![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#62 |
MBZ♥
|
Maria niektórzy zmniejszają stopniowo ilość miarek mleka. Ale ja dopóki sięupomina o mm to daję
![]() Scarlett ![]() Pani, a spróbuj nalać ciupkę do tego wgłębienia żeby poczuł i zaciągnął ![]() te buciki mi przypominają smerfowe obuwie ![]() Oliwka, a nową już wybrałaś? ![]() Doszły sanie? Anika Ty chyba maku dziś Jej dawałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
#64 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawoooo !!!!. hahahaha Cytat:
![]() ad 2 - NIE MAM POJĘCIA ![]() ![]() cdn. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jak planujesz? widzę, że posmakowała Michasiowi bezmleczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad 2 - ![]() ![]() ad 3 - wode w butelce 120 ![]() brawo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cdn. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
I następny wątek
![]() Dzień dobry, a raczej dobry wieczór ![]() Byou mam na oku Maxi Cosi Tobi, Romer King Plus lub Besafe Izi Comfort 3 czy jakoś tak. Byłam zdecydowana prawie na Romera, ale jak poczytałam opinie to mi się go odechciało ![]() ![]() Cytat:
Za schodzenie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Pani dziękuję
![]() ![]() Scarlett ![]() BYou tak mam wybraną właściwie wiedziałam jakiej marki chcę więc dużego wyboru nie miałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
jutro zawalczę
![]() no ja chyba jednak na II śniadanie mu będę dawać. kupiłam musli, wsuwa aż miło ![]() ![]() ![]() no dramatu nie ma ![]() ![]() ![]() Alliw teraz kupiła Jankowi M'ki i też pisała, że ciut duże. Cytat:
![]() ![]() a Królewnie się podobało skoro się kimło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
MBZ♥
|
Pomidorowej mi się chce
![]() Achna co Cię zniechęciło do romera? ![]() Oliwka, cieszę się, że sanki ok ![]() ![]() O jakiej lodówce myślisz? Torres boski ![]() Martwię się o Nestelle ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-01-29 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
oliwka
![]() ![]() ![]() no wiec dzis ' zablyslam ' inteligencja na kursie - piszac w miare nizely dialog o spedzaniu dnia ![]() potem szybko sprawnie wszytsko poszlo u Konsula na wizycie i udalo nam sie zdarzyc na bus co jedzie prosto do domku ![]() - podczas wizyty Milus sam powiedzial po co przyszedl, no buzia mu sie nie zamykala TYLEEEE ludzi i kazdy w niego wpatrzony i zachwycony co on robi, a ten sam ze soba - baa nawet sam kilka krokow zrobil ![]() podchodze do strolika i pada pytanie '' w jakiej sprawie pani przyszla '' -- no ja ze skladam wniosek o 5Letni paszport dla syna '' a ojciec gdzie jest ?'' -- nie ma. '' a to zgode pani ma ze soba ze on pozwala wyrobic paszport ?'' -- OJCA NIE MA ! '' aa to w takim razie, widze ze ma pani na wszytskie potrzebne dokumenty i nie widze przeszkod by wniosek przyjac ...'' - i tam blabla o tym ile place kiedy odelsac obecny i kiedy przysla nowy ![]() ide usypiac Milusia Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2014-01-29 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa i mamy taką samą ciuchcię z Fp ![]() ja też na forum się o nich dowiedziałam ale jak dla mnie za drogie Cytat:
Filip dzisiaj dostał jogurt naturalny z bananem tak wcinał, że szok. A po południu jak zobaczył, ze wyciągnełam jogurt to w sekundę był przy mnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie no jedną! Heloł, za to 98 stron, po zniżce nadal fortuna, prawie 250zł.... muszę poszukać czy cewe nie robi gdzieś taniej niż Ross.... jednak jakość super, o innych różne opinie w necie, niekoniecznie dobre...
No właśnie, gdzie Nomadka? Nie zauważyła, że nowy wątek może???? ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Dzięki wszystkim za gratki!
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musli mam, czeka w kolejce, z holle już 2 mi tylko zostały, bedę za jakiś czas robić zapasy. ja nie Pani, ale http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...104952077.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest ten sam sprzedawca, który ma na allegro te fotoksiążki w cenie 15zł (40stron) Takie pytanie odnośnie niań elektronicznych, do tej pory nie potrzebowaliśmy, za tydzień przenosimy się na pięterko ![]() Jakie polecacie żeby nie szumiała? I raczej z tańszych, bo teraz już nie opłaca się inwestować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Zadomowienie
|
No hej hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja przez was też zachorowałam na Attipaski ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
tak piszecie o tych bucikach, to napiszę tylko, że mnie ta cena powala i J. na pewno nie będzie miał
![]() ![]() ale wiecie co.... coraz bardziej obserwując go dochodzę do wniosku, że on nie będzie raczkował. coś mi się wydaje, że pozycja do raczkowania posłuży mu wyłącznie do podniesienia się i wstania. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
MBZ♥
|
Monicca ja używam łoki-toki mężowe z motoroli-ustawiam sobie taką funkcję, że Zosia mnie słyszy i jak lecę z piechem, a się przebudzi to mogę Ją uspokoić w razie czego
![]() Wcześniej patrzyłam na all i takie z dobrym zasięgiem to do 200 zł kosztowały. Bzinko ![]() ![]() Ja się nie mogę doczekać aż Zosiek będzie chodzić i kupię Jej emelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
teraz i mi się chce
![]() ![]() ![]() ![]() lubię tę ciuchcię ![]() T. też mi nic nie da zjeść. Już sobie robię i dla niego też. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |||||||
Zadomowienie
|
no w sumie niedaleko, ale to chyba już Warmia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co napisałaś w wypracowaniu? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam angelcare, ale bardzo mało uzywaliśmy i juz nie pamietam jak z tymi szumami ![]() Pani, Torres mistrzunio w trampkach ![]() Swojego mistrzunia też tu wkleję bo nie wszystkie fejsa mają ![]() A tak w ogóle to wrzuciałm na fb swoje foto z Jankiem w zimowej szacie i jeszcze nigdy nie miałam tylu "polubień" ![]() Ciekawe gdzie Nestelle? może jej mąż też zablokował neta ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
MBZ♥
|
Alliw
![]() A to fakt z tymi gadżetami ![]() ![]() Monicca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Pani, co za paputki? ![]() Kasia dobrze, że się udało załatwić paszport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zapraszam jeszcze do moich trzech lumpków ![]() ![]() (jestem jeszcze na dwóch forach; tam są już dzieciatki i one mnie infekują ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, ręce kiepskie, nawet bardzo. tzn jeśli chce przyciągnąć/przewrócić pudło z zabawkami to bez problemu sobie poradzi ale jak trzeba się podnieść/podeprzeć na rękach to klapa. lepsze nogi. od początku próbował się podnosić na stopach a nie kolanach. jak go sadzam to próbuje stawać, jak posadzę w łóżeczku na klęczkach to trzyma się barierki, ogląda naklejki, nie ma z tym problemu, tyle że sam nie potrafi się podnieść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Paputki. skórzane cudeńka. ale na razie odpuszczam, bo by rozniósł przy swojej intensywności czworakowania... ale ja gadżeciara patentowana ostatnio wymiękłam przy spodenkach LaMamy :P nawet ja nie jestem tak szalona. ale jak trafię na przecenę to może kupię ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
moni_ka to cię pocieszę u nas dokładnie tak jak piszesz Mała cały czas pełza od paru dni gdy wydawało mi się że zaczyna raczkować to się pomyliłam ona przyjmuje pozę do raczkowania i się kiwa chyba że przy szafce to wtedy ewentualnie stanie na czwroaka i się chwyci ale zazwyczaj jest tak że ona z pozycji pełzającej chwyta się rączką czegoś i się podciąga do kucnięcia
![]() BYou jakoś Samsung mnie nie zawiódł jeszcze tak więc kupuję na pewno samsunga multi door choć kiedyś mnie kusiła lodówka lg z kamykami swarovskiego ale to było ładnych parę lat temu ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Pani Torres ![]() ![]() Alliw Janek ![]() ![]() Cudne te wasze skarby ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Co do bucików ja planuję kupić małej Inch Blue jak zacznie chodzić-stawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie dawno grdził grudkami, ech rośnie chłopak.... Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |||
Zakorzenienie
|
jesli cie nic nie swedzi, to nie jestes w ciazy
![]() chociaz smak ![]() ![]() Cytat:
no tak od razu z grubej rury - CO SIE BEDZIESZ ![]() Cytat:
![]() ale fajowo ze u was wszytsko w porzasiu ![]() Cytat:
ad 2 - widzialam widziala ![]() ad 3 - padlam !!!!! ![]() idem spac dobrej nocy i do jutra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
wyćwiczy pływając
![]() ![]() http://www.paputki.com.pl/ http://lamama.sklep.pl/ (od 1 II mój stacjonarny gadżetowy sklep się przenosi i już będzie mniej gadżetów ![]() ![]() teraz ja idę na obczajkę ![]() nooo. nie tak dawno darł się jak dawałam, teraz się drze jak nie daję ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
MBZ♥
|
Oliwka tak myślałam, że samsung
![]() te inch blue śliczne ![]() Pani, za spodniaszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.