W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 22:36   #1471
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jeszcze jutro rzucę go na policzek oraz czoło i w czwartek nałożę na cały ryjek, na 3-5 min. ale jak znam swoją skóra, i po niecałej minucie jest parzona przez sodę, tak myślę, że 3 min. będą w sam raz

Swoją drogą, moje stężenie jest aż śmieszne. Inni 2% mogą do nosa lać i nic im nie ma, a ja mam stres, jakbym miała co najmniej dzieci rodzić

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
Lubięęęęę
chociaż teledysk i całość szczególnie nie powala, szkoda, że to tylko na Pl ale i tak pogratulować Rogucowi
Tja, wons
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
nie rób z siebie cierpiętnicy, nie musisz utrzymywać kontaktu z każdym, a zwłaszcza z kimś, kto sprawia Ci ból, tym jaki jest, serio, życie jest na to za krótkie!
True story jak rzadko
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, ale to nie jest tak, że z każdym chcę utrzymywać, tylko są takie osoby, u których boku jakoś widzę siebie i to nie to, że od razu chciałabym się związać na całe życia, ślub i wgl, po prostu też chcę zaszaleć, jestem młoda i muszę korzystać z życia, a kiedy jak nie teraz
A gdzie Ty szalejesz? Ciągle się wkręcasz za szybko i ograniczasz
Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Czyżbyś wyciągnęła kolegę na Nimfomankę?
Niet, Hannah Arendt, polecam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 22:56   #1472
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Witam się z zerwaną torebką stawową
matko kochana zdrowiej

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Czyżby Krwawa?
prof. Adamiak we własnej osobie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Boze, ale jestem glodna.
może coś lekkiego na noc?

obejrzałam z współlokatorką Ekspres reporterów na TVP2 i wkurzyłam się odnośnie materiału o Trynkiewiczu,, a prawie popłakałam po materiale odnośnie pewnego pana (który niedowidzi) i ma suczkę Dianę, której musieli amputować przednią łapkę
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 22:59   #1473
Kaveri
Spaceroholiczka

Kascysko, właśnie mi się przypomniało o co miałam Cię pytać. Muszę pilnie wyciąć dwa dosyć duże polipy w lewej zatoce szczękowej, "naprostować" krzywą przegrodę nosową i usunąć w nosie, jakiś odłamek kości czy coś takiego (widać to na TK, laryngolog opisał o co chodzi, ale ja nie umiem wytłumaczyć). Lek. rodzinny mówił, że polipy wycinają od wewnątrz jamy ustnej; ale chyba nie pójdę na operację, bo nie dam sobie mordy rozciąć. Orientujesz się jak to wygląda? Nie można rozciąć szczęki/skóry od zewn. strony np. pod żuchwą? No i ten nos, jest jakieś ryzyko, że skończę z kinolem a'la Jackson czy to drobna robota?
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 23:05   #1474
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kascysko, właśnie mi się przypomniało o co miałam Cię pytać. Muszę pilnie wyciąć dwa dosyć duże polipy w lewej zatoce szczękowej, "naprostować" krzywą przegrodę nosową i usunąć w nosie, jakiś odłamek kości czy coś takiego (widać to na TK, laryngolog opisał o co chodzi, ale ja nie umiem wytłumaczyć). Lek. rodzinny mówił, że polipy wycinają od wewnątrz jamy ustnej; ale chyba nie pójdę na operację, bo nie dam sobie mordy rozciąć. Orientujesz się jak to wygląda? Nie można rozciąć szczęki/skóry od zewn. strony np. pod żuchwą? No i ten nos, jest jakieś ryzyko, że skończę z kinolem a'la Jackson czy to drobna robota?
To są drobne roboty, aczkolwiek... upierdliwe i mogą skończyć się powikłaniami. Mordę będziesz miała ciętą przez jamę ustną, bo z zewnątrz zatoki osłaniają kości...
Stary 2014-01-28, 23:10   #1475
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
To są drobne roboty, aczkolwiek... upierdliwe i mogą skończyć się powikłaniami. Mordę będziesz miała ciętą przez jamę ustną, bo z zewnątrz zatoki osłaniają kości...
Pewnie tylko pod narkozą, nie da rady w znieczuleniu miejscowym?

Fak, miałam jednak nadzieję, że wnętrze mordy zostawią mi w spokoju...

Powiedz mi jeszcze, miałam TK głowy w zeszły piątek - kiedy mogę zrobić kolejne TK, acz klatki piersiowej, ew. RTG klatki?
Stary 2014-01-28, 23:17   #1476
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tylko pod narkozą, nie da rady w znieczuleniu miejscowym?

Fak, miałam jednak nadzieję, że wnętrze mordy zostawią mi w spokoju...

Powiedz mi jeszcze, miałam TK głowy w zeszły piątek - kiedy mogę zrobić kolejne TK, acz klatki piersiowej, ew. RTG klatki?
To raczej będą zabiegi w znieczuleniu miejscowym chyba, że masz wskazania do narkozy

Kiedy będzie potrzebne, to nie są duże dawki promieniowania.
Stary 2014-01-28, 23:49   #1477
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
To raczej będą zabiegi w znieczuleniu miejscowym chyba, że masz wskazania do narkozy

Kiedy będzie potrzebne, to nie są duże dawki promieniowania.
Właśnie lek. rodzinny mówił mi, że pod narkozą i żeby za jednym usypianiem zrobić ten nos.

Jak mnie to denerwuje... Nastraszyli mnie w szpitalu, że przez najbliższe pół roku nie mogę mieć badań, a mnie tu czas goni. Skoro mówisz, że będę żyć, to jutro idę na zdjęcie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 00:47   #1478
deszczowypies
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak robicie sobie odpoczynek dla paznokci to zostawiacie je zupełnie gołe czy kładziecie chociaż odżywkę? Bo moim się przyda.

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 06:22   #1479
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jak robicie sobie odpoczynek dla paznokci to zostawiacie je zupełnie gołe czy kładziecie chociaż odżywkę? Bo moim się przyda.
Nie odpoczywaja
Ale jak juz nie maluje kolorowym bo mi sie nie chce, to odzywka idzie koniecznie- zawsze to jakas wartstwa chroniaca przed chociazby delikatnym zadarciem.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 06:57   #1480
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Witam się z zerwaną torebką stawową
Cytat:
byłam na treningu i źle wylądowałam z figury
Ojeju Współczuję i mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy

Cytat:
Nie odpoczywaja
Ale jak juz nie maluje kolorowym bo mi sie nie chce, to odzywka idzie koniecznie- zawsze to jakas wartstwa chroniaca przed chociazby delikatnym zadarciem.
Dokładnie Raz, całkiem niedawno, położyłam się spać z golasami i przy wstawaniu, o kant łóżka złamałam paznokieć kciuka i wskazującego . Nigdy więcej
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 07:43   #1481
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
byłam na treningu i źle wylądowałam z figury
Biedna
Cytat:
Zgadzam się właściwie w pełni, z małym dopiskiem: jak facetowi zależy, to się z największego babiarza zmieni na lepsze dla swojej kobiety. No, ale to cała inicjatywa musi wtedy pochodzić od niego.
Czyli pewnie nie mam na co liczyć..
Cytat:

A gdzie Ty szalejesz? Ciągle się wkręcasz za szybko i ograniczasz
Właśnie dlatego mówię, że muszę to zmienić

Ale mi się nie chce iść do szkoły.. Tak zimnoo i do tego jestem przeziębiona..
Po południu do ortodonty, nareszcie nowe gumki, bo te już mi się znudziły

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 07:50   #1482
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy robię taki całkowity odpoczynek czyli dwa dni to wtedy nie maluję odżywką, a jak najczęściej wcieram w nie oliwkę i inne mazidła ale jeśli będziesz chciała zrobić dłuższy odpoczynek to na pewno odżywka się przyda
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 08:30   #1483
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje też nie odpoczywają, chyba, ze nie chce mi się pomalować. Ale wtedy góra jeden dzień chodzę z gołymi i maluję, bo nie lubię takich gołych, jakoś dziwnie się czuję.
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 08:47   #1484
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Kiedy robię taki całkowity odpoczynek czyli dwa dni to wtedy nie maluję odżywką, a jak najczęściej wcieram w nie oliwkę i inne mazidła ale jeśli będziesz chciała zrobić dłuższy odpoczynek to na pewno odżywka się przyda
Robię dokładnie tak samo
Stary 2014-01-29, 09:12   #1485
Konto usunięte

