Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 20:35   #3481
edytka0109
Raczkowanie

Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!

Jasne konwalia nie bedzie chaosu
Też słyszałam że się tyje chociaż Ja kiedyś zazywajac tabletki schudłam 10kg w niecałe dwa miesiące.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Tylko miałam aktywny tryb życia bo dostalam staż w urzędzie. Piłam tylko wodę i lepiej się zywilam a biegania też było trochę.
edytka0109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 21:15   #3482
joanna_w83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytka0109 Pokaż wiadomość
Wioletta pogratuluj synowi zdania prawka
Loca no już dwa tygodnie nie mam. Jeden test wyszedł negatywnie wole się upewnić drugim testem. Może to dlatego że zaczęłam regularnie ćwiczyć. Kto wie. Zobaczymy ale stres jest póki co.
HAHA też tak miałam nie raz..teraz to się musze pilnować bo mam już trójke dzieciaczków..wieć przy czwartym bym zgineła.

LOCA masz rację szkoda że nie mieszkamy bliżej..zawsze mozna by sie spotkać na jakąs kawkę, fitnes albo spacer..fajnie by było pogadać w realu..buziaki dla was wszystkich!!!

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość
Edytka myśle że wzrost wagi jest spowodowany zbliżającą sie miesiączką. A opóźnienie zmianą trybu życia, może dostarczasz za mało kcal przy wysokiej aktywności fizycznej i dlatego okres się zatrzymał....
Tak masz rację KONWALIA eż tak miałam jak się kiedyś odchudzałam..no i jak miałam stres z powodu braku pracy..okres mi sie przesunął i zaszłam w ciąże..tak wieć dziewczyny uważajmy.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Jasne konwalia nie bedzie chaosu
Też słyszałam że się tyje chociaż Ja kiedyś zazywajac tabletki schudłam 10kg w niecałe dwa miesiące.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Tylko miałam aktywny tryb życia bo dostalam staż w urzędzie. Piłam tylko wodę i lepiej się zywilam a biegania też było trochę.
HM to tak jak ja tez prowadziłam podobny tryb życia..do tego brałam L-karnitynę pomagała spalać tłuszcz..do tego dużo biegania i roweru..hmm figura była..oj była..aż miło powspominać..szkoda że tak dawno..ale może , niesmiało marze o powrocie wagi sprzed lat..pięknych lat.
joanna_w83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 21:34   #3483
konwalia57
Zadomowienie

Joasiu nie strasz ja tak miałam ww tym miesiącu, pewna że już po płodnych, na spokojnie bez żadnych zabezpieczeń, a po dwóch dniach owulacja.... jeszcze 5 dni do @ a już się doczekać nie mogę... w sumie i tak planujemy dzieciątko w najbliższym czasie ale chciałabym przed zobaczyć 68.0 na wadzę a później już co będzie
Stary 2014-01-23, 21:36   #3484
maudy
Wtajemniczenie

ja się nie udzielam bo siędzę robię projekty , poczytuję notatki, ale jeszcze tylko 2 tygodnie męczarnii

Edytka a jakie tabletki brałaś ??
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 22:18   #3485
edytka0109
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
ja się nie udzielam bo siędzę robię projekty , poczytuję notatki, ale jeszcze tylko 2 tygodnie męczarnii

Edytka a jakie tabletki brałaś ??
Jak dobrzr pamiętam to novynette chyba. To było kilka lat temu więc mogłam pomylić
Stary 2014-01-23, 22:44   #3486
LocA83
Raczkowanie

już nas widzę oczami wyobraźni.. śłońce, plaża, my, ploteczki, bez dzieci i facetów.. ehh zbyt piękne by mogło byc prawdziwe
A ja dzisiaj fatalnie dietowo.. niech się ten @ już pojawiii !! od przyszłego tygodnia biorę się ostro za ćwiczenia i nie ma uproś.. a jutro może pojade do tarnowa, więc przynajmniej nie będe podjadać, wypatrzyłam w Tesco piękne talerze w kolorze bladego turkusu u muszę je kupic w lecie w leroymerlin była promocja na zasłony z takim kolorem turkusu no i je zamówiłam , a teraz szukam dodatków ide się kąpać dobrej nocki
Stary 2014-01-24, 07:52   #3487
zmotywowana28
Raczkowanie

Smile Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!

Witam dziewczyny! wczoraj mnie tu nie bylo bo dzien tak szybko przelecial, ze nawet nie wiem kiedy. U mnie dzis wielkie pakowanie, jutro do tesciow wiec napewno nie beda to dietetyczne dni, ale na pewno beda mega nudne, och jak ja nie lubie tam jezdzic. Życze Wam milego dnia, wieczorem postaram sie zajrzec O tak plaza, slonce, drink i MY

Edytowane przez zmotywowana28
Czas edycji: 2014-01-24 o 07:54
zmotywowana28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 10:23   #3488
konwalia57
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Slyszałyście o tym że cynamon hamuje apetyt na słodkie? Chciałam potwierdzić . I wczoraj i dziś zjadłam rano porcję cynamonek z mlekiem i wcale mnie nie ciągnie do słodkiego mimo że na oczach stoi talerzyk obfitości doszłam do wniosku że takie cynamonki to wprost idealne danie na śniadanie

U was też tak zimno? Wczoraj jak się kładliśmy było - 22 st. dziś też ponad 15 na minusie i siedzimy znowu cały dzień w domu... narobiłam dziewczynom masy solnej i siedzą już od godziny lepią, spokój jakby ich wcale nie było jedyny minus to pół kuchni zalepione
Stary 2014-01-24, 11:06   #3489
joanna_w83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość
Joasiu nie strasz ja tak miałam ww tym miesiącu, pewna że już po płodnych, na spokojnie bez żadnych zabezpieczeń, a po dwóch dniach owulacja.... jeszcze 5 dni do @ a już się doczekać nie mogę... w sumie i tak planujemy dzieciątko w najbliższym czasie ale chciałabym przed zobaczyć 68.0 na wadzę a później już co będzie
Oj dwa dni przed owulacją można wpaść jak nic!!! Uważajcie. Ja mam zasade..bez zabezpieczeń możemy sie@@ siedem dni przed okresem i siedem dni po okresie..a potem już tylko z zabezp. Ja się już boje bo mam czego..po tej drugiej ciązy mi sie tak posypało..zaczęłam przybierac na wadze..probleby z wypróżnizniem..nie to co przed ciąża..nigdy żadnych ograniczeń na słodycze..to były czasy. Konwalia życze Ci spełnienia planów..ślicznego bobaska..i utrzymania formy i lini Ci życzę zarówno przed jak i po porodzie..powodzenia!!!:c mok:
A tak na marginesie powiem że to trzecie nieplanowane dziecko jest cudne..strasznie mądre i kochające..głupia byłam że żałowałam.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Konwalia a jak robisz figurki z masy solnej i czym malujesz? Właśnie o tym rano myślałam..aby coś porobić z dzieciakami..nudzi im sie tragicznie..nie wiem juz co mam z nimi robić..i czasu tez za bardzo niemam..ciągle cos do roboty jak nie w kuchni to posprzątac..to pozmywac i td.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

A ja schudłam dwa kilo!!! Z 78 spadło na 76,900 .
Ale nie zrezygnowałam ze słodyczy..kawałeczek do kawy albo jeden petitek musui być!! Wczoraj robiłam ciastka dietetyczne z bananami..

Dwa banany rozgnieśc widelcem wymieszać ze szkl płatków owsianych i 2 łyżkami wiórków kokosowych..dodałam dodatkowo 5 słodzików ze stewi..i do piekarnika..wszyscy sie zajadaliśmy
. Oczywiście piec do zrumienienia.

Następnym razem upraże płatki na patelni najpierw będą lepsze.
Jutro mam zamiar zrobić muffiny ze snickersem dla dzieciaków i sobie Muffinki Konwali..oczywiście dietetyczne!!

W niedzielę..robie mus czekoladowy dla dzieci..jest obłędny moćno czekoladowy i puszysty..pyszny!! Ma znajoma przyjść z dziećmi na kawe..wiec robie..jedziemy najpierw wszyscy do fikolandu..niech dzieciaki spalą trochę energii.

A tak wogóle wybieram się na wiosnę z dzieciakami do krakowa do parku dinozaurów ruchomego..była tak która z Was????
Życze Wam miłego dzionka..ide robić pierogi z ziemniakami i miętą..są ciekawe w smaku..pozdrawiam.
joanna_w83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 11:36   #3490
Wioletta 098
Raczkowanie

GG do Wioletta 098

Hej dziewczyny. Wczoraj zawaliłam fitness bo pralka mi padła i musiałam kupić nową.Jak czytam wasze posty to już cieszę sie, że mam to za sobą.Teraz mam już tylko męża do rozpieszczania i od czasu do czasu moich synów jak zawitaja do domu( a jak sa to wszystko stoi na głowie). Dziś robie razowe tortille z kurczakiem z grilla i warzywami. I upiekę babeczki Konwalii oj uciekam pa
Wioletta 098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 17:25   #3491
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wioletta 098 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wczoraj zawaliłam fitness bo pralka mi padła i musiałam kupić nową.Jak czytam wasze posty to już cieszę sie, że mam to za sobą.Teraz mam już tylko męża do rozpieszczania i od czasu do czasu moich synów jak zawitaja do domu( a jak sa to wszystko stoi na głowie). Dziś robie razowe tortille z kurczakiem z grilla i warzywami. I upiekę babeczki Konwalii oj uciekam pa
Jakoś nie chce mi się wierzyć że jak moje dzieci już dorosną to mój mąż będzie mnie rozpieszczał przeszło mu to przy ślubie....
Wiola czemu się nie chwaliłaś że dodałaś zdjęcia do klubu? Miło Mi cie poznać-wizualnie Jeśli te zdjęcia były robione w lecie to teraz to Ty niezła laska już jesteś bo wtedy już było nieźle...

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez joanna_w83 Pokaż wiadomość
Oj dwa dni przed owulacją można wpaść jak nic!!! Uważajcie. Ja mam zasade..bez zabezpieczeń możemy sie@@ siedem dni przed okresem i siedem dni po okresie..a potem już tylko z zabezp. Ja się już boje bo mam czego..po tej drugiej ciązy mi sie tak posypało..zaczęłam przybierac na wadze..probleby z wypróżnizniem..nie to co przed ciąża..nigdy żadnych ograniczeń na słodycze..to były czasy. Konwalia życze Ci spełnienia planów..ślicznego bobaska..i utrzymania formy i lini Ci życzę zarówno przed jak i po porodzie..powodzenia!!!:c mok:
A tak na marginesie powiem że to trzecie nieplanowane dziecko jest cudne..strasznie mądre i kochające..głupia byłam że żałowałam.
dziekuję ja chciałabym zaprzestać na dwójce, nie mam nic do gromadki dzieciaczków ale w naszej Polsce wychować więcej niż dwoje to już nie lada gratka...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Konwalia a jak robisz figurki z masy solnej i czym malujesz? Właśnie o tym rano myślałam..aby coś porobić z dzieciakami..nudzi im sie tragicznie..nie wiem juz co mam z nimi robić..i czasu tez za bardzo niemam..ciągle cos do roboty jak nie w kuchni to posprzątac..to pozmywac i td.
Oj rozumiem Cię doskonale, zawsze obiecywałam sobie że jak juz bede miała własne dzieci to bede im poświęcać dużo uwagi i czasu, niestety w praktyce tak nie jest, tak jak mówisz ciągle brakuje czasu, gotowanie , sprzątanie...Ale staram się od czasu do czasu wyłączyć się na wszystko i zająć się tylko i wyłącznie dzieckiem. Jeśli chodzi o masę solną to suszę figurki w piekarniku a późnioej maluję zwykłymi akwarelami a żeby się błyszczały pociągam po nich klejem iintroligatorskim co o wyschnięciu robi się bezbarwny.... w załączeniu przesyłam zdjęcie Lenki zabawek z masy solnej

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

A ja schudłam dwa kilo!!! Z 78 spadło na 76,900 .
Ale nie zrezygnowałam ze słodyczy..kawałeczek do kawy albo jeden petitek musui być!! Wczoraj robiłam ciastka dietetyczne z bananami..

Dwa banany rozgnieśc widelcem wymieszać ze szkl płatków owsianych i 2 łyżkami wiórków kokosowych..dodałam dodatkowo 5 słodzików ze stewi..i do piekarnika..wszyscy sie zajadaliśmy
. Oczywiście piec do zrumienienia.
Dzięki za przepis Ja również jem słodycze przez całą diete i widocznie nie taki diabeł straszny
Gratuluję pieknego spadku

Następnym razem upraże płatki na patelni najpierw będą lepsze.
Jutro mam zamiar zrobić muffiny ze snickersem dla dzieciaków i sobie Muffinki Konwali..oczywiście dietetyczne!!

W niedzielę..robie mus czekoladowy dla dzieci..jest obłędny moćno czekoladowy i puszysty..pyszny!! Ma znajoma przyjść z dziećmi na kawe..wiec robie..jedziemy najpierw wszyscy do fikolandu..niech dzieciaki spalą trochę energii.

A tak wogóle wybieram się na wiosnę z dzieciakami do krakowa do parku dinozaurów ruchomego..była tak która z Was????
Tam akurat nie byłam , ale bodajze 30 km od Krakowa w miejscowości inwałd są 3 parki rozrywki: z dinozaurami, Warownia i Park miniatur... Polecam jak najbardziej... szczególnie Park miniatur...
Życze Wam miłego dzionka..ide robić pierogi z ziemniakami i miętą..są ciekawe w smaku..pozdrawiam.
Ale sie nażarłam obiadem
Stary 2014-01-24, 17:26   #3492
konwalia57
Zadomowienie

...

Edytowane przez konwalia57
Czas edycji: 2014-03-24 o 11:09
konwalia57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 19:13   #3493
LocA83
Raczkowanie

Konwalia ale z Was zdolne dziewczyny, wszystko tak pięknie pomalowane, jak prawdziwe

Wiola, nie wyglądasz wcale na matkę dorosłych synów )) no i różnice w sylwetce widać ogromną.. brawo !
Stary 2014-01-24, 19:42   #3494
edytka0109
Raczkowanie

Konwalia swietne rzeczy robisz córeczkom musze zajrzeć do grupy i popatrzyć na zdjęcia. Ale to jak dorwę sie do laptopa

Sent from my RM-825_eu_poland_261 using Tapatalk

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Wioletta piekna zmiana ogromna roznica. Gratulacje

Stary 2014-01-24, 21:36   #3495
Wioletta 098
Raczkowanie

GG do Wioletta 098

Dzięki wielkie ostatnie zdjęcie to na ławce jest z sierpni tj jeszcze przed dietą najnowsze mam ale w kurtce do tego zbyt lużnej. Jak tylko zrobie nowe to na pewno wrzucę, dziekuję za pochwały.
Konwalijka jak zostaniecie z mężem we dwoje to wszystko sie zmieni bo okaże sie ,że macie tylko siebie bo twoje dzieci maja swoje sprawy i brak czasu dla was(chyba że maja w tym interes). Moi synowie sa w maturalnych klasach i juz nie maja dla nas czasu (sa w internatach). maja swoje sprawy , a od jesieni a najprawdopodobniej juz od sierpnia zaczna studia i całkiem samodzielne życie , wiec musieliśmy z mężem nauczyć się żyć dla siebie nawzajem . Zreszta wcześniej nie bardzo mieliśmy kiedy dwoje dzieci w jednym roku( ja klasa maturalna) i poleciało uciekam na film pa
Stary 2014-01-24, 22:16   #3496
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki wielkie ostatnie zdjęcie to na ławce jest z sierpni tj jeszcze przed dietą najnowsze mam ale w kurtce do tego zbyt lużnej. Jak tylko zrobie nowe to na pewno wrzucę, dziekuję za pochwały.
Konwalijka jak zostaniecie z mężem we dwoje to wszystko sie zmieni bo okaże sie ,że macie tylko siebie bo twoje dzieci maja swoje sprawy i brak czasu dla was(chyba że maja w tym interes). Moi synowie sa w maturalnych klasach i juz nie maja dla nas czasu (sa w internatach). maja swoje sprawy , a od jesieni a najprawdopodobniej juz od sierpnia zaczna studia i całkiem samodzielne życie , wiec musieliśmy z mężem nauczyć się żyć dla siebie nawzajem . Zreszta wcześniej nie bardzo mieliśmy kiedy dwoje dzieci w jednym roku( ja klasa maturalna) i poleciało uciekam na film pa
Mam nadzieję że się sprawdzi to co mówisz i może jeszcze kiedyś będę adorowana przez męża hi
Czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Konwalia swietne rzeczy robisz córeczkom musze zajrzeć do grupy i popatrzyć na zdjęcia. Ale to jak dorwę sie do laptopa

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Wioletta piekna zmiana ogromna roznica. Gratulacje

Edytko ja mam tylko jedną córeczkę, Izka to chrześnica mojego męża i spędza u nas ferie... ale tylko do jutra, na jedno się cieszę bo jakoś nie jestem przyzwyczajona do dwóch łobuziarskich dziewczynek na drugie szkoda mi Lenki bo jest w nią zapatrzona jak w obrazek i mimo 8 lat różnicy świetnie się bawią i rozumieją

Moje kobietki zażyczyły sobie na kolację racuszki z jabłkami i niestety nie wytrzymałam i zjadłam jednego na kolację

Jutro ważenie dziewczyny, meldować mi się po kolei dawno dawno nie udało mi się tyle wytrzymać na diecie- całe 2 tygodnie i chyba tylko dzieki mobilizacji sobotniego ważenia...zobaczę jutro czy te moje babeczki i cynamonki rzeczywiście takie dietetyczne są i czy będzie jakiś spadek.... przyznam się wam szczerze, że pierwszy raz wytrzymałam bez ważenia przez tydzień od samego początku diety, i normalnie chyba spać nie będę taka jestem ciekawa co jutro zobaczę na wadze
A w końcu piekła któraś te babeczki, ciekawa jestem czy posmakowały

Dobranoc
Stary 2014-01-24, 22:35   #3497
LocA83
Raczkowanie

ja się nie spodziewam rewelacji na wadze, nie cwiczyłam w ogóle w tygodniu i właśnie pojawił się @ więc jutro będę opuchnięta :/ ale za Was trzymam kciuki dziewczyny dobrej nocki
Stary 2014-01-25, 07:49   #3498
konwalia57
Zadomowienie

Hej kochane
Ja już po ważeniu, jestem zaskoczona i przeszcześliwa
Po 10 miesiącach na diecie dopiero przekonałam się jak bardzo cynamon pomaga w odchudzaniu...normalnie zakochałam się w tych cynamonkach (właśnie wykończyłam zapasy i wygoniłam męza po cynamon i jabłka, będę robić następne) . Druga wersja jest dużo lepsza od tej którą wam podawałam... a mianowicie ciasto robimy tak samo, jedynie nadzienie jest inne: 2 jabłka trzemy na tarce o grubych oczkach i odciskamy lekko sok, dodajemy 3 łyżeczki cynamonu i łyżkę cukru brazowego i łyżeczkę stewi , do tego garść rodzynek pokrojonych najlepiej i pokruszone prazone płatki migdałów lub orzechy włoskie ( oczywiście można pominąć rodzynki i orzechy). Ta wersja od poprzedniej różni się tym że cynamonki są bardziej wilgotne i co najlepsze po 3 dniach smakują jeszcze lepiej niż pierwszego dnia, wogóle nie czerstwieją. Polecam robić od razu z dwóch porcji albo i z trzech jestem przed okresem a wcale nie mam ochoty na słodycze po takim śniadaniu....i metabolizm wyraźnie przyspieszył...
http://hpba.pl/cynamon/

Waga: 68,5kg
Spadek 0.9kg
Cwiczen- zero

A jak u was? Mam nadzieję że również dużo lżej
Miłego dnia
Stary 2014-01-25, 07:55   #3499
zmotywowana28
Raczkowanie

Witajcie, waga pokazala 97,9 i do tego 2x cwiczenia, cos pomalu mi ta waga spada ale dobrze ze spada a nie rosnie Czas sie zbierac, ale sie ucieszylam wczoraj bo brat meza tez jedzie wiec pretensje tesciowej rozloza sie na nas dwie powiem Wam ze my z mezem jestesmy sami bo dzidziola nie mamy i powiem wam ze wcale nie jest tak super i czasem mamy dosc siebie nawzajem buziaki dziewczyny na cale 4 dni lece sie szykowac
zmotywowana28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 08:07   #3500
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowana28 Pokaż wiadomość
Witajcie, waga pokazala 97,9 i do tego 2x cwiczenia, cos pomalu mi ta waga spada ale dobrze ze spada a nie rosnie Czas sie zbierac, ale sie ucieszylam wczoraj bo brat meza tez jedzie wiec pretensje tesciowej rozloza sie na nas dwie powiem Wam ze my z mezem jestesmy sami bo dzidziola nie mamy i powiem wam ze wcale nie jest tak super i czasem mamy dosc siebie nawzajem buziaki dziewczyny na cale 4 dni lece sie szykowac
Dzięki ćwiczeniom niedlugo waga Ci zacznie spadać jak głupia
Życzę udanego pobytu u teściów a przedewszystkim dobrego humoru teściowej
Stary 2014-01-25, 08:12   #3501
edytka0109
Raczkowanie

U mnie wreszcie ruszyla waga. Pokazala 63,2kg. Wiec nie jest źle.

Konwalia ty to masz piękne spadki wagi ostatnio

Stary 2014-01-25, 11:00   #3502
Wioletta 098
Raczkowanie

GG do Wioletta 098

Witam Podaję dane do tabelki Waga na dziś 76,1kg czyli mniej o 0,2kg niż tydzien temu . Ćwiczenia 3x dziś zaliczę jeszcze raz więc bedzie już na przyszły tydzień. Nareszcie coś rusza, od 2 dni pomału wdrażam 5 posiłków więc może w przyszła sobote będzie lepiej> Konwalia jak ty to robisz ,że po tak dużym wcześniejszym spadku dalej masz tak duże spadki ? Uciekam sprzątać i gotować , cóż sobota, piekę dziś jabłecznik na kruchym cieście ,Do ciasta dodam pół na pół razowa ze zwykłą mąką i cukier ze stewią, ale panom się nie przyznam pa
Stary 2014-01-25, 11:08   #3503
maudy
Wtajemniczenie

u mnie waga w miejscu stoi ćwiczeń też brak ale mam nadzieję że w tym tygodniu już znowu zacznę na fitness chodzić , chociaż cały tydzień usłany egzaminami ale za to od następnego tygodnia do 19 lutego wolne więc dużo dużo fitnessu
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 11:38   #3504
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Witam Podaję dane do tabelki Waga na dziś 76,1kg czyli mniej o 0,2kg niż tydzien temu . Ćwiczenia 3x dziś zaliczę jeszcze raz więc bedzie już na przyszły tydzień. Nareszcie coś rusza, od 2 dni pomału wdrażam 5 posiłków więc może w przyszła sobote będzie lepiej> Konwalia jak ty to robisz ,że po tak dużym wcześniejszym spadku dalej masz tak duże spadki ? Uciekam sprzątać i gotować , cóż sobota, piekę dziś jabłecznik na kruchym cieście ,Do ciasta dodam pół na pół razowa ze zwykłą mąką i cukier ze stewią, ale panom się nie przyznam pa
Też tak robię . Podmieniam i nawet nic nie podejżewają
Wiola podejżewam , że spadek z poprzedniego tygodnia był spowodowany tym że miałam owulację a zawsze przybieram trochę a po owulacji zlatuje ze mnie woda... a spadek dzisiejszy ? Chcę wierzyć że to dzieki tym moim cynamonkom i dużej ilości herbaty, bo jeśli chodzi o jedzenie to za bardzo dietetyczne ono nie jest, np. 2 razy w tygodniu jadłam zwykłe parówki, obiady co dzień też raczej zwyczajne nie dietetyczne, no i słodyczy dużo. Przekonałam się też że kluczem do sukcesu są lekkie białkowe kolacje....w następną sobotę już tak kolorowo nie będzie bo @ mnie czeka. .... albo i nie

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
u mnie waga w miejscu stoi ćwiczeń też brak ale mam nadzieję że w tym tygodniu już znowu zacznę na fitness chodzić , chociaż cały tydzień usłany egzaminami ale za to od następnego tygodnia do 19 lutego wolne więc dużo dużo fitnessu
Teraz najważniejsza jest sesja na dietę będziesz miała mnóstwo czasu, najważniejsze że waga nie wzrasta
Stary 2014-01-25, 19:47   #3505
edytka0109
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Jak tam dzień mija? Ja wrocilam z zakupów kupilam kolejne spodnie, bluzę i koszulkę a do tego fajne promocje mieli w Carrefour. Obiadki duże dla Julki po 99gr. Oczywiscie tylko wybrane. I wiele innych

Stary 2014-01-25, 19:59   #3506
konwalia57
Zadomowienie

hej, u mnie nudy... właśnie uzupełniłam tabelkę Izka pojechała i Lenka chodzi za mną smutna i ciągle o nią pyta.... Też bym się wybrała na zakupy, kupiłabym sobie jakieś fajne obcisłe spodnie ach...

Edytowane przez konwalia57
Czas edycji: 2014-03-24 o 11:09
konwalia57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 20:57   #3507
agiantkaa
Raczkowanie

Cześć kochane Witam się z Wami zaproszona przez założycielkę wątku Tabela i chęć prześcignięcia innych niezwykle motywuje. Tym bardziej, że teraz... pozwoliłam sobie troszkę. Wracam do dietki! Jutro się ważę i podaję wagę. Niestety nie mogę ćwiczyć, bo większy, a nawet mniejszy ruch powoduje skok ciśnienia czego bardzo się boję, bo szpital nie jest dla mnie, a dodatkowo operacja na kolanko czeka. Trzymajcie się cieplutko i życzę ogromnych spadków przez noc.
agiantkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 21:34   #3508
konwalia57
Zadomowienie

agiantkaa witaj
Mam nadzieję że z nami uda Ci się zrzucić zbędne kg a co za tym idzie pozbyć się nadcisnienia

U mnie jutro będzie z kilo więcej po moim popołudniowym obrzarstwie, w tej chwili wyglądam jak baaba w 5 miesiącu ciązy...
Stary 2014-01-26, 12:19   #3509
edytka0109
Raczkowanie

Agiantkaa witam

A u Ciebie konwalia mimo wszystko pewnie spadek będzie

Ja dziś jadę do teściów na obiad a wiadomo ze mi sie ani trochę nie chce.

Milej niedzieli wam życzę

Stary 2014-01-26, 13:42   #3510
agiantkaa
Raczkowanie

Też mam taką nadzieję Konwalio nie przejmuj się... u mnie będzie 1,5 kg więcej no, ale cóż. Podnosimy grube dupsko i zaczynamy od nowa! Od rana nie przełknęłam nic, głodówka pełną parą. Okropnie czerwone i duże migdałki, a do tego niemoc przełykania nawet wody czy herbaty Doprawiłam się idealnie. Pozazdrościć... jeszcze przed @ Trzymajcie się kobitki lekko !
agiantkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości