we flakoniku lub coś innego może wypatrzysz.
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
Ma któras z was moze guerlain shalimar? i podzieli się ze mną?
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam wszystkich zapachów od Juicy Couture
oprócz: Viva La Juicy Viva La Juicy La Fleur bo te już mam ![]() oraz Hypnotic Poison L`Elixir i Extrait Nadal szukam też wszystkich odmian JPG Classique opórcz X, bo mam ![]() i Eclat Weekend Oriflame
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Couture Couture
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknęłam na Twój wątek i masz prawie pełną setkę. Ja w tej chwili nie mam tak dużego flakonu o podobnej wartości na wymianę, mogłabyś ewentualnie zrobić odlewkę czy to nie wchodzi w grę?
|
#366 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A która wersja cię interesuje i jaka pojemność ?
oraz : co mi dasz w zamian ![]()
|
#367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jaka masz? i co ew. cie zainteresuje u mnie?tam są fotki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733138&page=12 Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-01-28 o 22:13 |
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Amouage Memoir Men 0,5ml Atelier Cologne Gold Leather 4,5/5ml Byredo Baudelaire 2ml Be_Nu Carbon ok. 1ml Diptyque Fou de Bois ok. 2ml Eau d'Italie Bois D'Ombrie 2ml Escentric Molecules Escentric 01 ok. 2ml Etro Patchouly ok. 2ml Farmazia SS A. Aurora 0,5ml Huitieme Art Parfums Fareb 0,5ml Histoires de Parfum 1740 Markiz de Sade 0,4ml Illuminum Wild Tobacco 1,5ml L'Artisan Naveger 0,5ml L'Erbolario Myrrhae 1ml Le Labo Patchouli ok. 1,8ml Les Nez Let me Play the Lion ok. 1,8ml Lubin Galaad 0,6ml Made in Italy Rome 0,5ml Montale Full Incense 1,5-2ml Montale Dark Aoud ok. 0,2ml Nejman Emir 0,3ml Odin 03 Century 2ml Parfum D'Empire Wazamba ok. 2,5 Satellite Padparadscha ok. 0,7ml Serge Lutens Vetiver Oriental 1,1ml Sonoma Scent Studio Tabac Aurea 0,7ml SSS Incense Pure ok. 0,5ml Slumberhouse Vikt ok. 1ml Tauer Lonestar Memoires 1,5ml Villoresi Incensi ok. 1-1,2ml ewentualnie coś "z pod lady" przygarne: Slumberhouse Norne i Grev Durbano Rock Crystal, Heliotrop, Jade (w większej ilości) Puredistance Black La Fumee Miller Harris Opus IV i VI Amouage Black Cube i Luna Molivzar Idole de Lubin edp (większa niż próbkowa ilość) Private Label Jovoy Paris SSS Forest Walk Montale Kabul Aoud Andrea Maack Coal i inne w podobnym stylu te pogrubione są mi nieznane wiec wystarczą po kropelce
Edytowane przez hey Czas edycji: 2014-01-24 o 21:44 |
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
u Ciebie podoba mi się mini Dolce Vita, ale to byłaby wymianka flakonik na odlewkę, więc nie wiem, czy jesteś zainteresowana
|
|
#370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
interesowała by mnie większa odlewka initial pomysl ile mozesz oddac i jeszcze co byś zyczyła
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ile chciałabyś initiala za miniaturę ?
nic innego mnie nie kusi
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Odlewek raczej nie szukam.
|
|
#373 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dziewczyny, rozpaczliwie poszukuję Flowerbomba, tudzież jego innych wersji(różanej, extreme). Czy ktoś może ma?
|
#374 |
|
Zadomowienie
|
Na wymianę mam:
flakony -Yver Rocher Moment de Bonheur 50ml + pudełko -Oriflame Marcel (ubytek na zdjęciu) + pudełko odlewki: -Dior Bois d'argent ok. 9ml -Angel Schlesser Oriental II ok. 8ml -CK in2u 4ml -Six scents serie 01 no 2 ok. 3ml -Six Scents serie 01 no 5 ok. 2ml -Monotheme Amber Wood 4ml -Monotheme Leather 4,5ml -Monotheme Black Oud 4,5ml Proszę o PW
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Hej, chętnie podzielę się tym co mam poniżej plus to co w wątku za:
Chanel Coco M edt Shiseido Zen Chanel Cristalle Jimmy Choo edp Albo coś innego też wchodzi w grę Odlewki: CK In2U, 8/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Amethyst 3 ml Prada Amber 9/10 ml Guess woman 9/10 ml próbki: Roma kelly Caleche Hermes Bond no 9 - New york Park Avenue mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Cindy Crawford Summer day Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man issey miyake l'eau d'issey Ungaro party Hermes Kelly Caleche edt Beyonce Heat Rush 80/100 ml Naomi Campbell cat de luxe with kisses 40/50 ml tester Euphoria CK 30/100 mogę zrobić odlewkę ok 10 ml Próbka CK Beauty Odlewka 9/10 ml Angel ou Demon Givenchy Rochas Tocade 2 ml Próbka Due Donna próbka wody cudów Hermesa raz psiknięta próbka lady million 1/3 próbka Lacoste pour femme - prawie cała 2 ml
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() flakony Sunflowers Elisabeth Arden, 45/100ml, Incandessence Avon, użyty 2 razy, flaszka 50 ml Celine Dion Simply Chic ok 90/100ml odlewki sun moon stars Karl Lagerfeld 3ml royal muska 4,5ml gloria vanderbildt 1ml Body edp Burberry 0,7ml Sexy Me No1 Jeanne Arthes 2ml D&G Anthology L`Imperatrice 3 Dolce&Gabbana 1ml I Fancy You Jessica Simpson 0,5ml mogę zrobić odlewki z flaszek Pretty Swan, ok 12-14ml 1881 cerruti, kilka ml Vanille Noire YR, kilka ml
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2014-01-25 o 22:32 |
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też się wypiszę , mam:
-Escada Lily Chic 50ml Special Edition edt 40 ml z pudełkiem ubytek testowy psik -Baby Doll Sparkling ok 25ml z 50ml -Baby Doll magique ok 30 z 50ml -.YSL Young Sexy Lovelypierwotnie 50ml wg mnie zostało ok 32ml -Donna Karan , Cashmere Mist brak zatyczki, zuzycie z 50ml widac na foto , moim zdaniem zostało ok 30ml -Lancome ode lancome ok 25ml z 75ml -Davidoff Frezee me, jak na zdjeciu ok 75ml ze 100ml -Moschino Pink Bouquet 30ml bez 2 psikow testowych -Amor Amor Cacharel pierwotnie 30ml zostało wg mnie ok 25ml -Miss Boucheron edp zostało 14 z 30ml -cacharel lou lou ok 10ml zostalo -Hugo Boss Intense ok 35ml z 50ml -Lacoste inspiration ok 40 z 50 ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-01-26 o 01:52 |
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukiwane D&G The One ....
oddam to co w watku... Lady Daga moze zechciala bys odlewke JPG Classique edt ??? |
|
|
|
#379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Dziewczyny szukam zpachu nie wiem co to jest wstyd mi było zaczepic kobietę w sklepie zresztą nie wyglądała zbyt przyjaznie hehe zapach raczej orientalny słodki korzenny , indie i te klimaty połączenie na moje 3znanych mi zapachówsmasara-angel-shalimar ![]() tak moge określić woń która mnie zafascynowała nie wiem co to , wąchałam juz tyle perfum ale nigdy nie trafiłam drugi raz na ten zapach który utkwił mi tak bardzo .... w kązdym razie musi byc nieziemsko trwały poniewaz na kilometr za nią czuć było ogon ![]() będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary co to moze byc, do czego wam pasuje , spiszę i polece testowac niegdy nie pragnełam tak posiadac perfumu pozdrowienia
|
|
|
|
|
#380 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
To może być właśnie Jean Paul Gaultier Classique.
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#382 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Też pasuje.
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#384 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Tak, choć Słoń też pasuje do opisu. Najlepiej przetestuj.
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JPG Classique to wlasnie moze byc ta nutka ktora tak spodobala CI sie w perfumerii najlepiej przetestuj w razie czego zapraszam po JPG
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam ALien EDP, jakies uczucie paniki, że mam mały zapas mnie ogarnęło
![]() do oddania Coco Noir, Flowerbomb edp, Tresor in Love, Elle Intense Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2014-01-27 o 08:35 |
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Sensuous Noir
|
|
|
|
#388 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Szukam klasycznej Halle Berry.
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
Przypomnienie i dokładka. chętnie wymienię jeszcze w tym miesiącu z okazji podwyżek na poczcie od lutego
![]() Na wymianę mam Flakony: Annick Goutal Gardenia Passion edt około 50/100 ml Annick Goutal Songes edt około 30/50 ml Lalique Tendre Kiss około 37/50 ml bez korka odlewki gotowe: Acqua Colonia Rhubarb & Clary sage - około 8,5 ml Boadicea Momentous - 10 ml bez psika testowego (ozdobny atomek) Chanel Cristalle - 10 ml bez trzech psików Dior La Collection Privee Bois d'argent 5 ml Humiecki & Graef Blask - 5 ml bez kilku psików I hate perfume AmBrosius - 5 ml bez kilku psików Lagerfeld Kapsule Woody edt - 7ml M. Micallef Printemps 5 ml miniatura z kalendarza adwentowego YR Neonatura Cocon – 5 ml bez kilku psików testowych YSL Paris Premieres Roses - 4,5 ml w samplach próbki gotowe: Brecourt Eau Blanche 1,8 ml robiona Brosseau Ombre Rose l'orginal (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Cindy Crawford Waterfalls (próbka fabryczna 1,2 ml bez atomizera) CdG Daphne ok 1 ml próbka z lulua Floris White Rose (ok 0,3 ml, robiona, atomizer) Gres Ambre de Cabochard - (ok 1,7 ml robiona, atomizer) Guerlain Too much 0,9 ml robiona Histoires de Parfums 1876 (firmowa, ok 1,3 ml, fiolka) Indult Isvaraya (2,4 ml robiona, atomizer) - tylko za coś z podobnej półki lub za więcej ml tańszego zapachu Jil Sander Sun 1,1 ml robiona Kenneth Cole Black 0,8 ml robiona Kenzo Amour Indian Holi 1,1 ml robiona L`artisan Mandarine (1,7 ml robiona, atomizer) Laura Biagiotti Due Donna (2ml firmowa, fiolka) Mexx XX wild (próbka fabryczna 0,6 ml bez atomizera) Patyka Boise (robiona ok 1 ml z atomizerem) Serge Lutens Bas de soie (firmowa, nie wiem ile zostało, ale coś chlupie w środku więc na test na pewno jest) Smell Beny Tok'yo mama 1,1 ml robiona Van Cleef & Arpels Les Saisons Hiver 2 ml robiona Xerjoff - Lira 1 ml (firmowa, fiolka) YSL Yvresse 1 ml robiona mogę też zrobić małe próbeczki lub większe odlewki z flakonów: Annick Goutal Gardenia Passion (może być większa odlewka) Annick Goutal Songes (do 1 ml) Annick Goutal Petite Cherie (do 1 ml) Bruno Banani Magic Woman (do 5 ml) D&G Light Blue (do 1,5 ml) Histoires de Parfums 1873 Sidonie Colette (do 1 ml) Hugo Boss Nuit pour femme (do 2 ml) Lalique Tendre Kiss (może być większa odlewka) mam też do oddania puste flakony (z korkami) po Dolce Vita Dior (tester, 100 ml), Tresor Lancome edp (100 ml, produkt, z kartonikiem) i Davidoff Cool Water Game for Him (30 ml). w bardzo dobrym stanie. chętnie oddam przy okazji za jakieś próbeczki. Rozważę każdą propozycję, natomiast najbardziej szukam: Xerjoff - Fars Guerlain Songe d'un bois d'ete - każdą ilość Tea for two - najchętniej resztkę we flakonie lub odlewkę Bvlgari Mon Jasmin Noir - raczej większa ilość we flakonie Aedes de Venustas signature - każdą ilość Mona di Orio Les Nombres d'Or Ambre - każdą ilość Annick Goutal - wszystkie których nie znam lub każdą ilość Neroli Diptyque - te których nie znam Parfumerie Generale - te których nie znam Les Parfums de Rosine - te których nie znam Love by Kilian, chociaż kropelkę Blood Concept B Blood Concept czarna seria YR Ming Shu (tak z 5 ml) lub coś innego ciekawego... Edytowane przez korozyjka Czas edycji: 2014-01-27 o 12:33 |
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
dokładam:
D.S & Durga Pale Grey Mountain, Small Black Lake (0,3ml) D.S & Durga Bitter Rose, Broken Spear (0,3ml) D.S & Durga Isle Ryder (0,3ml) Celine Leora Hamsa (1ml, 2 sztuki)
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.