|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
![]() ![]() ja tyz ![]() ![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
u mnie też
![]() ![]() Chyba 30 kg, które Ewelinka zrzuciła to te kostki smalcu ![]() Ja jak schudłam na dukanie i nosiłam zgrzewkę wody, jakieś 10-12 kg ma i się dziwiłam, czemu mi tak ciężko, skoro niedawno jeszcze więcej zrzuciłam i nosiłam to na sobie...
#2493 |
Zakorzenienie
|
Tak to przeliczenie kg na kostki smalcu
![]() ![]()
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety to jej nie ma ![]() ![]() szczęka póki co boleć przestała ![]() Ewelina dobry sposób z tym smalcem, aż mi ciężko sobie wyobrazić ile to 150 kostek smalcu ![]() Martolina własnie myśle tak jak La`mbria że dużo też dało to że to pierwsza redukcja, metabolizm się w miarę trzyma to nie jest najgorzej ![]() ![]() Creature ja tipsy miałam 2 razy w życiu, za pierwszym razem szybko pozrywałam bo nieprzyzwyczajona byłam za drugim już git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2496 |
Zakorzenienie
|
aż mnie paznokcie zaczęły boleć
![]() ![]() ja miałam pazury raz w kolorze oczo☠☠☠nym turkus z brokatem i wszelkim dobrem!!! i po 2 tyg ... nagle zaczęły odpadac. siedzę w poczekalni na dworcu i nagle mi pazur odstrzelił pod nogi faceta z naprzeciwka ![]() z tą zgrzewką Insane to świetne, bo właśnie człowiek nie czuje ile nosił na sobie ![]() Ashya śliczna masz koleżankę na tych fotkach na fb i tak sobie pomyslałam, ze jakbyś się podmalowała jak ona to byś była laska nie z tej ziemii. powinnaś maskowac cienie pod oczkami. kiedy na zakupy ruszysz kosmetyczne? to my cie tu z Eweliną odmalujemy, że hej, prawda Ewelina? trzymam kciuki za angielski. ustny może być ciężki, ale wierzę w Ciebie! moj wczorajszy jadłospis: 2 kromki chleba orkiszowego z serkiem smarowidłowym taki a'la bieluch ![]() kawa z mlekiem 0,5% serek wiejski, 3 jabłka -jestem uzależniona od jabłek a w sklepiku blisko pracy mają taka odmianę, że ![]() 3 podudzia czy jak to tam (ta górna część uda kurczaka, jakby połówka uda duzego) pieczone - byłam po tym taka najedzona, ze już kolacji nie było woda, woda, woda poza tym nudy. kontrole mi przesunęli na marzec ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-29 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() my juz po sniadaniu ![]() spijam kawunie ![]() Nie,nic jej nie placilam...Wiecie ona jest tu dla mnie najblizsza,mamy swoja historie,nawet "rozstanie" na 2 lata ![]() Ale nie o tym chcialam pisac ![]() ![]() ![]() ![]() No i musza wygladac najnaturalniej jak tylko sie da... Ashya ![]() ![]() ![]() Marta u mnie dzis beda poudzia kuraka,wlasnie siedza w piekarniku ![]() Musze na solarke jeszcze sie wybrac tylko nie wiem kiedy,moze jednak jutro mi sie uda ![]() dzisiaj jakies pranie,jutro pakowanie i heyaaaaaaaa Polandia ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę że mamy takie same ciągotki ![]() ![]() A tak w ogóle nie mogę Was nadrobić, mała ma katar i spać nie może, miałam dziś koszmarną noc... ona też i teraz sobie smacznie śpi i odsypia, a ja już na nogach bo pies mi kwęka... Ah i wczoraj mój "zielony" koktajl robiłam na kefirze, tym razem na słono z natką pietruszki, koperkiem, roszponką, czosnkiem i znienawidzonym selefem naciowym-planuje się do niego przekonać skoro taki super. No i było całkiem dobre, bo czosnek zdominował wszytko. Tylko córa pić nie chciała, dlatego dziś będzie na słodko z ananasem ![]() Co do skoków, to zgadzam się, że to może być od ograniczeń, a pózniej na taką kromeczkę chcleba organizm reaguje lekką nadyżką, czemu nie wiem. U mnie właśnie tak działa... przecież np. kromka chleba nie waży 0,5kg. Jak tym tygodniu waga mi spadnie, to znaczy że odnalazłam swoją życiową dietę ![]() A i jeszcze co do wody, insane piszesz że nic nie nawodni tak jak ona... ja kiedyś czytałam że dobrze do wody dodać choćby troszkę soku bo wtedy organizm rozpoznaje ją jako "pożywienie" i przerabia wolno i dokładnie, a czyta woda leci po nerach i ucieka. Wiec już sama nie wiem czy tylko czysta woda tak super nawadnia. W książce od anatomii miałam chyba coś ciekawego o wodzie, jak będę miała czas to poszukam, poczytam i się podziele jak coś znajdę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() już w piecu? ;> wcześnie jakoś ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja niedługo się zbieram na egzamin... A po nim do banku zamknąć konto. I strasznie się boję... Bo kilka miesięcy temu otworzyłam konto, przedstawiciele byli na uczelni i darmowe konto reklamowali, pendrajwy rozdawali. No i się skusiłam. Babka mówiła, że po miesiącu można zamknąć bez konsekwencji. A ja zapomniałam! I potem się zbierałam do tego banku i zbierałam... I nigdy nie poszłam. Nie mam nawet tej umowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2500 |
Zadomowienie
|
Ja się biorę za powtarzanie... O 18 egzamin
![]() Creature strasznie drogi ten olej u Ciebie... Ja zamawiam przez internet 250ml za 50zł już z wysyłką. A to i tak drogo bo przesyłka 15zł. TŻ mi dał homeopatyczne tabletki uspokajające i ćpam od wczoraj ![]() Naszła mnie ostatnio taka myśl... Ważę teraz tyle co przez większość życia (od 12-13r.ż moja waga wahała się między 70 a 75kg) i czuję się źle. Nie wiem jak to możliwe, że kiedyś wydawało mi się że taka waga jest ok. Myślałam sobie zawsze, że jestem 'duża', ale nigdy nie postrzegałam siebie jako grubej. A teraz się zastanawiam nad tym, jak dużo jeszcze chcę schudnąć żeby dobrze się czuć, dobrze wyglądać. Bo póki co jest źle, nie podoba mi się moje ciało. Chyba zmieniło mi się postrzeganie.
#2501 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od liceum ważyłam jakieś 65 kg i uważałam się za grube monstrum ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Matrolina nie wiem o której koleżance mówisz bo wszystkie takie ładne są
![]() ![]() ![]() ![]()
#2503 |
Zakorzenienie
|
hej nicki. współczuję i łączę się w bulu niewyspanych mam.
super. zainspirowałaś mnie z tą pokrzywą. moja nauczycielka z podstawówski synom w kanapki wkładała pokrzywę ![]() ![]() laski by robić przetwory nie trzeba mieć piwnicy. też nie miałam nigdy, a słoiki utawiałam na szafkach kuchennych. nie było ich widać z dołu ![]() creature tak tak idź do kogos sprawdzonego ![]() z tym różnycm postrzeganiem siebie to ja zawsze tak sie ustawiałam do luystra by wygladac lepiej i zawsze wydawalo mi sie, ze wygladam szczuplej niz w rzeczywistosci. dopiero zdjecia otluszczonych wałkowatych pleców mnie załamałay. teraz od 2 tygodniu moja kolezanka sie odchudza i wierzcie mi daję jej min 90 kg a ona nam wszystkim wicska, ze waży 78! nie ma bata bo wieksza jest ode mnie w najgorszych czasach. i twierdzi, ze chce schudnac tylko 15 kg bo nie chce sie zasuszyc. wg mnie i po 30 jej to nie grozi. drażni mnie bo ja mówie otwarcie, ze juz schudłam 15 a nadal mam co zrzucac a ona twardo, ze jakby zrzucila tyle to by nic z niej nie zostało ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-29 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Waga u mnie bez zmian, ale czuje że w kichach siedzi wszystko. Śniadanko właśnie zjedzone, wieśniak z wędlinką, pomidorem i szczypiorkiem. Ale całego nie zjadłam, bo za dużo. Na później będzie. Ja tipsy miałam raz, na slub własny, fajne były, ładne, ale szkoda mi paznokci. Niszczą jednak bardzo. Cytat:
![]() To Ty już nie na SB??? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
haha chyba jej zaproponuję ważenie jak bedzie u mnie, choc pewnie powie, że moja zepsuta
![]() a ja na "moim sb" jak nicki ![]() ty już 3 dni na diecie. powinien spadek być. popracuj dziś nad efektami w toalecie ![]() ![]()
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie mi się dzień zaczął. Pan dłużnik przyszedł. Co prawda wisiał mi tylko 100zł, ale skasowałam go 200 i jeszcze 100 ma przynieść. Wielki biznesmen. Płacił ciągle z opóźnieniem, mimo, że to tylko 100zł na miesiąc. papierów nie przynosił. W końcu się wkurzyłam i zwolniłam. A że ryczałt trzeba to końca miesiąca rozliczyć to przypomniał sobie. Na razie zaległości nadrobiłam. Jak będzie chciał aby go rozliczyć to kolejna stówka wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |||||||||
Zakorzenienie
|
siemaneczko....laski- ktora ma jakikolwiek zastój, albo problem z wc- wypijcie na noc "gluta" z 2 łyżek stołowych siemienia lnianego w ziarenkach, zalanego wrzątkiem. Śliwki z mlekiem przy tym to nic szczególnego
![]() ![]() Cytat:
Jabłka są zdrowe i naprawdę nie masz się co martwić, że mają ciut cukru w sobie- lepszy taki cukier (z witaminami i błonnikiem) niż słodycze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No weź mnie wyedukuj ![]() Pamiętasz kiedy dokładnie sie zbiera pokrzywę? Inne zielsko też zbierasz? Np. rumianek, albo lipę( koooocham herbatkę z kwiatu lipy, w ogóle- kocham kwitnące lipy,, cuuuudowne są). No więc plan mam taki, że u babci na wakacjach porobię trochę przetworów i przy okazji jesli bym się wstrzeliła w okres zbioru jakichś ziółek, to zioła tez bym chętnie u babci ususzyła (dom 3 piętra, coś ok.200m a ona sama, więc moze z jeden pokój udostepni na suszarnię)... Ja ciągoty do swojskiego mam wielkie- mieszkam w Wawie, w bloku, więc trochę to śmiesznie wygląda, ale np. co roku na balkonie hoduję pomidorki koktajlowe (smaczne są), truskawki takie "zwisające", zielsko typu koperek, szczypiorek, pietruszka, bazylia, szałwia, mięta, lubczyk i lawenda- wszystko mam "z doniczki" ![]() Polecam posadzić na działce krzaki borówki amerykańskiej- to takie duże jagody (w smaku moze nawet słodsze?) Moja matka miala na działce chyba ze 12 krzaków- troche jest zachodu z tymi krzaczkami, bo wymagają specjalnej ziemi, ale dają bardzo dużo owoców, no i jesli masz ziemię i miejsce na krzaki, to zdecydowanie bardziej się opłaca posadzenie krzaków, niz płacenie po 6-10pln za malutki koszyczek borówek (moje młode w zeszłe wakacje codziennie zjadało samodzielnie 1 koszyk borówek i 1 koszyk malin- mało nas z torbami nie puścił tymi owockami), z drzewek mi się marzą morele (sąsiad mojej "teściowej" ma cały sad- pyszne są i bez problemu rosną w naszym klimacie), no i czereśnie ![]() ![]() A wracając do pokrzywy- jak to będziesz szejkować? Z czym? na surowo? podaj przepis...widzę, ze ty jesteś ciut "eko-sreko", co nie?! ![]() Cytat:
Grunt to czuć się dobrze w swoim ciele, a waga- pies ją ganiał, jakbym dobrze wygladała teraz, to mogę nawet i 70 kilo wazyć, abym tylko się z tym dobrze czuła. Może po prostu potrzebujesz ujędrnienia, wysmuklenia ciała, nie tylko schudnięcia, co "wyrzeźbienia"? Cytat:
![]() Cytat:
bo często sińce pod oczami świadcza o złej pracy nerek (nie żebym chciała straszyć). Cytat:
![]() Poczekaj az zrzuci swoje 15kg- pewnie jej się wtedy zmieni (gdy dojdzie do tych 78 heheh) Cytat:
![]() Cytat:
"czardżuj" łajdaka podwójnie!
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
jak ktoś dobrze robi i nie zdziera na siłę, to nie niszczą wcale- ja miałam najładniejsze i najtwardsze własnie pod tipsem zawsze, bo wtedy sama nie manipulowałam przy nich.
Ale przecież przed założeniem tipsa trzeba spiłować płytke, nawet ciut, ale trzeba bo inaczej są grube i odstające i w ogóle wtedy wieś tańczy i spiewa. Moje trzymały się dopóki same nie odpadły, nic nie grzebałam. Ale jak odpadły to jednak ta płytka sfatygowana była. To ja nie wiem jak Ty to zrobiłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak samo o J. myśli jego księgowa. Też się okazał z niego Wielki Biznessmen
![]()
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
ja w domu. Maja chora. dzwonili z przedszkola. szykuje się drugie L4 w tym miesiącu
![]() La'Mbria wiesz, że dokładnie o tym samym dziś myslałam...że nie ma sensu dązyć do jakiejś liczby! to tylko liczba i to, że kiedyś ważyłyśmy ileś nie znaczy, że teraz też koniecznie do tylu trzeba dojść. ważne by osiagnać wagę, w której nam dobrze. reasumując myslę, ze mnie już za 5kg będzie dobrze, niekoniecznie 15. nie mam na celupofolgowanie sobie, ale wiecie...już mam dość tego, że do tej wymarzonej cyfry tak daleko...
#2512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() powinnam dalej powtarzać ale zamiast tego wlazłam do Was ![]() w ogóle jaka tu jest śnieżyca!! zasypie mnie i nie pojadę na egzamin ![]()
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
ja to cię zawsze widzę na tym 10 piętrze
![]() ![]() nadalka, coś się stało? mało tu bywasz.
![]() |
#2514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tez miałam pytać. Unikasz nas??? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Nadalka biedronkowy okupuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2517 |
Zakorzenienie
|
o kurcze pisz jak się dziś wysr...ś i tyle
![]() dzięki tamlin. ja przeżywam tę porażke razem z nim. nie przywykłam i nie lubię mieć dlugów, świecie oczyma...
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Nie było tego dużo, jednak jestem zadowolona
![]() Moje ostatnie dni mijają pod hasłem : je.bana nadwyżka z dupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
ooooo i to mi się podoba
![]() co ty? dołujesz się tym?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.