![]() |
#2281 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mój Piotrek ostatnio prawie (na prawdę) wystawił rękę przez moją pochwę jak pchnął rękę a głowę ma przy samej szyjce, a moja szyjka ma 1cm więc czuję go bardzo nisko! to myślałam że mnie rozerwie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() współczuję niesprzespanej nocy ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Rozeznanie
|
Nadzwyczajna posciel pieeekna!!
![]() Gratuluje Wam udanych wizyt iii Dzieciaczkow ![]() Cytat:
Cytat:
Mam jeden malutki kombinezon,tylko mam go ze strychu i nie wiem czy sie dopierze,bo jak nie to nie wiem w czym dziecko ze szpotala wyniose, chyba zapatulone w koc ( ktorego jeszcze nie mam!). Na poczatku tak planowalam, ze pomalu po trochu bede kupowac, a teraz wszystko na raz musze kupic czego mi brakuje-ale to zwykle tak ze mna bywa. Bylam wczoraj na usg Pawełek jest nadal Pawełkiem ![]() ![]() ![]() AAA moj maz sie wzial za pomalowanie pokoju syna w koncu po pol roku marudzenia....
![]() |
#2283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2284 |
Moderator
|
Ja wlasnie tez jestem za minimalizmem. Sama sie niczym nie smaruje i mam normalna skore.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak
![]() przed chwilą dostałam uroczego smsa od męża, że mam się nie mazać i przejmować że muszę tylko leżeć, bo leżenie to bardzo dużo z mojej strony i że moim jedynym zadaniem teraz jest wysiadywać jajeczko ![]() aż się pobeczałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobry pomysl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
My sie dzisiaj wybieramy do znajomych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ja nie mialam tak dobrze, mi kazaly wchodzic i schodzic ![]() witam sie sobotnio ![]() tz jest na jakims szkoleniu, wiec korzystam i latam jeszcze w pizamie ![]() Jak wroci to idziemy na jakies zakupy, a potem do znajomych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaak! Strasznie mnie bolą biodra ![]() ![]() No ja też nie zamierzam smarować ani buzi ani ciała jeśli nie będzie się nic działo. Oczywiście buzię będę smarować na spacery jeśli będzie zimno (zakupiłam ten krem babydream na wiatr i niepogodę i jest fantastyczny, sama go będę używać) no i latem na słońce filtrami. Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() Mnie strasznie frustruje to, że nic nie mogę zrobić. W gorszy dzień nie mogę bo się źle czuję, a w lepszy dzień - bo mi mąż nie pozwala ![]() ![]() No to leżę ![]()
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wytrzymalam bo gadalam z koleżanką o porodach itp :-D Dzisiaj mam męża w domu wiec bedziemy jeździć i zbierać od znajomych ostatnie potrzebne rzeczy typu laktator czy kołyska ![]() Side masz jeszcze jakieś ciekawe sposoby na wywołanie ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że jak było słoneczko i plus 10 to nie nastrajało mnie to tak pozytywnie jak teraz... ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() My dzisiaj chyba do szwagierki pojedziemy, ale chyba tylko godzina i spadam do domu, bo nie wiem jak usiedzę...
![]() |
#2290 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj mi tez nie pozwala wielu rzeczy robic, a wczoraj przy odkurzaniu jak mnie zaczelo kluc po prawej stronie i to dosc dlugo, ze sie ruszyc nie moglam to stwierdzilam ze sama sobie nie pozwalam i mam to w ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps: oczywiście chwilowo znam więcej sposobów na zatrzymanie ![]() ale podobno piłka dużo pomaga! skakanie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Moj powinien brac z niego przyklad ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Ale za jakies 2 tygodnie trzeba bedzie sie przymusic... Chociaz TZ bedzie zadowolony, bo juz truje ![]() W ogole to dzis zaczynam 34 tydzien - juz niedlugo... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak Wam idzie masaż krocza? masujecie w ogóle? ja wczoraj kupiłam olejek migdałowy i dziś mam zamiar zacząć bo wczoraj nie mogłam przykucnąć tak mnie bolało w kroku. Mam zamiar też kupić Oeparol i stosować od 36 tygodnia podobno działa na przyspieszenie rozwarcia tylko nie wiem jeszcze czy doustnie czy dopochwowo. A liście malin oczywiście też będe piła
![]() ![]()
#2296 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle Dzień dobry mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
To taki kremik polecany też przez Srokę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ttercreme.html Ma fajną konsystencję, ładnie się wchłania, oby tylko mnie nie zapychał - ale skoro nie ma tych PEGów i parabenów to nie powinien. No i kosztuje 5 zł ![]()
#2298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TeQiba gratki za 34 tc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
to co ty chcesz się kochać nie z mężem
![]() ![]() (wiem o co ci chodziło ale fajnie to zabrzmiało ![]() ode mnie również ![]() ja dziś 35! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo no to pijemy za 35 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
uczcijmy to soczkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Moderator
|
![]() Kate - pamietam jak Ty pisalas ze zaczynasz 34, czy 35 i wydawalo mi sie to takie odlegle, a tu bach i tez mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co ostatnio w szkole rodzenia tak gadałyśmy sobie z dziewczynami o wagach naszych dzieci i tygodniach i słuchajcie ja np. mam termin na karcie ciąży 15marca z moich wyliczeń wynika że 4 marzec to pełne 40tc a koleżanka która też rzekomo jest w 33tc mówi że ona ma termin na 24 marca. Skąd te rozbieżności takie dziwne?bo zaczynam się w tym gubić. Czy lepiej komuś odpowiadać który tydzień czy kiedy termin? ![]()
![]() |
#2304 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piżamy są dużo droższe, a koszul nie lubie i mi szkoda kasy. Cytat:
![]() ![]() Ja mam. Z FP na płozach. Ostatnio bym świadkiem jak 6cio misięczny synek koleżanki sam się bujał, więc dziecko z głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja masowałam 2 razy po 2 minuty i zrezygnowałam ![]() ![]()
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 | |||
Zadomowienie
|
Witam się w 9. miesiącu
![]() Stawiam bezalkoholowego dzisiaj ![]() Mój TZ tuz przed wyjściem na zakupy rozlał w przedpokoju 2,5 litra białej farby.... ![]() ![]() Wieczorem przychodzą goście, więc zostało mi tylko zrobienie ciasta jabłkowego. Reszta ma się zająć TŻ- robi gulasz z dzika dla greckiego kolegi (kolega ma hinduską żone, więc mieszanka językowo-kulturowa dzisiaj murowana). Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam, że dałaś rade do 3 ![]() Cytat:
Liście malin piję codziennie już, mieszam z pokrzywą, dziurawcem, melisą, koprem i roibossem do smaku. TeQiba- gratki za 34. Side- za 35.
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-01-25 o 12:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Trisdom no to
![]() Side jeszcze ![]() Ale się posypałyście ![]()
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Elunka ja w aptece kupiłam olejek
http://www.suwaczek.pl/cache/a36f317b2e.png Najszczęśliwsza mama na świecie! Aleksander 09.03.2014 ![]() ![]() Edytowane przez asialll Czas edycji: 2014-01-25 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wróciłam z egzaminów i zaglądam do Was ![]() ![]() ![]() Widzę, że ból bioder Wam też dokucza. A jeszcze Lewek pocieszyła, że będzie coraz gorzej ![]() Ja nie kupuję specjalnych koszul do karmienia. Nie widzę w tym sensu. Cytat:
Ale teraz inna rzecz nie daje mi spokoju - jeśli będą dalej takie mrozy to jak osłonić buźkę dzieciątka przy wyjściu ze szpitala? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tequiba a Tobie ![]() U mnie wg OM 33 , wg USG 31 a wg gina jeszcze inaczej... ![]() ![]() Poleżałabym pod kołderką ale co ja będę robić? ![]()
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Side
![]() TeQiba ![]() Trisdom ![]() ![]() A my dziś wieczorem jedziemy na porodówkę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.