Rozstanie z facetem XXiX - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-26, 22:30   #4981
kawa_o
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

mnie całkowicie rozbił ten mejl od eksa dzisiejszy,i to jeszcze o 6 rano mi wyslał,pewnie jak wrócił z pracy...przez to cały dzień o nim myślę i tęsknie znowu,ehh
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:41   #4982
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
No więc mam 20 lat, poznałam go w kwietniu 2012r, akurat byłam po śmiesznym związku z jakimś frajerem ale za bardzo nie byłam zaangażowana. Poznałam mojego byłego przez znajoma która krecila z jego kolega. Początki były piękne, później zauważyłam, że mam coraz mniej przestrzeni osobistej, zaczął sprawdzać moje sms, facebooka, pocztę. Czepiał się o wszystko. W grudniu 2012 roku postanowiłam, że zakończę ten związek no i stało się zostawiłam go i w zamian wzięłam depresje..

Utrzymywaliśmy kontakt byliśmy na studniówce jako koledzy ale on chciał ciągle ze mną być..w kwietniu postanowiłam że spróbujemy jeszcze raz. Kilka dni poźniej zmarł mu ojciec, strasznie się zmienił, nie poznawałam go..kłóciliśmy się..podnosił głos na mnie, czasem i rękę ale w porę się opanowywał. Kiedyś się pokłóciliśmy o jego koleżaneczki bo ja znajomych mieć nie mogłam ale on tak..a ja z natury jestem strasznie zazdrosna. Rozstaliśmy się w listopadzie i od tego momentu spotkaliśmy się parę razy po co mówić nie muszę chyba. Międzyczasie poznałam fajnego faceta,byłam z nim dwa dni bo nagle naszło mnie uczucie, że zdradzam mojego byłęgo..w ostatnią środę powiedziałam mojemu eks, że ma nie pisać, nie dzwonić, nie odzywać się, a sama mam ochotę się odezwać. Mam doła i tęsknię za nim, staram się zajmować czym mogę ale nic nie pomaga ;( Obiecaliśmy sobie, że w przyszłości będziemy razem, a ja raz go kocham a raz mam ochotę zamordować. Psychiatrę czas odwiedzić...
Nie nastawiaj się na to, że kiedyś w przyszłości będziecie razem. Nastaw sie na to, że już nigdy z nim nie będziesz. Zerwij kontakt całkowicie! Zacznij układać życie bez niego! Będzie ciężko ale z czasem przestaniesz go kochać. Poznasz kogoś z kim będziesz szczęśliwa i kto nie będzie Cię kontrolował na każdym kroku. To nie jest normalne
Chłopak ma problemy ze sobą. To on powinien się zastanowić nad wizytą u psychologa. Zmarł mu ojciec, to przykre, a on sobie z tym nie radzi. Zresztą ta ciągła kontrola, ograniczanie Cię... na dłuższą mete ten związek nie miałby szans! Wykończyłabyś się psychicznie a nie daj Bóg zacząłby Cię bić... Podjełaś słuszną decyzje rozstając się z nim i trzymaj się tego!
Dasz sobie rade! Napisz ten list, spal go, zajmij się czymś co lubisz robić, spotykaj się z ludźmi! A wszystkie swoje żale i smutki wylewaj tutaj, na forum
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:42   #4983
_Mia
Zakorzenienie

nairdazalg pozdrawiam ciepło. Kiedyś nie widziałam tu żadnego faceta
Wydajesz się bardzo uczuciowym mężczyzną- niejedna by takiego chciała Głowa do góry
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:42   #4984
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
mnie całkowicie rozbił ten mejl od eksa dzisiejszy,i to jeszcze o 6 rano mi wyslał,pewnie jak wrócił z pracy...przez to cały dzień o nim myślę i tęsknie znowu,ehh
Odpisałaś mu?
Stary 2014-01-26, 22:44   #4985
kawa_o
Zadomowienie

tak,ale krótko...i spytałam tez jak jego zdrowie...wiem,ze nie powinnam,ale juz nie wiem co mam robić, taki bajzel w głowie mam.
napisał,ze mi wysle rzeczy do swojego domu i mam odebrac
Stary 2014-01-26, 22:46   #4986
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Lanari skąd bierzesz tyle sił i mądrych słów? Poprawiłaś mi nastrój chociaż troszkę
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:47   #4987
durnababa
Raczkowanie

