Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 12:06   #2851
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
widziałam Drogówkę tego reżysera, swoją drogą też mocny i trzeba było myśleć z tym swoim budyniem, ale podobał mi się Na ten też się czaję
Drogówka mnie też się podobała
mam szwagra w tej firmie i był bardzo oburzony tym filmem, przerysowaniem całej firmy

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
No i przyszedl wozek. Zlozylismy na razie gondole...
ładny wózio
gondola fajnie jest zrobiona - to jest metalowy stelaż pod spodem?

Ogarnęłam łazienkę - wszystka armatura odkamieniona, wysprzątana z osadu mydła itp., poodkurzałam wszędzie, wyszorowałam zlew w kuchni, zostało mi polać wc płynem, tylko czekam az mi się ociepli, bo jakoś dziwnie zgęstniał pod zlewem i takie gluty lecą
no i czajnik do odkamienienia i wyszorowania jeszcze

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2014-01-25 o 12:09
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:18   #2852
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Ilkas bawcie się dobrze
Dziękuję

Kasian super, że już z pupalem lepiej! I zapamiętam w razie W Twój sposób
Jej..ciekawe o co chodzi z tym wstawaniem..czemu ona się tak wcześnie budzi A o której chodzi spać?

Ramona to szalejesz dzisiaj z porządkami
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:25   #2853
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Niegrzeczna za zdrową Maję

Madziula też muszę się zacząć rozglądać za tymi dostawkami. Ale nie wiem jaką ;/ bo Oskar fakt na spacerach chodzi , ale ostatnio woli siedzieć w wózku.
Bartek ma 2 latka i 3 miesiące i ja nie będę kupywać dostawki. A dziewczyny nie myślałyście o rowerku biegowym?? My mamy od zeszłego lata, czyli Bartek miał rok i 9 miesięcy jak zaczął na nim jeździć, całe lato nim śmigał, o wózku zapomniał, teraz to raz na 2 tyg. do sklepu podjadę z nim wózkiem jak mam kilka zakupów większych

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

U nas dzisiaj ciężka noc z pobudką o 4.50… jest coraz lepiej po prostu przez ponad godzinę próbowałam coś zrobić żeby jeszcze zasnęła, ale cały czas płakała… w końcu się poddałam a Hania w doskonałym humorze a ja wymiękam, głowa mi pęka po tych atrakcjach, do tego to głupie gardło nawet nogi mnie bolą

a matko ta Twoja Hanka nie da Ci pospać, współczuję, aż dziwne żeby dziecko tak wczesnie było wyspane

ja też już posprzątałam, podłogi właśnie schną, teraz obiad jeszcze zrobić-dziś makaron ze szpinakiem. Po południu znajomi wpadają na kawkę z 2 dzieci więc zleci

Miłego dnia

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:40   #2854
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86;44785264
[B
Asiulka[/B] mi jeszcze trochę brakuje do 70 ufff ale niedużo, myślę, ze to kwestia kilku dni Zrzucimy potem wspólnie zobaczysz, jeszcze w sierpniu w bikini wyskoczymy
wow , to nieżle ja prawie z 70 startowałam/ 69/ / ale mam 172 cm wzr/ a to pewnie wylaszczymy się i bedziemy wyglądać jeszcze lepiej niż przed ciążą hehe

Cytat:
Dziewczeta powiem Wam, ze wczesniej nie mialam oporow, zeby go przewijac, ale teraz te pampy sa dla mnie niczym bomby radioaktywne bez maski gazowej sie nie obejdzie dobrze, ze do wlasnego dziecka podchodzi sie juz inaczej
mnie też zawsze podczas przewijania naciągało, zwłaszcza jak kupa jakaś rozlazła... odwijałam i tylko jak zobaczyłam tyle gó.........na to od razu nie podejmowałam dalszego działania hehe / tak było w przypadku moich chrześnic/

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
dziś makaron ze szpinakiem. Po południu znajomi wpadają na kawkę z 2 dzieci więc zleci
nie wiem czy dajesz so szpinaku serek topiony ?? jeśli nie to zobacz , wtedy to pychotka, ja osobno podsmażam też szyneczke/ boczek i dodaje.

ale zima na całego.... aż się nie chce wychodzić z domu
MIŁEGO DZIONKA

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-01-25 o 12:42
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:50   #2855
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Selenity ile waży ten wózek? bo faktycznie masywny...

Martusia
synek ma już zwykły rower i poprzedniego lata nauczył się pedałować akurat, ale żałowałam, że mu nie kupiłam wcześniej właśnie tego biegowego. co do dostawki to może się przydać, bo przecież zazdrosny starszak też będzie chciał być prowadzony przez mamę a w sytuacjach, gdy są jakieś dalsze spacery, bolą nogi, więc siup takiego malucha na dostawkę i jest spokój przynajmniej ja to tak ogarniam

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 12:53   #2856
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

Ramona to szalejesz dzisiaj z porządkami
ja tak mam co tydzień - tu się strasznie kurzy i muszę wszystko myć, nawet na głupiej wannie pełno kurzu
teraz to rozkładam sobie na 2-3 dni,bo bym miała niezły zapieprz
musze odpocząć, bo 2 godziny zasuwałam
Stary 2014-01-25, 12:55   #2857
asiulka_22
Zakorzenienie

jeszcze w temacie snów w ciąży >>> pamiętacie kiedyś mówiłam wam że mam tak że w nocy przez sen gadam,,, i tak dzisiaj śpimy , srodek nocy a ja krzyczee : " dziecko umroziłam!!! ratunku!!! ", i śniło mi się że kąpałam się w przeręblu jakimś na rzece, wszędzie lód i śnieg, a ja chyba była jednym z morsów, bo ludzi było pełno, no i wychodze juz z tej wody, wycieram się recznikiem, patrze na brzuch i sobie uświadomiłam że w ciąży jestem!!! a nie powiedziałm o tym i normalnie weszłam do lodowatej wody, no i pewnie dziecjo mi w brzuchu umarzło .
no ja nie wiem jak takie głupoty moga się śnić .....
Stary 2014-01-25, 13:02   #2858
Seleniti
Zadomowienie

Carmena nie wiem jaka jest dokładna waga tego wózka, ale jest mega ciężki tak na oko z 20 kg, może mniej, może więcej, tyle szczęścia, że nie będę go musiała targać po schodach

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Asiulka co za sen

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:12   #2859
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
jeszcze w temacie snów w ciąży >>> pamiętacie kiedyś mówiłam wam że mam tak że w nocy przez sen gadam,,, i tak dzisiaj śpimy , srodek nocy a ja krzyczee : " dziecko umroziłam!!! ratunku!!! ", i śniło mi się że kąpałam się w przeręblu jakimś na rzece, wszędzie lód i śnieg, a ja chyba była jednym z morsów, bo ludzi było pełno, no i wychodze juz z tej wody, wycieram się recznikiem, patrze na brzuch i sobie uświadomiłam że w ciąży jestem!!! a nie powiedziałm o tym i normalnie weszłam do lodowatej wody, no i pewnie dziecjo mi w brzuchu umarzło .
masakra

mnie się dziś śniło, ze jestem w dżungli i należę do takiego plemienia jak w Apocalipto - pamiętacie, żona głównego bohatera tez była ciężarna
i że musiałam uciekać, by chronić swoje dziecko
Stary 2014-01-25, 13:22   #2860
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Carmena nie wiem jaka jest dokładna waga tego wózka, ale jest mega ciężki tak na oko z 20 kg, może mniej, może więcej, tyle szczęścia, że nie będę go musiała targać po schodach

a przypomnij mi macie auto? a właściwie masz na stałe dla siebie czy tż bardziej jeździ? bo wiesz będziesz klnęła na ten wózek, gdy trzeba będzie wejść do autobusu (nie-niskopodłogowego) lub do jakiegoś sklepu. Czy ta waga Ci nie przeszkadza?

Asiulka Ramona ale macie sny

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:24   #2861
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
mnie się dziś śniło, ze jestem w dżungli i należę do takiego plemienia jak w Apocalipto - pamiętacie, żona głównego bohatera tez była ciężarna
i że musiałam uciekać, by chronić swoje dziecko
i nie mów że też siedziałaś jak ona w jakieś jaskini hehe a film meega oglądałam z 3 razy
Stary 2014-01-25, 13:28   #2862
Nikii89
Zakorzenienie

Light widzisz nie pomyślałam o tym :P

Justynka bardzo fajny wózek

Pallas ale zobaczysz jak czasem rodzic z tej kupy dziecka potrafi się cieszyć

Seleniti też fajny wózek

Ilkas udanej zabawy

Martusia o rowerku biegowym myślałam aby na 2 urodzinki kupić. Dostawkę kupię jakąś używaną , bo znając mojego syna to jak zobaczy że Majka jest wożona w wózku to on też będzie chciał

Ja już mam posprzątane , jesteśmy po obiedzie Dziecko mi śpi . Więc do wieczora laba i wiecie co chyba idę się położyć koło mojego przystojniaka :P
Stary 2014-01-25, 13:29   #2863
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ja będę mieć wózek 2w1 nie wiem jaka to firma nawet Jest bardzo masywny, ale świetnie mi się go prowadziło na spacerkach z bratem, ma pompowane, nieskrętne koła, dla mnie to na plus, regulowaną rączkę, kosz na zakupy ujdzie , wyciąganą gondolę, nosidełko nie wiem jak to się nazywa (widać na drugim zdjęciu zapożyczonym z internetu, bo jak na razie wszystko leży i czeka u mojej babci) i do tego masę innych elementów
Na zdjęciu wózek prezentuje się tak:
ja mam po córce taki wózek,ale kupujemy nowy,tamtego nigdzie nie dało się zabrać bo masywny,brak konkretnej gondoli tylko taka materiałowa,miękka...
koła nie skrętne i zle się prowadził...
jeśli bedzie Ci przydatny tylko w domu czy małe spacerki to ok ale zakupy,wyjazdy to mozesz się meczyć.
Ale to moje zdanie

Cytat:
nie no co za sen
Stary 2014-01-25, 13:30   #2864
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
wow , to nieżle ja prawie z 70 startowałam/ 69/ / ale mam 172 cm wzr/ a to pewnie wylaszczymy się i bedziemy wyglądać jeszcze lepiej niż przed ciążą hehe

mnie też zawsze podczas przewijania naciągało, zwłaszcza jak kupa jakaś rozlazła... odwijałam i tylko jak zobaczyłam tyle gó.........na to od razu nie podejmowałam dalszego działania hehe / tak było w przypadku moich chrześnic/

nie wiem czy dajesz so szpinaku serek topiony ?? jeśli nie to zobacz , wtedy to pychotka, ja osobno podsmażam też szyneczke/ boczek i dodaje.

ale zima na całego.... aż się nie chce wychodzić z domu
MIŁEGO DZIONKA
Nie nigdy nie próbowałam ale dzięki za podpowiedz zaraz będę robić to dodam serek topiony: *

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Selenity ile waży ten wózek? bo faktycznie masywny...

Martusia
synek ma już zwykły rower i poprzedniego lata nauczył się pedałować akurat, ale żałowałam, że mu nie kupiłam wcześniej właśnie tego biegowego. co do dostawki to może się przydać, bo przecież zazdrosny starszak też będzie chciał być prowadzony przez mamę a w sytuacjach, gdy są jakieś dalsze spacery, bolą nogi, więc siup takiego malucha na dostawkę i jest spokój przynajmniej ja to tak ogarniam
Ja jakoś mam nadzieję że nie będzie chciał jeździć we wózku, już teraz mu tłumaczymy że niedługo będzie dla emilki i będziemy jeździć sobie na spacerki, ja pchać wózek a on rowerkiem i na razie rozumie, mam nadzieję że tak pozostanie.
Wogóle mieszkamy na osiedlu pewnie przez lato czas spędzimy na placach zabaw i daleko nie będzie trzeba chodzić. Po prostu szkoda mi kasy na ta dostawke
Ale to tylko moje zdanie

Sent from my LG-P710 using Wizaz Forum mobile app

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2014-01-25, 13:47   #2865
Seleniti
Zadomowienie

Carmena mamy swoje samochody także problemu nie będzie tam gdzie tż mieszka nawet nie ma mowy o poruszaniu się komunikacją miejską bo jeździ tylko jeden autobus więc zostaje tylko samochód

Sylvunia nie raz sama go pakowałam do swojego auta z tym, że cały bagażnik zajmował i to jak dla mnie był największy minus nie było dla mnie z nim większych problemów i bicepsy urosły gorzej gdybym mieszkała z tżtem w bloku bez windy na wyższych piętrach, wtedy sobie nawet nie wyobrażam ale tak w domku to bez problemu, najwyżej gdyby coś później będę wyzywać

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2014-01-25 o 13:48
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:50   #2866
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
i nie mów że też siedziałaś jak ona w jakieś jaskini hehe a film meega oglądałam z 3 razy
nie, nie miał mnie kto po linie spuścić
ale pamiętam, że ukrywałam się za jakimiś krzakami
Stary 2014-01-25, 13:51   #2867
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
No i przyszedl wozek. Zlozylismy na razie gondole...

wygląda fajnie. juz doczytalam co to za model

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość

Ja tam planuje przewijać w takiej masce do nurkowania z zakrytym nosem. Nikt mnie nie przekona, że kupa własnego dziecka nie śmierdzi. Kupa to kupa!
chcę to widziec!

mnie jakos kupy nie przerażaja....ale
siostra oferowala mi abym przebrała jej roczna córkę...taaa... odepniesz pampersa a dziecka już nie ma! i w sumie to prawie w powietrzu tego pampka zmieniasz bo mała raz na plecach, raz na brzuchu, stoi, jest juz w drugim pomieszczeniu...haha nie na moje nerwy

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:22   #2868
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
siostra oferowala mi abym przebrała jej roczna córkę...taaa... odepniesz pampersa a dziecka już nie ma! i w sumie to prawie w powietrzu tego pampka zmieniasz bo mała raz na plecach, raz na brzuchu, stoi, jest juz w drugim pomieszczeniu...haha nie na moje nerwy
no fakt, że niektóre dzieci nie lubią przewijania albo czuja się wolne po zdjeciu pieluchy i latają od jednego końca mieszkania, do drugiego

moja siostrzenica przy samym przewijaniu leży spokojnie, ale ile trzeba sie za nią nabiegać, by dała się położyć
Stary 2014-01-25, 14:23   #2869
Seksta
Rozeznanie

Hej dziewczyny u nas -14, masakra! Ale bylismy na zakupach, kupilam sobie drobiazgi i przy okazji cos Wojtusiowi- dinozaura Lamaze w bobomarkecie ( o polowe tanszego niz w smyku ) oraz welurowego pajaca z kolnierzykiem w Tape a Loeil bo otworzyli w auchan, sa przeceny -50% ale niestety rozm 50 np, ogolnie maja inna rozmiarowke bo pajac jest na 54cm. Byly super koszule na 50cm ale po co kupowac jak mogę dziecka w taka w ogole nie ubrać. ..

TP 15.05.2014 majowa mama!

Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2014-01-25 o 14:26
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:44   #2870
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny u nas -14, masakra! Ale bylismy na zakupach, kupilam sobie drobiazgi i przy okazji cos Wojtusiowi- dinozaura Lamaze w bobomarkecie ( o polowe tanszego niz w smyku ) oraz welurowego pajaca z kolnierzykiem w Tape a Loeil bo otworzyli w auchan, sa przeceny -50% ale niestety rozm 50 np, ogolnie maja inna rozmiarowke bo pajac jest na 54cm. Byly super koszule na 50cm ale po co kupowac jak mogę dziecka w taka w ogole nie ubrać. ..

Ale super zdobycze

Uzupełniłam listę wyprawkową, mam już trochę rzeczy ale ile jeszcze brakuje

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:59   #2871
asiulka_22
Zakorzenienie

Stary 2014-01-25, 15:07   #2872
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mnie jakos kupy nie przerażaja....ale
Chyba kazde dziecko ma taki etap, jak nauczy się chodzić

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Uzupełniłam listę wyprawkową, mam już trochę rzeczy ale ile jeszcze brakuje

Właśnie natrafiłam na promocję w DOZ:
witamina K+D 75 szt za 19,99 http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p61831-Bio...emowlat_75_szt
akurat styknie od 2 tygodnia do 3 miesiaca

i tantum rosa 6 saszetek (tzn ja napewno więcej nie zużyję ) za 9,99
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p53320-Tan...oru_6_saszetek
choć nie wiem ile za sztuke właściwe...

Ale ta K+D naprawdę tanio...

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Carmena Lascal dostawki tez mają uniwersalne łaczniki http://allegro.pl/lascal-zestaw-uniw...881764747.html tylko często sprzedają oddzielnie... Wieczorem opanuje temat bo młode sie budzi

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:13   #2873
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam, ja tylko na chwilkę powiedzieć, że znikłam u rodziców Wracamy z TŻ jutro, tak więc nie wiem kiedy do was zajrzę...
Chociaż pewnie uzależnienie nie pozwoli mi zbyt długo na siebie czekać
Miłego weekendu i nie piszcie zbyt dużo

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:25   #2874
Ramona_85
Zakorzenienie

no my juz po obiadku, jeszcze mam do ogarnięcia czajnik, własnie się dowiedziałam, że gości będziemy mieć, a ja już chciałam sobie odpocząć po tym całym sprzataniu, a tu trzeba jeszcze siebie ogarnąć
dobra, lecą, bo się nie wyrobię miłego wieczoru
Stary 2014-01-25, 15:42   #2875
Seksta
Rozeznanie

Z tz wybieramy sie na spacerek a potem rozgrzejemy sie herbatka. Przy okazji polecam pyszna herbate z Lidla: tu owoce leśne wg mnie najlepsza ale mam jeszcze rownie pyszne owoce tropikalne i gruszka z karmelem mmmmmmm. Udanego popołudnia, do zobaczenia wieczorem

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:43   #2876
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny ja nie wiem co się u nas dzieje ostatnio
Dzisiaj Hania 3 razy już wymiotowała.. najpierw zwróciła całe mleko po spaniu, potem dałam jej ciepły rosół z makaronem to zjadła ze smakiem, a po jakimś czasie zwymiotowała, potem wymiotowała już resztkami i śliną ja już nie wiem co robić. Najpierw to rozwolnienie, teraz to i jeszcze katar ją znowu złapał

Sel fajnie się wózeczek prezentuje a ta nóżka rozwalona w spidermanie najlepiej ale ja nie mogłabym mieć wózka bez skrętnych kół, jak kiedyś zablokowałam żeby wjechać na podjazd dla wózków to nie mogłam nim skręcić potem

Ilkas Hania chodzi spać o 19, śpi tylko raz w dzień i nie da rady później jej kłaść, bo jest po prostu już umęczona wieczorem. Ale ona tak chodzi spać od wielu miesięcy i przesypiała do tej 6.30, a teraz pobudka przed 5 no a zresztą nawet jak raz zasnęła przed 21 to i tak się obudziła koło 5… więc nie wiem czy jest sens ją przeciągać jeszcze dłużej

Asiulka no ba, oczywiście, że tak! A też mam tyle samo wzrostu dokładnie startowałam z 66
Straszny sen

Ramona Twój też nie lepszy

Asia27100 u nas właśnie tak wygląda przebieranie pampa jak opisałaś a już jak jest kupa to w ogóle szał ciał najlepsze było jak sobie ostatnio rękę w to włożyła no cóż, zdarza się

Seksta super ta zabawka, uwielbiam Lamaze Hania ma kilka wszystkie super

Ja przed chwilą zasnęłam na siedząco mając oparte nogi na stole jak mąż wieszał pranie, więc udało mi się to w jakieś 5 minut i przed chwilą wstałam, nogi nie mogłam zgiąć, a jak zgięłam to przy takim bólu, że potem nie mogłam wyprostować pierwsze kroki to była katorga, musiałam rozejść.. nie polecam Wam – nie zasypiajcie nigdy w takiej pozycji
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 15:55   #2877
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
(...)
i tantum rosa 6 saszetek (tzn ja napewno więcej nie zużyję ) za 9,99
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p53320-Tan...oru_6_saszetek
choć nie wiem ile za sztuke właściwe...
wydaje mi się że się opłaca a 10 szt.kosztuje 24,99zł - no kogo oni chcą oszukać

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:13   #2878
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie wiem co się u nas dzieje ostatnio
Dzisiaj Hania 3 razy już wymiotowała.. najpierw zwróciła całe mleko po spaniu, potem dałam jej ciepły rosół z makaronem to zjadła ze smakiem, a po jakimś czasie zwymiotowała, potem wymiotowała już resztkami i śliną ja już nie wiem co robić. Najpierw to rozwolnienie, teraz to i jeszcze katar ją znowu złapał
może to jakaś jelitówka ??
Stary 2014-01-25, 16:13   #2879
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasian86;44797705]Dziewczyny ja nie wiem co się u nas dzieje ostatnio

Kasiu a temp hania ma? Ciekawe co jej jest. Może to jakiś wirus?

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2014-01-25 o 20:49
Stary 2014-01-25, 16:37   #2880
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Seksta a cool citrus miałas z tej serii? moja ulubiona

Kurcze Kasian co z maleńką, moze serio jakiś wirus, bo skoro od rana to raczej nic jej nie stoi na żołądku

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości