Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 21:06   #4381
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X

U mnie dzisiaj żel pod prysznic ujrzał denko wreszcie wykończyłam kawowy z YR bo od pół roku stała połowa i nie mogłam wytrzymać tego zapachu a teraz na końcu jak na złość mi się spodobał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-27, 21:39   #4382
cpp
Rozeznanie

Zużyłam Regenerum do pięt.
cpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 22:40   #4383
Lynn
Zakorzenienie

Zużyłam perfumy Chanel Chance eau fraiche 50 ml i to zużycie mnie wcale nie cieszy, bo wątpię bym mogła sobie jeszcze kiedyś pozwolić na te perfumy...

Czy miałyście może suchy szampon Batiste?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 23:50   #4384
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Koniku dla Twojego dobra przypomnę Ci co pisałaś niedawno tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4132

Później piszesz, że masz wstręt do kupowania kosmetyków i że małżeństwo Cię skutecznie z niego wyleczyło. A tu znowu kolejne zakupy i to w takiej ilości. Nie chcę Ci niczego wypominać, ale takim sposobem nigdy z tego nie wyjdziesz i będziesz ciągle co jakiś czas narzekać ile tego masz i po co było tyle kupować.

Ja byłam w Rossmannie i kupiłam:

Rossmann, Rival de Loop, Hydro Nawilżający krem pod oczy

Mixa, Dwufazowy płyn do demakijażu `Optymalna tolerancja`

Wszystko potrzebne, bo krem pod oczy i micel mam na wykończeniu.
No ale sama powiedz, nie skorzystałabys z takiej oferty 10 kosmetykow za 129 zł? Jakbym chciała je pojedynczo kupowac to zapłaciłabym duzo więcej a tak wychodzi, że niewiele powyzej 10 zł za kosmetyk + perfumy. Żele planuje dodawac do prezentów urodzinowych, a mam kilka okazji w najblizszych 2 miejsiacach. Nie uwazam bym zroniła cos zlego. Co innego gdyby był to zakup balsamow do ciala czy masel.

Ja nie chodzę już po drogeriach w poszukiwaniu szczescia. Wy chodzicie i cały czas kusicie to tym to tamtym. Kto podsyłał gazetkę z Biedronki? Kto ciągle kusi ofertą z Lilda, Rossmanna? Ja w tym czasie nic nie kupuje z tych rzeczy a jak raz się przyznam do zakupów w yr to od razu to zauwazacie. Muszę nick zmienić żeby mniej się rzucac w oczy :P

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na chwilę obecną w koszyku mam:

- Zestaw mydeł Biały Jeleń + pojedyncze (lepiej mi służą niż te ręcznie robione, no i tż zużywa dużo mydeł)
- mydło siarkowe Barwa
- mleczka i masła Bio olejek z Ziai (po 3: arganowe, winogronowe i awokado)
- te 3 nowe żele pod prysznic Ziai
- emolienty do kąpieli dla dziecka (Emolium, rozglądam się też za innymi)
- PHARMACERIS E Emoliacti emolientowy żel do mycia ciała
- LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra krem
- VICHY Normaderm tonik zwężający pory
- AVENE Maseczka kojąco nawilżająca do skóry wrażliwej
- wkładki laktacyjne
- herbatka laktacyjna
- płyn do płukania dla dzieci

Znałaś tą apteke wcześniej czy dopiero jak ja o niej napisałam? Pytam z ciekawosci, bo mało osób ją zna.

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość

Tak, ja miałam i byłam bardzo zadowolona. Przetestowałam wiele suchych szamponów i te są na 1 miejscu. Do tego cudnie pachną i przynajmniej na moich włosach nie zostaje ten osad.

Cytat:
Napisane przez cpp Pokaż wiadomość
Zużyłam Regenerum do pięt.
i jak? Działa?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 00:30   #4385
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Zużyłam perfumy Chanel Chance eau fraiche 50 ml i to zużycie mnie wcale nie cieszy, bo wątpię bym mogła sobie jeszcze kiedyś pozwolić na te perfumy...

Ja miałam. Dla mnie jedna wielka tragedia, nie dość, że śmierdzi to zostawia jeszcze biały osad na włosach Już wolę wieczorem poświęcić te 15 minut i normalnie umyć włosy.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
No ale sama powiedz, nie skorzystałabys z takiej oferty 10 kosmetykow za 129 zł? Jakbym chciała je pojedynczo kupowac to zapłaciłabym duzo więcej a tak wychodzi, że niewiele powyzej 10 zł za kosmetyk + perfumy. Żele planuje dodawac do prezentów urodzinowych, a mam kilka okazji w najblizszych 2 miejsiacach. Nie uwazam bym zroniła cos zlego. Co innego gdyby był to zakup balsamow do ciala czy masel.

Ja nie chodzę już po drogeriach w poszukiwaniu szczescia. Wy chodzicie i cały czas kusicie to tym to tamtym. Kto podsyłał gazetkę z Biedronki? Kto ciągle kusi ofertą z Lilda, Rossmanna? Ja w tym czasie nic nie kupuje z tych rzeczy a jak raz się przyznam do zakupów w yr to od razu to zauwazacie. Muszę nick zmienić żeby mniej się rzucac w oczy :P
Wtrącę się tylko, że okazja to może i jest, ale po co dokupywać sobie kosmetyków skoro chyba i tak masz ich spory zapas? Spoko, ktoś nie ma zapasów to i taka promocja jest świetna. Ja bym takiego zestawu nie kupiła nawet jakby te 10 kosmetyków kosztowało 50zł, bo nie byłabym w stanie tego zużyć. I przykro mi mówić, ale to takie usprawiedliwianie się - było tanio to wzięłam. Sama to przerabiałam i teraz 2x zastanawiam się czy coś rzeczywiście jest mi potrzebne czy może po prostu kupuję, "bo promocja/tanio".

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 06:41   #4386
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:

mam 2 wiśniowy i do ciemnych włosów.
Są wydajne i nie mogę ich zużyć. Działają jak powinny, więc polecam.
Aczkolwiek nie miałam innego suchego szamponu i nie mam porównania.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 06:43   #4387
cpp
Rozeznanie

Cytat:

Ano, mam. Faktycznie trochę odświeża włosy, ale już na przykład z grzywką sobie u mnie nie radzi, więc bez sensu trochę.

Cytat:

Znałaś tą apteke wcześniej czy dopiero jak ja o niej napisałam? Pytam z ciekawosci, bo mało osób ją zna.

Tak, ja miałam i byłam bardzo zadowolona. Przetestowałam wiele suchych szamponów i te są na 1 miejscu. Do tego cudnie pachną i przynajmniej na moich włosach nie zostaje ten osad.

i jak? Działa?
Nawilża, trochę zmiękcza, ale nie jakoś wybitnie. Jest okej, ale w tej cenie to totalna pomyłka, wolę kupić jakiś zwyklak z Rossa i będzie ten sam efekt za trzy razy mniejszą kasę
cpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:32   #4388
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj żel pod prysznic ujrzał denko wreszcie wykończyłam kawowy z YR bo od pół roku stała połowa i nie mogłam wytrzymać tego zapachu a teraz na końcu jak na złość mi się spodobał
Uwielbiam ten żel na jesienno-zimową aurę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 08:42   #4389
Hosenka*
Zakorzenienie

Koniku:
a gdzie pisalaś o Gemini? Od dłuższego czasu czytałam o niej w kilku wątkach (zwłaszcza na Nałogowych Kosmetykoholiczkach), a z wpisów blogowych kojarzę ostatnio wpis o DOZ.

Zrobiłam tam wczoraj zamówienie - kupiłam laktator elektryczny (mam ręczny, ale ręce mi już odpadają), oprócz niego witaminy, wkładki laktacyjne itp, z kosmetyków tylko te z Białego Jelenia - zestaw mydeł, zestaw krem do twarzy+balsam, a i mydło siarkowe z Barwy. Wyszło 560zł, z czego na kosmetyki 52 zł.

Reszta na wiosnę.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2014-01-28 o 08:43
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 09:43   #4390
Inspire
Kuźnia inspiracji

Zużyłam szampon Bingo jajeczny z kolagenem.

Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 09:59   #4391
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten żel na jesienno-zimową aurę
Na początku jak używałam, to wszędzie czułam kawę po jego użyciu a teraz aż tak nie wali kawą i pewnie dlatego mi się podoba
Stary 2014-01-28, 11:09   #4392
ganimedea
Zakorzenienie

Ja uwielbiam o tej porze roku wszelkie kawy, cynamony, wanilie, kokosy itp. w kosmetykach . Ten żel akurat został napoczęty w moim rodzinnym domu, więc baardzo sporadycznie go używam i wręcz nie mogę się doczekać, by go zastosować . Aktualnie w codziennym użyciu mam czekoladowo-pomarańczowy YR i szkoda, że kakao nie jest bardziej wyczuwalne . I tak mi się jednak ten zapach podoba, pasuje nutą do masła kawa-pomarańcza Perfecty, gdzie kawy czuć niewiele .

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 14:43   #4393
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Koniku:
a gdzie pisalaś o Gemini? Od dłuższego czasu czytałam o niej w kilku wątkach (zwłaszcza na Nałogowych Kosmetykoholiczkach), a z wpisów blogowych kojarzę ostatnio wpis o DOZ.
.
Pisałam na blogu ale też tutaj, bo kupuję od nich sporo kosmetyków/leków w tej wyprzedazowej cenie - np ostatnie sztuki, krotszy termin waznosci. Tym sposobem, mam krem z Avene za 9,90 czy SVR za 15 zł. Jakoś w grudniu pisałam, może ominęłaś ten wpis. Ta Apteka jest z Gdańska więc i odbiór osobisty mam niedaleko domu.
Stary 2014-01-28, 18:17   #4394
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie skorzystałabym, zwłaszcza posiadając takie ogromne zapasy.
I nie chodzę do drogerii w poszukiwaniu szczęścia i nie kuszę niczym

Tu nie o to chodzi, żeby się nie rzucać w oczy tylko po co narzekać, że ma się tyle tego, że aż nam niedobrze, a później chwalić się zakupem dodatkowych kosmetyków w liczbie aż 10 i jeszcze być zdziwionym, że krzywo na to patrzymy. Chcemy Ci pomóc w odwyku, ale jak mamy to zrobić skoro Ty sama tego nie chcesz...

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość

Wtrącę się tylko, że okazja to może i jest, ale po co dokupywać sobie kosmetyków skoro chyba i tak masz ich spory zapas? Spoko, ktoś nie ma zapasów to i taka promocja jest świetna. Ja bym takiego zestawu nie kupiła nawet jakby te 10 kosmetyków kosztowało 50zł, bo nie byłabym w stanie tego zużyć. I przykro mi mówić, ale to takie usprawiedliwianie się - było tanio to wzięłam. Sama to przerabiałam i teraz 2x zastanawiam się czy coś rzeczywiście jest mi potrzebne czy może po prostu kupuję, "bo promocja/tanio".
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam o tej porze roku wszelkie kawy, cynamony, wanilie, kokosy itp. w kosmetykach . Ten żel akurat został napoczęty w moim rodzinnym domu, więc baardzo sporadycznie go używam i wręcz nie mogę się doczekać, by go zastosować . Aktualnie w codziennym użyciu mam czekoladowo-pomarańczowy YR i szkoda, że kakao nie jest bardziej wyczuwalne . I tak mi się jednak ten zapach podoba, pasuje nutą do masła kawa-pomarańcza Perfecty, gdzie kawy czuć niewiele .
Ja mam masło pomarańczowo-czekoladowe z Bingo Spa, ale rzadko go używam, nie jestem z niego zadowolona.

U mnie wreszcie zużycia:

1. Be Beauty, płyn micelarny
2. Flos Lek, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek
3. Nivea Hair Care, Beauty Care, Odżywka `Elastyczność i blask 10 ml
4. Kolastyna, Nawilżający balsam do ciała 6 ml

Jeszcze może zużyję 1-2 rzeczy. Bilans nieciekawy. Raptem 6 zużyć w tym 2 próbki. Ale za to tylko 2 zakupy i wszystko już w użyciu.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:22   #4395
Inspire
Kuźnia inspiracji

Zużyłam próbkę pudru EDM - Finishing dust.
Dostałam 5 próbek podkładu Lauress - nie trafiłam z żadnym