Wysyłać wam co rano sms "cześć kochanie"? Mam od diabła darmowych;p
Stary 2014-01-26, 22:50   #4988
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
a z jakiej sieci? ;p
Stary 2014-01-26, 22:55   #4989
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
tak,ale krótko...i spytałam tez jak jego zdrowie...wiem,ze nie powinnam,ale juz nie wiem co mam robić, taki bajzel w głowie mam.
napisał,ze mi wysle rzeczy do swojego domu i mam odebrac
Niech spada. Nie przejmuj się nim. Napisał pewnie dlatego, żeby Cie poinformować o rzeczach. A pytanie "co u ciebie" to tylko taki nic nie znaczący wstęp... Nie rozkminaj tego, bo to nic nie da a tylko dołuje

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
Lanari skąd bierzesz tyle sił i mądrych słów? Poprawiłaś mi nastrój chociaż troszkę
Siły biore głównie od dziewczyn z forum Nie zawsze jest kolorowo ale jakoś musze się trzymać!
Ciesze się, że jest Ci troche lepiej Oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
Lepiej nie, bo jeszcze się zakocham
Stary 2014-01-26, 22:58   #4990
ivy_chance
Raczkowanie

Dobra definitywnie nie mam nawet o czym z nim gadać... Tak chciałam żebysmy mieli dobre kontakty. A on? Gra jest jego całym życiem. Denerwuje się, że np przegrywa. A jak mu mówię żeby się uspokoił i że to tylko gra to...
Pytam się go co mu ta gra daje ("będzie na niej zarabiał")
Mówię mu, ze przez tą grę mnie stracił, pokłócił się z rodziną, zawali studia. A on że nie rozstaliśmy się przez tą grę tylko przeze mnie, przez moje zachowanie, a jak się pytam jakie to "już Ci mówiłem" i że jestem niewychowana. Boże z kim ja byłam, kogo ja kochałam.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 22:59   #4991
nairdazalg
Raczkowanie

_Mia dzięki za te miłe słowa. Wiele dziewczyna mi to pisze jest mi bardzo miło i nie ukrywam tego

Nic nie odpisałem. Chyba się nudziła bo napisała mu na fb i instagramie buziaczki. Czy tylko ja uważam, że to jest takie jakieś dziecinne ? Teraz mi dopisała 'okej, nie odpisuj'

Ona zawsze mówiła, że jestem za mało czuły. Ja nie należę do facetów którzy wysyłają ciągle jakieś buziaczki na fb, wspólne zdjęcia w lustrze i miziają się z dziewczyną w miejscach publicznych. Są momenty intymności, a są momenty gdy trzeba się zachowywać kulturalnie. Jej chyba brakowało takiej miłości wszędzie i pełno. Moim osobistym zdaniem wtedy i mało wartościowo.

Do koleżanki wyżej. Prawdziwy facet powinien być jak James Bond, a nie grać w gry Takie mam osobiste zdanie

Edytowane przez nairdazalg
Czas edycji: 2014-01-26 o 23:04
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:06   #4992
pielegniareczka
Raczkowanie

Cześć Dziewczęta!
Stęskniłam się za wami po weekendzie widzę, że aż gorąco na forum w te chłodne dni
w skrócie mój weekend marny... cały czas myślałam o byłym... no ale jak się nie odezwał miesiąc temu to i nie zrobi tego teraz... trzeba to zaakceptować...
znalezione w necie "kąski" na poprawę humoru
http://zabawnekartki.pl/kartka/przedsnem
http://zabawnekartki.pl/kartka/niezakochujsi
http://www.milosny.pl/1834
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:07   #4993
Malla
Nie depcze krokusów

nairdazalg - O nie! Nie mogłabym mieć faceta, który nie gra Ja mam teraz starego Batmana zainstalowanego, chodzę po wariatkowie i zabijam wysłańców Jokera
Stary 2014-01-26, 23:15   #4994
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
nairdazalg - O nie! Nie mogłabym mieć faceta, który nie gra Ja mam teraz starego Batmana zainstalowanego, chodzę po wariatkowie i zabijam wysłańców Jokera
Ja po prostu nie wiem... czy ja naprawdę za bardzo czepiałam się ze on gra... Nie spędzalismy razem czasu bo grał, nawet nie miał czasu usiąść i pogadać (bo o czym? a "tak ogólnie" nie wchodziło w rachubę), wieczory spędzaliśmy osobno, przychodził czasami do mnie jak mu się gra ładowała czyli na jakieś max 3 minuty. Zasypiałam sama bo grał, chodził spać tak o 3-4. Raz miałam budzik na 7, obudziłam sie o 6:50 a on nadal grał....
Ja nie wiem, on tego nie widzi? Nie widzi że przez to mnie stracił?
Uważam właśnie ze rozstaliśmy się przez grę i jego kolegów. A on tego nie potrafi zauważyć...

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:15   #4995
nairdazalg
Raczkowanie

Malla to zmienia postać rzeczy bo Ty to sama lubisz i możecie wspólnie spędzać czas i dodatkowy wspólny temat

Odnośnie tej mojej byłej która napisała. Nie uważacie, że ona sobie coś złego pomyśli, że ją tak olewam ? Sam nie zapytam co u niej ? Zero ?
Niby widać po tych buziakach, że jest szczęśliwa, ale z przyzwoitości skoro ona pyta ?

Nie chce żeby myślała, że ona nic dla mnie nie znaczy po tym wszystkim. A jak ona to tak odbierze ?

Ivy - zwykły buc, który w ten sposób moim zdaniem ukazuje Ci brak szacunku.

Czas edycji: 2014-01-26 o 23:17
Stary 2014-01-26, 23:16   #4996
Malla
Nie depcze krokusów

Ivy - gry niestety uzależniają...

nairdazalg - jak pyta, to bym odpisała krótko. Sama z siebie bym nie pisała, jeszcze by się śmiała z tym swoim obecnym...
Stary 2014-01-26, 23:21   #4997
Tycikata
Wtajemniczenie

Kochane ode mnie na dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1654478_587072078041498_214492359_n.jpg (26,2 KB, 30 załadowań)

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:21   #4998
kawa_o
Zadomowienie

eks nic nie dodał na fb od sylwka,szok
chyba udaje,ze go nie ma.
ciekawe co tak niektórych byłych naszło na pisanie
Stary 2014-01-26, 23:23   #4999
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Kochane ode mnie na dobranoc
Święta racja!
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:24   #5000
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Oj dziunia, bezsensowne porównania Ciesz się, że nie trafiłaś na dupka, który ciągle rzuca i wraca, manipulując Twoimi uczuciami.

Ile takich odgrzewanych związków z Twojego otoczenia przetrwało 10 lat? Ile znasz przypadków, gdy facet wrócił, a potem mu się znowu odwidziało?
No właśnie chodzi mi o moje głupie ego. poczucie... Że ktokolwiek żałuje, że widzi co stracił że chciałby odzyskać...

Co do osób o których wspomniałam to obie koleżanki są z tymi gośćmi po slubach i mają dzieci....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:27   #5001
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
nairdazalg - jak pyta, to bym odpisała krótko. Sama z siebie bym nie pisała, jeszcze by się śmiała z tym swoim obecnym...
napisała mi na fb dziś tak: "hej.. co u Ciebie ? jak na uczelni ? jezeli nie chcesz, nie odpisuj"

i przed chwilą: "okej, nie odpisuj"

sam już nie wiem
Stary 2014-01-26, 23:29   #5002
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
napisała mi na fb dziś tak: "hej.. co u Ciebie ? jak na uczelni ? jezeli nie chcesz, nie odpisuj"

sam już nie wiem
mozesz odpisać nautralnie, ja tak zrobiłam,tylko,ze to mejl,więc nie wiem czy jeszcze cos odp.
za miesiąc mam urodziny,ciekawe czy cos mi napisze...
Stary 2014-01-26, 23:34   #5003
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Ja po prostu nie wiem... czy ja naprawdę za bardzo czepiałam się ze on gra... Nie spędzalismy razem czasu bo grał, nawet nie miał czasu usiąść i pogadać (bo o czym? a "tak ogólnie" nie wchodziło w rachubę), wieczory spędzaliśmy osobno, przychodził czasami do mnie jak mu się gra ładowała czyli na jakieś max 3 minuty. Zasypiałam sama bo grał, chodził spać tak o 3-4. Raz miałam budzik na 7, obudziłam sie o 6:50 a on nadal grał....
Ja nie wiem, on tego nie widzi? Nie widzi że przez to mnie stracił?
Uważam właśnie ze rozstaliśmy się przez grę i jego kolegów. A on tego nie potrafi zauważyć...
Mój brat też jest uzależniony od gier! Jakaś masakra. Całą noc siedzi przed kompem, śpi do 17-18, wstaje i znowu przed kompa! Co to za życie?

Cytat:
Napisane przez pielegniareczka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!
Stęskniłam się za wami po weekendzie widzę, że aż gorąco na forum w te chłodne dni
w skrócie mój weekend marny... cały czas myślałam o byłym... no ale jak się nie odezwał miesiąc temu to i nie zrobi tego teraz... trzeba to zaakceptować...
znalezione w necie "kąski" na poprawę humoru
http://zabawnekartki.pl/kartka/przedsnem
http://zabawnekartki.pl/kartka/niezakochujsi
http://www.milosny.pl/1834
A no trzeba trzeba
Fajnie, że wróciłaś

Cytat:
Odnośnie tej mojej byłej która napisała. Nie uważacie, że ona sobie coś złego pomyśli, że ją tak olewam ? Sam nie zapytam co u niej ? Zero ?
Niby widać po tych buziakach, że jest szczęśliwa, ale z przyzwoitości skoro ona pyta ?

Nie chce żeby myślała, że ona nic dla mnie nie znaczy po tym wszystkim. A jak ona to tak odbierze ?

Jak musisz to napisz, że u Ciebie wszystko w porządku i tyle.

Cytat:
Wyczuli, że u nas coraz lepiej to piszą, żeby nam znowu namieszać w główkach Taki radar... mojemu się chyba popsuł
Stary 2014-01-26, 23:35   #5004
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Malla to zmienia postać rzeczy bo Ty to sama lubisz i możecie wspólnie spędzać czas i dodatkowy wspólny temat

Zachowaj dystans i klasę, póki możesz. To nic nie zmieni między Wami, a potem jeszcze bedziesz żałować, że się płaszczyłeś i wygłupiałeś, kiedy emocje opadną...
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:36   #5005
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie pisał czy zablokował Ci możliwość oglądania?
Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
No właśnie chodzi mi o moje głupie ego. poczucie... Że ktokolwiek żałuje, że widzi co stracił że chciałby odzyskać...

Co do osób o których wspomniałam to obie koleżanki są z tymi gośćmi po slubach i mają dzieci....
Żal nie musi się objawiać działaniem

Skoro założyli z nimi rodziny, musieli je naprawdę kochać. Nic, tylko się cieszyć, że takie przypadki się zdarzają
Cytat:
sam już nie wiem
Najważniejsze, jak Ty się poczujesz po takiej wymianie zdań. Jeśli źle, to nie pisz. Jeśli obojętnie, to nic nie stoi na przeszkodzie. Nie daj się tylko przenieść w pisaninie na tematy związkowe.
Stary 2014-01-26, 23:36   #5006
nairdazalg
Raczkowanie

Zgłupiałem teraz :/ Niby co jej napisze ? A dobrze ? A źle ? A sesja ? A tęsknie kocham i pamiętam ?

chyba lepiej nie odpisać jak ją spotkam kiedyś porozmawiam chwilkę i tyle

Czuję się trochę źle z tym, że jej tak nie odpisuje - olewam.

idzie do niego na studniówkę i planuje jechać i sobie zobaczyć
wiem, że skrytykujecie, ale raczej to już postanowione

Czas edycji: 2014-01-26 o 23:40
Stary 2014-01-26, 23:37   #5007
durnababa
Raczkowanie

Cytat:

sam już nie wiem

Hej,
a niech myśli co chce. To nie jest już Twój problem. To jedna z zalet bycia samemu. Nie trzeba się martwić takimi rzeczami. Równie dobrze możesz teraz siedzieć otoczony wianuszkiem pięknych kobiet (a poniekąd tak właśnie przecież jest) i nie móc jej odpisać. Weź na luz i zostaw to
I tak Cię to męczy, nie dręcz się bardziej
Stary 2014-01-26, 23:40   #5008
MM1234
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXIX

Powiedzcie dziewczyny co na celu ma taka gra ? To jest z premedytacją? Były np sam się odzywa, potem ja coś tam napiszę itd itp normalna gadka i nagle zadam pytanie jakieś np albo coś napiszę i cisza parę godzin . Nie reaguje na nic. To jest specjalnie? Dodam , że nic chamskiego ani obraźliwego ani przykrego nie piszę, żeby miał powód mi nie odpisać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-26, 23:42   #5009
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Hej,
a niech myśli co chce. To nie jest już Twój problem. To jedna z zalet bycia samemu. Nie trzeba się martwić takimi rzeczami. Równie dobrze możesz teraz siedzieć otoczony wianuszkiem pięknych kobiet (a poniekąd tak właśnie przecież jest) i nie móc jej odpisać. Weź na luz i zostaw to
I tak Cię to męczy, nie dręcz się bardziej
Ona widzi, że przeczytałem więc raczej nie jestem dziś tak zajęty
Pewnie się nawet nie domyśli, że mam sesje bo by zapytała tak to tylko jak na uczelni.

Zależy mi na tym co myśli. Teraz gdy odeszła do innego ,a byłem jej pierwszą miłością chce, aby pamiętała mnie bardzo dobrze i myślała o mnie jako facecie naprawdę porządnym i z klasą.
Nie jestem zdania niech myśli co chce bo mnie to wisi.

Czas edycji: 2014-01-26 o 23:46
Stary 2014-01-26, 23:46   #5010
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Nie pisał czy zablokował Ci możliwość oglądania?
nie zablokował mnie,ani ja jego...nie mamy siebie w znajomych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości