|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część V
Tez bym nigdy z takimi paznokciami z domu nie wyszla, a na pewno nie wstawialabym takich fot na bloga...
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem takim książkowym freakiem.
Ja bym mogła mieszkać w księgarni.
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część V
Cytat:
Lubię czytać.. to taka chwila tylko dla mnie
|
|
|
|
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Nadalka jaka jest ksiazka Opowiesci z Narni? |
||
|
|
|
#4716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć!
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
Nie malowalam paznokci ponad rok, wyszlam z wprawy i wychodzi mi roznie, ale jak lakier wyschnie, to biore prdzelek, zmywacz i "sprzatam", a nie zostawiam takie rozlane...
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym na każdym inny kształt płytki. Tylko na serdecznych mam ładną, równą płytkę, a reszta to jakieś łopaty.
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio zaopatrzyłam się w pięknie wydane 2 knigi z dziełami Szekspira i podobierałam do tego różne obyczajowe i kuchenne Książek nigdy nie jest za dużo!
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
lasoa narnia jak narnia, ciężko mi określić dokładnie pierwszą część bo jest prawie że identyczna z filmem. Choć muszę odświeżyć pamięć i obejrzeć jeszcze raz.
Ale ciekawa, tyle że wszystko szybko się dzieje. No i nie podoba mi się narrator. |
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak trochę krzywo maluję i do tego moje skórki straszą :P dlatego na blogu nie pokazuję absolutnie moich prób
![]() Ale z domu czasami tak wyjdę, jak gdzieś nie uda mi się poprawić, w sumie to nikt tak z bliska mi paznokci nie ogląda
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze maluje wszystko dookola paznokci.
w ogole mam brzydkie. Nie sa takie plaskie tylko polokragle. I bardzo waskie. Nie lubie tego.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
A jak mam nowe paznokcie, to co chwile mi ktoś rękę bierze, by zobaczyć z bliska
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Wam, że kiedyś malowanie paznokci było dla mnie totalną zmorą. Nie byłam w stanie nałożyć nawet jasnego różu na paznokcie by nie być cała w lakierze
![]() Jednak praktyka, i dobry lakier , naprawdę dużo dają. Właśnie świeżo nałożyłam ciemny bordowy lakier bez ani jednego umazania się A pisaczek czekał w pogotowiu Trzeba próbować aż się w końcu uda. Mnie teraz szkoda byłoby wydawać kasę na manicure, wole się zaopatrzyć w świetne lakiery! |
|
|
|
#4727 |
|
Konto usunięte
|
zamowilam 4 ksiazki
![]() ja maluje rzadko ostatnio, nie wiem w sumie czemu ![]() tez krotkie mam wiec jakos mnie to nie zacheca bo mam brzydki ksztalt paznokci :/ i strasznie mi sie lamia, walcze z nimi odzywka |
|
|
|
#4728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długie w moim przypadku są niewykonalne, bo bardzo dużo piszę na klawiaturze i mam za słabe paznokcie by wytrzymały to ciągłe uderzanie - dłuższe się wyginają i wbijają mi w opuszek paznokcia. Doszłam więc do wniosku, że nie ma sensu się męczyć, tym bardziej że jest to niestety rodzinna przypadłość Krótkie też są ładne, ważniejsze by były zadbane, długość to drugorzędna kwestia! |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
![]() Jak ktoś jeszcze nie wysłał zamówienie to od siebie polecam dziś i nie tylko biografię Starowicza http://www.pedagogpomaga.pl/2014/01/pan-od-seksu.html Fajnie napisana
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 |
|
Konto usunięte
|
ja mam brzydka szeroka plytke:/ niestety genow sie nie oszuka, wiec jak mam dlugie to ladniej wygladaja niz takie male okragle.
No ale stale mi sie lamią, wiec poki nie dojdę z nimi do ładu to lepiej nie bedzie
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
spodziewałam się nagości i skandaluCytat:
|
||
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, będę farbić włosy. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
To że tak malujesz to jeszcze nie jest tragedia. Gorzej wrzucić to na bloga.
Mam jutro zbója z inżynierii i nic nie umiem (z poprzednich dwóch kół dostałam 2!) Mam co prawda jakieś przecieki i zadania, ale nie umiem ich zrobić i nikt na grupie roku też nie. Załamka totalna. |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
❤ bee happy ❤
|
U was też takie tragiczne warunki na drogach?
Niedawno wróciłam i masakra, nic nie odśnieżone, śnieg sypie, auta jadą max. 30km/h ![]() A ja do tego tylny napęd i latam bokami chcąc nie chcąc ![]() Zmęczona jestem, a muszę się uczyć na jutro
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej, hej. My tu ogólnie lubimy ciastka i cukierki i każdy nowy musi jakieś wkupne dać. Więc wiesz Rozumiesz?Miałam tą samą nadzieję. Byłam pierwszy dzień w pracy. Nie tak źle. Manko tylko 75 groszy. Musiałam do domu wracać autobusem. A z przystanku to jeszcze jakieś 15-20 minut spacerku. Masakra. Zmarzłam strasznie. Za to na rozgrzewkę zrobiłam pranie (no dobra pralka zrobiła, ale zanim ją nastawiłam to trochę polatałam po domu) i pozawijałam śliweczki w boczek i zrobiłam masełko czosnkowe i posmarowałam nim chlebek, a potem i śliwki i chlebek hyc do piekarnika. I teraz w całym domu pachnie pieczonym, wędzonym boczkiem z nutką czosnku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być?
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
A propos książek, dzisiaj oddałam do biblioteki torbę podróżną, a raczej książki, którymi była wypełniona. Konto pracownika robi swoje, wypożyczam tyle interesujących mnie książek, ile mogę unieść
|
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłabym wszytsko
![]() Zrobiłam sobie coś w kolano. Podczas tańców troche kuło, a później jak schodziłam po schodach to jakby mnie ktoś postrzelił. Teraz nawet jak zginam to boli Świetnie, bo mam czas na takie rzeczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Ja bym mogła mieszkać w księgarni.

Staram się blogować kuliarnie