|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#3422 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3423 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej,
cos bym napisała, ale jakos nie mam co ![]() ,to sie tylko witam
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
super frencz lovera chetnie przygarne, tylko nie pamietam co miało byc za niego?
|
|
|
#3426 |
|
Piers do przodu
|
Polly
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dziś dzień pod znakiem zakupów.
Odwiedziłam T K max ja nie wiem , czy tylko ja nie umiem tam kupować? Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Heloł
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie potrafię jak wiem po co przyszłam to szukam tej rzeczy i uciekam w podskokach
|
|
|
|
|
#3430 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry Państwu
Już można wstawać, poniedziałek mamy, także radośnie zaczynamy tydzień w kieracie!!To okropne miejsce jest! Bałagan, tłum z obłędem w oczach -ja unikam, byłam 3x, z czego raz było pusto, to świecę kupiłam, pozostałe dwa -rozejrzałam się przy wejściu stojąc i uciekłam...
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad kawy
|
|
|
|
|
#3432 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny,
jak pachnie Hoggar YR? chodzi mi głównie o nuty, głębie i czy nie ma "taniej bazy" jak avon? i drugie pytanie: jak pachnie Potion? do czego da sie porównac? i czy jest słodkawy czy wytrawny? jakie zapachy poleciłybyscie w kategori -męskie -w miare tanie -orientalne - nie płaskie ?
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ten tłum babeczek, wszystkie buszują wśród wieszaków wyszukują co lepsze kąski Tam wcale nie jest jakoś super tanio ...Mnie bardziej interesują mydła i perfumy. Tam są wody firm których nie znam, nie ma testerów i tak chodzę tam i czaję się przy tych mydłach i wodach Znacie może te firmy ???Murszafko ale rano wstajesz ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3434 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No wstaję, bo na joge musze przed praca się wyrobić... Chociaz jutro będzie wypas -pośpię do 6, bo do pracy na 8 ide dla odmiany, gdyż -róniez dla odmiany, znów mi się coś w ząb stało i musze po robocie do dentysty pędzić... Więc jeśłi zdążę, polecę na jogę między dentystą, a węgierskim...
|
|
#3435 |
|
Nindżopesz
|
Moja ciotka zmarła - ale nie byłyśmy blisko więc nie róbmy rzewnej wstawki w Barze - kto zgadnie jakie trzy rzeczy podprowadziłam z jej mieszkania?
|
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wersja paradise z pawiem chyba,ale zapach nie przypadł mi do gustuChodzisz na jogę , dobrze dla kręgosłupa ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
na F ?
|
||
|
|
|
#3437 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3438 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Nindżopesz
|
Prawie bingo, 2 x flaszki
![]() Taak, prawie! Flaszkę z perfumami (ale to jakaś podróba Chanelki) Flaszki z alkoholem (martini) i wagę kuchenną
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
mnie np wcale - ale za darmoszkeu ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ciocia chyba do długowłosych nei należała ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Nie pamiętam, coś marudziłam o Coze, bo tylko to pamiętam, że ma masz, i że zrobiło na mnie wrażenie . Ale co tam czujesz, że Ci zalega, NIE-ZIELONEGO!!! to chętnie testnę. Obecnie mam fazę na mydlane, a raczej kremowe, niczym balsamy, zapaszki, co nie spodziewałam się, że kiedykolwiek nastąpi Będę zadowolona czymkolwiek, czego nie mam opcji testnąć u siebie (Czyli wszystkim spoza S i D). JA nie wiem czy ja jeszcze nie wiem o istneiniu niszowych perfumerii w okolicach Katowic, czy serio nie postwały takowe? Może coś się gdzieś otwarło a ja to przespałam?
|
|||
|
|
|
#3445 | |
|
Nindżopesz
|
Moja dieta weszła w nowy wymiar
![]() Cytat:
![]() Pogadajmy o mazidłach bo dawno o tym nie było ![]() Otóż uprzejmie donoszę, że: - glinka Ghassoul autentycznie doczyszcza zaskórniki. Nie miałam tak oczyszczonej cery od czasów niemowlęctwa. Dziś niby zwilżałam maseczkę wodą coby nie zaschła ale twarz po umyciu ponownie jest sucha i szeleszcząca jak stary pergamin. Mniejsza z tym, grunt, że doczyszczona. - hydrolat z zielonej herbaty autentycznie łagodzi zaczerwienienia i lekko napina skórę. Po zmyciu gęby jestem czerwonawa, po hydrolacie bladź ![]() Brakuje mi do szczęścia czegoś mocno natłuszczająco-nawilżającego i niezapychającego. Jakieś masło może? Żel hialuronowy z olejkiem BD nie działa dostatecznie mocno. Krem Bambino daje radę ale parafina + gliceryna = u mnie syfy. |
|
|
|
|
#3446 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wypollizowali mi lekarza
![]() i co ja teraz zrobie? w dodatku wypollizowało ją na enter-nic nie pisze gdzie teraz przyjmuje..zreszta co by mi to dało, nie mozna sie przepisac do iinej poradni specjaliztycznej ot tak sobie
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zieloną herbatę zawsze wierzyłam, jak gdzieś miałam krem z nią, x lat temu, nie pamiętam jaki, to zawsze było lepiej Natłuszczacze, które uwielbiam to Sanbios Rokitnikowy - obczaj se skład, fajne oleje, cena (only necik) oraz wszystkie Sylveco ![]() Fajny minimalizm - Chyba że Cię interesują próbki John Masters Organics - ale i drożęj, i nijak spektakularniej więc chyba nie ma sensu przepłacać - komfort porównywalny Cytat:
Nie no lipa To może znajdź powód? Nie mają tam jakiej listyz powodami do wyboru?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-27 o 15:22 |
||
|
|
|
#3448 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki za typy ale kombinuję żeby kupić coś całkiem naturalnego z Mazideł, mam na oku mleczko winogronowe, olej śliwkowy i truskawkowy. W sumie zaważyła cena Tylko żeby te oleje nie barwiły na czerwono bo dziewczyny pisały o "poprawie kolorytu", to zawsze brzmi podejrzanie.EDIT: to mleczko/olej ma służyć jako krem na dzień i na noc. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-01-27 o 15:59 |
|
|
|
|
#3449 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no moge isc do rodzinnego po skierownie , zarejestrowac sie i czekac pół roku na wizyte.... normalnie jakas masakra z tymi lekarzami w polsce jest...nic nie idzie załatwic...a jak bede potrzebowac np L4 z powodów kręgosłupowych to co? co mam zrobic , gdzie isc? jak pewnego dnia rano nie wstane? albo dostane niedowładu jakiegos? łaze tez prywatnie, ale to nic nie daje...od lekarzy słysze-i co ja pani poradze? acha za☠☠☠iscie..nikt nie chce sie mnązająć i wziąc odpowiedzialnosći za całokształt...kazdy traktuje mnie jako jednorazową konsultacje zeby se pogadac-i gada -no w sumie to mozna by zoperowac...ale prywatnie bo na nfz to sie jesczez nie kwalifikuje - pewnie sie pani pogorszy i pewnego dnia pani nie wstanie... - tego sie nie rehabilituje za bardzo.. - ale moze sobie pani znaleźć jakiegos rehabilitanta ..nie ja nie znam zadnego- jesli bedzie pania bolec to do ogolnego po L4 trzeba iść (taaaa..ogolny mnie wyśmiał, powiedział ze jest od infekcji a nie kręgosłupa) - brac ibuprofen i NLP- ale jestem uczulona -to paracetamol- na mnie nie działa - uuuu...no to nie wiem czyje sie osamotniona i porzucona przez lekarzy..nikt nie chce sie mną zajac..nawet na konsultacji za 300 zł czuje zniecierpliwienie lakarza i wzdychanie jak sie o cos pytam.... generalnie-mam se rdzic sama-jak nie wiadomo. L4 tez mi nikt nie wypisze jkaby co-bo to nie jego działka moze ktos ma jakic pomysł jak to rozegrać? moze ja do złych lekarzy chodze? szukam ich w necie i co? nic z tego nie wychodzi w praktyce niech ktośporadzi do jakiego lekarza iść z przepukliną kręgosłupa? byłam już u : -ortopedy -lekarza rehabilitacji medycznej -neurochirurga -rehabilitanta (takiego po awf) -neurologa -ogólnego -chirurga i kazdy twierdzi ze to nie jego działka więc mam pytanie kto sie zajmuje kręgosłupem? nikt?
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogła mieć długie, ale pewnie i tak były już cieńkie ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...radycyjny.html zawrotna cena 12 zł, http://www.fitomed.pl/krem-poltlusty...?idp=23&idk=24 W wawie mozesz kupić wg ich mapki koło metra kabaty. Olej śliwkowy super jest U mnie często robi za krem na dzień, na noc, w ciągu dnia, ale zawsze z żelem ha. Nawet jak mam ochote poużywać czegoś innego, to zawsze mam butlę w lodowce. Tylko on bardzo mocno pachnie marcepanem chyba, także jak nie lubisz może Cie zemdlić ![]() Polly, chyba ten ogolny Cie spławil poprostu bo mu nie dałaś w kieszeń kilku zl...Jesienią szwagierka dostala od ogolnego tydz zwolnienia, bo jej sie do domu nie chcialo wracać , chciala posiedzieć na wsi...na kręgosłup właśnie . Weszła, wogle pierwszy raz na oczy ją widział, bez karty, bez niczego( w sumie nie wiem co tam potzrebne bo nigdy zwolnienia bie bralam), normalnie w państwowym ośrodku zdrowia. panie doktorze, potzrebne mi zwolnienie na tydzień. A co ci dziecko dolega? e..no, e...na jeżynach wczoraj byłam... ![]() a....to pewnie kręgosup strasznie Cię boli przez to no tak Wypisał, skasowal 40 zl , i tyle. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

,

Już można wstawać, poniedziałek mamy, także radośnie zaczynamy tydzień w kieracie!!
na F ?

Będę zadowolona czymkolwiek, czego nie mam opcji testnąć u siebie (Czyli wszystkim spoza S i D). JA nie wiem czy ja jeszcze nie wiem o istneiniu niszowych perfumerii w okolicach Katowic, czy serio nie postwały takowe? Może coś się gdzieś otwarło a ja to przespałam?