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 20:43   #4396
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Ja miałam. Dla mnie jedna wielka tragedia, nie dość, że śmierdzi to zostawia jeszcze biały osad na włosach Już wolę wieczorem poświęcić te 15 minut i normalnie umyć włosy.
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4484116 8]mam 2 wiśniowy i do ciemnych włosów.
Są wydajne i nie mogę ich zużyć. Działają jak powinny, więc polecam.
Aczkolwiek nie miałam innego suchego szamponu i nie mam porównania.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez cpp Pokaż wiadomość
Ano, mam. Faktycznie trochę odświeża włosy, ale już na przykład z grzywką sobie u mnie nie radzi, więc bez sensu trochę.
Dzięki dziewczyny! Widzę, że co osoba to opinia inna Jak wykonczę suchy Timotei to skuszę się na niego

Ja dzisiaj zaszalałam. Kupiłam 2 szampony i odżywkę John Frieda - jeden szampon i odżywka do włosów ciemnych i jeden szampon podnoszący włosy. Ten ostatni będzie dla mamy. Poza tym kupiłam preparat do ochrony włosów przy prostowaniu-heat defence Tressemme. Jeszcze się skusiłam na minaturki soap &glory- 2 kremy do rąk i masło do ciała
Stary 2014-01-29, 11:29   #4397
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
No ale sama powiedz, nie skorzystałabys z takiej oferty 10 kosmetykow za 129 zł? Jakbym chciała je pojedynczo kupowac to zapłaciłabym duzo więcej a tak wychodzi, że niewiele powyzej 10 zł za kosmetyk + perfumy.
Ja bym się nie skusiła. Po pierwsze dlatego że gotowe zestawy YR są mało korzystne cenowo i zazwyczaj wciskają tam jakieś buble które nie schodzą. Poza tym zawsze sobie przeliczam ile bym zapłaciła w drogerii za podobne jakościowo kosmetyki i ile tak naprawdę kosztowałyby mnie "gratisowe" perfumy. Zdecydowanie wolę oferty z gratisowymi perfumami gdzie sama mogę wybrać produkty.
Stary 2014-01-29, 12:34   #4398
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

zuzyłąm roletkę Avon Little Black Dress. Uf kolejna zapach odszedł jeszcze tylko 2 pełne flakony, 3 "połówki" i 2 miniatury
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 13:48   #4399
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
tu o nim pisałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3584
Cytat:
Nie uwazam bym zroniła cos zlego. Co innego gdyby był to zakup balsamow do ciala czy masel.
dawaj pełną listę wszystkich kosmetyków jakie masz, ocenimy
Stary 2014-01-29, 19:36   #4400
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Skończyłam szampon i balsam do włosów (timotei i balea)

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 20:29   #4401
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
bony policzyłam swoje pomadki i błyszczyki i się załamałam zaczne nosić po jednej w torebce sztuce każdego może wtedy łatwiej się zużyja
A ile masz?

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
zużyłam Regenerum serum do paznokci, zostawiłam sobie opakowanie spróbuje zrobić własny mix olejków i przeleje , fajnie mi się korzystało z tej tubki.
Pomogło Ci? Bo u mnie nie było żadnych efektów

Cytat:
No i w związku z tymi planami chcę intensywnie zużywać i ograniczyć zakupy jak się da - nie mówię, że do zera, ale powiedzmy do 5 szt. miesięcznie (kiedyś narzuciłam sobie taki limit i to zdawało egzamin ).
Nie ma sobie też co dawać limitu 0 sztuk, bo nie raz trzeba coś kupić i po co mieć niepotrzebne w tym wypadku wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Tergowiska jeszcze nie ogarniam, nigdy się nie wymieniałam
Jest bardzo proste w obsłudze A naprawdę można się fajnie powymieniać.

Cytat:
Polecasz któryś konkretny rodzaj?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 22:28   #4402
Lynn
Zakorzenienie

Dostałyscie moze ostatnio bon z marionaud na 35 zl? Mama mi mówila, że coś takiego dostałam poczta, co mnie dziwi, bo w marionaud robilam raz w życiu zakupy, zreszta bardzo drobne...
Stary 2014-01-29, 22:34   #4403
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałyscie moze ostatnio bon z marionaud na 35 zl? Mama mi mówila, że coś takiego dostałam poczta, co mnie dziwi, bo w marionaud robilam raz w życiu zakupy, zreszta bardzo drobne...
Ja kiedyś dostałam a zakupów nie zrobiłam u nich wcześniej ani razu. Tylko założyłam kartę.
Stary 2014-01-29, 22:44   #4404
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ja kiedyś dostałam a zakupów nie zrobiłam u nich wcześniej ani razu. Tylko założyłam kartę.
On jest aktywny od jakieś kwoty?

Jak coś kupię jeszcze kosmetycznego, to nic tylko Myślę, że zostałam królową miesiąca w tym wątku pod wzgledem zakupów w styczniu
Stary 2014-01-29, 22:51   #4405
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
On jest aktywny od jakieś kwoty?

Jak coś kupię jeszcze kosmetycznego, to nic tylko Myślę, że zostałam królową miesiąca w tym wątku pod wzgledem zakupów w styczniu
Mój nie był. Kupiłam 3 balsamy z promocji i dopłaciłam chyba 7 zł.

Co jeszcze kupiłaś?
Stary 2014-01-29, 23:00   #4406
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nie był. Kupiłam 3 balsamy z promocji i dopłaciłam chyba 7 zł.

Co jeszcze kupiłaś?
Fajne jakieś? Ja może sie skuszę na coś z The Balm...

Kupiłam jeszcze podkład Lancome, puder matujący Mac, roż- pryzmy z Givenchy i masło Soap and Glory. Nawet nie próbuję liczyć ile kasy wydalam na kosmetyki w tym miesiącu Dodam tylko na swoje usprawiedliwienie, że np pryzmy byly ok 80 zł tansze niż w Sephorze.

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2014-01-29 o 23:05
Stary 2014-01-29, 23:23   #4407
aktogimka
Zakorzenienie

Na mnie od wczoraj czeka do odbioru zamówienie w dozie, na 7 rzeczy jedynie magnez nie jest kosmetykiem. Jutro odbiorę.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 23:32   #4408
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się nie skusiła. Po pierwsze dlatego że gotowe zestawy YR są mało korzystne cenowo i zazwyczaj wciskają tam jakieś buble które nie schodzą. Poza tym zawsze sobie przeliczam ile bym zapłaciła w drogerii za podobne jakościowo kosmetyki i ile tak naprawdę kosztowałyby mnie "gratisowe" perfumy. Zdecydowanie wolę oferty z gratisowymi perfumami gdzie sama mogę wybrać produkty.
Kosmetyki pod wzgledem zapachu moglam wybrac sama wiec wybralam to co bedzie mi orzydatne.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
A ile masz?

Pomogło Ci? Bo u mnie nie było żadnych efektów
Polecasz któryś konkretny rodzaj?
Ja lubilam wersje fresh, teraz mysle o tropical.

Dziewczyny macie racje z tymi zakupami ale dziwi mnie to ze na Hosenkowe 50 zeli nikt nie zwrocil uwagi a na moj 1 wpis o zakupach w yr nagle wszyscy. Prawde mowiac nie wierze by ten watek jakoś specjalnie mial kogos wyleczyc, skoro co rusz sa jakies kuszenia, podsylane gazetki i linki. Jestem tu bo jest fajnie, a z zapasami sobie dam rade. Takze spokojnie.

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2014-01-29 o 23:34
Stary 2014-01-30, 00:37   #4409
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Chcialam powiedziec ze dzieki temu watkowi staram sie nie kupowac i wykanczac wszystko co mam w domu i udaje sie odkad tu jestem nie kupilam nic na zapas

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

15.12.13 olejuję paznokcie

04.2014 prowadzę gabinet kosmetyczny
SnowWhitesPoisonBite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 01:36   #4410
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetyki pod wzgledem zapachu moglam wybrac sama wiec wybralam to co bedzie mi przydatne.

Dziewczyny macie racje z tymi zakupami ale dziwi mnie to ze na Hosenkowe 50 zeli nikt nie zwrocil uwagi a na moj 1 wpis o zakupach w yr nagle wszyscy. Prawde mowiac nie wierze by ten watek jakoś specjalnie mial kogos wyleczyc, skoro co rusz sa jakies kuszenia, podsylane gazetki i linki. Jestem tu bo jest fajnie, a z zapasami sobie dam rade. Takze spokojnie.
Może dlatego, że Hosenka nie przytachała do domu pewnego dnia całej siatki żeli tylko pewnie sukcesywnie je zbiera od jakiegoś czasu <w każdym razie mam nadzieję, że tak jest>
Co do samego wątku; jeśli ktoś naprawdę by chciał to i wątek nie byłby potrzebny do rzucenia tego.... nałogu.

Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2014-01-30 o 03:25
Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości