|
|
#3481 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Jako, że wczoraj odzyskałam tę kasę, a dziś po drodze było Quality... No, to mam pierwszego L'Artisana pełnowymiarowego
![]() A teraz do dentysty...
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym wydała
|
|
#3483 |
|
Piers do przodu
|
Którego Mursz masz??
|
#3484 |
|
|
No masz, no takie było ich przeznaczenie!
Stare flachy robiły miejsce na nowe...Ale wąż z kieszeni się odezwał i pozwolił wydać tylko połowę ![]() Patchouli Patch
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
żeby już nie zabierali Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ale przeż widziała na oczy go ? czy nie? Ma coś w sobei z Japończyka? Ok, czaję już Cytat:
![]() Wiem, że inni czują inaczej, ale moja przyjaciółka była w identycznej sytuacji, i płód obumarł i w efekcie odczuli ulgę, traumę, cierpienie, ból, ale i ulgę. Teraz ma zdrowe dziecko, 2latka. Także z jej perspektywy czasem lepiej jak zdarzy się ta druga opcja. Lepiej dla wszystkich. Acz wiem, że rodzice in question pewnie by się ze mną nie zgodzili. Smutne że tak nas doświadcza życie. Cholerne traumy. Sami nie wiemy ile musimy znieść. Cytat:
Mnie hydrolaty pomagały ot tak doraźnie, na kilka h, a później znów buraczek. Ale ja mam wyjątkowo nadreaktywne poliki, centralnie płomień, rumień, tudzież coś o wdzięcznej nazwie teleangiektazji ![]() szukaj z kasztanowcem, arniką, rumiankiem, ziel herbatą - mnie koi nomen omen lawenda, podczas gdy innych rozczerwienia ? wit C, K, i PP ale to wiesz już chyba wszystko Bielenda miała fajną serię z kasztanowcem, neistety na mnie też działała chwilowo, ale jak widzisz ja mam ogromny problem, innym może pomóc na dłużej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-28 o 18:48 |
|||
|
|
|
#3487 | ||||
|
Panaroja
|
snowu spod śniegu
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Polly wyczyściłaś skrzynkę ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3488 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zresztą ona też ma tego świadomość i jeśli następne badania potwierdzą ten stan rzeczy, to usunie. Tylko tak strasznie mi jej żal
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale żal, faktycznie żal. Sama siebie wizualizuję zawsze w takiej sytuacji. Tzn nie dochodzę do żadnych wnioskow, ale smucę się tymbardziej, że to przeż mogę kiedyś być ja. ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze, bo to rewelacja
co do życia... ...to mam dość TAKIEGO
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj w klubie nawet pisać sie nie chce
|
|
#3493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej ja tylko na chwilkę
![]() Wykończyła mnie dziś wizyta u lekarza , bałagan , tłum ludzi, CHAOS , masa czasu w kolejce do rejestracji, czekanie na lekarz itp. Wróciłam do domu i zaliczyłam energrtyczny zgon... Cytat:
Do tej p[ory mam wyrzuty sumienia .......---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Współczuję ... Naprawdę .... |
||
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo, że nikogo nie potrzebują, a za tydzień siedzi u nich nowa pracownica ![]() marne to życie, oj marne...
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zalejmy w trupa ![]() pracy nie ma, albo harówa za marne grosze... i jak żyć?? chyba do 40-tki z rodzicami, bo nie ma za co wyprowadzić się na swoje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:26 |
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie dalej jak wczoraj, wróciłam z kuriozalnej rozmowy - nawet nie piszę już o tym, bo to po prostu słabi mnie, no i nie chcę brzmieć jak zdarta płyta jutro mam spontaniczne babskie - odreaguję naładuję akumulatorki żeby znów walczyć z wiatrakami |
|
|
|
|
#3498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam dość niektórych rzeczy. Dobrze ze chociaż na pracę nie narzekam
|
||||
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gratuluję ![]() Red, szczęściaro. Mi glinki robią dobrze na jakieś dwie godziny...chyab nawet bez sensu,żebym używala, bo zanim wyjdę z domu to już jest jak przed ...no i zniechęca mnie jak nie widze dłuższego efektu.... Niedwano zaszalałam i kupilam sobie toto, w necie same zachwyty prawie... https://www.google.pl/#q=innisfree+s...energy+essence jak mi nie pomoze, to chyba sobie kupię twarzową papierową torbę z otworkami na oczy i tyle ![]() Znaczy już żadnych cudow nie będę kupować, bo chyba szkoda kasy ![]() I zeżarłam 3 goralki...mimo, że paskudne są...czyli dietę szlag trafil....chwilowo. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:57 |
|
|
|
#3500 | |
|
|
Cytat:
Bardadyn w książkach pisze, że nawet, jeśli się złamiesz raz, albo drugi, albo nawet przez tydzień jesteś tylko w 70% na diecie, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to złe i trzeba wrócić do zdrowego jedzenie - i zrobisz, to, to nie ma znaczenia ![]() Nadal jesteś na diecie
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak pocieszyć ![]() w sumie, to staram sie być w 100 %, nawet nie traktuję tego za bardzo jako diety, poprostu smaczne, zdrowe jedzenie ![]() No i od jakiegś czasu moją talię widać golym okiem Cytat:
|
||
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anyway, ja też preferuję wygodne rozwiązania - poczytałam o tym z Twego linczku, brzmi jak magia, niemniej ja, nie zmierzam jakoś do wiecznego zamknięcia mych porów, bo skoro takie genetycznie mam, tzn że po coś takie są, jak je wreszcie ajkimś cudem zamknę, to może mi to na dłuższą metę zaszkodzić, bo zaburzę naturalną równowagę - jakkolwiek nieestetyczna ona jest Ja już mam z leksza wyjechane na to Krzemionka w ruch i heja
|
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Eee...nie Bosz, nie wpadłam na to, żeby ściągnąć czymś najpierw a potem resztki spłukać Zawsze od razu nad wanę i zmywanie wodą wszystkiego, potem czyszczenie zachlapanej wany i przyległości ![]() Dzięki za podpowiedź, teraz będę robić Twoją metodą 2. Nie ma szans, zamknąć nie zamknie cakowicie, przynajmniej u mnie, w sumie to nawet o tym nie marzę. Ale...ciekawa jestem czy faktycznie coś dobrego zrobi w stopniu zauważalnym ![]() 3. Ja w sumie też, ale nie pogniewałabym się jak bym mogła wyjść z domu bez niczego i nie straszyć z odległosci kilku metrów kraterami. Teraz często wychodze bez niczego i straszę ![]() Nie chce mi się na codzień paszczy tapetować...w sumie to nawet nie lubię. |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 i 3 - rozumiem już teraz wsio doskonale - dla mnie to SF, bo nie znoszę podkładów, używam teraz od czasu do czasu outside na ten rumień, bo zimą daje mi po garach, A zawsze trafi się na mieście jakiś znajomy i ooooo a Tobie co gorąco Ci ? ![]() Jesteś niezłomna w poszukiwaniach, podziwiam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-28 o 23:16 |
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o matko. Używałaś może tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-betulina.html ? Cytat:
Cytat:
2. Góralki są pyszne, phi ![]() Aileenn, smutne Ale również uważam, że opcja nr 2 byłaby w tej sytuacji wybawieniem.---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- A jeszcze a propos zaczerwienień po starych syfach, jak mi nie zejdą w przeciągu najbliższych 3 miesięcy to za pierwszą pensję kupię sobie tę Neostradę
|
|||
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poza tym też chiałabym go (ten rumień ) mieć w ryzach zwłąszcza zimą - kiedy uchodzę za ruską bóg jeden raczy wiedzieć co ?
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro w takim razie będzie błotko z morza martwego, ktoe brudzi wszytsko lepiej niż glinki ![]() 2. Mi autentycznie szkoda czasu, ale niestety, czasem trzeba...wole 10 minut dłużej w lożku poleżeć przed wyjściem do pracy, niż robić makijaż....jak siedze wdomu to bez sensu, bo i tak nikt obcy mnie nie ogląda ( listonosz i kurier to jakby swoj ), jedynie na jakieś spotkania z koleżankami, imprezy czy tam popołudniowe, poludniowe wyjścia tapeta pelna, czyli w sumie nie za często ![]() 3. Uwielbiam takich troskliwych ludzi ....4. Raczej cierpię ostatnio na nadmiar wolnego czasu
|
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałaś recenzje - wzajemnie wykluczające się No ale tak - imo ona działa na potrądowe blizny i to świeże a nie na przebarwienia wszelkiej maści - ale to luźny wniosek bo szczerze nei chciało mi sie analizować recek aż tak dogłębnie |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

ja też bym wydała

żeby już nie zabierali

wit C, K, i PP ale to wiesz już chyba wszystko
?

Zawsze od razu nad wanę i zmywanie wodą wszystkiego, potem czyszczenie zachlapanej wany i przyległości
A zawsze trafi się na mieście jakiś znajomy i ooooo a Tobie co gorąco Ci ?
czytałaś recenzje - wzajemnie wykluczające się