|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3393 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
oj sorrrry - wybacz, założyłam, że jako trądowa bratnia dusza znasz
zazwyczaj jak robię tam zakupy, to zamawiam większa pakę, zapasy olejków w 10 zapachach etc etc Ale rzadko tam wchodzę, bo coś mi te robione kremiszcza nie wychodzą i nie służą, w zasadzie tylko toniki olejki i oleje Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-25 o 15:22 |
|
|
|
|
#3396 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo twoja Sis ma teraz lapek co szybko działa
Mój powolny grat wzion i zdechł i jest w naprawie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejki uwielbiam ![]() Widzę że na tych stronach ceny olejków są fajne może będę tam zamawiać
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Mother of Cats
|
Dla mnie normalne - zawsze rozmawiam ze zwierzakami. No dopsz - przeważnie ja mówię, one słuchają, ale już np. dwa z naszych obecnych trzech kotów czynnie biorą w rozmowie
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, a masz porównanie olejku herbacianego do hydrolatu?
Jak mi się hydrolat skończy chcę coś kupić bo fajny, ten olejek można pacać po całej gębie jak tonik? |
|
|
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu uczę ją mówić HELOŁŁŁŁŁŁ ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Chcę zamówić kilka olejków z tej strony, skończył mi się lawendowy mój ulubiony Edith O proszę a tu ta sama maseczka Lirene i inne opinie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 i czytam że dziewczyny ją wycierają , ja nadmiar wklepuję w skórę i idę spać ![]() Ciekae jak tam na afffterku Pewnie balujjjjooo
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-01-25 o 19:19 |
||
|
|
|
#3404 |
|
To ja :)
|
Powróciłam
Musiałam uciekać z imprezy powarsztatowej, gdyż małżon się niecierpliwił, e mu się hamburger należy, skoro w Złotych Tarasach jestem ![]() Wąchałam rzecz, której wąchać nie chciałam -kastoreum mianowicie - w czystej postaci, Tylko Justyna dała radę bez pękających oczu z wysiłku ![]() Poza tym pokochałam 2 zapachy, z których jeden pozostał niezidentyfikowany, bo zapomniałam, czym się psiknęłam. Drugi, to Rajasthan Etro.
|
#3405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś mi się tak towarzystwo rozpierzchło Cytat:
ja też zwłaszcza od kiedy postawili mi paczkomat po drugiej stronie ulicy Cytat:
Cytat:
Ja też już powróciłam straaasznie zimno tam na zewnątrz
|
||||
|
|
|
#3406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie sądzę, ale i po co? Szczerze odradzam po całej, bo na bank wysushi, to olejek eteryczny. Mocny jest. Cytat:
1. o jaaaaaaaaaaaaaaa - 2. Nie zmywam, zostawiam dziada żeby zabił szyskie bakterie na śmieeeeeeeeerć 3. pogrubione Cytat:
Nie będę oryginalna fotyyyyy! Nie męża, nie
|
|||
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
|
Cytat:
![]() Siedzę i foty obrabiam, ale obiecałam ich nie upubliczniać, więc jakby coś, linkiem na priva będę mogła rzucić
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, super ze było fajnie
![]() Czarny humor na dobranoc ![]() Zginęła księdzowi ukochana papuga. Postanowil odzyskać ptaka. Po mszy grzmi z ambony; - Kto ma ptaka ! wstają wszyscy panowie... -Zle, siadajcie Kto widzial ptaka ! wstaja wszystkie panie . -Zle, siadajcie. Kto widział mojego ptaka! wstają wszyscy ministranci Przychodzi pani do spowiedzi. Traf chciał, ze trafila na mlodego księdza, świezo po seminarium... - prosze księdza, uprawiała seks z meżem... - to nie grzech... - uprawiała seks pozamałżeński.... - trzy zdrowaśki - uprawiałam seks analny pozamałżeński.... mlody ksiądz zaniemowił, wertuje jakieś księgi w poszukiwaniu podpowiedzi co do pokuty, ale nie ma nic na temat seksu analnego...zdesperowany wychyla głowę z konfesjonału i krzyczy do kręcących się w pobliżu ministrantow; - chłopaki, co ksiądz daje za anala?? - snickersa - pada odpowiedż |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja -
loveee youuuuuuuu ale to nie ejst czarny humor, to po prostu humor czarny to: żartowałem, żona nei zyje
|
|
|
|
#3411 |
|
Nindżopesz
|
Stazja
Rejcz, nie skojarzyłam, że to olejek eteryczny, coś mi się ubzdurało, że zwykły olej. Jak tak to capnę kolejną, większą butlę hydrolatu. Zastanawiam się tylko czy hydrolaty różnią się czymś pomiędzy firmami, czyli czy jeśli dobrze mi robi Mazidłowy to mogę brać np. z BU bo taniej (przykładowo, nie sprawdzałam) czy lepiej pozostać przy Mazidłach? |
|
|
|
#3412 | |
|
Mother of Cats
|
Znad wyspania
![]() Cytat:
![]() A właśnie - podpinam się pod pytanie. |
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugi
|
|
#3414 |
|
|
"Pachnie" nie jest tu wyrazem na miejscu
-jak brudna, zapocona, obejsrana krowa, której nikt nie kocha i nie myje od lat. Koszmar...
|
#3415 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy i owsianki trochę późno to śniadanie jak na to że idziemy na obiad do rodziców, no ale trudno
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodziaczki, jak ja im zazdroszczę, ta woooooooooda |
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3419 | |||||
|
Panaroja
|
Z dna doła
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Rajastan przypomina mi sklejkę kilku zapachów , tylko teraz nie pamiętam jakich ![]() Cytat:
![]() i zmykam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3420 |
|
Nindżopesz
|
No dawaj odp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

medżik 

jakoś mi się tak towarzystwo rozpierzchło