W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 09:48   #991
miranda122
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Natalia093 Pokaż wiadomość
To, że jest przystojny, umięśniony i ma branie nie musi oznaczać, że ma doświadczenie. Może on po prostu nie wie jak powinno to wyglądać? Skoro taki piękniś to pewnie wszystkie dziewczyny same do niego lecą, a on uważa, że to normalne i dlatego nie pokazuje, że mu zależy...
To wszystko zależy od człowieka :/ Nigdy nie wiesz co mu w głowie siedzi.
Już sama nie wiem Np. w klubie, czy w szkole widziałam go przytulającego się do jakichś dziewczyn, ale to w sumie o niczym nie świadczy.. Nie wiem
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Nie wiem gdzie jest taki zapis, że się tak przyjęło mam siostrę w Twoim wieku i też właśnie uciekł jej sprzed nosa na prawdę fajny facet, z którym była na weselu z powodu "no bo to przecież facet się ma ciągle starać" niestety te czasy już daaawno temu minęły Aktualnie często z nim pisze, a jego obecna dziewczyna jak widzi moją siostrę to się gotuje jeśli nie odczuwasz, ani on nie daje Ci do zrozumienia że mu się narzucasz lub, że nic z tego nie będzie co Ci szkodzi
Ja mojego narzeczonego (jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tego określenia ) zaprosiłam na wesele jako kolegę do sąsiadki, byłam po na prawdę nieudanym związku, a wiedziałam że on jako jedyny ze wsi nie urżnie się jak świnia i nie narobi mi wstydu nooo i od wesela się zaczęły częstsze rozmowy po jakimś czasie spotkania, które pierwsze sama zaproponowałam, a dalej to poszło
Gdyby on chociaż raz się sam odezwał, to też by inaczej wyglądało.. Chociaż widać że nie wstydzi się znajomości ze mną, bo jak tylko mnie widzi, to ze swoim słodkich uśmiechem, mówi mi 'cześć'. Np. wczoraj szłam zagadana z przyjaciółką po schodach, on szedł z naprzeciwka, nie widziałam go, ktoś mi mówi 'hej', patrzę a to on

To ale miałaś fajną przygodę
Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
O, Kochana... Żebyś Ty mojego Lubego widziała... Po dwóch stopniach szkoły muzycznej, no multiinstrumentalista, przystojny jak tralala (mój typ!), gadkę to ma taką, że masakra... i dziewczyny też bez dwóch zdań na niego lecą, bo inaczej się po prostu nie da Ale co z tego, jak nieufny i z połamanaym sercem... był z dziewczyną przez 3 lata po czym ona wyjechała. Słowem się nie odzywała. Gdzieś go sobie wsadziła. Zabawiła się tylko jego kosztem, a mnie jest tak przykro, gdy sobie o tym przypomnę.. A cieszę się, że mi o takich rzeczach opowiada. Ideał mężczyzny, bo trosklwy i opiekuńczy, a silny jednocześnie. I zainteresował się takim chucherkiem jak ja, której samoocena wlokła się 3 metry za nią.
W ogóle to samoocena mi poszybowała w górę odkąd zmieniłam otoczenie na licealne. W gimnazjum miałam po prostu toksyczne towarzystwo
Ja w sumie nie wiem jaką on ma przeszłość, ale jak oglądam jego stare zdjęcia na FB czy coś, to zawsze wokół niego zawsze gromadka dziewczyn, czy to siedzących mu na kolanach, czy obok.. Nie wiem czy on serio taki jest, taki 'alwaro'.. Czy po prostu one same się do niego kleją..

Nie wiem co dalej z tym zrobić, bo tak pisać w nieskończoność pierwsza, to bez sensu. Ale co innego w tej sprawie można zrobić? Jaki kolejny krok? Zaproszę go na te urodziny, myślę że przyjdzie sam, wtedy może jakoś się do niego zbliżę.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 09:56   #992
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dziewczyny tak się zastanawiam, czy ja też miałam takie rozkminy będąc w waszym wieku... Ale chyba nie miałam
Wtedy odpuściłam, bo całe gimnazjum byłam nastawiona na to, że dziewczyna w moim wieku to musi mieć chłopaka. A jak odpuściłam to poszło... i już w pierwszej klasie liceum uciekałam z matematyki (którą miałam z postrachem szkoły), a mój TŻ z pracy, żeby się spotkać na stawach to były czasy...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:05   #993
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak się zastanawiam, czy ja też miałam takie rozkminy będąc w waszym wieku... Ale chyba nie miałam
Wtedy odpuściłam, bo całe gimnazjum byłam nastawiona na to, że dziewczyna w moim wieku to musi mieć chłopaka. A jak odpuściłam to poszło... i już w pierwszej klasie liceum uciekałam z matematyki (którą miałam z postrachem szkoły), a mój TŻ z pracy, żeby się spotkać na stawach to były czasy...
Ja też próbuję odpuścić i to nie to, że chcę mieć chłopaka na siłę, jeśli mi się ktoś spodoba, to to po prostu jest silniejsze ode mnie.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

W sumie to nie wiem dlaczego Wam to napisałam, możecie mnie uznać za jakąś dziwną

Blog

Stary 2014-01-25, 10:16   #994
Scarrabeo
Zakorzenienie

Kaś, jo już wiem kaj u mnie idzie mydło wonglowe kupić! Jo wiedziała, że tu musi być jakaś cywilizacja, że to śmierdzi, że Śląsk, a mydła z wonglem ni ma!

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-01-25 o 10:19
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:21   #995
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość

Ja z polskiego Ale faktycznie, w gimnazjum panienki już pałętały sie z chłopakami, lizały dosłownie z kim popadnie, a ja... z nosem w ksiażkach. Ale nie szukałam na siłę, ba, nawet nie myślałam o tym, bo kto by mnie chciał z wyglądem paszczura później się zakumplowałam z jednym facetem, też ciachem i o charakterze Lubego, ale... poszedł do seminarium. Ale to on namówił mnie do przyjścia na scholę. I tam poznałam się z Lubym. Nie myślałam nawet, że coś z tego bęzie... no bo TAKI męzczyzna i JA... A on myślał tak samo. Na początku było zabawnie, ot, taka znajomość dla śmiechu. A teraz już caaaałkiem powaznie jest. I nie wyobrażam go sobie stracić.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Kaś, jo już wiem kaj u mnie idzie mydło wonglowe kupić! Jo wiedziała, że tu musi być jakaś cywilizacja, że to śmierdzi, że Śląsk, a mydła z wonglem ni ma!

BIERA TO
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:50   #996
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jak wygląda rozmiarówka w Bershce? Zawsze myślałam - swoją drogą tak jak Tally Weijl - że są tam tylko ubrania na szkielety. Znajdę coś na swoje cielsko czy raczej mam się nie napalać?
Jam wysoka jak Ty, w płaszczyk wiosenny M się wcisnęłam, ale podejrzewam że ze spodniami byłoby ciężko .

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko. Bo niby przyjęło się tak, że to chłopak powinien pierwszy pisać do dziewczyny i wgl.. A chciałam rozwinąć pewną znajomość i to ja ciągle (ok. 1 raz na tydzień) piszę. Ogólnie dobrze nam się rozmawia i jakoś nie odczułam, bym mu się narzucała, czy coś w tym stylu. Ale on ani razu sam się nie odezwał.. Nie wiem czy odpuścić, czy co. W ferie zapraszam kilka osób do klubu, bo będę świętować swoje urodziny, jemu też obiecałam, powiedział że będzie w 100%.. Może po tym by się ruszył? No nie wiem Wiem że trochę panikuję, ale jestem niedoświadczona w takich sprawach i nie wiem jak powinnam się zachować, a koleżanki mówią, że powinnam odpuścić, skoro z jego strony nie ma inicjatywy..
To ja będę trochę innego zdania. Owszem, czasy kiedy to tylko facet ma pisać już minęły, ale sama przyznajesz, że piszesz do niego od tygodnia i nic... Dlatego ja bym odpuściła. On może mówić Ci cześć, może podtrzymywać rozmowę, ale być może dlatego, że po prostu lubi mieć wokół siebie dużo adoratorek, co potwierdzają te zdjęcia na fb z mnóstwem koleżanek. Ja bym na Twoim miejscu przestała pisać, tylko się będziesz bardziej nakręcać. Poza tym, jesteś pewna że taki alvaro jest dla Ciebie? Wydaje mi się, że możesz być zbyt wrażliwa na taką znajomość.

Cytat:
Co prawda nie takie śląskie, ale wynglowe mydło jest też na Lawendowej Farmie .

Dzisiaj trochę nauki i trochę pieczenia muffinów. Nie wiem jak będzie z tym pierwszym, bo sąsiedzi właśnie rozkręcili radio na full .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 10:59   #997
Natalia093
Raczkowanie

Miałam dzisiaj wybrać się na zakupy, ale jest tak zimno, że nie chce się wychodzić -16 Zostaję w domu.
Widziałyście walentynkową gazetkę z Biedronki ? ? ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 11:01   #998
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
A propos samooceny. Posiłkując się modną ostatnio wiedzą bezużyteczną, pocieszeszam.

No czo Ty. Ja Zarowe góry to same eSki noszę. Ja.
Gufno prawda. Wyglądam dużo lepiej, niż widzę się w lustrze

Bo Ty nie masz takich barów jak ja
Cytat:
Mam do Was pytanko. Bo niby przyjęło się tak, że to chłopak powinien pierwszy pisać do dziewczyny i wgl.. A chciałam rozwinąć pewną znajomość i to ja ciągle (ok. 1 raz na tydzień) piszę. Ogólnie dobrze nam się rozmawia i jakoś nie odczułam, bym mu się narzucała, czy coś w tym stylu. Ale on ani razu sam się nie odezwał.. Nie wiem czy odpuścić, czy co. W ferie zapraszam kilka osób do klubu, bo będę świętować swoje urodziny, jemu też obiecałam, powiedział że będzie w 100%.. Może po tym by się ruszył? No nie wiem Wiem że trochę panikuję, ale jestem niedoświadczona w takich sprawach i nie wiem jak powinnam się zachować, a koleżanki mówią, że powinnam odpuścić, skoro z jego strony nie ma inicjatywy..
Jak nie ma w ogóle inicjatywy po Twoich próbach, to powinnaś odpuścić. Próbowałaś już...

Wkleję Ci coś KLIK!. Oczywiście ten tekst trzeba brać przez palce, ale sporo się zgadza Nawet największy samiec beta coś zrobi, jak kobieta mu się podoba

Cytat:
Już sama nie wiem Np. w klubie, czy w szkole widziałam go przytulającego się do jakichś dziewczyn, ale to w sumie o niczym nie świadczy.. Nie wiem

Gdyby on chociaż raz się sam odezwał, to też by inaczej wyglądało.. Chociaż widać że nie wstydzi się znajomości ze mną, bo jak tylko mnie widzi, to ze swoim słodkich uśmiechem, mówi mi 'cześć'. Np. wczoraj szłam zagadana z przyjaciółką po schodach, on szedł z naprzeciwka, nie widziałam go, ktoś mi mówi 'hej', patrzę a to on

Ja w sumie nie wiem jaką on ma przeszłość, ale jak oglądam jego stare zdjęcia na FB czy coś, to zawsze wokół niego zawsze gromadka dziewczyn, czy to siedzących mu na kolanach, czy obok.. Nie wiem czy on serio taki jest, taki 'alwaro'.. Czy po prostu one same się do niego kleją..
A mnie wzięła refleksja jakaś. Chyba ja już (mimo dopiero niecałych 24 lat) jestem człowiekiem starej daty. Ja się do swoich kumpli nie przytulam (wyjątek - mój przyjaciel gej) ani nie siadam na kolanach. Dla mnie to już jakiś wyższy stopień bliskości. Ale ja to ja
Cytat:

Szkoda ino, że łono na glicerynie pendzone. Może szpetne rzeczy robić

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Miałam dzisiaj wybrać się na zakupy, ale jest tak zimno, że nie chce się wychodzić -16 Zostaję w domu.
Widziałyście walentynkową gazetkę z Biedronki ? ? ?
Nie, ale chętnie bym obejrzała.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:04   #999
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
To ja będę trochę innego zdania. Owszem, czasy kiedy to tylko facet ma pisać już minęły, ale sama przyznajesz, że piszesz do niego od tygodnia i nic... Dlatego ja bym odpuściła. On może mówić Ci cześć, może podtrzymywać rozmowę, ale być może dlatego, że po prostu lubi mieć wokół siebie dużo adoratorek, co potwierdzają te zdjęcia na fb z mnóstwem koleżanek. Ja bym na Twoim miejscu przestała pisać, tylko się będziesz bardziej nakręcać. Poza tym, jesteś pewna że taki alvaro jest dla Ciebie? Wydaje mi się, że możesz być zbyt wrażliwa na taką znajomość.
Tzn. nie piszę od tygodnia, tylko od dłuższego czasu, tylko tak 1/1-3 tygodnie, czasem rzadziej. I nie wiem czy on taki jest, może po prostu nic za to nie może, że podoba się dziewczynom, a chce być miły.. Nie wiem. Teraz tak patrzę, to te zdjęcia z gimnazjum są

Blog

Stary 2014-01-25, 11:05   #1000
kascysko
Zakorzenienie

A, Kav, Scar, ociec wczorem nadał paczki, bo se zapomnioł
Stary 2014-01-25, 11:11   #1001
Natalia093
Raczkowanie

kascysko, jest seria z Eveline z olejkiem arganowym i keratyną. Maseczki biovaxa 20ml po 1.99

Z rzeczy typowo walentynkowych to słabiutko :///
Stary 2014-01-25, 11:14   #1002
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co dalej z tym zrobić, bo tak pisać w nieskończoność pierwsza, to bez sensu. Ale co innego w tej sprawie można zrobić? Jaki kolejny krok? Zaproszę go na te urodziny, myślę że przyjdzie sam, wtedy może jakoś się do niego zbliżę.
Skoro mówisz że zaprosiłaś go do klubu w z okazji swoich urodzin to zobaczysz jak się sytuacja rozwinie jak całkiem nie wykażę inicjatywy i faktycznie wcale nie napisze to faktycznie nie ma sensu, iii jak ja bym zobaczyła u kolesia takie zdjęcia automatycznie bym go skreśliła zobaczysz na imprezie jak to jest z tym klejeniem wtedy jest najlepsza okazja :d nie zwracaj jakoś szczególnie na niego uwagi wtedy jak się jej zacznie domagać będziesz wiedziała, że jest zainteresowany
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:15   #1003
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. nie piszę od tygodnia, tylko od dłuższego czasu, tylko tak 1/1-3 tygodnie, czasem rzadziej. I nie wiem czy on taki jest, może po prostu nic za to nie może, że podoba się dziewczynom, a chce być miły.. Nie wiem. Teraz tak patrzę, to te zdjęcia z gimnazjum są
Przeczytałam ten tekst co kaś wrzuciła, też powinnaś . Nie ma że "nic na to nie może". Można być miłym, a można powiedzieć "ej, lala, ale na kolana to się nie ładujemy".
Wiesz, chodzi mi o to, że nawet zakładając że bylibyście razem nie masz gwarancji, że laski nie przestaną się do niego kleić. Pomyśl o tym, jak byłoby Ci przykro, gdyby one nadal go obłapiały przy każdej okazji, a on "chce być miły, nie umie stawiać granic".

Stary 2014-01-25, 11:24   #1004
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
kascysko, jest seria z Eveline z olejkiem arganowym i keratyną. Maseczki biovaxa 20ml po 1.99

Z rzeczy typowo walentynkowych to słabiutko :///
A inne niewłosowe rzeczy? To nic mnie nie interesuje, Biovaxa mam jednego, Eveline dostałam

A Walentynkami zawsze rzygam, niezależnie od statusu związkowego. W tym roku albo będę leczyć kaca po imieninach, albo będę walić drinki
Cytat:
Przeczytałam ten tekst co kaś wrzuciła, też powinnaś . Nie ma że "nic na to nie może". Można być miłym, a można powiedzieć "ej, lala, ale na kolana to się nie ładujemy".
Wiesz, chodzi mi o to, że nawet zakładając że bylibyście razem nie masz gwarancji, że laski nie przestaną się do niego kleić. Pomyśl o tym, jak byłoby Ci przykro, gdyby one nadal go obłapiały przy każdej okazji, a on "chce być miły, nie umie stawiać granic".
Ten tekst wysłał mi brat, jak mu opowiedziałam o moich obecnych perypetiach i tym, że uważam, że facet sobie ze mnie psiapsiółę robi. Z dopiskiem na końcu: "Kaśka, Tobie się te Twoje chemikalia na mózg już rzuciły. Przyznaj się sama przed sobą, ile się zgadza "
I cóż, zgadza się prawie wszystko...

No.

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2014-01-25 o 11:25
Stary 2014-01-25, 11:26   #1005
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ten tekst wysłał mi brat, jak mu opowiedziałam o moich obecnych perypetiach i tym, że uważam, że facet sobie ze mnie psiapsiółę robi. Z dopiskiem na końcu: "Kaśka, Tobie się te Twoje chemikalia na mózg już rzuciły. Przyznaj się sama przed sobą, ile się zgadza "
I cóż, zgadza się prawie wszystko...

No.
I niech się zgadza jak najdłużej!

Ekhem, właśnie zauważyłam, że poplamiłam komodę w łazience szamponetką . Niby kładłam wszystko na folii, ale i tak coś skapło i jest brzydka, fioletowa plama na jasnym drewnie. Rozumiem, że już nie ma dla mnie nadziei?

I nie mam pomysłu co robić na obiad, TŻ do mnie przyjedzie, ale ma egzamin więc nie wiem kiedy mu się skończy .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 11:27   #1006
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Ekhem, właśnie zauważyłam, że poplamiłam komodę w łazience szamponetką . Niby kładłam wszystko na folii, ale i tak coś skapło i jest brzydka, fioletowa plama na jasnym drewnie. Rozumiem, że już nie ma dla mnie nadziei?
Aceton.
Stary 2014-01-25, 11:30   #1007
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie ma w ogóle inicjatywy po Twoich próbach, to powinnaś odpuścić. Próbowałaś już...

Wkleję Ci coś KLIK!. Oczywiście ten tekst trzeba brać przez palce, ale sporo się zgadza Nawet największy samiec beta coś zrobi, jak kobieta mu się podoba

A mnie wzięła refleksja jakaś. Chyba ja już (mimo dopiero niecałych 24 lat) jestem człowiekiem starej daty. Ja się do swoich kumpli nie przytulam (wyjątek - mój przyjaciel gej) ani nie siadam na kolanach. Dla mnie to już jakiś wyższy stopień bliskości. Ale ja to ja
Poczekam jeszcze, zobaczymy jak to się rozwinie.

Przeczytałam i rzeczywiście, nie ma zbyt wielu punktów, które by spełniał, ale w sumie tylko raz z nim rozmawiałam w realu, składając mu życzenia (pisałam Wam o tym).. Wiem, oszukuję sama siebie, myśląc że potrzeba czasu, ale nie umiem inaczej Tym bardziej, że słyszałam, że on rzadko do kogo pisze..

Tzn. te zdjęcia, gdzie siedziały mu na kolanach, to było sprzed 2 lat, a przytulał się do koleżanek ze szkoły, nie obcych dziewczyn, wiem że to go może nie usprawiedliwia, ale myślę, że takie koleżeńskie przytulenie, to w sumie nic złego, ja też go nie znałam, a jak składałam mu życzenia, to się przytuliłam.
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Skoro mówisz że zaprosiłaś go do klubu w z okazji swoich urodzin to zobaczysz jak się sytuacja rozwinie jak całkiem nie wykażę inicjatywy i faktycznie wcale nie napisze to faktycznie nie ma sensu, iii jak ja bym zobaczyła u kolesia takie zdjęcia automatycznie bym go skreśliła zobaczysz na imprezie jak to jest z tym klejeniem wtedy jest najlepsza okazja :d nie zwracaj jakoś szczególnie na niego uwagi wtedy jak się jej zacznie domagać będziesz wiedziała, że jest zainteresowany
31 chyba idę do klubu, może będzie, a jak nie, to w te moje urodziny obadam sprawę, jak się zachowuje
Cytat:
Też przeczytałam i dał mi dużo do myślenia, zobaczę jak sytuacja rozwinie się po moich urodzinach, jak się będzie zachowywał, czy mimo że to ja go zaprosiłam, nie będzie interesował się innymi.. Zobaczę i wtedy ocenię, czy jest warto starać się dalej.

Blog

Stary 2014-01-25, 11:31   #1008
Natalia093
Raczkowanie

kascysko, z niewłosowych rzeczy to olejki z tutti frutti, balsamy i żele Lirene, peelingi Joanny, żele Dove, jakieś lakiery Bell (na lakierach nie znam się kompletnie ;P)
Gazetka walentynkowa, a rzucili tylko jakieś czekoladki, tulipany i durexy;P Słabizna.
Stary 2014-01-25, 11:32   #1009
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam i rzeczywiście, nie ma zbyt wielu punktów, które by spełniał, ale w sumie tylko raz z nim rozmawiałam w realu, składając mu życzenia (pisałam Wam o tym).. Wiem, oszukuję sama siebie, myśląc że potrzeba czasu, ale nie umiem inaczej Tym bardziej, że słyszałam, że on rzadko do kogo pisze..

Tzn. te zdjęcia, gdzie siedziały mu na kolanach, to było sprzed 2 lat, a przytulał się do koleżanek ze szkoły, nie obcych dziewczyn, wiem że to go może nie usprawiedliwia, ale myślę, że takie koleżeńskie przytulenie, to w sumie nic złego, ja też go nie znałam, a jak składałam mu życzenia, to się przytuliłam.
.
Bo nadzieja jest fajna, prawda? Jesteś jeszcze na tyle młoda, że nie masz takiego poczucia straconego czasu jak kobiety starsze. Mi by było żal mego cennego czasu, zabrałabym się za nową

Co i Tobie polecam.

Przy składaniu życzeń też mi się zdarza. Ale tylko wtedy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 11:33   #1010
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:

Szkoda ino, że łono na glicerynie pendzone. Może szpetne rzeczy robić
W tym wieku to już nie refleksja ino refluks, kochana.

Demyt.
Ale okej, kupię i tak, w ramach prezentu dla Ciotki z Poznania, bo ona lubi takie pierdoły. No i skoro sadza odmładza, na 45 urodziny będzie gut.

Cytat:
Gazetka walentynkowa, a rzucili tylko jakieś czekoladki, tulipany i durexy;P Słabizna.
To w końcu gazetka walentynkowa, a nie akcja 'myjmy się na wiosnę'.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-01-25 o 11:34
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:35   #1011
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
kascysko, z niewłosowych rzeczy to olejki z tutti frutti, balsamy i żele Lirene, peelingi Joanny, żele Dove, jakieś lakiery Bell (na lakierach nie znam się kompletnie ;P)
No, Durexy to w szczególności słabizna, we wszystkich testach wypadają cienko
Cytat:
W tym wieku to już nie refleksja ino refluks, kochana.

Demyt.
Ale okej, kupię i tak, w ramach prezentu dla Ciotki z Poznania, bo ona lubi takie pierdoły. No i skoro sadza odmładza, na 45 urodziny będzie gut.
Te, młoda , nie obrażaj starszej siostry!

Swoje mydło myślę, że dostaniesz w poniedziałek
Stary 2014-01-25, 11:46   #1012
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Poza tym sami dla siebie jesteśmy zbyt krytyczni, widzimy u siebie wszystkie pierdoły, na które inni nie zwracają uwagi.
true

Cytat:
A propos samooceny. Posiłkując się modną ostatnio wiedzą bezużyteczną, pocieszeszam.

Cytat:
chce takie!

Cytat:

aż poczytam sobie to co wrzuciłaś

ale ja też tak mam, jakoś nie potrafię tak do kumpli

nauka, wycieczka do apteki po leki dla współlokatorki, pranie, kawa i nauka i tak cały dzień
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 11:47   #1013
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

A mogłby ktoś rzucić linkiem, gdzie jest ta Biedronkowa gazetka dostępna?
Juto będę prostować włosy, to je dziś urządzę full option. Nawet naolejowałam, oliwką BD i rycyną. A potem już standardowo, Ziaja szamponem, maską Kallos Placenta (bom pokochała!), jako d/s chyba rzucę miksa z Nivea Long Repair, GlissKur złoty i Syoss od pannyatopowej. A na b/s.... Ziaja Kakaowa, deszczowy czujesz ten zapach?

W ogole to proszę Was o Wasze magiczne kciuki na poniedziałek dla mojego D. W pon ma rozmowę kwalifikacyjną, może nie praca marzeń ale na początek zawsze coś, tym bardziej że tu blisko, na miejscu praktycznie
Stary 2014-01-25, 11:50   #1014
Natalia093
Raczkowanie

edytah10, na stronie Biedronki chyba jeszcze nie ma tej gazetki
Stary 2014-01-25, 11:56   #1015
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:55
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:03   #1016
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Aceton.
Dzięki dobra kobieto, skończę jeść i lecę sprawdzić! Co prawda kupiłam ostatnio zmywacz różowy Isany, ale została mi resztka zielonego i coś mnie podkusiło żeby nie wywalać pozostałości na pół paznokcia .

Cytat:
Poczekam jeszcze, zobaczymy jak to się rozwinie.

31 chyba idę do klubu, może będzie, a jak nie, to w te moje urodziny obadam sprawę, jak się zachowuje

Też przeczytałam i dał mi dużo do myślenia, zobaczę jak sytuacja rozwinie się po moich urodzinach, jak się będzie zachowywał, czy mimo że to ja go zaprosiłam, nie będzie interesował się innymi.. Zobaczę i wtedy ocenię, czy jest warto starać się dalej.
Nie no, do klubu idźcie i wtedy posprawdzaj wszystko. Ale moim zdaniem prawda jest taka, że rzadko do kogo sam pisze, bo bab wokół siebie ma na pęczki, to co się facet ma starać .

Cytat:
To w końcu gazetka walentynkowa, a nie akcja 'myjmy się na wiosnę'.

Cytat:
No, Durexy to w szczególności słabizna, we wszystkich testach wypadają cienko
Mi pękły chyba z 10 razy . Ale z obecnym TŻ wszystkie gumki jak leci pękały, nie wiem co w nas takiego jest, bo żadnemu poprzednio się taka sytuacja nie zdarzyła .

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
A mogłby ktoś rzucić linkiem, gdzie jest ta Biedronkowa gazetka dostępna?
Juto będę prostować włosy, to je dziś urządzę full option. Nawet naolejowałam, oliwką BD i rycyną. A potem już standardowo, Ziaja szamponem, maską Kallos Placenta (bom pokochała!), jako d/s chyba rzucę miksa z Nivea Long Repair, GlissKur złoty i Syoss od pannyatopowej. A na b/s.... Ziaja Kakaowa, deszczowy czujesz ten zapach?

W ogole to proszę Was o Wasze magiczne kciuki na poniedziałek dla mojego D. W pon ma rozmowę kwalifikacyjną, może nie praca marzeń ale na początek zawsze coś, tym bardziej że tu blisko, na miejscu praktycznie
Kciuki będą, jak to sprawi że nie wyjedzie .

Dzisiaj nie czuję, bo wczoraj była Joanna makowa b/s .

Stary 2014-01-25, 12:06   #1017
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:55
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:12   #1018
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nadzieja jest fajna, prawda? Jesteś jeszcze na tyle młoda, że nie masz takiego poczucia straconego czasu jak kobiety starsze. Mi by było żal mego cennego czasu, zabrałabym się za nową

Co i Tobie polecam.

Przy składaniu życzeń też mi się zdarza. Ale tylko wtedy.
Z tym, że u mnie każda taka próba kończy się porażką, chciałabym mieć to gdzieś, być sama, aż ktoś by zaczął starać się o mnie.. Bo jak dotychczas, to jest na odwrót. Ale jakoś tak nie umiem, zawsze ktoś musi być, osoba z którą mogę trochę poflirtować i wgl. Mam nadzieję nie mi to przejdzie.
Cytat:
Nie no, do klubu idźcie i wtedy posprawdzaj wszystko. Ale moim zdaniem prawda jest taka, że rzadko do kogo sam pisze, bo bab wokół siebie ma na pęczki, to co się facet ma starać .
To jest możliwe. Ale tak naprawdę nikt nie wie, co mu tam w głowie siedzi

Blog

Stary 2014-01-25, 12:14   #1019
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
ohh my goodness na szczęście Nam taka sytuacja nigdy się nie zdarzyła. Nastraszyłyście mnie teraz

Na szczęście my gumek używaliśmy tylko dodatkowo, obok tabletek, ale stres i tak był... Zwłaszcza, że pękła nam naszej pierwszej wspólnej nocy . Bywały też sytuacje, gdy jedno opakowanie nie starczało na jeden stosunek i tym samym pewnej pięknej nocy po prostu z nich całkowicie zrezygnowaliśmy .

Ale skoro Wam nigdy nie pękła, to myślę, że nie masz się czym przejmować. Może my po prostu jesteśmy specjalni .

Kascysko, prowadź mnie przez życie, plama zeszła!

Muszę zmyć pazury, bo od środy to trochę niefajne się zrobiły .

Stary 2014-01-25, 12:24   #1020
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

deszczowy, nie wyjedzie. Ostatnio właśnie też rozmawialiśmy o naszym stosunku do siebie podczas gdy go nie było w Pl. I sporo się dowiedziałam, dużo mi wyjaśnił - teraz już np wiem, dlaczego mi nie podał dokładnej daty powrotu, dlaczego czasem rzadko się odzywał, dlaczego nasze pierwsze spotkanie po było takie a nie inne oraz jak wielki wpływ miały moje starania.
Dlatego, miranda, osobiście uważam, że kobita także powinna sie starać a nie pokazywać olewkę po całości, bo to wcale nie jest odpowiednie podejście. A na Twoim miejscu po imprezie odsunęłabym się od niego na jakiś czas. Jeśli nie zauważy Twojego braku to kopnę go osobiście
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości