Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 21:18   #2041
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44856639]
Kurcze pytałam taty i nie może sobie przypomnieć, bo w telefonie ma go zapisane po ,,dach'' [/QUOTE]
Ok i tak strasznie dziękuję
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie tez nigdy nie brałam tabsów, a gumek też nie lubimy dlatego ich nie używam, bo przez nie o mało co w ciążę bym zaszła
jak to od gumek byś zaszła?

Dzięki za odp o magnezie to jeszcze mi powiedzcie czy jak badałyście glukozę to 50g czy 75g? Aldrin Ty dostałaś już skierowanie?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 21:20   #2042
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ja nie miałam badanej glukozy więc nie pomogę

moja koleżanka zaszła w ciążę właśnie "cudownym" sposobem, podobno ani im się nie zsunęła ani nie pękła, dziewczyna była w wielkim szoku jak się okazało, że jest w ciąży
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 21:27   #2043
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

moja koleżanka zaszła w ciążę właśnie "cudownym" sposobem, podobno ani im się nie zsunęła ani nie pękła, dziewczyna była w wielkim szoku jak się okazało, że jest w ciąży
Nam właśnie pękła( miałam z 18 lat płakałam z parę dni, że zajdę) i od tej pory nie używamy
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 21:29   #2044
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - to taka trauma na całe życie... w sumie w tym wieku to wcale się nie dziwię, że taka była twoja reakcja
Stary 2014-01-28, 21:46   #2045
Fikusek82
Wtajemniczenie

My uzywalismy gumek od samego początku i nigdy nie mieliśmy żadnej wpadki żeby pękła albo się zsunela. Nadie zmajstrowalismy w noc poślubną o gumkach wtedy nikt nie myślał , do tej pory śmieje się że to planowana wpadka była bo mieliśmy zacząć starania we wrześniu a we wrześniu to już test był pozytywny. Ja od początku byłam przeciwna tabletkom ale teraz się panicznie bałam ciąży kolejnej bo mi nie tylko poszło po wyglądzie ale też po zdrowiu ale już obydwoje zdecydowaliśmy o zabezpieczeniu i papa tabsy.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 21:51   #2046
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - ja w sumie też "całe" życie na gumkach i było OK, ale jednak doznania nie te zdecydowanie milej bez
Stary 2014-01-28, 22:43   #2047
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Fikusek - ja w sumie też "całe" życie na gumkach i było OK, ale jednak doznania nie te zdecydowanie milej bez
No tak ale zabezpieczać się jakoś trzeba tabsy mi nie podeszly jak mam tak testowac co rusz inne i się męczyć bo zdarzają się przypadki że kobiety wogole nie tolerują hormonów to już wolę te gumki. A od kalendarzyka czy przerywanego chyba bym zwariowała.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 22:47   #2048
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
No tak ale zabezpieczać się jakoś trzeba tabsy mi nie podeszly jak mam tak testowac co rusz inne i się męczyć bo zdarzają się przypadki że kobiety wogole nie tolerują hormonów to już wolę te gumki. A od kalendarzyka czy przerywanego chyba bym zwariowała.
o tak zgadzam się z tobą jak najbardziej, tylko tak sobie myślę, czy jest jeszcze jakaś opcja? ale pewnie nie...
Stary 2014-01-28, 22:51   #2049
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
o tak zgadzam się z tobą jak najbardziej, tylko tak sobie myślę, czy jest jeszcze jakaś opcja? ale pewnie nie...
są jeszcze te wkładki, spiralki i takie tam dowcipne sprawy...ja osobiście nigdy nie zdecydowałabym się, ale dziewczyny to sobie montują...

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 22:58   #2050
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - nie, nie... ja raczej za te rzeczy podziękuję nawet jakoś nigdy nie brałam ich pod uwagę... tutaj często stosują jeszcze te zastrzyki i implanty - ale to też ingerencja w hormony
Stary 2014-01-29, 00:46   #2051
Fikusek82
Wtajemniczenie

Zastrzyk mi odradzila sama lekarka bo jak nie podejdzie to już nic nie zrobisz a tabletki można odstawić. Implanty i wkładki nie podziękuje jakoś nie wyobrażam sobie mieć cos takiego w środku. Są jeszcze dopochwowe różne globulki ale jakoś to też do mnie nie przemawia, nie zaufałabym tej metodzie.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-01-29, 02:13   #2052
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - no wlasnie tak sobie myslalam, ze zastrzyku nie "odwolasz", te chipy tez dosc drogie i tez nie koniecznie beda dobrze sluzyc... szkoda ze antykoncepcja nie jest jakas prostsza typu wypowiadasz zaklęcie i nie zachodzisz w ciąże
Stary 2014-01-29, 07:06   #2053
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ok i tak strasznie dziękuję

Dzięki za odp o magnezie to jeszcze mi powiedzcie czy jak badałyście glukozę to 50g czy 75g? Aldrin Ty dostałaś już skierowanie?
nie dostałam ale już mi lekarz zapowiedział, że przy kolejnej wizycie będzie, podobno robi się to badanie między 24-28 tygodniem i zapomniałam zapytać czy 50 czy 75 ale wiem, że z cytrynką
ale z tego co czytam na wątkach to większość dostaje 75

witam się w kolejnym tygodniu ciąży, jak ten czas zapiernicza

ile Ci Małgoś zostało do porodu według przepowiedni?
Stary 2014-01-29, 10:24   #2054
Pradip
Zakorzenienie

Witajcie
Cytat:
Jest jeszcze kilka opcji o których pisała Izetka ale pomimo ze znajome używają plastrów i wkładek to ja tak jak Wy raczej bym ich nie chciała.
Cytat:
Fikusek - no wlasnie tak sobie myslalam, ze zastrzyku nie "odwolasz", te chipy tez dosc drogie i tez nie koniecznie beda dobrze sluzyc... szkoda ze antykoncepcja nie jest jakas prostsza typu wypowiadasz zaklęcie i nie zachodzisz w ciąże
Albo w drugą stronę po zaklęciu jesteś w ciąży
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
nie dostałam ale już mi lekarz zapowiedział, że przy kolejnej wizycie będzie, podobno robi się to badanie między 24-28 tygodniem i zapomniałam zapytać czy 50 czy 75 ale wiem, że z cytrynką
ale z tego co czytam na wątkach to większość dostaje 75

witam się w kolejnym tygodniu ciąży, jak ten czas zapiernicza

ile Ci Małgoś zostało do porodu według przepowiedni?
Mi ten na nfz też przepisał 75 a jak zapytałam czemu to odpowiedział ze od 50 już się odchodzi i ciekawa jestem czy ten prywatnie też mi tyle da.
Gratuluję kolejnego tygodnia faktycznie czas leci

A miałyście badane
tsh? Od połowy listopada brałam na zmianę Euthyrox50 i 75 i tsh ładnie spadło mi z 2,7 na 2,16 a endo kazał teraz codziennie brać wiekszą dawkę i poprzednio wypisał mi 2 opakowania jodu które wykupiłam a teraz kazał go odstawić bo biorę kompleks witamin Nie potrzebuje któraś nowego opakowania Jodid?
Stary 2014-01-29, 12:28   #2055
justiii87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pradip, Izetka - ciężarnych nie będę pilnować i możecie pakować w siebie tyle kalorii ile tylko zapragniecie, ale po porodzie to juz się Wam skończy !!!

Ja wczoraj upiekłam pierwszy raz Buchaty drożdżowe - moja bomba kaloryczna rosły jak szalone, a Tż się śmiał, że wyszedł mi jeż

Jutro mam wizytę położnej i lekarza chyba, że coś im wypadnie pilnego to wizyta przełożona

Pradip - Ja glukozę miałam 75 g

Ewelika - Jeśli Twoja mama tak lubi doradzać co Twój Tż ma jeść to może niech sama mu zacznie gotować zaproponuj następnym razem jej takie wyjście, od razu zamknie jadaczkę

Ja też się zastanawiam nad metodą antykoncepcji bo do gumek nie wrócimy, jak tylko pójdę do gin proszę Go niech mi coś dopasuje bo jak bym teraz zaszła w ciąże to bym sobie w łeb strzeliła chcę drugie dziecko, ale nie teraz oj nie. Ja zastanawiałam się nad wkładką, ale czytałam, że może uszkodzić macicę i jest bardziej polecana kobietą, które nie planują już w ogóle dzieci, a Ja planuję, więc zostają mi tabletki, albo plastry, chyba wolałabym plastry bo nie trzeba ich codziennie łykać.

Dziś myślałam o Meduzce - powiem Wam, że Ja o tej jej szpitalu to bardzo nieciekawe opinie słyszałam, Nasi znajomi jeżdżą z Włocławka do Płocka do gin ( w Płocku będzie też rodzić, odległość 50 km) bo tam jest podobno strasznie. Jak słucham o tej tragedii i o zaginięciu dokumentacji, zaniedbaniach ordynatora itp to aż włosy mi się jeżą.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 12:46   #2056
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pradip, Izetka - ciężarnych nie będę pilnować i możecie pakować w siebie tyle kalorii ile tylko zapragniecie, ale po porodzie to juz się Wam skończy !!!

Jutro mam wizytę położnej i lekarza chyba, że coś im wypadnie pilnego to wizyta przełożona

Pradip - Ja glukozę miałam 75 g

Ja też się zastanawiam nad metodą antykoncepcji bo do gumek nie wrócimy, jak tylko pójdę do gin proszę Go niech mi coś dopasuje bo jak bym teraz zaszła w ciąże to bym sobie w łeb strzeliła chcę drugie dziecko, ale nie teraz oj nie. Ja zastanawiałam się nad wkładką, ale czytałam, że może uszkodzić macicę i jest bardziej polecana kobietą, które nie planują już w ogóle dzieci, a Ja planuję, więc zostają mi tabletki, albo plastry, chyba wolałabym plastry bo nie trzeba ich codziennie łykać.

Dziś myślałam o Meduzce - powiem Wam, że Ja o tej jej szpitalu to bardzo nieciekawe opinie słyszałam, Nasi znajomi jeżdżą z Włocławka do Płocka do gin ( w Płocku będzie też rodzić, odległość 50 km) bo tam jest podobno strasznie. Jak słucham o tej tragedii i o zaginięciu dokumentacji, zaniedbaniach ordynatora itp to aż włosy mi się jeżą.
Czyli jeszcze mamy kilka miesięcy na dogadzanie sobie a potem czeka nas ostra zaprawa z Tobą? Mi to pasuje
Zobaczymy jak wrażenia Meduzki jak wróci ale straszne jest to co w wiadomościach mówią
Jak Wam minął dzień bez tatusia? Marcelka już brzuszek nie boli?
Pomęczę Cię jeszcze trochę o zakupy ok?
Ta glukoza to taki proszek? http://www.aptekagemini.pl/glukoza-p...75g-20489.html
Opłaca się brać ten zestaw? http://www.aptekagemini.pl/avent-but...nthenmasc.html i czy bepanthen baby może pomóc coś na sutki czy tylko ten dla dorosłych?
I jeszcze ile podkładów na łóżko radzisz kupić?
Stary 2014-01-29, 12:54   #2057
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jeszcze mamy kilka miesięcy na dogadzanie sobie a potem czeka nas ostra zaprawa z Tobą? Mi to pasuje
Zobaczymy jak wrażenia Meduzki jak wróci ale straszne jest to co w wiadomościach mówią
Ta glukoza to taki proszek? http://www.aptekagemini.pl/glukoza-p...75g-20489.html
Opłaca się brać ten zestaw? http://www.aptekagemini.pl/avent-but...nthenmasc.html i czy bepanthen baby może pomóc coś na sutki czy tylko ten dla dorosłych?
Nie już Go brzuszek nie boli, najlepszy sposób na bolący brzuszek to przystawienie do cyca i niech je ile da radę bo pokarm matki jest szybciej trawiony i szybciej przejdzie bolący brzuszek

Marcelek bez tatusia obył się bardzo dobrze, gorzej z tatusiem bo cały czas dzwoni i pyta jak syneczek

Tak to ten proszek dobra cena, za za swoją chyba 6-7 zł płaciłam, zestaw jak najbardziej się opłaca bo Ja za sam krem Bepan 30g płaciłam 18 zł, a tu masz z butelka, która też wcale nie jest tania. Ja podkładów na łóżko zużyłam 4, ale nie z powodu zabrudzenia, a z powodu zmerdolenia pod tyłkiem tak kręciłam się w nocy, że rano nie nadawały się do użytku. Weź 2 paczki tych podkładów ( a ile jest ich w paczce?) na łóżko, jak Ci zostaną to będziesz miała do przebrania małego.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Dziewuszki tu macie tanie koszule na ramiączka z szlafrokiem http://sklep.brzuchatki.pl/pl/c/Kosz...o-karmienia/38
Stary 2014-01-29, 12:57   #2058
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Nie już Go brzuszek nie boli, najlepszy sposób na bolący brzuszek to przystawienie do cyca i niech je ile da radę bo pokarm matki jest szybciej trawiony i szybciej przejdzie bolący brzuszek

Marcelek bez tatusia obył się bardzo dobrze, gorzej z tatusiem bo cały czas dzwoni i pyta jak syneczek

Tak to ten proszek dobra cena, za za swoją chyba 6-7 zł płaciłam, zestaw jak najbardziej się opłaca bo Ja za sam krem Bepan 30g płaciłam 18 zł, a tu masz z butelka, która też wcale nie jest tania. Ja podkładów na łóżko zużyłam 4, ale nie z powodu zabrudzenia, a z powodu zmerdolenia pod tyłkiem tak kręciłam się w nocy, że rano nie nadawały się do użytku. Weź 2 paczki tych podkładów ( a ile jest ich w paczce?) na łóżko, jak Ci zostaną to będziesz miała do przebrania małego.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Dziewuszki tu macie tanie koszule na ramiączka z szlafrokiem http://sklep.brzuchatki.pl/pl/c/Kosz...o-karmienia/38
Wcale mnie nie dziwi zachowanie Tża
Dobrze że już ok i mały jest zadowolony i rodzice prawie wypoczęci
Dzięki za wszystkie rady (podkładów w paczce jest 5)
Fajne te koszulki szkoda ze wcześniej ich nie widziałam
Stary 2014-01-29, 13:00   #2059
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tą glukozę muszę sobie sama kupić?
Stary 2014-01-29, 13:13   #2060
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ja bym z tego szpitala uciekala gdzie pieprz rośnie bo coraz to nowe nieciekawe fakty wychodzą na jaw.
Z antykoncepcji to zostało mi powiązanie jajników albo wazektomia dla tż, hormonów brać już nie będę a o wkladkach nie ma mowy.

Małgoś nie obijaj się .

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-01-29, 13:20   #2061
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry

Justii-to dobrze, że Maluszek czuje się lepiej a ja tam Twoja rana???ładnie się goi???

Aldrin-a jak to jest z ta cytryną??? zagryza się nią jak siew wypije tą glukozę??? to który tydzień zaczęłaś??? bo mi leci 20

Ja koszulki i szlafrok pewnie kupię sobie na hurtowni czekam na nowe kolekcje i już sobie upatrzyłam kilka modeli biustonoszy do karmienia

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

A z tym szpitalem to straszne rzeczy wychodzą..ale jak im się wezmą za doopy to bedą musieli coś zrobic, żeby odzyskac zaufanie pacjentek...w ogóle mi się wydaje, że teraz na tych oddziałach położniczych będą bardziej uważac na ciężarne... takie me złudne nadzieje...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-29, 13:20   #2062
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Justii-to dobrze, że Maluszek czuje się lepiej a ja tam Twoja rana???ładnie się goi???

Aldrin-a jak to jest z ta cytryną??? zagryza się nią jak siew wypije tą glukozę??? to który tydzień zaczęłaś??? bo mi leci 20

Ja koszulki i szlafrok pewnie kupię sobie pewnie na hurtowni czekam na nowe kolekcje i już sobie upatrzyłam kilka modeli biustonoszy do karmienia
podobno się ją wciska do tej glukozy

rozpoczynam 23 tydzień od dzisiaj no to ładnie już Tobie też minęło

a ja myśle, że nie tylko w tym szpitalu takie cyrki są, pewnie gdyby skontrolowali inne szpitale to w wielu z nich okazało by się, że jest coś nie tak ale każdy szpital to jakoś tuszuje i próbuje załagodzić całą sytuacje. Tutaj jakby rodzice nie zrobili afery to nikt by o tym nie wiedział i spzital nadal miałby nienaganną opinie

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2014-01-29 o 13:23
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 13:23   #2063
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
podobno się ją wciska do tej glukozy

rozpoczynam 23 tydzień od dzisiaj no to ładnie już Tobie też minęło
no leci ten czas ale to dobrze oby tak bezproblemowa była druga połowa

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-29, 13:53   #2064
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tą glukozę muszę sobie sama kupić?
W mojej przychodni nie dają i lekarz też kazał mi sobie kupić ale podobno w niektórych można sie o nią wykłócić. Dobrze że to nie jest duży koszt.
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Ja bym z tego szpitala uciekala gdzie pieprz rośnie bo coraz to nowe nieciekawe fakty wychodzą na jaw.
Z antykoncepcji to zostało mi powiązanie jajników albo wazektomia dla tż, hormonów brać już nie będę a o wkladkach nie ma mowy.

Małgoś nie obijaj się .
No to namawiaj męża
A Małgoś to chyba jeszcze dziś nie było wiec albo odsypia nockę albo rodzi
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość

Ja koszulki i szlafrok pewnie kupię sobie na hurtowni czekam na nowe kolekcje i już sobie upatrzyłam kilka modeli biustonoszy do karmienia

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

A z tym szpitalem to straszne rzeczy wychodzą..ale jak im się wezmą za doopy to bedą musieli coś zrobic, żeby odzyskac zaufanie pacjentek...w ogóle mi się wydaje, że teraz na tych oddziałach położniczych będą bardziej uważac na ciężarne... takie me złudne nadzieje...
Cytryną można zagryźć albo wcisnąć do glukozy.
Z jakiej hurtowni zamawiasz? Też się powinnam rozejrzeć za stanikami.
Tez mi się wydaje że teraz w szpitalach powinni być ostrożniejsi żeby sprawa ucichła
Cytat:
a ja myśle, że nie tylko w tym szpitalu takie cyrki są, pewnie gdyby skontrolowali inne szpitale to w wielu z nich okazało by się, że jest coś nie tak ale każdy szpital to jakoś tuszuje i próbuje załagodzić całą sytuacje. Tutaj jakby rodzice nie zrobili afery to nikt by o tym nie wiedział i spzital nadal miałby nienaganną opinie
Niestety pewnie masz rację

Tak ładnie wyglądał śnieg przez okno ze postanowiłam się przewietrzyć ale jak wyszłam na dwór to taka się zadyma zrobiła ze ledwo ze sklepu wróciłam.
Stary 2014-01-29, 13:57   #2065
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzień dobry

czy u was tez taka "wisielcza" pogoda? ja dziś specjalnie zostałam w łóżku żeby mi szybciej dzień minął

Aldrin - wg przepowiedni wróżki Fiony mam czas do wieczora.... ale będę musiała zgłosić się ws. reklamacji, więc ona dzisiaj pewnie będzie się ukrywać

Pradip - ja nie miałam robionej tsh, ale ty jak łykasz tabletki to myślę, że powinien ci skontrolować

Justii - co to są Buchaty drożdżowe? dobre?

o to widzę, że ja nie jestem w temacie jeśli chodzi ten szpital Meduzki, ale przez to wszystko może będą bardziej uważni bo są na celowniku...
powiem wam, że moja teściowa jak opowiada różne rzeczy z pracy to boję się, że w wielu dzieje się różnie, tylko dopóki nie stanie się coś złego to nikt o tym nie wie...

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

u mnie 41 tc i nawet już nie mam gdzie sobie poczytać o dzidziusiu, bo wszędzie piszą, że już zapewne urodziłam ....
Stary 2014-01-29, 14:42   #2066
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin - wg przepowiedni wróżki Fiony mam czas do wieczora.... ale będę musiała zgłosić się ws. reklamacji, więc ona dzisiaj pewnie będzie się ukrywać

Musze uciekać z Polski , a tak mi było miło z Wami
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 14:57   #2067
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - poza PL to jeszcze łatwiej cię znajdę hahah chyba że ukryjesz się gdzieś np na Czarnym Lądzie hahaha
Stary 2014-01-29, 15:09   #2068
justiii87
Zakorzenienie

Ja też bym wydylowała z tego szpitala, zaniedbania ordynatora i całego personelu, to się w głowie nie mieści

http://uwaga.tvn.pl/65320,news,,smie...,reportaz.html

http://www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/za...ku,392168.html

Teraz dopiero ludzie zaczynają mówić o swoich tragediach w tym szpitalu. W tamtym roku w maju też nie uratowali dziecka.

Tam cały oddział powinien dostać dyscyplinarkę, wywalić na zbity pysk i zabronić wykonywania zawodu.

My jednak dziś mieliśmy wizytę położnej , a jutro lekarza. Położna zachwycona Marcelkiem i pytała jakim cudem nie mam brzucha, skoro jestem niecałe 2 tyg po zabiegu.
Stary 2014-01-29, 15:18   #2069
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - bo cały twój brzuch to właśnie Marcel, więc tylko się cieszyć

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

a ja z nudów chyba zacznę procedurę ubiegania się o irlandzkie obywatelstwo...

Fikusek - czy twoje dziewczynki mają brytyjskie paszporty?

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-01-29 o 15:26
Stary 2014-01-29, 15:33   #2070
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - bo cały twój brzuch to właśnie Marcel, więc tylko się cieszyć

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

a ja z nudów chyba zacznę procedurę ubiegania się o irlandzkie obywatelstwo...

Fikusek - czy twoje dziewczynki mają brytyjskie paszporty?
Ja jakoś tego nie widzę mam bełcun jak w 6 miesiącu, ale to dopiero niecałe 2 tyg to czego Ja wymagam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości