Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 14:25   #91
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Wizualnie trochę, ale w noszeniu różnica spora. W3 mały zawsze miał kupę na plecach, w 4 jest ok.
tak jak u nas
teraz mamy 4 active baby sprawdziłam i w nocy siuski po herbatce wylatują jak wypija 200 ml, w dzien suchutko.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
znalazłam sposób na marudząco-jęczącego Julka Przynajmniej na trochę Rozebrałam od pasa w dół, łącznie z pieluchą i położyłam na łóżku na podkładzie, żeby nie zasikał mi nowej narzuty Do teraz było fajnie, ale znów pokrzykuje
nom dzieci lubią na golaska
a z tym odkurzaczem mam to samo im staram się być ciszej to coś zwale itd
Stary 2014-01-28, 14:29   #92
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Janek jeszcze 3 pieluchy ma, 4 sa za duze, 3 plus nie moge znalezc nigdzie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
mniam
kiedyś pisałaś , że można dodawać olej rzepakowy czy dobrze pamietam?

tak chciałam robić słoiczki a zorientowałam sie , że nie mam blendera
Mozna odac olej rzepakowy, oliwe, maslo.Ja tez ni mam blendera
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:30   #93
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma opcji, drugiego takiego szatana nie przeżyję Ogólnie to gadają, że drugie dziecko jest "łatwiejsze we współżyciu niż drugie", ale to tylko takie farmazony. Moja mama twierdzi, że ja byłam właśnie taka jak Julek - a byłam druga.
Tylko moja mama to w ogóle zrobiła skok na główkę - zaszła w ciążę 3 miesiące po urodzeniu pierwszego dziecka
ja byłam szatan z tego co mama mówi pokroju Julka godzinę mnie mamy usypiała na rękach a pierwszy miesiąc praktycznie nie spała, z babcia na zmianę mnie nosił bo się darłam- nie mylić z płakaniem

ej! co chcesz od mamy, gdyby nie to, że musimy górę wykończyć to bym chciała już!

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:30   #94
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Mam problem z kombinezonem.62 jest troche przymalawy, a w 68 sie topi i nie wiem jak isc na spacer
w większym To nic, że się topi
My mamy za duży i w niczym to nie przeszkadza

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:31   #95
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Coty? serio? Mój 2,5 latek nosi 5tki. I tak je pokochał,że nie da się od nich odzwyczaić Chociaż pewnie jak zacznie się ruszać to wrócicie do mniejszych

Właśnie się zachwycałam nim

Drożdże mogą uczulać? To co niby nie uczula bo ja już mam masakrę w głowie. Chyba pozostaje żyć miłością i naszym "świeżym" wrocławskim powietrzem
drozdze uczulaja, a w bulkach jest serrwatka z mleka, a przeciez zyc mozesz jak stachursky energią słoneczną:PPP

Cytat:
Chyba zaraziłam Antka Furczy mu w nosie i przed chwilą odessałam sporo gili.

Na katar robi się inhalacje?? Jeśli tak to proszę wyjaśnić mi w jaki sposób bo nie stosowałam wcześniej tej metody
inhalatorem, albo mocno nawilzaj mieszkanie, lepiej bedzie mu sie oddychalo na dworze
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:33   #96
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Nie no
Nie ma opcji, drugiego takiego szatana nie przeżyję Ogólnie to gadają, że drugie dziecko jest "łatwiejsze we współżyciu niż drugie", ale to tylko takie farmazony. Moja mama twierdzi, że ja byłam właśnie taka jak Julek - a byłam druga.
Tylko moja mama to w ogóle zrobiła skok na główkę - zaszła w ciążę 3 miesiące po urodzeniu pierwszego dziecka

Słuchajcie, a wasze dzieci nie potrzebują Waszej uwagi cały czas? Jak dacie je na matę/leżaczek/huśtawkę to się zajmą same tematem przez godzinę-dwie?
Mój może kwadrans. Potem nawet przy zabawie woła o towarzystwo - żeby do niego gadać i bawić się razem
No moj potrafi na macie albo w lozeczku sobie polezec i zajac sie zabawa albo ciamkaniem koca.Raczej w godzinach przed poludniowych.Wieczorami jest za to marudny nic mu sie nie podoba.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2014-01-28 o 14:35
Stary 2014-01-28, 14:34   #97
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Druga wizyta. Ale miałam iść do kontroli w grudni ale, że nie było wolnych miejsc w starym roku, to dopiero zapisała nas babeczka na koniec stycznia. Pewnie dostane opierdziel, że dopiero teraz ide do kontroli

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

E idę z mężem, ale i tak będzie ogromny płacz
ooo to nie jestem sama tez mialam isc w grudniu a nie bylo kiedy, teraz mi wyznaczyly na 12 lutego, dlatego bede szla prywatnie.

