|
|
#4981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
mnie całkowicie rozbił ten mejl od eksa dzisiejszy,i to jeszcze o 6 rano mi wyslał,pewnie jak wrócił z pracy...przez to cały dzień o nim myślę i tęsknie znowu,ehh
|
|
|
|
#4982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopak ma problemy ze sobą. To on powinien się zastanowić nad wizytą u psychologa. Zmarł mu ojciec, to przykre, a on sobie z tym nie radzi. Zresztą ta ciągła kontrola, ograniczanie Cię... na dłuższą mete ten związek nie miałby szans! Wykończyłabyś się psychicznie a nie daj Bóg zacząłby Cię bić... Podjełaś słuszną decyzje rozstając się z nim i trzymaj się tego! Dasz sobie rade! Napisz ten list, spal go, zajmij się czymś co lubisz robić, spotykaj się z ludźmi! A wszystkie swoje żale i smutki wylewaj tutaj, na forum |
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
nairdazalg pozdrawiam ciepło. Kiedyś nie widziałam tu żadnego faceta
![]() Wydajesz się bardzo uczuciowym mężczyzną- niejedna by takiego chciała Głowa do góry
|
|
|
|
#4984 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
tak,ale krótko...i spytałam tez jak jego zdrowie...wiem,ze nie powinnam,ale juz nie wiem co mam robić, taki bajzel w głowie mam.
napisał,ze mi wysle rzeczy do swojego domu i mam odebrac |
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
Lanari skąd bierzesz tyle sił i mądrych słów? Poprawiłaś mi nastrój chociaż troszkę
|
|
|
|
#4987 |
|
Raczkowanie
|
Wysyłać wam co rano sms "cześć kochanie"? Mam od diabła darmowych;p
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zawsze jest kolorowo ale jakoś musze się trzymać!Ciesze się, że jest Ci troche lepiej Oby tak dalej Lepiej nie, bo jeszcze się zakocham
|
||
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
Dobra definitywnie nie mam nawet o czym z nim gadać... Tak chciałam żebysmy mieli dobre kontakty. A on? Gra jest jego całym życiem. Denerwuje się, że np przegrywa. A jak mu mówię żeby się uspokoił i że to tylko gra to...
Pytam się go co mu ta gra daje ("będzie na niej zarabiał") Mówię mu, ze przez tą grę mnie stracił, pokłócił się z rodziną, zawali studia. A on że nie rozstaliśmy się przez tą grę tylko przeze mnie, przez moje zachowanie, a jak się pytam jakie to "już Ci mówiłem" i że jestem niewychowana. Boże z kim ja byłam, kogo ja kochałam.
|
#4991 |
|
Raczkowanie
|
_Mia dzięki za te miłe słowa. Wiele dziewczyna mi to pisze jest mi bardzo miło i nie ukrywam tego
![]() Nic nie odpisałem. Chyba się nudziła bo napisała mu na fb i instagramie buziaczki. Czy tylko ja uważam, że to jest takie jakieś dziecinne ? Teraz mi dopisała 'okej, nie odpisuj' ![]() Ona zawsze mówiła, że jestem za mało czuły. Ja nie należę do facetów którzy wysyłają ciągle jakieś buziaczki na fb, wspólne zdjęcia w lustrze i miziają się z dziewczyną w miejscach publicznych. Są momenty intymności, a są momenty gdy trzeba się zachowywać kulturalnie. Jej chyba brakowało takiej miłości wszędzie i pełno. Moim osobistym zdaniem wtedy i mało wartościowo. Do koleżanki wyżej. Prawdziwy facet powinien być jak James Bond, a nie grać w gry Takie mam osobiste zdanie
Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 23:04 |
|
|
|
#4992 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta!
![]() Stęskniłam się za wami po weekendzie widzę, że aż gorąco na forum w te chłodne dni w skrócie mój weekend marny... cały czas myślałam o byłym... no ale jak się nie odezwał miesiąc temu to i nie zrobi tego teraz... trzeba to zaakceptować... znalezione w necie "kąski" na poprawę humoru ![]() http://zabawnekartki.pl/kartka/przedsnem http://zabawnekartki.pl/kartka/niezakochujsi http://www.milosny.pl/1834 |
|
|
|
#4993 |
|
Nie depcze krokusów
|
nairdazalg - O nie! Nie mogłabym mieć faceta, który nie gra
Ja mam teraz starego Batmana zainstalowanego, chodzę po wariatkowie i zabijam wysłańców Jokera
|
|
#4994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie wiem, on tego nie widzi? Nie widzi że przez to mnie stracił? Uważam właśnie ze rozstaliśmy się przez grę i jego kolegów. A on tego nie potrafi zauważyć...
|
|
#4995 |
|
Raczkowanie
|
Malla to zmienia postać rzeczy bo Ty to sama lubisz i możecie wspólnie spędzać czas i dodatkowy wspólny temat
![]() Odnośnie tej mojej byłej która napisała. Nie uważacie, że ona sobie coś złego pomyśli, że ją tak olewam ? Sam nie zapytam co u niej ? Zero ? Niby widać po tych buziakach, że jest szczęśliwa, ale z przyzwoitości skoro ona pyta ? Nie chce żeby myślała, że ona nic dla mnie nie znaczy po tym wszystkim. A jak ona to tak odbierze ? Ivy - zwykły buc, który w ten sposób moim zdaniem ukazuje Ci brak szacunku. Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 23:17 |
|
|
|
#4996 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ivy - gry niestety uzależniają...
nairdazalg - jak pyta, to bym odpisała krótko. Sama z siebie bym nie pisała, jeszcze by się śmiała z tym swoim obecnym...
|
|
#4997 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane
ode mnie na dobranoc
|
|
#4998 |
|
Zadomowienie
|
eks nic nie dodał na fb od sylwka,szok
chyba udaje,ze go nie ma. ciekawe co tak niektórych byłych naszło na pisanie |
|
|
|
#4999 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że chciałby odzyskać...Co do osób o których wspomniałam to obie koleżanki są z tymi gośćmi po slubach i mają dzieci.... |
|
|
|
|
#5001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i przed chwilą: "okej, nie odpisuj" sam już nie wiem
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za miesiąc mam urodziny,ciekawe czy cos mi napisze... |
|
|
|
|
#5003 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że wróciłaś Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#5004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5005 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Skoro założyli z nimi rodziny, musieli je naprawdę kochać. Nic, tylko się cieszyć, że takie przypadki się zdarzają ![]() Najważniejsze, jak Ty się poczujesz po takiej wymianie zdań. Jeśli źle, to nie pisz. Jeśli obojętnie, to nic nie stoi na przeszkodzie. Nie daj się tylko przenieść w pisaninie na tematy związkowe.
|
|
|
#5006 |
|
Raczkowanie
|
Zgłupiałem teraz :/ Niby co jej napisze ? A dobrze ? A źle ? A sesja ? A tęsknie kocham i pamiętam ?
chyba lepiej nie odpisać jak ją spotkam kiedyś porozmawiam chwilkę i tyle Czuję się trochę źle z tym, że jej tak nie odpisuje - olewam. idzie do niego na studniówkę i planuje jechać i sobie zobaczyć wiem, że skrytykujecie, ale raczej to już postanowione Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 23:40 |
|
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, a niech myśli co chce. To nie jest już Twój problem. To jedna z zalet bycia samemu. Nie trzeba się martwić takimi rzeczami. Równie dobrze możesz teraz siedzieć otoczony wianuszkiem pięknych kobiet (a poniekąd tak właśnie przecież jest) i nie móc jej odpisać. Weź na luz i zostaw to ![]() I tak Cię to męczy, nie dręcz się bardziej
|
|
#5008 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Powiedzcie dziewczyny co na celu ma taka gra ? To jest z premedytacją? Były np sam się odzywa, potem ja coś tam napiszę itd itp normalna gadka i nagle zadam pytanie jakieś np albo coś napiszę i cisza parę godzin . Nie reaguje na nic. To jest specjalnie? Dodam , że nic chamskiego ani obraźliwego ani przykrego nie piszę, żeby miał powód mi nie odpisać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#5009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie się nawet nie domyśli, że mam sesje bo by zapytała tak to tylko jak na uczelni. Zależy mi na tym co myśli. Teraz gdy odeszła do innego ,a byłem jej pierwszą miłością chce, aby pamiętała mnie bardzo dobrze i myślała o mnie jako facecie naprawdę porządnym i z klasą. Nie jestem zdania niech myśli co chce bo mnie to wisi. Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-26 o 23:46 |
|
|
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Psychiatrę czas odwiedzić...

Nie zawsze jest kolorowo ale jakoś musze się trzymać!

widzę, że aż gorąco na forum w te chłodne dni
no ale jak się nie odezwał miesiąc temu to i nie zrobi tego teraz...
trzeba to zaakceptować...