|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Sliczny! Masz talent, ja to bym w życiu nie zrobiła takiego a szkoda bo ogólnie ten co zamówiłam nie bedzie pasował do wystroju
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam bo byłam po tiul, znajomi mnie podwiezzli potem byliśmy u rodziców chłopaka tej mojej koleżanki oni zachwyceni Haneczka, jego mama zrobiła obiad pyyszny. No i jestem w domu. Hania zssnela w fotliku i tak ja zostawialm:p
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Oho..wyrznela sie gorna lewa dwojka, prawa dwójka prawie....a na dole mamy juz prawa dwójkę.....ot stan podgoraczkowy, co?
Mamy łącznie 7zombow.. Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Pstryku..dzięki ze pytasz-rano jeszcze Antonio miał temperature i daliśmy mu nurofen..od tamtej.pory nie ma, nic nie dawalam..więc w sumie 1,5 doby..więc to chyba zębiszcza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
hej
przeczytalam cie cytuje bo musze malpe na rekach trzymac bo inaczej gryzie mnie po nogach Gojka tort mistrzostwo i spoznione dla Paulinki najlepsze zyczenia duzo zdrowk ai szczesliwego dziecinstwa i dla Blanki Fewci za ostatnia miesiecznice buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Moja chyba zasnęła na noc koło..17:40 - bo dalej śpi, a to jest bardzo dziwne...
Yellow: wyjątkowo mogę się pod Tobą podpisać. Też ostatnio sama i sama.. z małą i sesją na karku. I też powoli wysiadam. |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Neti, zrobiłam jednego pompona, z koła kartonowego, odradzam, z wloczki da sie spoko zrobić ale z tiuli mega ciezko topotem związać now chcialabys widziec co wyczynialam. I z takiej rolki długgiej na 9 metrów wyszedł mi pompon gesty o średnicy około 10 cm
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#876 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczny torcik ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Skąd wiesz że na noc?? Daria NIGDY tak wcześnie na noc nie zasnęła
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Bo skąd taka długa drzemka o tej porze? I zasnela w minutę. Mega dziwne!
Teraz poplakiwala więc ja karmie Uu ale oczy ma zamknięte.. o_o Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
![]() Noc za nami tragiczna, milion pobudek ze strasznym płaczem ![]() Dzisiaj byłam na choince, bardzo fajne było ![]() ![]() Dziękuję za buziaczki miesięcznicowe dla Blanusi ![]() Yellow strasznie mi przykro, wiem co czujesz. ![]() Bokeh, pewnie nie zauważyłaś, gdzie kupiłaś lalkę? Tam co kiedyś link wklejałaś?? Ill jak zakupy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() DEBRAH,Oli się zdarzyło iść spać na noc o 16.30, o 17.00 też potrafiła. Nie wiem czy dziś taki dzień, ale Ola też ze spaniem zaszalała i miała dwie drzemki po pierwszy od jakichś trzech tygodni. Obie po półtorej h . ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2014-01-25 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Zjadła i śpi, nie wiem ocb, zdjęłam tylko skarpetki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Debrah, Pola też potrafiła zasnąć na noc o 16.30 albo 17, no... tylko że to dawno było
![]() Uwaga, uwaga! Pola śpi od 19.40! ![]() ![]() Miała tylko jedną półgodzinną drzemkę do 14, więc stwierdziłam - raz kozie śmierć, przetrzymam przynajmniej do 19. A tu kąpiel zeszła do 19.20, potem jedzonko, i potem nie wiedziała, co chce, już tak była zmęczona. Musiałam ją ululać na rękach, zasnęła w 2 minuty. Ciekawe, o której jutro wstanie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Moj chyba nigdy nie zasnal na noc wczesniej niz po 20...
fewciu, ten Twoj maz to jakis nadmezczyzna jest - zdecydowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, tak nie zauważyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dla męża przekaż ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-01-25 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
hejo
u nas tez dzisiaj cod nie tak ze spaniem, padl (doslownie! przy swietle przy muzyce miauczacym kocie itd) o 17.20. wstal na kaszke, dalimy leki, spi dalej ![]() ![]() bablowi lepiej, nie kaszle tak czesto juz, troszke mniejszy katarek, ze mna tez lepiej, oczy juz prawie calkiem w normie ![]() ![]() dziekuje za odpowiedzi w sprawie inhalatora ![]() ![]() ide ![]()
#885 |
Zakorzenienie
|
Dziwne rzeczy. Dziecku ssacemu Uu (ominęła kolację więc może temu tak często teraz) zmienilam pieluche, przebralam w pizamke. Oderwalam od Uu tylko w celu przełożenia głowy w bluzkę pizamkowa... :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka fote..jak wyszlo...metoda z książka może łatwiejsza-ale jakos wydaje mi sie ze wtedy on jest taki bardziej niedbaly ...no ale sana spróbuję tez ![]() A jest dziewczyna na allegro i robi na zamowienie...ale pewnie drogo-może zapytam... A nam ida nie 3 a 4 ![]() Lady...zdrówka dla Was! Ill...właśnie poka co kupilas!! Fewciu, współczuje nocki! Debrah...moze to i już na noc-korzystaj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- No to pijemy? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
A, nie chwalilam sie chyba - sreberko w pieluszce wyladowalo
![]() Takze, ufff, na szczescie nic Kubie nie bylo. My dzis caly dzien spedzilismy u TZ brata. Teraz TZ ma wychodne, a ja chyba obejrze jakis film dla relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Kuba zasnal
![]() biedulek ma taki czerwony policzek. i nie wiem czy go cos uczulilo czy sie uderzyl czy jeszcze co innego ![]() malz pojechal po kebaby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas impreza od półtorej godziny, wkurzulismy sie, wyłączyliśmy disco polo...Antonio tańczy-umarlybyscie ze smiechu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza.... czemu zawsze jak mam czas
![]()
#895 | ||||||
Zakorzenienie
|
Przeleciałam was tak na szybcika i zaraz zmykam , bo jak mi dziec znowu urządzi impreze to chyba jutro do talerza z rosołem wpadnę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wykropkuj to zła kobieto ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale fajnie maz z prezentem wymyslił ![]() a moze Kuba policzkiem o cos pocierał? Bo np Bartulo ma taki zaczerwieniony jak sie do mojego taty przytula a on nie jest świezo ogolony tylko ma delikatny zarost- momentalnie sie policzek czerwieni i trzyma troche to zaczerwienienie MENEQ fantastycznie macie ![]() musze jeszcze paznokcie malnąc, a tak mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do urodzin to dokładnie, przecież ŻADNA chyba tu nie pamięta, trzeba sprawdzać, proste ![]() ![]() A, i Bokeh, bo pracuje z moim mężem. I CHYBA Nawijkę, 17 lutego? bo w podpisie ma i mi się w oczy rzuca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
apap na temperaturę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrzeż musiała grzebać ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Zuzka ma gorączkę 38, 3 st. Ehh a ani wczoraj i dziś nie byłyśmy na zewnątrz. Tylko mnie też gardło boli. Podaliśmy nurofen.
Mam nadzieję ze nocka będzie w miarę ok i ze to zęby które prawie prawie już widać. Szaja ale Dorotka miała imprezkę dziś więc pewnie kazdy wycalowal, panowie z zarostem to może z tego. A jak imprezka w ogóle ??? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-01-25 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
Pokażę wam najbrzydszy tort świata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Konto usunięte
|
Aga, zdrówka małej!
Nie, bo z drzemki wstała z takim polikiem, ew. może na czymś spałam co jej nie spasowało... |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44804191] strasznie to przykre ![]() [/QUOTE] Stara się. No, do tżFewcia mu brakuje :P w sumie nie jest źle... Wybaczcie że tak Wam smęcę. Muszę się ogarnąć, potem jak zacznę (a mam nadzieję że zacznę) pracować też będzie inaczej, bo w końcu wyjdę do ludzi, a nie tylko ciągle w domu i w domu... Jeszcze moja rodzinka dokłada do pieca, bo czasem mogłaby mama czy babcia z Małym zostać, no ale niestety to się kończy źle. Sama se dam kopa w dupę :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.