Cytat:
mniam
kiedyś pisałaś , że można dodawać olej rzepakowy czy dobrze pamietam?

tak chciałam robić słoiczki a zorientowałam sie , że nie mam blendera
tak, moze byc olej rzepakowy nie musi byc blender wystarczy sitko z malymi oczkami
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:34   #98
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
sama robilam, ziemniak i brokul na parze, dodalam masla i potraktowalam blenderem, nawet wody nie dodawalam, bo Amelce lepiej wchodzi jak geste
A nie macie problemu z kupą? Ja się kurde boję, że zrobię za gęstą kaszkę i małego zatka

Cytat:
Przez chwile mysalam ze chodzi o parowke kielbase i sie zastanawialam po cholere ja robic w lazience i po co dziecko do tego

Cytat:
Mam problem z kombinezonem.62 jest troche przymalawy, a w 68 sie topi i nie wiem jak isc na spacer
Zawsze lepiej za duży niż za mały.

Ja zaczęłam ubierać kombi, na którym mają info, że jest od 10 kilo. Śmieję się, że mój mały wygląda w nim jak przedszkolak Duży jest a to kombi jeszcze to potęguje

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
tak jak u nas
teraz mamy 4 active baby sprawdziłam i w nocy siuski po herbatce wylatują jak wypija 200 ml, w dzien suchutko.

nom dzieci lubią na golaska
a z tym odkurzaczem mam to samo im staram się być ciszej to coś zwale itd
Ja jak mały śpi i przechodzę obok to tak się staram być cicho, że na bank coś potrącę

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2014-01-28 o 14:42
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:37   #99
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
A nie macie problemu z kupą? Ja się kurde boję, że zrobię za gęstą kaszkę i małego zatka
:
nie, normalna kupe dzisiaj zrobila, nawet taka luzniejsza, bo ostatnio to plastelina bywa a dzis papka
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-01-28, 14:38   #100
your Angel
czyli Endżi

Kaśka, bo Ty masz spokojną Myszkę a nie hrabicza Męczybułę Jak bym nie miała takiej masakry, to może też bym szła za ciosem, bo z czasem to na pewno będę się strachać i będzie mi trudniej się odważyć
Stary 2014-01-28, 14:38   #101
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ja ide sobie z pokoju jak on spi i staram sie nawet nie wchodzic bo mu to widze ze przeszkadza.
Stary 2014-01-28, 14:39   #102
kaska87
Zakorzenienie

TZ będzie dopiero po 15:00

mi wczoraj wieczorem perfumy spadły na panele- huk jak nie wiem, a Miki nic

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:39   #103
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no spoko, niech sobie ma ulubione, ale kurde jak mi dziecko histeryzuje, to biorę sztućce, które mi pierwsze w rękę wpadną. Niech się cieszy, że żarcie zrobione
Mój dziadem ma wyluzkę na wszystko. Jest głuchy i wszystkim gada, że Julek to super spokojne dziecko, bo on nigdy nie słyszał żeby mały płakał

Siedzę, opieram lewą stronę ciała o oparcie kanapy, obejmuję dziecko leżące mi na kolanach a prawą ręką piszę
Jak tylko mały skończy łykać, to zabieram cycek - i ewentualnie daję smoczek.
Ogólnie lepiej zawsze odkładać, ale jak mam już taką masakrę, to kapituluję.

Rabin

Słuchajcie, a wasze dzieci nie potrzebują Waszej uwagi cały czas? Jak dacie je na matę/leżaczek/huśtawkę to się zajmą same tematem przez godzinę-dwie?
Mój może kwadrans. Potem nawet przy zabawie woła o towarzystwo - żeby do niego gadać i bawić się razem
Haha

No właśnie odłożyłam 3 min temu, poszłam z lapkiem do drugiego pokoju i słuszę jak się obudził i gada sam do siebie
nie mam już na niego sposobów

Kochana nie ma szans żeby się zajął sobą, rano kiedy ma dobry humor to mu się zdarza. Jak straci mnie tylko z oczu to od razu zaczyna kwękać. Nawet jak idę zrobić siku to zabieram go ze sobą i kładę na przewijak bo wiem, że by się rozwył. Chciałby żebym cały czas była przy nim, pokazywała zabawki, robiła miny, rozmawiała HA! a mało tego wśnieka się gdy to robie i na niego nie patrzę tylko np. na laptopa, muszę patrzeć na jego buźkę.. Jak gotuję to wsadzam go do bujaczka i robie tańce po kuchni, potrząsam metalowym opakowaniem z herbatką hippa żeby tylko się na czymś zawiesił bo jak nie to zaraz zaczyna stękać.
Nie wiem czy to moja wina , że go tak nauczyłam czy po prostu taki już jest.
Jeszcze w szpitalu położne powiedziały , ze ciężko go okiełznać pytały czy przypadkiem nie paliłam w ciąży bo on może być teraz na "głodzie" i dlatego tak non stop płacze. A nie paliłam oczywiście.
Taka z niego przylepa mała, cyc mamusiny

A jak to wygląda u Ciebie? Bo wiem, że Julek też daje często w kość

Stary 2014-01-28, 14:41   #104
Aaamelkaa
Zakorzenienie

w realu od 30 stycznia beda chusteczki pampers za 24,99
http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/
i dwa sloiczki mal hipp za 4,49

i pampki 39,99 za kazdy rozmiar ale czy dobra cena to nie wiem bo my w dadach smigamy

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-28 o 14:48
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:41   #105
passion80
Zakorzenienie

kurde, miałam taką ambicję nadrobić tamten wątek a tu już zamknięty
Cytat:
Ja córki nie mam ale na dzień dzisiejszy myślę, że nie przebiłabym uszu gdyby była mała. Niech sama zadecyduje czy chce mieć kolczyki czy nie.

Fakt, smutny ten artykuł...

Ja znowu zaczęłam pić kawę, a nie piłam dwa lata ;/
my sobie na razie darujemy kolczyki
nie chcę Jej sprawiać bólu bez potrzeby w sumie, pistoletu mogłaby się przestraszyć, nie daj boże by się coś zaczęło paprać no i jednak bałabym się tych malutkich części

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
w poprzednim wątku pisałaś, że Twój mąż gada przez sen, mój też Czasami się z niego śmieję i opowiadam rano, a on mi nie wierzy i każe nagrać
ja lunatykuje

Cytat:
Wczoraj dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje, dzisiaj mąż dzwonił i o dziwo znalazło sie miejce dla nas w czwartek i mamy na 9.00
Stresuje się
wow, fajnie, że Wam się udało

Cytat:
Papuga ostatnio wywołała temat rozmiaru butów dla dzieciaczków zakupem na przyszla zime wiec dziś z nudów zmierzyłam Filipowi stope ma tak 10.7 czyli 11 cm czyli rozm 18! będzie wielka stopa
http://www.sarenza.pl/tabela-rozmiarow

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

tak tak 4 w nocy przesiąkają po herbatce właśnie myśle czy 4+, czy 5 kupić i tak się nie zmarnuja az chciałam Wam zdjęcie zrobić żebyście oceniły czy nie przesadzam z ta wielkościa ,ale juz sama doszła do wniosku ze to są na styk
kawal chłopa, ale /wy chyba też wysocy

Kaśka, Ladan też pewnie myślała, że TO raczej niemozliwe
Stary 2014-01-28, 14:43   #106
bajka1807
Zakorzenienie

o jaaa czemu moje dziecko wybiera sobie pory drzemek jak musze z domu wychodzic? znowi mi zasnela a o 15 Blanke musze odebrac
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-01-28, 14:44   #107
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Janek jeszcze 3 pieluchy ma, 4 sa za duze, 3 plus nie moge znalezc nigdzie

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Mozna odac olej rzepakowy, oliwe, maslo.Ja tez ni mam blendera
A jest cos takiego w ogole? Ja znam jedynie 4+
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
drozdze uczulaja, a w bulkach jest serrwatka z mleka, a przeciez zyc mozesz jak stachursky energią słoneczną:PPP

inhalatorem, albo mocno nawilzaj mieszkanie, lepiej bedzie mu sie oddychalo na dworze
To ja juz nie wiem co jeść

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:48   #108
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
sama robilam, ziemniak i brokul na parze, dodalam masla i potraktowalam blenderem, nawet wody nie dodawalam, bo Amelce lepiej wchodzi jak geste
brokuł kupiłaś żywy w supermarkecie, na bazarze czy jakis eko?

poli pisała ze robi sama marchewke i nie zapiera, wiec pomyślałam że zrobie ale dygam się tak w auchan kupić czy nawet na bazarze, a niemam od nikogo znajomego, za to dostałam królika dla Filipa, 2 nogi, 2 korpusiki, 2 udźce wszystko świeżutkie i zamroziłam

Cytat:

Dwie nigdy
Na macie tak do godziny daje rade tyle, że czasami trzeba go przekręcać na brzuch plecy itd bo się denerwuje, a sam sie nie przekreca do końca, w leżaczku coraz mniej chetniej, ale jak się da zabawke to się zajmie z 15-30 minut max
Stary 2014-01-28, 14:49   #109
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
macie pozdrowienia od Vei ?(chyba tak to się odmienia ) Jasiu jest bardzo wymagający, ale pisała, że wpadnie do nas jak znajdzie czas
pozdrowienia

Cytat:
ogladam sablewskiej sposob na mode i twierdze ze nie dosc ze sama wyglada jak wiesniara w moim mniemaniu to jeszcze te stylizacje robi okropne
w ogóle nie podobami się jak go prowadzi, jakaś taka mamejowata jest
Stary 2014-01-28, 14:50   #110
papuga_69
Zakorzenienie

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie pampków. jak skończymy 3 to następne kupię 4 na próbę

a co inhalatora to jak będzie mu się rozwijał katar to zrobię tak jak mówi Kahunia zaparuje łazienkę. albo zamknę się z nim pod prysznicem, tez chyba nie głupie

Stary 2014-01-28, 14:51   #111
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
brokuł kupiłaś żywy w supermarkecie, na bazarze czy jakis eko?
mialam mrozony ktory sama sobie przygotowalam.
ja samej marchewy juz nie daje bo u nas mega zaprcia po niej.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-01-28, 14:51   #112
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A jest cos takiego w ogole? Ja znam jedynie 4+
l:
W ulotce jest, ale w sklepie nie widzialam.

Angel i Papuga
wg mnie powinnyscie sprobowac troche oduczyc dzieci tego ze ciagle trzeba przy nich byc. Moze nie za bardzo bo jeszcze male.Nawet w jakims programi kiedys bylo, ze dzecko musi zdawac sobie sprawe z tego, ze inni ludzie tez maja swoje potrzeby i mama ma tez inne obowiazk

Czas edycji: 2014-01-28 o 14:56
Stary 2014-01-28, 14:52   #113
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
jezuuuus maryja ja Cię podziwiam kochan- serio, jak moje drugie dziecko będzie zbójem to wyślę je do Ciebie
moje pierwsze było aniołem prawie jak Twój Miki no nie przesypiało może nocy, ale dwie pobudki i tyle, a w dzień po 8-9 godzin przesypiał, a drugie to już zupełnie inna para kaloszy zbójem to może nie jest ale momentami nie wyrabiam

Cytat:
Nie ma opcji, drugiego takiego szatana nie przeżyję Ogólnie to gadają, że drugie dziecko jest "łatwiejsze we współżyciu niż drugie",

nie potwierdzam

godzinę? dwie? mowy nie ma, jak wyleży na macie 20 minut to święto, w leżaku nie lubi być wcale może w sumie ze 2 razy po 15 minut mi się uda go tam zabawić
rano wstaje między 6 a 7, śpi w dzień różnie, ale to raczej takie łatanie po 20-30 minut i uzbiera się 2 albo max 2,5h, jak nie śpi musi miec mnie na oku, najlepiej żebym go jeszcze na rękach trzymała i zabawiała w pozycji pionowej i tak jak papuga pisze, muszę patrzeć na niego, nie mogę tak pół na pół nim i czymś innym być zajęta, jak ide do kibla to biorę go ze sobą i na przewijaku leży w sumie to chyba tam najbardziej lubi
pocieszam się, że dopiero ostatnio tak mu się porobiło, więc może skok? i minie?

Mój Miłek dalej jeszcze w 3 z biedry i mam jeszcze 4 paczki, więc niech nie planuje wyrastać Dawid mia coś ok. 8 miesięcy jak przeszedł na 4 i już do końca w nich był.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-01-28 o 14:55
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:52   #114
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
pozdrowienia

w ogóle nie podobami się jak go prowadzi, jakaś taka mamejowata jest
sztuczna jest i bezplciowa
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-01-28, 14:54   #115
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
znalazłam sposób na marudząco-jęczącego Julka Przynajmniej na trochę Rozebrałam od pasa w dół, łącznie z pieluchą i położyłam na łóżku na podkładzie, żeby nie zasikał mi nowej narzuty Do teraz było fajnie, ale znów pokrzykuje
nie rozumiem dlaczego ale u nas też to działa, na golasa poprawia mu sie humor

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
mialam mrozony ktory sama sobie przygotowalam.
ja samej marchewy juz nie daje bo u nas mega zaprcia po niej.
do marchewki mozna dodac startego buraka, wtedy tak nie zapiera

Stary 2014-01-28, 14:55   #116
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Doczytalam.Kwadrans na macie to nie jest az tak zle, ale chodzenie z dzieckiem siku, przeciez to trwa pol minuty

Czas edycji: 2014-01-28 o 14:56
Stary 2014-01-28, 14:56   #117
your Angel
czyli Endżi

Papuga, no u mnie podobnie. Nawet jak na rękach to potrafi kwękać - bo za mało widać, za mało na niego patrzę, niewygodnie czy nie wiadomo już co. Czasem się zastanawiam czy on sam wie o co mu chodzi.

Do niedawna lubił siedzieć w foteliku na stole jak gotowałam w kuchni. Gotowanie i pieczenie było wtedy prawdziwym relaksem, bo był spokój. Ale teraz mały ma już fazę, że chce siadać i wkurza się na pozycję półleżącą. W leżącej z resztą też długo nie wytrzyma, bo już się wyciąga do góry i kwęka, że coś mu nie halo.

No ale staram się nie gniewać, bo np. m.a.r.t.a i ja ładnie pisały, że maluchy są bezbronne, zagubione w tych wszystkich bodźcach wielkiego świata i mają tylko nas.

Tylko się frustruję jak czytam, że niektóre dzieci śpią całą noc, same się sobą zajmują i nie miewają histerii. To nie do wiary. Nie zarzucam nikomu ściemy, ale nie ogarniam.

Julek sobie śpi mi na kolanach, parę razy był bliski wybudzenia, ale jak wyczuł, że jestem blisko, to kima dalej. Przylepa

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2014-01-28 o 14:57
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:56   #118
Larysa88
Zakorzenienie

kolejna próba podania zupki jarzynowej Bobovity zakończona pociąganiem na wymioty ehhhh czego kupiłam aż 4 ! a ten zapach jej to aż mnie odrzuca
Stary 2014-01-28, 14:57   #119
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to nie jestem sama tez mialam isc w grudniu a nie bylo kiedy, teraz mi wyznaczyly na 12 lutego, dlatego bede szla prywatnie.
\
12 luty toż to przecie za 2 tygodnie już jest !!

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
w realu od 30 stycznia beda chusteczki pampers za 24,99
http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/
i dwa sloiczki mal hipp za 4,49

i pampki 39,99 za kazdy rozmiar ale czy dobra cena to nie wiem bo my w dadach smigamy
dzięki za info u chusteczkach akurat w weekend będe koło reala to wpadne, lece obczaić gazetke,

angel, papuga, kasiunia_a a co jest jak Was przez chwile niema? czarna rozpacz? probowalyście kiedyś zostawić na 2 min płaczącego i zobaczyć czy sie uspokoi?
Stary 2014-01-28, 14:59   #120
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

nigdy
najlepiej jest tak do południa, najlepszy humor, w leżaczku posiedzi z 15 min max pół h, na macie zależy, ale też pewnie podobnie, z tym, że jak płąsko na macie leży to jestem cały czas obok, po tym jak zaczęła mi się dusić

Cytat:
No moj potrafi na macie albo w lozeczku sobie polezec i zajac sie zabawa albo ciamkaniem koca.Raczej w godzinach przed poludniowych.Wieczorami jest za to marudny nic mu sie nie podoba.
u nas to samo

Cytat:
TZ będzie dopiero po 15:00
a o której miał być?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości