|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
. Aż tak dokładnie się nie zastanawialiśmy nigdy, ale chyba bardziej Tymoteusz . Grunt żeby w ogóle ciąża była
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2014-01-25 o 15:03 |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecznie - za twoje zajście w ciążę to wszystkie trzymamy kciuki
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Małgoś, a tak w ogóle to kiedy ten Twój synuś w końcu zamierza się nam pokazać na świecie? Zniecierpliwiona ciotka codziennie zagląda na wątek z nadzieją, że zobaczy radosną nowinę
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecznie - nawet nie myślę o tym obecnie ... po 5-ciu dniach biegunki o porodzie nawet nie myślę
mam nadzieję, że dziś w końcu mi odpuści... Termin mam 30.01 (choć powinno być 27.01) i tylko mam nadzieję, że dłużej nie będzie tam siedział
|
|
|
|
#1835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kacperku ciocie zapraszają serdecznie....wychodź z brzuszka Mamusi
|
|
#1836 | ||
|
Konto usunięte
|
Cześć, u was też tak zimno?
Cytat:
Cytat:
Wiecie co ja dziś odwaliłam. W ten weekend mam szkołę i kładąc się spać dobrze o tym wiedziałam, że dziś muszę rano wstać i jechać na zajęcia na 9.15. I co obudziłam się zadowolona o 9.30 i dopiero o 12 przypomniało mi się, że tak właściwie to ja powinnam właśnie siedzieć na zajęciach Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-01-25 o 15:46 |
||
|
|
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44797746]Cześć, u was też tak zimno?
Niesamowity jest ten twój syn Współczuję, do tak późna pracować w sobotę, ale już bliżej niż dalej Wiecie co ja dziś odwaliłam. W ten weekend mam szkołę i kładąc się spać dobrze o tym wiedziałam, że dziś muszę rano wstać i jechać na zajęcia na 9.15. I co obudziłam się zadowolona o 9.30 i dopiero o 12 przypomniało mi się, że tak właściwie to ja powinnam właśnie siedzieć na zajęciach heheh dobra jesteś
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - no nieźle, co to będzie później? hahahah
|
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
Witam się najedzona po brzegi
![]() Ewelika-no to ładnie się załatwiłaś ale na wszytsko jest wytłumaczenie-CIĄŻA u mnie tak zimno, że ile warstw bym nie założyła na dwór to i tak mi zimno![]() Małgoś- no zabieraj się za wykurzanie Młodego bo się terminy kończą ![]() Wiecznie-trzymamy wszystkie możliwe kciuki ja wierzę, że lada moment się uda
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecznie - kciuki niedługą dojdą do Ciebie, poczekaj teraz za duże mrozy
Jak tylko się ociepli wszystko przybierze inny tor Malgos - a jednak coś Nas poróżniło po 9 miesiącach, myślałam, że razem urodzimy. Ewelika - dobra jesteś |
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam na pysznego murzynka
![]() P.S Jeszcze M nie wrócił z pracy a zaraz pół blaszki nie będzie
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - i ty Brutusie? ehhh a ja cały dzień o 2 suchych kromkach chleba z plasterkiem żółtego sera ... ale choć nie chcę zapeszać to powiem, że chyba w końcu mi lepiej ....
Justii - a może to nie taka różnica, bo tobie dawali czas do 15 stycznia, a mi 30-tego więc może obydwaj urodzą się w terminie mam nadzieję, że to moje dziecko nie będzie uparcie tam chciało siedzieć...
|
|
|
|
#1843 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstydź się Cytat:
Cytat:
![]() ![]() : kciuki: za Ciebie i Fionę[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44797746] Wiecie co ja dziś odwaliłam. W ten weekend mam szkołę i kładąc się spać dobrze o tym wiedziałam, że dziś muszę rano wstać i jechać na zajęcia na 9.15. I co obudziłam się zadowolona o 9.30 i dopiero o 12 przypomniało mi się, że tak właściwie to ja powinnam właśnie siedzieć na zajęciach Mówisz że szare komórki walkę w kisielu mają dużo straciłaś?Cytat:
![]() To zdjęcie Marcelka które wrzuciłaś na fb jest genialne Cytat:
Cytat:
Jej cały dzień byli u nas znajomi z cudowną dwulatką. Chłopaki działali na podwórku a my plotkowałyśmy i bawiłyśmy się z małą. Nie ukrywam że jestem strasznie zmęczona i plecy mi odpadają ale każdemu życzę tak fajnego i uśmiechniętego dziecka |
||||||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - muszę powiedzieć, że biegunka chyba sobie poszła
dzień był OK ![]() i oczywiście kochane nasze staraczki za wszystkie trzymamy kciuki! |
|
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam coś w klubie.
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justii kiedy mogę wpaść do Ciebie z moją hałdą śniegu na który tak czekałaś
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - tak, tak jem ostrożnie, ale wczoraj było już bez takich rewelacji w brzuchu
|
|
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() Ze dwa dni regeneracji i czas się rozpakować
|
||
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - ja już jestem na siłach do rozpakowywania
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Piekę karpatkę więc zapraszam na ciacho
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś ale masz zachciankę po 5 dniowej głodówce
![]() Kochane od kilku dni przez większą część dnia mam twardy brzuch powinnam regularnie łykać nospę i magnez? |
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - ja nie mam pojęcia ... musisz pewnie zapytać lekarza - myślę, że magnez nie zaszkodzi, a co do no spy to może nie ma potrzeby.
Oj tak, coś chcę dobrego a wczoraj mi narobiły dziewczyny smaka tymi murzynkami itd ... więc muszę sobie odbić |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
To bierz chłopa do łóżka i działaj
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- boże ale bym zjadła, a Ja ze słodyczy jadam teraz biszkopty, herbatniki i cisto drożdżowe, dobre i to ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Kurde :/ ale mam wielkie boczki :/ muszę poszukać ćwiczeń bo inaczej będzie źle :/ |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - hola, hola przypominam, że urodziłaś dopiero tydzień temu - więc na boczki na razie nie patrz
niedługo na pewno znikną ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Fikusek - jak tam sytuacja? |
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuch z dnia na dzień coraz mniejszy, ale napuchnięty jest, no i woda jeszcze trzyma się w moich paluchach u dłoni:/ nie mogę nosić jeszcze obrączki ani pierścionków, a tak nie lubię bez nich wychodzić z domu, bardzo przyzwyczaiłam się do obrączki i dziwnie mi teraz bez niej. Wczoraj dostałam kolejny prezent za urodzenie synka od siostry i szwagra , ale mnie rozpieszczają Malgos - lepiej się czujesz? Biegunka już odpuściła?? Karpatka dobra ?? ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- U Nas juz po kapieli synuś śpi na łóżku przy tacie, a tata sobie gra w Xboxa ![]() Dziś Marcelek chyba się przejadł po tatusiu
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - tak, w końcu odpuściło
już wczoraj było lepiej, a dziś jest już całkiem dobrze karpatka wyszła super ![]() nie dziw się, że brzuch napuchnięty, przecież to jeszcze całkiem świeża blizna. Moja malutka blizna zagoiła się tak całkiem dopiero po pół roku... Będziesz potem czymś smarować bliznę? ja o dziwo nadal jeszcze mogę założyć obrączkę, choć nie noszę w razie czego gdyby mi nagle spuchły paluchy co fajnego dostałaś? chwal się
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musisz nabrać dużo siły No i kochana jedz wszystko na co masz ochotę bo jak masz zamiar karmić piersią to będzie ciężko, Ja na wszystko uważam, jadam tylko wędliny z kurczaka i indyka, marchewkę, banany, jabłka, jogurty i buraczki. Ale Ja mam też dietę lekko strawną przez cięcie, ale wole uważać niż później mały ma mi płakać. Na zdrowie mi to pójdzie ![]() Po wizycie u lekarza mam zamiar kupić sobie maść Contractubex - podobno najlepsza maść na rany, no i dodatkowo moi rodzice mają taką specjalną lampę na rany, po operacji pępka rana zagoiła mi się w 2 tyg, ale naświetlałam ja 2 razy dziennie, ale wszystko zagoiło się rewelacyjnie, teraz też mam zamiar jej używać, ale chcę poczekać, aż minie 2 tyg od zabiegu. Ja mam nadzieję, że ta opuchlizna dłoni mi puści bo będę musiała wszystko powiększać |
|
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki w końcu weekend sie konczy. Wlasnie do domku wrocilam;-)
Malgos ale mi smaka na karpatke narobilas odwdzieczas się ![]() Moje ulubione. Dobrze że juz Ci ten wirus odpuscil. Justi prosze ucalowac Marcelka od cioci. Jutro w koncu wolne. Tylko po lekarzach będę latac. Rano laryngolog a popołudniu gin i USg genetyczne . moze sie dowiem co tam w środku rośnie. ;-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Od siostry i szwagra dostałam: http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,4,7480
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - ja pamiętam jak czytałam o tych Contratubexach i Cepanie, to to podobno jeden ciul...tylko Cepan jest dużo tańszy (choć zapach ma nieciekawy, mnie jakoś drażnił), zresztą koleżance mówił to samo lekarz, ale oczywiście głowy sobie nie dam uciąć
![]() Co do diety jedna dziewczyna pisała tutaj o "diecie" jaką serwują w szpitalu, spokojnie można dostać zupę pieczarkową zaraz po porodzie ale masz rację na pewno wyjdzie ci to na zdrowie, też będę się starała lepiej odżywiać to może i kg polecą, ale znów z tego co czytałam to parę kg trzeba sobie "zostawić" żeby organizm mógł produkować duuużo pokarmu ![]() co do kurczaków i drobiu ogólnie - to znów kiedyś czytałam żeby uważać z tym bo są szpikowane antybiotykami - i znów wyjdzie na to, że nic nie można jeść hahahaha to opuchlizna nic ci nie zeszła? ale mówiłaś, że cellulit poszedł sobie, więc coś pewnie puściło i będzie tylko lepiej P.S. śliczna zawieszka ![]() Papryczka - koniecznie daj znać jak po wizycie - zresztą jutro większość z nas ma wizyty a pewnie, że się odwdzięczam za te pyszności o których ostatnio pisałyście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

. Aż tak dokładnie się nie zastanawialiśmy nigdy, ale chyba bardziej Tymoteusz 

ja wierzę, że lada moment się uda