|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. też jak u mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Ale wizażu i tak nie ograniczę ![]()
![]() |
#3094 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() najważniesze że wiesz że masz szyjkę, lekarzowi też to wystarcza ![]() mi mówi że zamknięta szyjka i tyle, ale czy Piotruś jest wysoko/nisko to już nie wiem Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj oglądamy 'Jak urodzić i nie zwariować' już kiedyś oglądałam, ale ze względu na obecny stan rzeczy.. ![]()
![]() |
#3097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jeśli np w twojej ikea ich nie ma a w innej są, może możnaby poprosić o ściągnięcie? W DE robią tak wielu sklepach, nie tylko meblowych, ostatnio wycofali mój dezodorant i we wszystkich sklepach Douglas w całych Niemczech zostało 5 szt, poprosiłam o ściągnięcie 3 dla mnie, dwa sciagali z Hamburga i jeden z Frankfurtu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Bitte, bitte ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3100 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Wybaczcie, że nie będę odpisywać każdej z osobna, niedawno skończyłam pracować a jeszcze rano zryczałam się strasznie (gadałam z mamą), poza tym cały czas próbuję wynegocjować coś z tymi kursami o których Wam pisałam i jeśli będę miała szczęście to może łaskawie dadzą mi te 2 tygodnie wolne na czas porodu (gorzej jak nie urodzę w terminie, nie? a to już przecież ode mnie nie zależy... ![]() ![]() Lecę się położyć bo za mną znów nieprzespana nocka. ![]()
#3102 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() To najkorzystniejsze rozwiazanie dla obu stron, bo chociaz jak nie ma nikogo w domu to paliwa nie marnuja... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tygrysek ![]() ![]() wewillrockyou ![]() ![]() virginia ![]() ![]() A ja przepatrzyłam ciuszki na te pierwsze miesiące po starszej córci i doszłam do wniosku że ich jest tak jak by za MAŁO oczywiście ![]() no i teraz aż boję sie wchodzić na jakieś stronki z ciuszkami bo wiem że jak zacznę to ciężko będzie się powstrzymać ... chyba zaczne od zakupów aptecznych aby ciążyła na mnie świadomość że już te 200 zł wydałam jak by co ![]() aha i dzisiaj zaliczyłam kilka kopniaków pod żebra, zaczyna się ![]()
![]() |
#3104 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zaraz zabiorę sie za nadrabianie .. Za nami ciężki dzień. Zuzanka ma zapalenie gardła i spojówek. Na razie bez antybiotyki całe szczęście ale nie wiem czy ostatecznie na nim sie nie skończy. Biedna moja oczka ma tak zaropiałe. W nocy obudziła sie z płaczemvi wołaniem -mamusia mamusia oko boli boli' dostała krople i dodatkowo przemywam solą fizjologiczne.. Rano wręcz przez ręce mi leciała. Jeszcze nigdy nie czułam takiego leku o nia i takiej bezradności.. Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Raczkowanie
|
cholercia dopadło mnie nietrzymanie moczu podczas kichnięcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I ciągle "obserwuje" lokatora ![]() Moj jednooki pirat w koncu dotarl do domu. Od razu sie namarudzil za wszystkie czasy, nie dal sobie wkroplic kropli, zrobic okladu i zakleic oka. Zjadl gorącą zupę i padł i właśnie chrapie. Wybaczam mu, niech raz on sobie pomarudzi. Ale jak patrzyłam jak smęci to od razu wiem że ciąży i porodu by nie zniósł. Natura chyba wiedziala co robi ze to kobiety rodzą dzieci. Troche sie dręcze tymi wynikami posiewu. Mam bakterie coli w moczu. Nie wiem czy ma to wplyw na dziecko i jak straszne rzeczy moga sie stac. Obiecałam sobie nie czytać w necie. A, i znowu mam zimno na ustach... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Tequiba - a może jak nie chcesz specjalnie iść na usg prywatnie to podejdź po prostu koło 36 tygodnia na IP, powiedz że słabo czujesz małego to Ci na pewno zrobią USG ![]()
![]() |
#3110 | ||
Zakorzenienie
|
Cayenneona,chyba cc bym brała. 4kg ko jednak bardzo dużo..
Cytat:
jakie świetne wieści. Cieszę sie bardzo ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
![]() Myslalam, ze bede z Wami na biezaco, ale jakos nie daje rady. Obliczylam, ze na tym sciaganiu pokarmu, myciu sprzetu, sterylizowaniu spedzam 7-8 godzin dziennie, czyli prawie tak, jakbym pracowala ![]() Dziekuje za wszystkie mile slowa, czuje sie dobrze i jutro pedze z rana do Marco, bo bardzo za nim tesknie ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() BeautifuLie ciesze sie, ze wyszlas ze szpitala, oby juz nie bylo zadnych stresow ![]() Justin, trzymam za ciebie kciuki, wierze , ze jestes w dobrych rekach ![]() Jako, ze to moja ostatnia ciaza ![]() ![]() ![]() ladybird-rockabye-swinging-crib-white|A101P_SP323_06_UQ0AH.jpg Udalo mi sie rowniez kupic na wielkiej wyprzedazy przescieradelko i kocyk bambusowe Praktycznie brakuje mi tylko pieluch i wacikow do mycia pupy, reszte juz mam. Przejrzalam rowniez ubranka i jesli bede cos kupowac to juz od 3 miesiecy wzwyz. Ostatnio udalo mi sie nabyc troche ubranek dla wczesniakow, oczywiscie duzo taniej, niz pokauzje metka, bo to sa zdjecia zrobione przez sprzedawce. mam rowniez kombinezony na wyjscie ze szpitala i na spacery (1 i 2 zdjecie). Nie sa to typowe zimowe, bo u nas zimy nie ma ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2014-01-29 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
Mogę na telefonie jeszcze siedzieć
![]() Maggie zdrówka dla córci ![]() Mariola jakie piękne ciuszki ![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-01-29 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
pisałaś, że Twoja mama jadła wszystko, tylko wiesz te 20-30 lat temu nie było tyle chemii w jedzeniu. mi położna np. nie pozwoliła pić soku jabłkowego z kartonu po porodzie, żeby mały nie dostał biegunki, bo nas wtedy nie wypisza do domu. koniec mojego mONdrowania się ![]() cayenneOna CC, bo przy SN i tak dużym dziecku może dojść do różnych komplikacji, nie chodzi tylko o ból Cytat:
Cytat:
![]() mój TŻ nigdy nie włożył Kubie czopka, potrzeć na to nie mógł |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
chyba nadrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
i chyba na twoim miejscu byłabym za cc. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nadzywczajna - Wam to się chyba jakaś nieszczęsliwa kumulacja trafiła... oby wraz z pojawieniem się Maksia na świecie było już tylko lepiej ![]() Virginia - dużo siły Ci życzę. wierzę, ze pokonasz wszystkie trudności ![]() koleżanka z pracy małża zaoferowała nam ciuszki po swoim synku, zgodziłam się, choć nie wiem, co, ile i w jakim stanie. ale mają potem do niej już nie wracać, bo to jej 4 dziecko i kolejnych nie planują(co nie znaczy, że już poprzednia trójka w nich chodziła :P), więc jakby co, oddam bardziej potrzebującym. jak tylko ogarnę pokój Ewy i przeniosę jej ciuchy, zaczynam pranie i segregację rzeczy dla młodego, może w końcu się dowiem, czy mi jeszcze czegos brakuje, czy już nie ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie też chce sundvika! a w której ikei kupowaliście? bo ja pytalam, a pan mi powiedzial, ze widać cały czas dostępność na stronie, a na stronie od pół roku pisze że nie ma w całej polsce!;(
#3117 |
Zakorzenienie
|
trzeba bo to duzy wysiłek
#3118 |
Zakorzenienie
|
#3119 |
Zakorzenienie
|
#3120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mariola sliczna kolyska i ciuszki tez ![]() maggie zdrowka dla Zuzanki edzia a skad Ty w ogole jestes jesli moge spytac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.