|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak Coś daj numer, wyślę Ci sms
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
mój eks jak sie ze mną spotkał po długiej rozłące to tez się ze mną przespał, potem tam wrócił i za jakiś czas zerwał...i ja mu sie spytałam po co to było,ze to tez mi robiło nadzieje...źle się poczułam, jak jakas rzecz trochę.
|
|
|
|
#514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj się mocno, jesteśmy z Tobą.
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Marudziara
|
Za mało było przyszłości ... on nie mówił o niej ... unikał rozmów o przyszłości i bał się dorosłego, normalnego życia. Ja od lutego miałam dostać pracę "normalną" i kiedyś się zapytałam ( w grudniu) czy zamieszkamy razem (on pracuje, ja też bym miała normalną pracę) , nie wiem chyba zaczęło się dla niego robić zbyt poważnie ... Najlepiej jest jemu jak mieszka z mamą, mama wszystko zrobi, a książę nie robi nic. Tylko ma pracę i siłownię po pracy ...
Poza jak ktoś myśli poważnie o przyszłości z daną osobą to zamiast sobie fundować aparaty i "dekielki" po 7tyś i 3 tyś -biorąc kredyt - nie myśląc nic, a nic o wspólnej przyszłości ... ... planując zmianę samochodu etc oczywiście na kredyt ...bo auto około 20tyś ... Wszystko ważniejsze dla niego niż przyszłość ... egoista z niego
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale bardziej mi brakuje rozmów z nim, przytulania, pieszczot, poczucia, że jest się kochanym, jego troski i kurna znowu łapie doła Trzeba z tym skończyć! Nie rozpamiętywać! Przeżyjesz! Nie jedna przeżyła i Ty też dasz rade! Wszystkie damy rade! |
|
|
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i oczywiście masz też nas
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy oni w ogóle o nas myślą? Jak oni potrafią tak łatwo z nas zrezygnować? Jaka ja głupia ! Robiłam wiele żeby był szczęśliwy i taki koniec, jeszcze sobie skorzystał.. Jestem z jeej strony zła a z drugiej tęsknie za nim. Przecież jak ja zapomnę, wszystko się mi z nim kojarzy.. Oni chyba serca nie mają ! Żeby coś zrozumiał wróciła, ale to tylko moje nadzieje. Niech zatęskni !
|
|
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My tu popiszemy w tym wątku, potem jakoś sobie poukładamy życie, a potem powstanie kolejna i kolejna i kolejna część i dziewczyny będą na wizażu wylewać smutki przez lata. Nie mypierwsze i nie my ostatnie, dlatego dajemy radę dziewczyny!!!!!!
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
Napisał mi wiadomość, że tak postanowił się rozstać bo tak będzie lepiej może będzie załował ale teraz tego nie wie.. i że najbardziej załuje naszego zbliżenia, nie powinno do niego dojść.
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo rany, jakbym o moim exie czytała
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
co mam napisać? że tym potraktował mnie jak zabawkę?
|
|
|
|
#525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U Ciebie również. Tylko na to potrzeba czasu. Nic nie dzieje się od razu. Poproszę o chłostę Ex napisał, rozmawialiśmy. Rozmowa się skończyła, a ja zaczęłam płakać.
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
szkoda,ze mój nie bedzie żałować,ehh
lepiej nic mu nie pisz,wiem,ze cięzko sie powstrzymać w nerwach, bo ja sama wypisywałam na początku głupoty do niego |
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No mówię, że gumka ![]() lepiej byś chyba zrobiła jakbyś go olała. to dopiero by go ruszyło. nic ich tak nie rusza i nie boli jak olewanie! Cytat:
co tam pisał?
|
||
|
|
|
#529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze przypomniałam sobie jaki miał śliczny uśmiech... i głos, i śmiech... mogłam go słuchać godzinami... i zapach... gdzie ja znajde drugiego takiego? Kurrrrde znowu się rozklejam ![]() Po co ja o tym myśle |
|
|
|
|
#530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oooo właśnie. Mój może wielkich wydatków nie robił, bo kasy nie miał. Ale do diaska... mieszkał u mnie PRAWIE codziennie, ja płaciłam za wynajem, wode i wszystko, na jedzenie dołożył się raz w tygodniu, przy wyjściach zwykle ja płaciłam. A on jak tylko wpadła mu jakakolwiek kasa to zamiast zaproponować że kupi jedzenie, dołoży się do czegoś to a to kupił nowe sluchawki "bo lepszy dźwięk", a to nowa kamerkę "bo tamta się wiesza", a to nowe coś do roweru "bo jest super" (a jeździ na nim może 2 razy w roku :/). Wiadomo że czasem trzeba sobie coś kupić. Ale do diaska... :/ |
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
tak. chociażby po moim obecnym eksie. My już po 2 rozstaniach jesteśmy. Po tym pierwszym jak wypisywałam do niego, latałam za nim i prosiłam o spotkania to miał mnie głęboko w tyłku. A jak się odsunęłam, zaczęłam wychodzić ze znajomymi, zdawkowo mu odpisywałam to zaczął się starać nagle, zaczął tęsknić, pisać, dzwonić, proponować spotkania...
Teraz się nie odzywamy, bo on wie, że z kimś się spotykam, że się zauroczyłam i chciałabym, żeby to było coś powaznego.. |
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nic szczególnego nie napisał. Zapytał czy śpię, jak się czuję. Potem napisał takie jedno zdanie, którego używał, jak zaczynaliśmy się do siebie zbliżać, coś czuć do siebie, no i ja o tym wspomniałam (chyba jestem masochistką), po czym powiedział, że nie powinniśmy wspominać i życzył dobrej nocy. Także rozmowa o niczym, zwykła gadka szmatka do której dopuścić nie powinnam! |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#535 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Fotograf musi niestety inwestować w sprzęt. Cytat:
Cytat:
![]() Dawaj, nie śpię
|
|
|
#536 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile razy się smutałam, że jednak nie chciał wrócić, że nie zatęsknił.Zauroczyłaś sie? Cytat:
Dziewczyny, zostałyście kiedyś przyłapane? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=741215
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu wybierz opcję, żeby nie pokazywał Ci się na liście czatu
|
|
|
#538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Same na własne życzenie robimy sobie wodę z mózgu. Zamiast myśleć o tym, jakie z nich skończone patafiany, to my wspominamy jacy cudowni byli. A NIE BYLI! Zostawili nas do jasnej cholery.Choć ja też mam wrażenie, że drugiego takiego nie znajdę |
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
Co do fotografa ... wiem,że musi inwestować w sprzęt, ale z niego taki fotograf jak ... Więcej się książek naczyta etc niż zdjęć zrobi Poza tym to jego hobby, pasja, a nie zawód .Uważam,że można mieć pasję i hobby, ale nie można być takim egoistą jak on ... tylko jego potrzeby ...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

chociazby kolezanka jakas

Ex napisał, rozmawialiśmy. Rozmowa się skończyła, a ja zaczęłam płakać.

ile razy się smutałam, że jednak nie chciał wrócić, że nie zatęsknił.