|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: LUTY *** wymienię ciuchy rozm. S/M/L głównie H&M, NEW LOOK, TOPSHOP ***
a podasz mi jeszcze tylko wymiary swetra, pachy i dlugosc rekawa?
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU wymienię ciuchy rozm. S/M/L H&M, NEW LOOK, TOPSHOP STYCZEŃ
a jakie masz kolory inglotów do oddania?
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
a nie będziesz nic więcej dokładać??
wrzuć może fotkę na kimś tego sweterka - to może się przekonam....
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU wymienię ciuchy rozm. S/M/L H&M, NEW LOOK, TOPSHOP STYCZEŃ
|
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
na chwilę obecną bielizna w rozmiarze góra D85/D90, doł M-L. Wszelkie oversize (koszule, bluzy, swetry), koszule jeansowe, spodnie baggy (dresowe i jeansowe) oraz alladynki/haremki z materiału zarówno gładkie jak i we wzory, bluzki oversize z ciekawymi nadrukami, portfel, biżuteria (masywne kolczyki, bransoletki, pierścionki), bluzy adidasa damskie i męskie - mniej więcej tego
i sukienki na poprawiny oraz wesele w rozmiarze od 40 do 44, zależy jaka rozmiarówka
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Up
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ wymienię ciuchy, ciuszki dziecięce, kosmetyki i dodatki RÓŻNE ROZMIARY
można pisać, jednak resztę opisów uzupełnię wieczorem
witam serdecznie
![]() Regulamin Nie zatajam faktycznego stanu rzeczy - tego samego oczekuję od Ciebie, Rzeczy wysyłam zawsze wyprane i oczekuję tego samego z Twojej strony, Zastrzegam sobie to, iż kolory prezentowane mogą nieznacznie różnić się od rzeczywistych barw i wymiary mogą odbiegać o 1-2cm od podanych tutaj, Zawsze możesz wypytać o to co Cie interesuje, ja nie gryzę i zawsze chętnie odpowiem, Wymienione rzeczy usuwam lub zaznaczam kolorem szarym Zawsze wysyłam poleconym i tego samego oczekuję od Ciebie Wishlista biały/ecru sweter oversize wszelkie mgiełki rozmiar M torba mieszcząca A4 ,chetnie jakiś shopper jeansowa koszula rurki w ciemnym odcieniu jeansu rozmiar 40 (mam 100cm w biodrach) kolorowe rurki rozmiar 40 - najchętniej kobaltowe i miętowe sweterki overize bluzy bez kaptura spódniczki obcisłe wszelkie haremki rozmiar 40 czerwona marynarka buty rozmiar 40 (sandałki, oficerki, bardziej wiosenne/jesienne) woski Yankee Candle podkład Revlon Colorstay, Pharmaceris, Vichy puder ryżowy/bambusowy tusz do rzęs Volume Express czarny ale generalnie wymieniam się na rzeczy które wpadną mi w oko
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2014-01-29 o 18:06 |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ wymienię ciuchy, ciuszki dziecięce, kosmetyki i dodatki RÓŻNE ROZMIARY
1. sweter w kolorze morskim, stan bardzo dobry ,rozmiar M- oddam za coś co mi się na prawdę spodoba
![]() 2. sweter w kolorze ecru, czarny element jest ze świecącą nitką, rozmiar XS/S, stan bardzo dobry, metka wycięta ale to Orsay 3. beżowy sweter ze świecącą nitką i bardzo efektownym tyłem, New Look, stan bardzo dobry, rozmiar UK10 - nie wiem czy chcę go oddać więc tylko za coś z wish 4. koszula w kolorze fuksjowym, firma F&F, stan bardzo dobry (nienoszona), jest spora więc XL lub jako oversize 5. sweter oversize firmy M&Co, stan dobry (brakuje jednego guzika), rozmiar M 6. czerwona pikowana bluzka firmy Atmosphere, stan bardzo dobry(dwa razy miałam ją na sobie), rozmiar UK 10 czyli taka M - nie wiem czy chcę oddać ![]() 7. oversizowa bluzka w kolorze łososiowym, stan dobry 8. bluzka typu waterfall w kwiaty, stan dobry (zmechacenia i maleńka dziurka niewidoczna), dobra na M 9. dłuższa bluzka/sukienka w granatowo-białe pasy, na jedno ramię, stan bardzo dobry (nienoszona), dobra na S/M |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znalazłam ten trójkolorowy over (myslalam ze go wymieniłam )wiec proponuje tę bluzkę i biało czarną za twoje bluzki dinsową tunikę oddaję gratis jesli ci pasuje to zapraszam na pw |
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ wymienię ciuchy, ciuszki dziecięce, kosmetyki i dodatki RÓŻNE ROZMIARY
1. rozpinany sweter w kolorze morskim firmy Papaya, stan dobry (lekkie zmechacenia, do wygolenia maszynką), dobry na M
2. beżowa szyfonowa mgiełka New Look, kupiłam z myślą doczepienia do kołnierzyka cekinów/ćwieków, stan bardzo dobry, dobra na M 3. sukienka/tunika na jedno ramię w granatowo-białe pasy, stan bardzo dobry (nienoszona), dobra na S/M 4. Szara luźna bluzeczka z cekinami Butik, dobra na M, stan dobry (odpadło kilka cekinów) 5. fioletowa koszula, świetnie podkreśla talię, stan bardzo dobry, dobra na S 6. oversizowa narzutka w kolorze pudrowego różu firmy New Look, stan bardzo dobry 7. seledynowa bluzeczka Butik, stan bardzo dobry, dobra na S - oddam za drobiazg lub dorzucę do większej wymiany 8. Koszula w błękitną kratę Amisu, ze srebrną nitką, stan bardzo dobry, dobra raczej na S 9. Zielona bluzka z lejącym dekoltem i ozdobą, dobra na S/M, stan dobry (lekkie zmechacenia ,do wygolenia maszynką) 10. Biała bluzka z aplikacją, dobra na XS/S, stan dobry+ |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
1. pomarańczowa bluzka firmy M&Co, dobra na M, stan dobry (ma małe plamki) - dorzucę do większej wymiany
2. niebieska bluzka, dobra na M, stan dobry ( przy literce V odpadło kilka cekinów) - dorzucę do większej wymiany 3. biała koszula firmy H&M, dobra na S, stan dobry (przebarwienia w okolicy pach) 4. czerwona marynarka, stan bardzo dobry, dobra na S/M 5. malinowa marynarka, stan bardzo dobry, dobra na M 6. beżowa marynarka, stan bardzo dobry, dobra na S/M 7. szara tuba firmy ONLY, jaśniejsze pasy ze srebrną nitką, dobra na M, stan bardzo dobry 8. militarna koszula w kolorze khaki firmy Reserved, stan bardzo dobry, dobra na XS/S 9. zielone spodenki firmy New Look, stan dobry, dobre na M 10. różowa oversizowa bluzka z koronką, stan dobry |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
1. jeansowe rurki Berska, stan bardzo dobry (mało noszone), rozmiar z metki 42 ale wg mnie dobre na L - za coś super
2. jeansowe rurki z dziurami i cekinami, stan idealny (ani razu nie założone), dobre na M 3. bluzka w paski Stradivarius, dobra na M, stan dobry+ (lekkie zmechacenia do ogolenia) 4. czarna sukienka/tunika z ozdobnymi kamieniami New Look, dobra na M, stan bardzo dobry 5. szary top z koronki Atmosphere, stan bardzo dobry, rozmiar M |
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
opis później
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
1. Torebka Marcelia firmy Avon, stan bardzo dobry bo rzadko ja nosilam
2. Torebka w pomaranczowo-koralowym kolorze, stan bardzo dobry 3. Torba mieszczaca A4 z motywem skory krokodyla, stan dobry poniewaz zamek jest do wymiany 4. Paski, wszystkie nowe 5. 2x gora od stroju kapielowego, ta w maki jest z Reserved 6. Opaska Stradivarius, mini zel pod prysznic, zawieszka panda i wisior sowa 7. Brazowa torebka na dlugim pasku - dorzuce do wiekszej wymiiany lub oddam za drobiazg bo pasek z jednej strony trzeba podszyc 8. Ksiazki w stanie idealnym
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2014-01-29 o 18:47 |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
* woda toaletowa Up to You * perfumy Prada, resztka na poznanie zapachu * dezodorant Beyonce Midniht Heat * Eternal Magic Enchanted EDT * Affection o zapachu jablkowym * dezodorant Adidas Fun Sensation * Incandessence * zestaw 2x 50ml zel pod prysznic i balsam * peeling z Bourjois, zostalo na kilkukrotne przetestowanie * serum ujedrniajace do dekoltu Planet Spa * kuracja ujedrniajaca okolice oczu Anew Clinical * olejek do twarzy Planet Spa * krem o zapachu kakaowym Ziaja * szminka Airy Fairy z Rimmela * kulki Giordani Gold z Oriflame - oddam za drobiazg * duo bronzer+roz Sephora * szminka Latte z Avonu - oddam za drobiazg * roz do twarzy z Lovely * nowe cienie do powiek Smokey Eyes z Avonu
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2014-01-29 o 19:00 |
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
dokladka
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
ok - w takim razie daj znać jak będziesz miała wystawione
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za lakier magnetyczny, bansoletkę i torebkę?
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
|
#177 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
hej, jakoś nasza wymiana ucichła, i co z ta koszulą? odpowiadają Ci wymiary rzeczy?
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze teraz widze ze bluzka z h7/m to jest s wiec z niej rezygnujeale za overka mogłabym wziąć
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. podoba mi sie jeszcze czarna bransoletka co proponujesz? |
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za sewter nr 3?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.