|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hejka!
matkoicorko jaka kurzawica u nas!!!! dzis mialam na lekcji tak: 5 osob/ 1 ![]() ![]() Cytat:
![]() Buziaki roczkowe dla Blaneczki Lenovy ![]() najlepszego rowniez dla hope i ewulki ![]() ![]() ![]() brawa dla Dadolka!! piszecie o tym mandarynkach - u nas jest faza na paluszki. jak sie skonczy to jest wrzask nie z tej ziemi ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ![]() ![]() ![]() super wyszlo, bardzo przytulnie ![]() o jejku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- no i oczyiscie - bokeh - sliczne zdjecia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Meneq, wlasnie tez myslalam o tym, zeby mu cos z chlebem przemycac (zoltka nie chcial, ale ono jest przeciez specyficzne). Jednak nie bardzo mam pomysl co...
Wlasnie, co chcesz od jogurtu z owocami? Ja uwielbiam ![]() Biedny Leos ![]() ![]() jeszcze sie nie wzielismy porzadnie za organizowanie chrzcin, a tesc juz sie wpieprza i miniwesele dla polowy swojej wioski chce zrobic :/ a my chcielisny tylko najblizsza rodzine.... Uwielbiam jego wtrynianie nosa gdzie sie da! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
hope, haguś!!!
![]() ![]() Ifwka, mamy te same buciki co Debrah, ale w autka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Marsi, buziak dla Leosia!!! ![]() ![]() my walczymy dalej z zapaleniem krtani ![]()
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam Pietraszko z nockami? nie wchdzilam dlugo na wizaz kurde i nie wiem jak u was sprawa wyglada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Lady Haguś 49 zł plus za 10 zł imię z filcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, poczekaj jeszcze jakiś miesiąc
![]() ![]() Nancy, Kuba nie lubi się kąpać, i dlatego tak krótko? U nas minimum to jest 15 minut ![]() Marsi, niech się szybko Leo kuruje ![]() Lenova, cudny pokoik! ![]() ![]() Pstryku, to Ci zrobili dzisiaj luźne lekcje ![]() ![]() Zrobiłam te oponki, chyba zacznę je robić co tydzień ![]() Pola padła o 13.45, tż już na rękach prawie zasnęła, a się z nią bawił ![]() ![]() U nas jest naprawdę pięknie, tylko jeszcze słońca brakuje i jakby mniej wiało ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-01-29 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
A jednak wrzucę Wam niesankowe, tylko takie... No musiała, to było silniejsze od niej
![]() ps. Nie wiem co ma na nosie, to na pewno nie był glut ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-01-29 o 14:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Konto usunięte
|
Marsi, omg, buziaki i zdrówka dla Leosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje, nie dajcie sie! ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ale smieszka! bosze, a u nas takie zawieje i zamiecie ze swiata nie widac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Blanusi!!!!!!!!! pamiętam, jak sie kochana irytowałaś, niczym ja... ciągłymi pytaniami? czy urodziłaś itd ;p
Hope, Ewula, dla was tez sto lat stare dupolki! ![]() Amelka wlasnie zasnęła. Ja czekałam na butle z gazem 2 h;/ wreszcie herby się napije;p kurna ja to pije chyba z 10 szklanek herbaty dziennie;p Marsii, zdrówka dla Leosia! jutro tzt wraca, jutro mam egzamin na który nicccccccccc nie umiem, ale jakoś wyluzowałam, skoro to dopiero zerówki. Dziewczyny, ja nie umiem sobie radzić ze stresem, coś sie dzieje ze mną złego ostatnio..źle sie czuje, zdołowana jestem i w ogóle....
![]() |
#1331 | ||
Zakorzenienie
|
szaja hje Kuba bardzo lubi się kąpać, z tym że tylko w wanience. Kąpiemy krótko, bo nie wlewamy bardzo ciepłej wody tylko ciepłej i ona się po prostu robi po tym czasie chłodna a Kuba w chłodnej nie lubi. Za to te kilka minut wykorzystuje w pełni (czyt. cała podłoga jest mokra
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Nancy, a nie mogłabyś np. dolewać gorącej wody? Pola ogólnie zaczyna kąpiel w bardzo ciepłej, a jak wystygnie, to chwilę trzymamy ją w rogu wanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
nawijko a co do miniwesela to pomyśl sobie co by się działo, gdybyście faktycznie je planowali
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() a poważnie, kiedyś tak próbowaliśmy ale on jak już siedzi to nie lubi jak się go wyjmuje (żeby dolać wody), wtedy robi się płaczliwy i nie chce się bawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Meneq-niestety nie mam iPhona ale dziękuje za chęci
![]() Lady-to nie android i Tobie również dziękuje za chęci ![]() To tylko na androida można? A myślałam że mam dobry tel ![]() Marsi-jeśli masz inhalator to sól fizjologiczna i berodual mogą załatwić sprawę. My kiedyś tym wyleczyliśmy Oskara bo inaczej czekał nas szpital. Tak mnie teraz naszło... Oskar jak pije mleko(przeważnie nocą) i mu się nie odbije to budzi się gdzieś po pół godz z płaczem bo boli brzusio (odbije mu się i śpi dalej)albo wytrwa do rana i wtedy to już konkretnie daje do wiwatu i skręca się z bólu. W takim wypadku to już tylko ku.pa przynosi ulgę. U was też tak?
#1336 | ||||||
Zakorzenienie
|
Daria ma takie na nogach
![]() Mamy maść robioną w aptece. Zeszły, przestałam smarować i znów się pojawiły ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję nocek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1337 | ||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle Yae jest świetna, na tym filmiku co wrzuciłaś upadła i nic. Mój histeryk by pewnie przez rok zawodził... w ogóle, nawet jak omsknie mu się ręka i się zachwieje to już płacze. Nie wiem czemu tak. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44866842]Sklanko, da się ![]() [/QUOTE] O, fajnie, podrzuć temat na bloga, chętnie poczytam. Z tymi składami, nie do końca - kiedyś czytałam artykuł, że jedzenie dla dzieci w Polsce jest smakowo robione tak, aby było słodkie. Wszędzie gdzie tylko można dorzuca się sok z winogron, banana, nawet i obiadki są na słodko z owocami. Więc co z tego, że pisze bez cukru skoro i tak słodkie jak diabli. A ja mam problem z sokami, bo moje dziecię nie chce pić nic innego tylko soki i wiążę też to ze słodkim smakiem. Kiedyś pił herbatkę jabłkową z hippa bez curku (tą z butelki), a teraz nie ruszy, musi być sok i nie ma mowy o rozcieńczaniu wodą, bo nie tknie. I ze smakami też nie poszaleję, bo duża część po 6 miesiącu jest dosładzana; kiedyś kupiłam i ja nie mogłam tego wypić, takie to słodkie... Musiałabym chyba kupić sokowirówkę i sama robić. Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze życzenia dla Blanusi oraz Hope i Ewulki!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
Urodzinowe buziaki dla Blanki
![]() Najlepszego Hope i Ewulko! ![]() Zdrowka dla Leosia, obawiam sie, ze u nas moglo sie skonczyc ponownie, gdybym nie udala sie jeszcze raz do lekarza. Szklanko wspolczuje Ci tych fatalnych nocek, pewnie malo pocieszajace, ale powiem Ci, ze u nas nie jest duzo lepiej ![]() Bokeh piękne urodziny miala Haneczka, piekni Wy, piekne ozdoby ![]() Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2014-01-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() okrpone choróbska ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Widzialam, ze byl temat poduszkowego rekodziela, moja kuzynka od zawsze uwielbiala tego typu robotki, od niedawna prowadzi maly sklepik:
http://wwolnejchwili.mywebzz.com/ Ja zamawialam u niej podusie dla mojej chrzesniaczki, nawet jest w galerii, mam tez wieszaczek do pokoju bąbla, ale nie moge tz zagonic do powieszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
Silver-Nokia asha 311.
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z prezentem nie doradzę, myśmy dla syna znajomych kupowali zegarek i taki album podróżniczy, po konsultacji z rodzicami. I zegarek bardzo się spodobał ![]() Cytat:
![]() Nie chciałabyś słyszeć jak psioczę ![]() Brawa za chodzenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja i tak najczęściej kładę się ok. 1:30 ![]() Lenova super pokoik! ![]() Marsi biedny Leoś ![]() Byłyśmy chwilkę na spacerku, ale zimno straszliwie. Aaaaa no i chwalę się, że Ewa zjadła na śniadanie sznitkę z pasztetem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przed chwilka pokazalam wam sklepik kuzynki, wchodze do domu a tu przesylka z prezentami urodzinowymi dla bąbelka, dostal sliczną poduche i album na zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zadomowienie
|
A tu album, bo nie chcialo mi w jednej wiadomosci pojsc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
super!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szklanko jesli to Cie moze choc troche pocieszy to mam podobnie tez kilkanasie pobudek w nocy, czasami boje sie przykryc siebie koldra zeby Nati nie obudzic, tylko u mnie rano zdarz sie ze od 6 pospi ciagiem 2h rzadko 3h ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() co dajecie dzieciom na sniadanka kolacyjke bo mi sie pomysly wyczerpuja moja tak jak pisalam odmowila mi jedzenie, jadlaby tylko jaja, mandarynki i sucha bulę |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
antonio śpi...idę i ja : Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Kłapouchy! Cytat:
Ale super wygląda taki mały berbeć zwiedzający kąty na własnych nogach ![]() Lady: a jak Piotruś zareagował na buciki? mojej znowu próbowałam założyć i się znów rozpłakała. Za to mi próbowała wcisnąć, palce mi jedynie wlazły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Nie mam kompa
![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.