|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
|
|
#782 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
ale ja jestem trochę frikiem pod tym względem i nawet moi przyjaciele mówią, że jestem fiśnięta ![]() ale ja lubie i nic na to nie poradze, musze gdzieś wyładować swoją energie...albo wrecz przeciwnie pozytywnie się nią naładować ![]() Miałam chwilową wkretke na Judy, ale jakoś mi sie znudzila, w każdym dniu praktycznie to samo czasami tylko dla Juliannki sobie popatrze fragmentami ![]() zreszta ostatnio prawie nic nie oglądam, bo czasu mi brak na zycie i sen a co dopiero na yt Bo może ładniej brzmi niż po polsku
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#784 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tymi odżywkami do włosów to akurat nic dziwnego, ja też używam paru na zmianę. Nie jest przecież powiedziane, że trzeba mieć koniecznie tylko po jednej sztuce wszystkiego, byle móc zużyć wszystko w terminie.Cytat:
A żeby nie było tak offtopowo, nowość u Oleski: http://www.youtube.com/watch?v=bvlcpBuUC-o Podoba mi się jej nowe, kocie intro
|
||
|
|
|
#785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy okazji się zapytam, Wy też macie teraz takie problemy ze skórą przez to zimno? Mi w ogole wylazła jakaś dziwna wysypka wokół oczu, generalnie stan cery się pogorszył i aż mi smutno z tego powodu
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Ja mimo, że poruszam się cały czas samochodem, wczoraj byłam w trzech sklepach i moja twarz już dzisiaj jest po tej chwili na powietrzu w kiepskim stanie. Piecze mnie wszystko i dokładam kolejne warstwy kremu, bo skóra pije go jak gąbka.
Mnie się podoba Oleska w tym filmie. Pasuje jej mocniejszy makijaż. |
|
|
|
#787 | |
|
now or never
|
Cytat:
ale też poprawiam minimalizm. z resztą ja się mało maluję, więc kolorówki mam mało, bardziej stawiam na pielęgnację i staram sie pilnować terminów przydatności. ja mam naczynkową i myślałam, że mi dzisiaj odpadnie, nie wiem co jest w tym mrozem, zwłaszcza, ze dość dużą porcję kremu nakładam i to w odstępach czasowych. :/
jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się Edytowane przez juli_jka Czas edycji: 2014-01-25 o 15:46 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Już się bałam że to ze mną jest coś nie tak. Wczoraj w ogóle byłam tyle na mrozie (uciekł mi autobus, potem czekałam na opóźniony pociąg i na samym końcu szłam 20 minut do domu) i jeszcze szłam pod wiatr, to normalnie się popłakałam bo nie czułam twarzy. Sama nie rozumiałam mojej reakcji, ale chyba nigdy w życiu tak nie przemarzłam. Nienawidzę zimy. Chcę już wiosnę. #FOCH |
||
|
|
|
#789 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Uroki zimy... A jak pomyślę, że ma być jeszcze zimniej, to po prostu słabo mi się robi |
|
|
|
|
#790 | |
|
now or never
|
Cytat:
całkowicie Cię rozumiem :hug: chciałam obejrzeć CMB, ale gada w takim tempie, że nie daję rady
|
|
#791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie pastę do zębów kupuję ale zauważyłam, że odkąd nie robię takich 'kompulsywnych' zakupów to mam 'lżejszą' głowę. plus staram się wprowadzić minimalizm ogólnie w życiu, bo moje małe mieszkanie powoli robi się graciarnią Cytat:
![]() Cytat:
To nawet nie mróz, gorsze jest to mroźne suche powietrze... Też mam problem z naczynkami, ale krem lipidowy, a na noc ten Physiogel i jakoś sobie radzę. Aczkolwiek chyba jak przyjdą te zapowiadane poniżej -25 stopni to z domu nie będę wychodzić... |
|||
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie, w filmikach ciągle pokazuje ten sam róż, bronzer i rozświetlacz i kredkę do oczu i dwie paletki. Makijaże ma stonowane a nie sądzę żeby kupowała dla samego posiadania. Ona wybiera madrze i wie że jak spieszy się rano do pracy to nie ma czasu na rozkimy "jak się dzisiaj umaluję "ale robi standardowy makijaż. Za to pewnie pielegnacji ma sporo- co widać bo bez makijażu wygląda też dobrze w przeciwieństwie do wielu mejkapguru.
|
|
|
|
#793 | |
|
Rozeznanie
|
Co do minimalizmu, od jakiegoś roku chyba, zaczęłam wprowadzać do w życie po przeprowadzce, jak zobaczyłam ile niepotrzebnych gratów mi się uzbierało
i w kosmetykach i ubraniach, chociaż to łatwe nie jest i teraz wolę jednak stawiać na jakośćmyślę że chyba u każdej osoby w pewnym momencie przychodzi taki moment zastopowania z tym chceniem i mieniem ![]() wczoraj cały dzień latałam po warszawie i wieczorem jak wróciłam do domu, to myślałam że mi twarz mało nie odpadła, mimo że mam cerę mieszaną, to była strasznie przesuszona na wiór ![]() wybrałam się wczoraj do marionnaud w reducie i powiem jedno o thebalm, WIELKIE PUSTKI pogadałam ze sprzedawczynią i powiedziała mi tylko tyle, że bahama mamy nie ma u nich w sklepach w całej Polsce no i pytałam się czy będą się pogłębiać te wyprzedaże na cały asortyment u nich, w związku z wycofaniem się z Polski, no i nie będą, bo mają towar wysyłać do innych krajów gdzie są drogerie ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
#794 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Reszta poszła w odstawkę. Cytat:
|
||
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Na mróz polecam grubą warstwę masła shea. Ja się traktyuję Atredermem więc moja skóra jest bardzo wrażliwa teraz, a masło shea świetnie ją chroni pzred mrozem.
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Albo maśc z witaminą A, ale to gorzej zmatowić i jakoś gorzej chroni. No i parafina niektórych zapycha. |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#797 |
|
maskott
|
a ja chyba znalazłam najlepszy zestaw kosmetyków do mojej suchej gęby, który sprawdza się teraz zimą tak, że nawet po wczorajszej jeździe rowerem w ogóle nie widzę aby mi się coś na twarzy złego działo
![]() dodatkowo odkryłam krem, który niweluje mi (prawie) do zera comiesięczny wysyp i jest łał ale oczywiście nie zmienia to faktu, że chcę już wiosnę!
|
|
|
|
#798 | |
|
now or never
|
Cytat:
![]() czego używasz ?!
|
|
#799 |
|
maskott
|
aby właśnie uniknąć pryszczy używam pharmaceris t z 5% kwasem migdałowym, w okolice oczu plane system ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...x-liftant.html rano przecieram twarz tonikiem (jakiś marketowy z auchan) i na całą buzię nakładam albo cetaphil ultra albo eveline z olejem arganowym (wersja na noc). przed wyjściem na zewnątrz nakładam sporą warstwę kremu dla dzieci bubchen ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...autschutz.html (jest z woskiem pszczelim i olejem migdałowym, które tworzą barierę przed mrozem, kremu na bazie parafiny mi źle robią, tu jej nie ma - znaczy z tego co się orientuję tak to działa ). chwilę czekam i już normalnie się maluję - czyli podkład i makijaż oczu. pudru nie używam, mam cerę suchą i raczej wrażliwą
|
|
|
|
#800 |
|
Konto usunięte
|
plany i postanowienia na 2014 u lajfstajlowej Dżoany
http://www.youtube.com/watch?v=zCPrucWLIVc A madzik zrezygnowal z ćwiczeń tak szybko, jak je zaczął ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wIfIkpYcg-4 |
|
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten najlżejszy Atrederm. 0,025%.
|
|
|
|
#803 |
|
Dossisława I
|
Wiecie dlaczego fionka87 nie nagrywa już?
|
|
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
nawet nie mówcie mi o tym zimnie
![]() jeszcze w tamtym tygodniu o tej porze było u mnie +12, teraz w nocy dochodzi do ponad -15 moja skóra to już wiór
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
A madzik zrezygnowal z ćwiczeń tak szybko, jak je zaczął
![]() http://www.youtube.com/watch?v=wIfIkpYcg-4[/QUOTE] W ogóle mnie to nie dziwi, dla chcacego schudniecie jest do osiagniecia, dla lenia kazda wymowka jest dobra |
|
|
|
#807 | ||
|
now or never
|
Cytat:
![]() generalnie jej nie oglądam, ale sama nie wiem, jakąś irytującą nutę ma w głosie - ciężko się tego słucha :/ Cytat:
|
|
#808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż sama dopiero od jakiegoś czasu staram się do tego dążyć, bo nie zawsze trafiam z jakością czy kolorystyką kosmetyków. Zbyt duży wybór też nie jest fajny gdy nie potrafimy się zdecydować
|
|
#809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za to psiaka ma przedniego
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragiczne tło. Filmik fatalny tak jakby walczyła z pieskiem. Ćwiczenia z Ewą zamienione na bieganie z powodu bóli stawowych? WTF? A sam filmik bardzo nieciekawy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

. A Melevis podałam jedynie jako przykład.

ale ja jestem trochę frikiem pod tym względem i nawet moi przyjaciele mówią, że jestem fiśnięta 
A trzymanie pustych opakowań miesiącami zaczęło mnie irytować