|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Ex nam się podobają kuchnie tradycyjne, nie nowoczesne. I wybraliśmy coś w takim typie. Tylko tu jest pokazane aby kawałeczek. Nam potrzeba na 3 ściany z narożnymi szafkami.
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
EX bylabym sklonna zaowic takie butyale 15,5 cm...toz to się chodzic w tym nie da
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Ja uwielbiam tradycyjne, u mnie wdomu rodzinnym same stare meble itd. |
|
|
|
#1263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzecz gustu
|
|
#1264 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie, rzecz gustu
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam od weta.
Obmacała go i stwierdziła,że ma twardy pęcherz,czyli to jest zapalenia pęcherza po prostu,dlatego nie mógł sobie miejsca znaleść ![]() Za bardzo sie do panci upodobnił biedaczek ![]() Dostał dwa zastrzyki i antybiotyk do domu,we wtorek do kontroli ![]() ale powiedział,że o kastracji też mozna juz pomyśleć ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Matko,jaki ja mam odrost ![]() az mnie kusi farbe samej naciapać na łeb... |
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() swoja droga zawsze mnie zastanawia skad take zwierzaki domowe biora zapal pecherza przeciez nie marzna, maja czyste warunki zycia itp. jeszcze samice to wiadomo- to zapalenie "okołocieczkowe", ale samiec ![]() ja mam 2 tygodniowy i tez mnie kusi bo wlosy mi sie tluszcza i sa jak rude na odroscie
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ma 4-tygodniowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze że to tylko pęcherz. Antybiotyk i będzie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
z ciekawości przez poniedziałkowym farbowaniem umyje włosy Isaną niebieska
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
paskuda
|
|
|
|
#1271 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czytam ze cos kiepsko u Was ze spaniem ostatnio... Moja Tosia spala wczoraj od 20 do polnocy, dostala jesc, z 10 minut pomiętoliła mi cyca i zasnela. Ale jak sie obudzila o 5 to bawic jej sie zachcialo, humor wysmienity, ciagle usmieszki, nawet nie mogla sie skupic na cycu ale zarzadzilam dalsze spanie, polozylam ja kolo siebie, wlaczylam pozytywke i zasnelysmy tyle ze ona spala sobie do 9 a ja do 7:30 teraz spi dresiara, w koncu bo w ciagu dnia juz trzeba hrabine zabawiacBylysmy dzisiaj u lekarza, tzn wczoraj pediatra byl u nas, zbadal ja i dzisiaj bylismy pobrac probke do wymazu, byla dzielna zaskrzeczala tylko jak przebil bąbel i dalej zasnela wyniki w poniedzialek. Mialysmy juz jutro wracac do domu do Gd ale przeciagnie sie do srody.Powiem Wam ze moi rodzice pomogli nam przeeeebardzo ale juz sie nie moge doczekac az bedziemy sami z TZ i Tosia. Na pewno beda sytuacje ze bedzie mi ciezko i nie bede wiedziala w co wlozyc rece ale takie zycie moja mama troche za bardzo przywiazala sie do Tosi i bedzie bardzo cierpiala jak wyjedziemy... ale dlatego tez im szybciej wrocimy tym lepiej.Bunny wspolczuje takich @ mowia ze po urodzeniu dziecka takie miesiaczko przechodza, jak juz dostane swoja to Ci opowiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1275 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzięki
w rzeczywistości jest trochę jaśniej ale najważniejsze, że równo pokryło odrosty ![]() Cytat:
![]() Dzięki Jak tylko zrobię normalne zdjęcie, to pokaże ![]() Cytat:
![]() Ja też wolę nowocześnie, taki nowoczesny ale przytulny minimalizm ![]() Mój był gorszy, Bunny widziała, okropny był
|
|
#1276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na drugi dzień tak mi żygała, że masakra wszędzie były żygawinki, a póżniej to juz taka piana , tylko leżała i trzęsła się cała nie chciała wyjść spod łóżka ale na drugi dzień już jej przeszło i apetyt wrócił.Cytat:
szybciej mu przejdzie .Cytat:
, ale pofarbuje dopiero za tydzień w sobote Cytat:
jak się przeprowadzicie mama pewnie będzie dzwonić co godzine, żeby się dowiedzieć co i jak? ![]() ale dobrze, że masz kogoś kto Ci w każdej chwili pomoże przy małej ![]() ja robie od jakiegoś czasu wyprawke dla szwagierki bo ma mieć córe i tak się rozkochałam w tych maleńkich ciuszkach , że aż samej mi się zachciało mieć znów bobasa ![]() moje dzieciaki już takie duże (10lat i prawie 7lat ) więc często wracam pamięciom jak oni byli takimi bobasami , ale chciałabym jeszcze mieć taką kruszynke znowu się opiekować i karmić i przewijać ups...musze przestać o tym myśleć bo mi strzeli coś i se zrobie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny na mnie zawsze możesz liczyc co wiem powiem
![]() Kitka domyślam się co mama będzie przezywala...ale tak chyba już będzie,w końcu ma wnuczke przy sobie od początku. Asia a co stoi na przeszkodzie?
|
|
|
|
#1278 |
|
Przyczajenie
|
Ogólnie ostatnio znalazłam cytat: Na końcu wszystko jest dobrze, jeśli nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec
To tak dla Was tu wszystkich, którzy mają tu jakieś chwilowe negatywne przeboje ![]() W ogóle chyba można mi przyznać jakieś odznaczenie naczelnego marudy i wyróżnienie w kategorii niezdecydowania, bo im dłużej zastanawiam się co z tymi włosami jest nie tak dochodzę do wniosku, że one nie są tylko za złote, ale też za żółte ogółem, co chyba jest zwyczajnie "winą" poziomu 9. No i boję się, że 8 z 7 wyjdzie za ciemno, teraz, że 9 z 8 wciąż będzie za żółto, więc chyba zamówię samo 8 x 2. Chyba ta 8 też będzie wyglądać jak naturalny, trochę ciemniejszy blond od tego co mam teraz bez złotego połysku i żółtego odcienia...? Ogólnie chciałam dodać zdjęcia żeby było bardziej obrazowo, ale ten kolor na nich wychodzi dla mnie jakoś rudo, a koleżanka, która je robiła mówi, że na zdjęciach to jest brąz z złotym połyskiem czyli coś co w ogóle nie oddaje rzeczywistego XD Eh, widząc te moje włosy w lustrze też tylko mi pozostaje wierzyć, że na końcu wszystko musi być dobrze
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ex- moja mała takich atrakcji mi tez juz RACZEJ nie funduje, ALE idą jej górne piątki- zębole, a ona zawsze tak zeby przeżywała.. nie boli, nie płacze, nie marudzi, ale nie śpi ![]() I tak ją kocham, swoja drogą my też lubimy sobie dawac buziaki Moja D. to mnie jeszcze próbuje przekupywac- ja jej,że coś "nie może" np a ona leci mi z tym dziubkiem i krzyczy "mmm"! Uwielbiam byc mamą Kitka- masz rację, co na swoim to na swoim. Ja tez czasem nie wiem w co ręce włozyc, szczególnie gdy długo nie ma TŻ, ale cenie sobie ten stan baaardzo i nie wiem co musiałoby sie stac,żebym zmieniła zdanie.. Wciąż trzymam za Tosię!
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY mam pytanko-kupiłam sobie szampon
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...omplex-la.html Co o nim myślisz? J&J lawendowy-kiedys miałam ale co myślisz o rumiankowym? I kupiłam sobie taka maseczke http://wloskikloski.blogspot.com/201...uracja_25.html zobaczymy jak działa. |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ja tak na szybko,bo w pracy jestem
![]() Szampon to tzw. rypacz, czyli mocny do oczyszczania raz na tydzień-dwa, zalezy jak włosy potrzebują, a skład maski tez wg. mnie pozostawia wiele do życzenia Alkohol denat. na trzecim miejscu,wszystkie lepsze składniki po zapachu wiec ich ilosc jest minimalna![]() nich mnie ktoś poprawi jeśli źle pisze |
|
|
|
#1282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałam dziś o 6, a w szkole byłam już o 8:20 mimo że szkolenie miało być na 9 (tż podwiózł mnie autem bo zimno dziś, a mógł akurat wtedy wyrwać się z pracy) no i co? Okazało się że przez śnieg nauczycielce auto nie odpaliło i nie dojedzie do nas Ja to mam pecha Po szkoleniu (którego nie było ) wybrałam się na mini szoping i kupiłam podkład ingrid w tubce, farbę do włosów i krem/bazę pod podkład, taką o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...normalnej.html Ciekawa jestem czy się sprawdzi.Bunny i tu pytanko do Ciebie. Kupiłam na promo londę 16 (za jedyne 9,99zł ), bo patrząc na próbnik obawiałam się że ciemny blond wyjdzie mi za ciemno. Czy wymieszanie tej londy z płukanką srebrną z delii ma sens? Pomoże mi ona zneutralizować ewentualne rudości? Czy tylko mixton się sprawdzi w takiej sytuacji i płukanek nie wolno używać razem z farbą?Cytat:
Ja mam większy i się nie chwalę ![]() Cytat:
Moim dziadkom też brakowało małego a teraz przyzwyczaili się że przychodzę z nim raz na jakiś czas i jest ok To zdrowe dla obydwu stron.Ja mam dalej męczące @, ale to może być akurat wina tabsów ![]() Cytat:
Mój f robi identycznie! Ja mu na coś nie pozwalam a ten albo się wkurza, albo stroi minki, wygłupia się, albo właśnie buziaki daje i próbuje odwrócić uwagę
|
|||
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Swoja drogą- nie wiem czy dobrze kojarzę ale ostatnio któraś z Was szukała płukanki różowej? Przeglądając kwc znalazłam taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...do-wlosow.html .
Bunny mam jeszcze jedną sprawę. Jak będziesz napisz proszę, z jaką wodą użyć tej londy, i czy nakładać od razu na całość i trzymać powiedzmy pół godz, czy na odrosty i potem przeciągnąć na resztę i ile na odrostach wtedy? (Włosy mam w różnych odcieniach brązu + popielaty odrost). ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Jak mi to farbowanie nie wyjdzie to na następne biorę na pewno tą farbę: http://www.pro-fryz.pl/chantal-farba...-ciemny-blond/
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was jeszcze pytanie upatrzyłam sobie buty w ccc na wiosne w sumie, Lasocki za ok 200zł, ponoć skora. Czy ktoras z Was zna te buty i ma rozeznanie? ccc zawsze mi się kojarzyło z gorsza jakoscia bo mi buty stamtąd się rozpadaly, dziś weszłam i zdziwiłam się-kącik z butami za 200-300zł skora...bardzo mi się podobają, botki. odlozylam sobie do jutra.
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
po cc wszystko zostaje, wiem po mamie.Cytat:
Cytat:
J&j wszystkie sa podobne bo sklad prawie jednakowy. Ale rumiankowego nie uzywalam bo ociepla blond tzn. Zazolca go a stosowany na popielate wlosy da zielen. Maseczka skladem tragiczna taki ulepek ale pewnie da gladki efekt od mycia do umycia. Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Mnie tez nie, chodzilam 4-6 sezonow i nic.
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się ale mówicie o lascokim? Czy ogolnie ccc?
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
agatko ogolnie.
o lasockim, o jennifer, o nylon red itp. markach ccc.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

przeciez nie marzna, maja czyste warunki zycia itp. jeszcze samice to wiadomo- to zapalenie "okołocieczkowe", ale samiec