|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
U mnie dzisiaj żel pod prysznic ujrzał denko
wreszcie wykończyłam kawowy z YR bo od pół roku stała połowa i nie mogłam wytrzymać tego zapachu a teraz na końcu jak na złość mi się spodobał Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4382 |
|
Rozeznanie
|
Zużyłam Regenerum do pięt.
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam perfumy Chanel Chance eau fraiche 50 ml i to zużycie mnie wcale nie cieszy, bo wątpię bym mogła sobie jeszcze kiedyś pozwolić na te perfumy...
Czy miałyście może suchy szampon Batiste? |
|
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chodzę już po drogeriach w poszukiwaniu szczescia. Wy chodzicie i cały czas kusicie to tym to tamtym. Kto podsyłał gazetkę z Biedronki? Kto ciągle kusi ofertą z Lilda, Rossmanna? Ja w tym czasie nic nie kupuje z tych rzeczy a jak raz się przyznam do zakupów w yr to od razu to zauwazacie. Muszę nick zmienić żeby mniej się rzucac w oczy :P Cytat:
Znałaś tą apteke wcześniej czy dopiero jak ja o niej napisałam? Pytam z ciekawosci, bo mało osób ją zna. Tak, ja miałam i byłam bardzo zadowolona. Przetestowałam wiele suchych szamponów i te są na 1 miejscu. Do tego cudnie pachną i przynajmniej na moich włosach nie zostaje ten osad. i jak? Działa?
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wolę wieczorem poświęcić te 15 minut i normalnie umyć włosy. Cytat:
|
||
|
|
|
#4386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam 2 wiśniowy i do ciemnych włosów. Są wydajne i nie mogę ich zużyć. Działają jak powinny, więc polecam. Aczkolwiek nie miałam innego suchego szamponu i nie mam porównania. |
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku:
a gdzie pisalaś o Gemini? Od dłuższego czasu czytałam o niej w kilku wątkach (zwłaszcza na Nałogowych Kosmetykoholiczkach), a z wpisów blogowych kojarzę ostatnio wpis o DOZ. Zrobiłam tam wczoraj zamówienie - kupiłam laktator elektryczny (mam ręczny, ale ręce mi już odpadają), oprócz niego witaminy, wkładki laktacyjne itp, z kosmetyków tylko te z Białego Jelenia - zestaw mydeł, zestaw krem do twarzy+balsam, a i mydło siarkowe z Barwy. Wyszło 560zł, z czego na kosmetyki 52 zł. Reszta na wiosnę.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-01-28 o 08:43 |
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku jak używałam, to wszędzie czułam kawę po jego użyciu a teraz aż tak nie wali kawą i pewnie dlatego mi się podoba
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam o tej porze roku wszelkie kawy, cynamony, wanilie, kokosy itp. w kosmetykach
. Ten żel akurat został napoczęty w moim rodzinnym domu, więc baardzo sporadycznie go używam i wręcz nie mogę się doczekać, by go zastosować . Aktualnie w codziennym użyciu mam czekoladowo-pomarańczowy YR i szkoda, że kakao nie jest bardziej wyczuwalne . I tak mi się jednak ten zapach podoba, pasuje nutą do masła kawa-pomarańcza Perfecty, gdzie kawy czuć niewiele |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam na blogu ale też tutaj, bo kupuję od nich sporo kosmetyków/leków w tej wyprzedazowej cenie - np ostatnie sztuki, krotszy termin waznosci. Tym sposobem, mam krem z Avene za 9,90 czy SVR za 15 zł. Jakoś w grudniu pisałam, może ominęłaś ten wpis. Ta Apteka jest z Gdańska więc i odbiór osobisty mam niedaleko domu.
|
#4394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chodzę do drogerii w poszukiwaniu szczęścia i nie kuszę niczym ![]() Tu nie o to chodzi, żeby się nie rzucać w oczy tylko po co narzekać, że ma się tyle tego, że aż nam niedobrze, a później chwalić się zakupem dodatkowych kosmetyków w liczbie aż 10 i jeszcze być zdziwionym, że krzywo na to patrzymy. Chcemy Ci pomóc w odwyku, ale jak mamy to zrobić skoro Ty sama tego nie chcesz... Cytat:
Cytat:
U mnie wreszcie zużycia: 1. Be Beauty, płyn micelarny 2. Flos Lek, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek 3. Nivea Hair Care, Beauty Care, Odżywka `Elastyczność i blask 10 ml 4. Kolastyna, Nawilżający balsam do ciała 6 ml Jeszcze może zużyję 1-2 rzeczy. Bilans nieciekawy. Raptem 6 zużyć w tym 2 próbki. Ale za to tylko 2 zakupy i wszystko już w użyciu. |
|||
|
|
|
#4395 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zużyłam próbkę pudru EDM - Finishing dust.
Dostałam 5 próbek podkładu Lauress - nie trafiłam z żadnym |
|
|
|
#4396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Są wydajne i nie mogę ich zużyć. Działają jak powinny, więc polecam. Aczkolwiek nie miałam innego suchego szamponu i nie mam porównania.[/QUOTE] Cytat:
Jak wykonczę suchy Timotei to skuszę się na niego Ja dzisiaj zaszalałam. Kupiłam 2 szampony i odżywkę John Frieda - jeden szampon i odżywka do włosów ciemnych i jeden szampon podnoszący włosy. Ten ostatni będzie dla mamy. Poza tym kupiłam preparat do ochrony włosów przy prostowaniu-heat defence Tressemme. Jeszcze się skusiłam na minaturki soap &glory- 2 kremy do rąk i masło do ciała |
|||
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze dlatego że gotowe zestawy YR są mało korzystne cenowo i zazwyczaj wciskają tam jakieś buble które nie schodzą. Poza tym zawsze sobie przeliczam ile bym zapłaciła w drogerii za podobne jakościowo kosmetyki i ile tak naprawdę kosztowałyby mnie "gratisowe" perfumy. Zdecydowanie wolę oferty z gratisowymi perfumami gdzie sama mogę wybrać produkty.
|
|
#4398 |
|
Konto usunięte
|
zuzyłąm roletkę Avon Little Black Dress. Uf kolejna zapach odszedł jeszcze tylko 2 pełne flakony, 3 "połówki" i 2 miniatury
|
|
|
|
#4399 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tu o nim pisałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3584
Cytat:
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam szampon i balsam do włosów (timotei i balea)
|
|
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest bardzo proste w obsłudze A naprawdę można się fajnie powymieniać.Polecasz któryś konkretny rodzaj? |
|||
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałyscie moze ostatnio bon z marionaud na 35 zl? Mama mi mówila, że coś takiego dostałam poczta, co mnie dziwi, bo w marionaud robilam raz w życiu zakupy, zreszta bardzo drobne...
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko założyłam kartę.
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co jeszcze kupiłaś?
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam jeszcze podkład Lancome, puder matujący Mac, roż- pryzmy z Givenchy i masło Soap and Glory. Nawet nie próbuję liczyć ile kasy wydalam na kosmetyki w tym miesiącu Dodam tylko na swoje usprawiedliwienie, że np pryzmy byly ok 80 zł tansze niż w Sephorze.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2014-01-29 o 23:05 |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie od wczoraj czeka do odbioru zamówienie w dozie, na 7 rzeczy jedynie magnez nie jest kosmetykiem.
Jutro odbiorę.
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny macie racje z tymi zakupami ale dziwi mnie to ze na Hosenkowe 50 zeli nikt nie zwrocil uwagi a na moj 1 wpis o zakupach w yr nagle wszyscy. Prawde mowiac nie wierze by ten watek jakoś specjalnie mial kogos wyleczyc, skoro co rusz sa jakies kuszenia, podsylane gazetki i linki. Jestem tu bo jest fajnie, a z zapasami sobie dam rade. Takze spokojnie.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2014-01-29 o 23:34 |
||
|
|
|
#4409 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Chcialam powiedziec ze dzieki temu watkowi staram sie nie kupowac i wykanczac wszystko co mam w domu i udaje sie
odkad tu jestem nie kupilam nic na zapas Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do samego wątku; jeśli ktoś naprawdę by chciał to i wątek nie byłby potrzebny do rzucenia tego.... nałogu. Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2014-01-30 o 03:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

wreszcie wykończyłam kawowy z YR bo od pół roku stała połowa i nie mogłam wytrzymać tego zapachu a teraz na końcu jak na złość mi się spodobał 

Już wolę wieczorem poświęcić te 15 minut i normalnie umyć włosy.

. Aktualnie w codziennym użyciu mam czekoladowo-pomarańczowy YR i szkoda, że kakao nie jest bardziej wyczuwalne
. I tak mi się jednak ten zapach podoba, pasuje nutą do masła kawa-pomarańcza Perfecty, gdzie kawy czuć niewiele 
Po pierwsze dlatego że gotowe zestawy YR są mało korzystne cenowo i zazwyczaj wciskają tam jakieś buble które nie schodzą. 

Myślę, że zostałam królową miesiąca w tym wątku pod wzgledem zakupów w styczniu