Cytat:
ja nakładam odżywkę

zmyłam wczorajszego miksa i mam delikatne fale ale jak je rozczeszę to wyprostują się, jak żyć?
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 09:39   #1486
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Robię dokładnie tak samo
Mam zamiar zrobić im detoks w poniedziałek i wtorek
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 09:59   #1487
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Ja moje paznokcie zmyłam w niedzielę wieczorem i od tamtej pory nie mam nic i dziś może nałożę utwardzacz. Dziwnie się czuję z pomalowanymi, a lakiery na mnie długo nie wytrzymują.

miranda, gdy na kimś zależy Ci tak barfzo, że aż za bardzo - no cóż, znam to. Ale się staram nie uzależniać. Dziś odmówiłam spotkania Lubemu ze świadomością, że następne odbędzie się nie wiadomo kiedy. Dlatego właśnie, że mieliśmy się spotkać wczoraj i w czwartek, ale powiedział, że nic z tego nie wyjdzie. Nie dlatego, żeby zrobić mu przykrość - po pierwsze się przeziębiłam, a po drugie żeby sobie udowodnić, że potrafię przeżyć fakt, że miałam dobrą okazję do spotkania i mogę jej z pełną świadomością nie wykorzystać.
Ciut chyba to chaotycznie napisałam, ale ja w tym sens widzę i, jak narazie, nie czuję się z tym źle, choć nie powiem - chciałabym być z nim. Ale też wiem, że długa rozłąka pomaga
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 11:06   #1488
Konto usunięte

pokażę Wam moje dzisiejsze włosy
Stary 2014-01-29, 11:07   #1489
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Nie odpoczywaja
Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Dokładnie Raz, całkiem niedawno, położyłam się spać z golasami i przy wstawaniu, o kant łóżka złamałam paznokieć kciuka i wskazującego . Nigdy więcej
Dobra, to położę odżywkę, zwłaszcza że muszę dzisiaj wyjść do ludzi .
Moje też zazwyczaj nie odpoczywają, ale zmyłam lakier (ten kawowy z H&M nawet z topem trzymał się jeden dzień ) i stwierdziłam, że im się przyda .

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Czyli pewnie nie mam na co liczyć..
Nawet nie to. Masz sobie przestać zawracać głowę.

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Moje też nie odpoczywają, chyba, ze nie chce mi się pomalować. Ale wtedy góra jeden dzień chodzę z gołymi i maluję, bo nie lubię takich gołych, jakoś dziwnie się czuję.
Ale muszę wyjść do ludzi, więc z samą oliwką ciężko . Chociaż i tak na noc je zostawiłam w spokoju, tylko shea wtarłam.

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44863128]ja nakładam odżywkę

zmyłam wczorajszego miksa i mam delikatne fale ale jak je rozczeszę to wyprostują się, jak żyć? [/QUOTE]

Też teraz nakładam.
Bo fal się nie rozczesuje .

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Ja moje paznokcie zmyłam w niedzielę wieczorem i od tamtej pory nie mam nic i dziś może nałożę utwardzacz. Dziwnie się czuję z pomalowanymi, a lakiery na mnie długo nie wytrzymują.

miranda, gdy na kimś zależy Ci tak barfzo, że aż za bardzo - no cóż, znam to. Ale się staram nie uzależniać. Dziś odmówiłam spotkania Lubemu ze świadomością, że następne odbędzie się nie wiadomo kiedy. Dlatego właśnie, że mieliśmy się spotkać wczoraj i w czwartek, ale powiedział, że nic z tego nie wyjdzie. Nie dlatego, żeby zrobić mu przykrość - po pierwsze się przeziębiłam, a po drugie żeby sobie udowodnić, że potrafię przeżyć fakt, że miałam dobrą okazję do spotkania i mogę jej z pełną świadomością nie wykorzystać.
Ciut chyba to chaotycznie napisałam, ale ja w tym sens widzę i, jak narazie, nie czuję się z tym źle, choć nie powiem - chciałabym być z nim. Ale też wiem, że długa rozłąka pomaga
Jak jesteś chora to ok, ale z drugiej strony to nie jest trochę takie manifestacyjne? Ty nie możesz w czwartek, więc ja nie mogę dziś. Nie można się tak kopać w związku.

