Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-25, 16:37   #1381
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
A co ja mam powiedzieć. Ja zazdroszczę Tobie. U mnie to jedna wielka niewiadoma.
prawda jest taka, że na każdym etapie ciąży się coś może zdarzyć, później też. strach chyba nigdy nie mija.
Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Anitko, dzisiaj chyba taki dzien, ja przed chwila tak wylam, znowu mam skurcze, na przeziebienie wypilam mleko z czosnkiem, no i zaczal mnie bolec żołądek, no i zaczelam sie uzalac, ze juz nie mam sily, ze wszystko nie tak.... ze juz wszędzie mam infekcje. Nie chcę sie tak uzalac, bo wszystko zniosę, byleby mały byl zdrowy. Ale czasami tak puścić. Ech...
jana ty jesteś dzielna dziewczyna, ciagle coś. życzę dużo siły
Stary 2014-01-25, 16:40   #1382
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość

[/COLOR]Właśnie mój 5 kg kot skoczył mi na brzuch Jakbym mało schiz miała ;( Przez 5 miesiący udało mi się tego uniknąć a teraz się zagapiłam w telefon Boże.. Czy coś mogło się stać?
Spokojnie dziecko w brzuchu jest dość dobrze chronione.

Domiś dziś jakiś śpiący aż w szoku jestem.Spał od 12-15 teraz przed chwilą też padł.A on na ogół nie chce spać w dzień.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2014-01-25 o 16:42
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:52   #1383
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Powoli

Oooooooo, a co to się wczoraj działo?
tylko piwo ze znajomymi, ale ja mam słabą głowę tzn 3 piwa to max, a na drugi dzień umieram

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Wiem że ma rację. Zazdroszczę im i też bym chciała niczym się nie martwić

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

A to prawda że clexane wprowadza się dopiero od d dimerów 2000? Tak mi lekarz powiedział na ostatniej wizycie.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Właśnie mój 5 kg kot skoczył mi na brzuch Jakbym mało schiz miała ;( Przez 5 miesiący udało mi się tego uniknąć a teraz się zagapiłam w telefon Boże.. Czy coś mogło się stać?
ja mam dostać clexane bez sprawdzania d-dimerów... ale moze ginekolog będzie to minitorować
wszytsko w porządku z brzuszkiem?
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 16:56   #1384
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
tylko piwo ze znajomymi, ale ja mam słabą głowę tzn 3 piwa to max, a na drugi dzień umieram
Dla mnie ostatnimi czasy to 2 piwa stanowią już max...
A gdzie się podziały studenckie czasy?

Mleb - pojawiłaś się jako następna.

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:15   #1385
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziewczyny macie sprawdzonym sprzedawców od Holle na all? Chcę kupić kaszę jaglaną.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:47   #1386
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Mlebidakin kuje mnie w jednym miejscu. Takie uczucie jakby mnie ktoś nożem kuł... 2 sekundy i puszcza. Co kilka minut łapie. W lini prostej poniżej pępka, bliżej kości łonowej. Ale z tego co sobie przypominam to dzisiaj jak obiad jadłam to też to czułam a to było przed napadem kota.
Mi się podniosły d dimery z 134 na 730 (norma do 500).no i doktor powiedział że dopiero od 2000 heparyna.

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2014-01-25 o 17:49
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:53   #1387
rena5
Zakorzenienie

witam się sobotnio
przepraszam dziewczynki, że nie cytuję...i że się nie odzywałam - choć dzieje się tu tyle, że w sumie mnie nie brakowało chciałam żebyście wiedziały, że codziennie podczytywałam i czekałam na wieści od Was trzymam kciuki za wszystkie staraczki i mamusie o spokój i szczęśliwe dni oby wszystkie były takie

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 17:54   #1388
wadera4
Wtajemniczenie

Kucyku a masz jeszcze jakieś inne wskazania do heparyny?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-01-25, 18:06   #1389
Maga83
Zakorzenienie

Perse ja kupowałam na stronie apteka dziecka. A jak nie mieli to na allegro u nich. Chyba też się nazywają na allegro apteka dziecka. Szybko wysyłają

Dopiero teraz mi Olek zasnął

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 18:19   #1390
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
witam się sobotnio
przepraszam dziewczynki, że nie cytuję...i że się nie odzywałam - choć dzieje się tu tyle, że w sumie mnie nie brakowało chciałam żebyście wiedziały, że codziennie podczytywałam i czekałam na wieści od Was trzymam kciuki za wszystkie staraczki i mamusie o spokój i szczęśliwe dni oby wszystkie były takie
Szanowna waćpanna nas zaniedbywała ostatnio
Tylko nie uciekaj już

Stary 2014-01-25, 18:20   #1391
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Maga dziękuję Ci serdecznie
Mieszczą się 5 km od mojego domu więc nawet możemy odebrać osobiście Idealnie!!!

O JESU ale wybór słoiczków... Zaraz wydaję pieniądze
Jaką radzicie kupić tę kaszę jaglaną, mleczną czy bezmleczną???

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2014-01-25 o 18:22
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 18:21   #1392
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Z dzieciakami to jest wesoło, ostatnio jak pomagałam w 5 latkach ubierać się w odświętne ciuszki na występy to jeden do mnie puścił oczko i z takim fajnym akcentem "Ej laska"

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość

Kunegunda
ja mam teraz to samo z dłońmina noc posmaruj oliwą z oliwek (najlepiej lekko ogrzaną) jakbyś jeszcze miała to dobrze dodać kilka kropel wit.A

no to doranoc Robin Hoody
a często trzeba taką kurację robić, by jakoś te ręce wyglądały?

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Kundzia nie ma chyba nic lepszego dla skory niz olejki. Ewentualnie jest (z joanny chyba) taka kuracja parafinowa na dlonie, na stopy rowniez. Tez mam problem z suchoscia dloni i po tej kuracji luksus raczki. Ale to moja subiektywna opinia o tym produkcie . 6 zl chyba dalam, wiec warto wyprobowac. Choc rece trzeba wylaczyc wowczas,z uzywania na troche wiec przy dziecku to tylko jak wieczorkiem jeszcze bedziesz miala sile sie w to bawic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to są jakieś olejki specjalne do dłoni?

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Szoooooook. T spał od 23 do 5!
Wyyyyypas, nie?
toż to rozpusta jak nic

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
u nas -23
żartujesz u mnie -9 i wróciłam do domu bez zrobionych zakupów, czuję się jak na syberii

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
kupilam mebelek dla Marysi (zdjecie 1) a na drugim Marysia sluchala piosenek z teledyskami
śliczna ta Twoja Marysia

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
A ja sobie wczoraj przepłakałam wieczór...

A teraz mam wyrzuty sumienia, że taką jazdę emocjonalną zafundowałam mojej Córeczce

Cytat:
Anitko, dzisiaj chyba taki dzien, ja przed chwila tak wylam, znowu mam skurcze, na przeziebienie wypilam mleko z czosnkiem, no i zaczal mnie bolec żołądek, no i zaczelam sie uzalac, ze juz nie mam sily, ze wszystko nie tak.... ze juz wszędzie mam infekcje. Nie chcę sie tak uzalac, bo wszystko zniosę, byleby mały byl zdrowy. Ale czasami tak puścić. Ech...
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 18:38   #1393
Maga83
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44801205]
Jaką radzicie kupić tę kaszę jaglaną, mleczną czy bezmleczną???[/QUOTE]

My kupowaliśmy bezmleczną, ale to nie z wyboru a z musu. Pewnie jakbym mogła, to bym mleczną kupiła
Jak możesz odebrać osobiście, to tym bardziej Ci się opłaca

Edytowane przez Maga83
Czas edycji: 2014-01-25 o 18:41
Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 19:11   #1394
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny Marcel odmawia mi butli..już od jakiegoś czasy.

Co tu robic???

Dziś dostał kasze na noc łyżeczką, bo przecież serce mnie boli jak zasypia głodny..

Zjadł tyle, że jak nie prześpi do rana to się zdziwie

200 ml mleka i 7 łyżeczek kaszki.

Ja bym się najadła

P.S.

MAM DO ODDANIA:

Euthyrox (listek)
Acard 1, 5 listka
Dupaston pół listka

Któraś potrzebuje??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 19:28   #1395
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

hej babeczki!
i sobota zleciała...

Cytat:
Hope albo przegapiłam albo mam skleroze ale jaki trop ma lekarka? Co zaleciła, jakie badania?
wiesz co przede wszystkim sprawdzamy pod kątem infekcji, Bo choć nie miałam problemów i nic mi nie dokuczało to jednak moze tam być jakaś bakteria w macicy np. Więc wymazy, histeroskopia z wycinkiem w pierwszej kolejności. Oprócz tego hormonki i jakieś badania jajnikowe z krwi, itp. Zwróciła uwagę na mój wynik histopatu, gdzie moja ginka wczesniejsza nie widziala punktu zaczepienia ani wymagającego sprawdzenia.
W ogóle mimo że nie pokazywała po sobie to czułam jej zdziwienie, ze w szptalu nie dawali mi nic prócz dupka, ze nie zrobili mi zadnych badan prócz usg i bety... Dla mnie dziś to też wygląda, jakby tylko sprawdzali czy żyje, a nie jak mozna mu pomóc... ale cóż poradzę...

measiu! sama słodycz do kogo Marysia jest podobna ?

Cytat:
Dzięki dziewczyny
Czasem chyba jednak stres i ta świadomość (która gdzieś tam daleko spychana ale jednak istniejąca), że przecież jeszcze wszystko może się zdarzyć się odzywa we mnie i wtedy tak reaguje..
Tym bardziej gdy wiem, że wiele osób myśli, że to całe leżenie, uważanie i ostrożność to chyba wynik mojego lenistwa i własnego widzi-mi-się niż realnej potrzeby.. bo ciąża to wiadomo wg. nich nie choroba sic. nie znoszę jak ktoś mi tak mówi!!! a nie ma pojęcia ile przeszłam żeby być tu gdzie jestem teraz.
Kochałam i pragnęłam mojego dziecka zanim jeszcze zdążyło się począć i zrobię wszystko, aby mogło szczęśliwie przyjść na świat!!! nawet jeśli dla innych moje zachowanie to czysta fanaberia.
rozumiem Cię bardzo dobrze. też miałam te nieprzyjemności i to od najblizszych. Plamiłam systematycznie a słyszałam, ze taka moja uroda! i ze przeciez nie jestem obloznie chora, to domem się zajmę. A skoro do wc wstaję, to i do czosnku, do obierania go, mogę isć. Bo to się przecież na siedząco robi... A jak leżałam to byłam próżniakiem... kręcę głową z niedowierzaniem jak sobie to dziś przypomnę..
także nie przejmuj się kochana, swoje musimy przejść ale warto!
a dziewczyny mają rację co do tż. On chyba czuje ze tyle moze zrobic dobrego, i na pewno chce więc to robić. Wiadomka, też bym wolała zeby położył się po całym dniu obok, i pobyl, no ale moze jak mu pobuczysz jeszcze troszkę to się uda... buzka

Cytat:
heheeh dokladniee... glowa juz nie ta...

Cytat:
witam się sobotnio
rena co u Ciebie???? wracaj tu i opowiadaj...

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość

a często trzeba taką kurację robić, by jakoś te ręce wyglądały?
to są jakieś olejki specjalne do dłoni?
to jest tubka do zużycia na na pewno 6 razy styknie. nie pamietam jakie zalecenia były na tubce ale ja robilam 2 razy w tyg (zakladalam na nasmarowane rece takie rękawiczki jak do farbowania włosów i mogłam coś robić w międzyczasie )
a co do olejków to nie, nic innego jak to, co miałam w domu. A to migdałowy, kokosowy, oliwki itp. czasem dużo, jak nie ma nic do roboty. innym razem kropelke do wchłonięcia. kokos i migdał się wchłaniają. Oliwka BB też mi się wchłaniała, ale ja to mam bardzo suche dłonie caly rok.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

właśnie przeczytałam artykuł o tym,ze kubuś play, ten dla dzieci, jest tak chemicznie słodzony, że nie zamarzł zostawiony w aucie na tym mrozie, tylko byl schłodzony... masakra ;|

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-01-25 o 19:25
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 19:59   #1396
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
rena co u Ciebie???? wracaj tu i opowiadaj...
u nas bez zmian...starania...no i chyba wybierzemy się do Poznania żeby się skonsultować z innym lekarzem - tam przyjmuje prof. Kurpisz - ponoć fachowiec...zobaczymy

poza tym dziś szaleję wino grzane po raz pierwszy zrobiłam i wyszło rewelacyjne no i właśnie niedawno z pieca wyjęłam drożdżowe z truskawkami i jabłkami i już zeżarłam 2 kawałki w weekend mam "odpust" na słodkie

w ramach przeprosin za nieobecność - zapraszam na ciacho
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00365.jpg (116,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00367.jpg (121,1 KB, 17 załadowań)

Stary 2014-01-25, 20:05   #1397
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44800114]Dziewczyny macie sprawdzonym sprzedawców od Holle na all? Chcę kupić kaszę jaglaną.[/QUOTE]

tak, ale widzę, że masz już namiar z odbiorem osobistym, to zawsze lepiej.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44801205]Jaką radzicie kupić tę kaszę jaglaną, mleczną czy bezmleczną???[/QUOTE]

mleczną jeśli nie zamierzasz mieć w domu żadnego mm. generalnie ideałem jest bezmleczna na mm, ale jak Ty kp to kup mleczną.
albo jeszcze inaczej odpowiem, ja rano daję mleczną, ewentualnie jeśli ktoś daje kaszę na kolację to też na pewno mleczna, bezmleczna na wodzie wg mnie dobra na podwieczorek, z owocami, taka mniej kaloryczna przekąska, choć wiem, że niektórzy i na śniadanie dają na wodzie.

u nas dziś -15 było... idealna pogoda na wyjście na basen daliśmy radę
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 20:07   #1398
wadera4
Wtajemniczenie

ups...

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2014-01-25 o 20:09
Stary 2014-01-25, 20:07   #1399
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
u nas bez zmian...starania...no i chyba wybierzemy się do Poznania żeby się skonsultować z innym lekarzem - tam przyjmuje prof. Kurpisz - ponoć fachowiec...zobaczymy

poza tym dziś szaleję wino grzane po raz pierwszy zrobiłam i wyszło rewelacyjne no i właśnie niedawno z pieca wyjęłam drożdżowe z truskawkami i jabłkami i już zeżarłam 2 kawałki w weekend mam "odpust" na słodkie

przepis na ciacho poproszę. z mrożonych truskawek robiłaś?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 20:08   #1400
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja już się nie gniewam
winka też trochę polej

Kiedy do Poznania?

Stary 2014-01-25, 20:12   #1401
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
przepis na ciacho poproszę. z mrożonych truskawek robiłaś?
w misce tupperware - znasz markę?? i z ich przepisu robię i zawsze wychodzi

Cytat:
ja już się nie gniewam
winka też trochę polej

Kiedy do Poznania?
a winko też oczywiście leję jeśli ktoś lubi
w ferie jakoś - jeśli uda się zarejestrować

Stary 2014-01-25, 20:17   #1402
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
znęcasz się nademną... wstawiać takie pyszności, ze aż mi ślina leci ja chcę takie ciasto kurcze, teraz siedzę i kombinuję co tu zjeść, ale nic nie wygląda tak apetycznie. chyba jutro będę musiała jakis jabłęcznik upiec
Stary 2014-01-25, 20:18   #1403
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
znęcasz się nademną... wstawiać takie pyszności, ze aż mi ślina leci ja chcę takie ciasto kurcze, teraz siedzę i kombinuję co tu zjeść, ale nic nie wygląda tak apetycznie. chyba jutro będę musiała jakis jabłęcznik upiec
jakby co to mam przepis na mega szybkie ciasto z owocami 1h i masz gotowe (z upieczeniem)

Stary 2014-01-25, 20:20   #1404
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
jakby co to mam przepis na mega szybkie ciasto z owocami 1h i masz gotowe (z upieczeniem)
poproszę
Stary 2014-01-25, 20:26   #1405
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
poproszę
na dużą blaszkę:
7 jaj, 3 szkl. mąki, 1,5 szkl. cukru (ja daję mniej), 1 szkl. oleju, cukier waniliowy, 2 łyżeczki proszku do pieczenia

Białka ubijasz z cukrem, dodajesz żółtka i resztę składników - mąka i olej na przemian (wszystko cały czas miksujesz). Wylewasz na blaszkę i dodajesz owoce, i pieczesz do zarumienienia - około 30 minut w 180 stopniach. Ja posypuję wiórkami albo płatkami migdałów. W sumie można dodać wszystkie bakalie, które ma się w domu

Robi się bardzo szybko i jest pyszne - świetnie pasuje do kawki i herbaty

a ostatnio dałam do połowy kakao i jeszcze pół na pół z mąki pełnoziarnistej robiłam było pyszne

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-01-25 o 20:29
Stary 2014-01-25, 20:28   #1406
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Szoooooook. T spał od 23 do 5!
Wyyyyypas, nie?

Juz nawet zapomniałam o cyrkach przed spaniem i tym, ze z TZ mieliśmy ochote z domu uciec
Wczorajszy dzien nas psychicznie rozwalił.
KUBEK! i to jest takie cudowne, że mama ma tak krótką pamięc! T. nadrabiał co stracił a Ty się wyspałas czy co chwile wstawalaś sprawdzić czy ok?

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
witajcie
mialam gosci i nie dalam rady zagladac tydzien, juz sie boje co bedzie.
samochod mi zaczal szwankowac machanik poradzil mi sprzedac go szybko i to komus komu zycze zle, wiec wy odpadacie.
wczoraj jedna ze swinek morskich Duzej zaczela sie dziwnie zachowywac i po 22.00 po rozmowie z weterynarzem o wszystkich mozliwych opcjach Duza podjela decyzje o uspieniu jej. dzis bede kopala dolek w ogrodku
Mala budzi sie w nocy i beraszkuje czsem nawet 3 godziny, padam juz bo nie wiem czemu tak sie przestawila
kupilam mebelek dla Marysi (zdjecie 1) a na drugim Marysia sluchala piosenek z teledyskami
MEASIA! dobrze ze się "odnalazłaś" Jak Duza strate zwierzątka przezyła? A Marysia strasznie spoważniała- fajne te mebelki.
Cytat:
A ja sobie wczoraj przepłakałam wieczór... ja jakaś nienormalna jestem, ale miałam taki zjazd formy jak mało kiedy.. ,
ANITKO!!!!!!!!!!!!!!!:cmo k::cmok :
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
ale jakoś mi juz przeszło z tymi wyjazdami, z resztą teraz kasa będzie szła na co innego skarbonka bez dna
AGATKO! to będziecie mieć pięknie a mysle ze na jakiś weekend dla zdrowia psychicznego warto wyjechać.

Cytat:
też tak myślę pewno już nie pojadę na wakacje, ale nie żałuję, bo dziecko jest dla mnie najważniejsze
MLEB! potem z dzieckiem nadrobisz!!!

Cytat:
Perse- cieszę sie ze to o łóżeczku wrzasku napisałas.
Miałam podobna sytuacje i oczywisicie po ... wielkie wyrzuty.
JA tez i to nie raz!!!!!!!!!!!!

Cytat:
ja przed chwila tak wylam, znowu mam skurcze, na przeziebienie wypilam mleko z czosnkiem, no i zaczal mnie bolec żołądek, no i zaczelam sie uzalac, ze juz nie mam sily, ze wszystko nie tak.... ze juz wszędzie mam infekcje. Nie chcę sie tak uzalac, bo wszystko zniosę, byleby mały byl zdrowy. Ale czasami tak puścić. Ech...
JANA! Ty kochana ciągle masz pod górke ale zobaczysz bezzębny uśmiech Ci to wynagrodzi a potem już swiadome przytulanki!

Cytat:
witam się sobotnio
RENA! dobrze że jesteś! u ciebie jak zwykle pyszności.

CZARNULA!!!!!!!!!!!!!! tez się gdzieś "zagubiła" ostatnio.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 20:47   #1407
BERBIE
Zakorzenienie

rena dziękuję bardzo za przepis. jabłka będą pasowały? bo prócz cytrusów nie mam innych owoców w domu

dziwnie się czuję dzisiaj, od powrotu z pracy mam rewolucję w brzuchu. nie wiem czy to kichy mi się tak przewracają. i ciagle mnie coś kuje
Stary 2014-01-25, 22:40   #1408
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44798531] moja koleżanka tam rodziła, ale nic nie wiem o tym szpitalu. Ma II st. ref.[/QUOTE]

jakbyś coś kiedyś słyszała...a jaki stopień jest najlepszy?? wiem że już o tym pisałyście ale jakoś omijałam temat i nie kodowałam...

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
AGATKO! to będziecie mieć pięknie a mysle ze na jakiś weekend dla zdrowia psychicznego warto wyjechać.
no plany już jakieś są albo góry albo morze i mam nadzieję że nie na week a przynajmnije tydzień

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 06:38   #1409
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Mlebidakin kuje mnie w jednym miejscu. Takie uczucie jakby mnie ktoś nożem kuł... 2 sekundy i puszcza. Co kilka minut łapie. W lini prostej poniżej pępka, bliżej kości łonowej. Ale z tego co sobie przypominam to dzisiaj jak obiad jadłam to też to czułam a to było przed napadem kota.
Mi się podniosły d dimery z 134 na 730 (norma do 500).no i doktor powiedział że dopiero od 2000 heparyna.
ja się nie znam na heparynie ale nie martw się lekarz na pewno wie co mówi, tylko kontroluj sobie d-dimery

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:

Mleb - pojawiłaś się jako następna.
na wątku? nie pamiętam..... wydawało mi się, że wszyscy już tu byli jak przyszłam
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 07:18   #1410
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
jakbyś coś kiedyś słyszała...a jaki stopień jest najlepszy?? wiem że już o tym pisałyście ale jakoś omijałam temat i nie kodowałam...
III stopień jest najwyższy.

Cytat:
na wątku? nie pamiętam.....
Na jeszcze wcześniejszym - o poronieniach

Ale nas przez noc zawiało, śnieg nasypał pod same drzwi wejściowe, a wejście prawie na piętrze...
Ciekawe jak ścieżka do kościoła. W tamtym tygodniu jak utknęłam to ledwo wyjechałam, więc może lepiej nie ryzykować.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości