|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Np. w klubie, czy w szkole widziałam go przytulającego się do jakichś dziewczyn, ale to w sumie o niczym nie świadczy.. Nie wiem ![]() Cytat:
![]() To ale miałaś fajną przygodę Cytat:
Nie wiem co dalej z tym zrobić, bo tak pisać w nieskończoność pierwsza, to bez sensu. Ale co innego w tej sprawie można zrobić? Jaki kolejny krok? Zaproszę go na te urodziny, myślę że przyjdzie sam, wtedy może jakoś się do niego zbliżę.
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak się zastanawiam, czy ja też miałam takie rozkminy będąc w waszym wieku... Ale chyba nie miałam
![]() Wtedy odpuściłam, bo całe gimnazjum byłam nastawiona na to, że dziewczyna w moim wieku to musi mieć chłopaka. A jak odpuściłam to poszło... i już w pierwszej klasie liceum uciekałam z matematyki (którą miałam z postrachem szkoły), a mój TŻ z pracy, żeby się spotkać na stawach to były czasy...
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- W sumie to nie wiem dlaczego Wam to napisałam, możecie mnie uznać za jakąś dziwną
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś, jo już wiem kaj u mnie idzie mydło wonglowe kupić! Jo wiedziała, że tu musi być jakaś cywilizacja, że to śmierdzi, że Śląsk, a mydła z wonglem ni ma!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-01-25 o 11:19 |
|
|
|
#995 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z polskiego Ale faktycznie, w gimnazjum panienki już pałętały sie z chłopakami, lizały dosłownie z kim popadnie, a ja... z nosem w ksiażkach. Ale nie szukałam na siłę, ba, nawet nie myślałam o tym, bo kto by mnie chciał z wyglądem paszczura ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
BIERA TO |
||
|
|
|
#996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu przestała pisać, tylko się będziesz bardziej nakręcać. Poza tym, jesteś pewna że taki alvaro jest dla Ciebie? Wydaje mi się, że możesz być zbyt wrażliwa na taką znajomość. ![]() Cytat:
.Dzisiaj trochę nauki i trochę pieczenia muffinów. Nie wiem jak będzie z tym pierwszym, bo sąsiedzi właśnie rozkręcili radio na full
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj wybrać się na zakupy, ale jest tak zimno, że nie chce się wychodzić
-16 Zostaję w domu. Widziałyście walentynkową gazetkę z Biedronki ? ? ?
|
|
#998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo Ty nie masz takich barów jak ja Cytat:
Wkleję Ci coś KLIK!. Oczywiście ten tekst trzeba brać przez palce, ale sporo się zgadza Nawet największy samiec beta coś zrobi, jak kobieta mu się podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda ino, że łono na glicerynie pendzone. Może szpetne rzeczy robić ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nie, ale chętnie bym obejrzała.
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
A, Kav, Scar, ociec wczorem nadał paczki, bo se zapomnioł
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
kascysko, jest seria z Eveline z olejkiem arganowym i keratyną. Maseczki biovaxa 20ml po 1.99
Z rzeczy typowo walentynkowych to słabiutko :///
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz na imprezie jak to jest z tym klejeniem wtedy jest najlepsza okazja :d nie zwracaj jakoś szczególnie na niego uwagi wtedy jak się jej zacznie domagać będziesz wiedziała, że jest zainteresowany
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie ma że "nic na to nie może". Można być miłym, a można powiedzieć "ej, lala, ale na kolana to się nie ładujemy". Wiesz, chodzi mi o to, że nawet zakładając że bylibyście razem nie masz gwarancji, że laski nie przestaną się do niego kleić. Pomyśl o tym, jak byłoby Ci przykro, gdyby one nadal go obłapiały przy każdej okazji, a on "chce być miły, nie umie stawiać granic".
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Walentynkami zawsze rzygam, niezależnie od statusu związkowego. W tym roku albo będę leczyć kaca po imieninach, albo będę walić drinki ![]() Cytat:
I cóż, zgadza się prawie wszystko... ![]() No.
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2014-01-25 o 12:25 |
||
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekhem, właśnie zauważyłam, że poplamiłam komodę w łazience szamponetką . Niby kładłam wszystko na folii, ale i tak coś skapło i jest brzydka, fioletowa plama na jasnym drewnie. Rozumiem, że już nie ma dla mnie nadziei?I nie mam pomysłu co robić na obiad, TŻ do mnie przyjedzie, ale ma egzamin więc nie wiem kiedy mu się skończy .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Aceton.
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam i rzeczywiście, nie ma zbyt wielu punktów, które by spełniał, ale w sumie tylko raz z nim rozmawiałam w realu, składając mu życzenia (pisałam Wam o tym).. Wiem, oszukuję sama siebie, myśląc że potrzeba czasu, ale nie umiem inaczej Tym bardziej, że słyszałam, że on rzadko do kogo pisze..Tzn. te zdjęcia, gdzie siedziały mu na kolanach, to było sprzed 2 lat, a przytulał się do koleżanek ze szkoły, nie obcych dziewczyn, wiem że to go może nie usprawiedliwia, ale myślę, że takie koleżeńskie przytulenie, to w sumie nic złego, ja też go nie znałam, a jak składałam mu życzenia, to się przytuliłam. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
kascysko, z niewłosowych rzeczy to olejki z tutti frutti, balsamy i żele Lirene, peelingi Joanny, żele Dove, jakieś lakiery Bell (na lakierach nie znam się kompletnie ;P)
Gazetka walentynkowa, a rzucili tylko jakieś czekoladki, tulipany i durexy;P Słabizna.
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś jeszcze na tyle młoda, że nie masz takiego poczucia straconego czasu jak kobiety starsze. Mi by było żal mego cennego czasu, zabrałabym się za nową ![]() Co i Tobie polecam. Przy składaniu życzeń też mi się zdarza. Ale tylko wtedy.
|
|
#1010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Demyt. ![]() Ale okej, kupię i tak, w ramach prezentu dla Ciotki z Poznania, bo ona lubi takie pierdoły. No i skoro sadza odmładza, na 45 urodziny będzie gut. ![]() Cytat:
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-01-25 o 12:34 |
||
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1012 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja też tak mam, jakoś nie potrafię tak do kumpli ![]() nauka, wycieczka do apteki po leki dla współlokatorki, pranie, kawa i nauka i tak cały dzień
|
||||
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
A mogłby ktoś rzucić linkiem, gdzie jest ta Biedronkowa gazetka dostępna?
![]() Juto będę prostować włosy, to je dziś urządzę full option. Nawet naolejowałam, oliwką BD i rycyną. A potem już standardowo, Ziaja szamponem, maską Kallos Placenta (bom pokochała!), jako d/s chyba rzucę miksa z Nivea Long Repair, GlissKur złoty i Syoss od pannyatopowej. A na b/s.... Ziaja Kakaowa, deszczowy czujesz ten zapach? W ogole to proszę Was o Wasze magiczne kciuki na poniedziałek dla mojego D. W pon ma rozmowę kwalifikacyjną, może nie praca marzeń ale na początek zawsze coś, tym bardziej że tu blisko, na miejscu praktycznie ![]()
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
edytah10, na stronie Biedronki chyba jeszcze nie ma tej gazetki
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:55 |
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dobra kobieto, skończę jeść i lecę sprawdzić! Co prawda kupiłam ostatnio zmywacz różowy Isany, ale została mi resztka zielonego i coś mnie podkusiło żeby nie wywalać pozostałości na pół paznokcia
.Cytat:
Ale moim zdaniem prawda jest taka, że rzadko do kogo sam pisze, bo bab wokół siebie ma na pęczki, to co się facet ma starać Cytat:
.Cytat:
.Dzisiaj nie czuję, bo wczoraj była Joanna makowa b/s .
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:55 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście my gumek używaliśmy tylko dodatkowo, obok tabletek, ale stres i tak był... Zwłaszcza, że pękła nam naszej pierwszej wspólnej nocy Ale skoro Wam nigdy nie pękła, to myślę, że nie masz się czym przejmować. Może my po prostu jesteśmy specjalni .Kascysko, prowadź mnie przez życie, plama zeszła! Muszę zmyć pazury, bo od środy to trochę niefajne się zrobiły .
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
deszczowy, nie wyjedzie. Ostatnio właśnie też rozmawialiśmy o naszym stosunku do siebie podczas gdy go nie było w Pl. I sporo się dowiedziałam, dużo mi wyjaśnił - teraz już np wiem, dlaczego mi nie podał dokładnej daty powrotu, dlaczego czasem rzadko się odzywał, dlaczego nasze pierwsze spotkanie po było takie a nie inne oraz jak wielki wpływ miały moje starania.
Dlatego, miranda, osobiście uważam, że kobita także powinna sie starać a nie pokazywać olewkę po całości, bo to wcale nie jest odpowiednie podejście. A na Twoim miejscu po imprezie odsunęłabym się od niego na jakiś czas. Jeśli nie zauważy Twojego braku to kopnę go osobiście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

Np. w klubie, czy w szkole widziałam go przytulającego się do jakichś dziewczyn, ale to w sumie o niczym nie świadczy.. Nie wiem
mam siostrę w Twoim wieku i też właśnie uciekł jej sprzed nosa na prawdę fajny facet, z którym była na weselu z powodu "no bo to przecież facet się ma ciągle starać" niestety te czasy już daaawno temu minęły
Aktualnie często z nim pisze, a jego obecna dziewczyna jak widzi moją siostrę to się gotuje 

Ja bym na Twoim miejscu przestała pisać, tylko się będziesz bardziej nakręcać. Poza tym, jesteś pewna że taki alvaro jest dla Ciebie? Wydaje mi się, że możesz być zbyt wrażliwa na taką znajomość.
.

.