Zjadłam sobie owsiankę z jagodami od babci .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 11:15   #1490
Konto usunięte

Cytat:
Też teraz nakładam.

Ja wiem, że nie rozczesuje się, ale przy skórze gliwy miałam takie strąki i jak je nie przeczesze delikatnie szczotką to nie wygląda to ładnie

Spadam na uczelnie, dziś do 18.15

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-29, 11:18   #1491
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44865608]Ja wiem, że nie rozczesuje się, ale przy skórze gliwy miałam takie strąki i jak je nie przeczesze delikatnie szczotką to nie wygląda to ładnie

Spadam na uczelnie, dziś do 18.15

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

A pamiętam, znam to . Na szczęście wraz z upływem czasu jakoś strąki same się opanowały.

To Wy zajęcia w sesji macie?

Stary 2014-01-29, 11:53   #1492
XminorXlosX
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44865427]pokażę Wam moje dzisiejsze włosy [/QUOTE]
Mega ! jak mi jeszcze powiesz, że one taką objętość zachowają do końca dnia to się pochlastam

Cytat:
no właśnie ?

Wypiłyśmy ze współlokatorką kawę i zamiast spożytkować energię na naukę... posprzątałyśmy pokój. Ale tak idealnie mam nadzieję, że teoria z maty zaliczona, do wywieszenia wyników chyba będę fiksować

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:10   #1493
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Wypiłyśmy ze współlokatorką kawę i zamiast spożytkować energię na naukę... posprzątałyśmy pokój. Ale tak idealnie mam nadzieję, że teoria z maty zaliczona, do wywieszenia wyników chyba będę fiksować
Ooo, kawa, cudownie że mi przypomniałaś!

Stary 2014-01-29, 12:14   #1494
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, kawa, cudownie że mi przypomniałaś!
Ale taka baaardzo słabiutka wieczorem bierzemy Milkę Caramel i wbijamy na kopiącą kawę i korki z mechany już mi się kubki smakowe ze szczęścia przewracają

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:20   #1495
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Dobra, to położę odżywkę, zwłaszcza że muszę dzisiaj wyjść do ludzi .
Moje też zazwyczaj nie odpoczywają, ale zmyłam lakier (ten kawowy z H&M nawet z topem trzymał się jeden dzień ) i stwierdziłam, że im się przyda .

Nawet nie to. Masz sobie przestać zawracać głowę.

Ale muszę wyjść do ludzi, więc z samą oliwką ciężko . Chociaż i tak na noc je zostawiłam w spokoju, tylko shea wtarłam.

Też teraz nakładam.

Jak jesteś chora to ok, ale z drugiej strony to nie jest trochę takie manifestacyjne? Ty nie możesz w czwartek, więc ja nie mogę dziś. Nie można się tak kopać w związku.

Mam dzień paszczura między innymi, oczy mnie też pieką i siedzę z zasłniętymi roletami Nie, to nie jest tak manifestacyjnie. A on mnie też prosił o obiecanie kilku rzeczy, więc tym bardziej go tak nie kopnę specjalnie
Ale tak za nim tęsknię, a w niedzielę byliśmy ze sobą ledwie 30 minut.
Cóz, bez makijażu mnie już widział, to i w lekkiej chorobie może I nawet się nie zraził tylko jeszcze zdjęcie chciał!
Chyba jednak się ogarnę i poproszę żeby przyszedł. O ile będzie mógł, bo wcześniej to też było takie chyba..
Stary 2014-01-29, 12:34   #1496
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44865427]pokażę Wam moje dzisiejsze włosy [/QUOTE]
Fajnie się pokręciły.

Cytat:
To Wy tak szybko sesję macie?

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:46   #1497
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Mam dzień paszczura między innymi, oczy mnie też pieką i siedzę z zasłniętymi roletami Nie, to nie jest tak manifestacyjnie. A on mnie też prosił o obiecanie kilku rzeczy, więc tym bardziej go tak nie kopnę specjalnie
Ale tak za nim tęsknię, a w niedzielę byliśmy ze sobą ledwie 30 minut.
Cóz, bez makijażu mnie już widział, to i w lekkiej chorobie może I nawet się nie zraził tylko jeszcze zdjęcie chciał!
Chyba jednak się ogarnę i poproszę żeby przyszedł. O ile będzie mógł, bo wcześniej to też było takie chyba..
Mój chłop widział mnie nie raz i nie dwa w gorszym stanie, niż bez makijażu. Ba, rzadko widzi mnie z makijażem, bo okazyjnie się maluję. Poza tym widział zaraz po operacji, gdzie byłam brudna z krwi, posiniaczona od reanimacji, pomagał, gdy byłam w depresji i potrafiłam tydzień nic nie jeść ani nie dbać o swoją higienę, nie razi go nawet widok mnie przytulonej do WC. Dzień paszteta przy tym, to nic i jeśli po wszystkim nie czuje do mnie obrzydzenia - na pewno musi mnie kochać

Nałożyłam właśnie na włosy Amlę, w lodówce mam miksa, ukręconego przez mamę, więc sobie pożyczę
Stary 2014-01-29, 12:53   #1498
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Mój chłop widział mnie nie raz i nie dwa w gorszym stanie, niż bez makijażu. Ba, rzadko widzi mnie z makijażem, bo okazyjnie się maluję. Poza tym widział zaraz po operacji, gdzie byłam brudna z krwi, posiniaczona od reanimacji, pomagał, gdy byłam w depresji i potrafiłam tydzień nic nie jeść ani nie dbać o swoją higienę, nie razi go nawet widok mnie przytulonej do WC. Dzień paszteta przy tym, to nic i jeśli po wszystkim nie czuje do mnie obrzydzenia - na pewno musi mnie kochać

Nałożyłam właśnie na włosy Amlę, w lodówce mam miksa, ukręconego przez mamę, więc sobie pożyczę
Wygrałaś
Ja dziś na szybkiego, tylko d/s i b/s, bo jak sie zdecyduje przyjsc, to późno wieczorem nie będę latać i myć włosów... A i tak będę musiała wysuszyć.
Stary 2014-01-29, 12:54   #1499
Konto usunięte

Cytat:
A pamiętam, znam to . Na szczęście wraz z upływem czasu jakoś strąki same się opanowały.

Mam nadzieję, że z czasem opanuja się te strąki

Ja jeszcze sesji nie mam(dopiero od 05.02), wszystko co moge zaliczam w przedterminach

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Mega ! jak mi jeszcze powiesz, że one taką objętość zachowają do końca dnia to się pochlastam

no właśnie ?

Jak doszłam na uczelnie to trochę sie rozprostowaly, ale trzeba brać poprawkę na to, że nie użyłam ani zelu, ani lakieru do włosów
Trzymam kciuki za wynik

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Fajnie się pokręciły.

To Wy tak szybko sesję macie?

Ja jestem prawie już po sesji (w czwartek mam egzamin o 9.45, a o 18.30 zaliczenie ćwiczeń) zostaje mi tylko (albo aż) egzamin z tamtego roku, ktory mam 14.02

Dotarłam na uczelnie, nic ie zalatwilam i czekam na wyklad z finansów z przegladarki moge normalnie używać forum, ale aplikacja mi strajkuje
Stary 2014-01-29, 13:06   #1500
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44867646]
Ja jeszcze sesji nie mam(dopiero od 05.02), wszystko co moge zaliczam w przedterminach

Ja jestem prawie już po sesji (w czwartek mam egzamin o 9.45, a o 18.30 zaliczenie ćwiczeń) zostaje mi tylko (albo aż) egzamin z tamtego roku, ktory mam 14.02
[/QUOTE]
No ja też jeszcze przed sesją, tylko u mnie przedterminów niet. Po prostu większość wykładowców robi zaliczenie jeszcze w trakcie semestru, co kończy się tym, że w 3 tygodnie mamy >15 zaliczeń, a zajęcia cały czas trwają. Na sesję czekamy jak na zbawienie, co to jest 3 egzaminy + poprawki w 4 tygodnie.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości