|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Ja nie lubię soków z kartonu ![]() ![]() Jak się dowiedziałam, że chłopak, to własnie takie ciuszki oglądałam i bardzo mi się podobały, no, ale później musiałam polubić róż ![]()
![]() |
#3122 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj do TŻta dzwonił kuzyn, czy moga do nas na ferie przyjechać. tylko my mamyferie za 2 tyg a oni teraz, poza tym ja nie czuję się na siłach przyjmować gości ( oni maja 3 dzieci) na kilka dni. na szczęście TŻ powiedział, że musi ze mna porozmawiać. od lutego ide na L 4 bo nie wyrabiam, ale biorę je nie po to, żeby bawić gości, tylko żeby odpoczać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mariolasol cudne ciuszki; życzę wam szybkiego wyjścia do domku i zdrówka dla wszystkich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
super te ubranka
poprzytulaj małego od cioc wizazowych
#3126 |
Zadomowienie
|
byłam dzisiaj w askocie (wklep dla dzieci) i dotykałam biustonosze z Alles - sa cudne. tylko w sklepie nie ma przymierzalni, a było sporo facetów więc nie mierzyłam na ubranie, następnym razem pojadę wcześniej.
widziałam też piękna komodę z bellAmy, tylko czas oczekiwania do 10 tygodni, a tej z wystawy pani nie chciała sprzedać. no i dalej nie mam komody na ciuszki. poza tym mam głoda. ciagle chce mi się jeść. zalewam się piciem, ale to nie pomaga. tylko ciagle co by tu wszamać... lody to moje marzenie, nawe pomidorowe ![]() w tamtym tygodniu jak kupiłam pudełko grycana, to sama zjadłam całe w 1 wieczór ... a d.pa rośnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
z górnego slaska a dokładniej z Rybnika (tam gdzie ryjek krecony )
![]()
![]() |
#3128 |
Zadomowienie
|
Ok, probuje zasnac...
Jutro TZ leci do pl na 5 dni, wiec Was nadrobie, a Mala ma zakaz wychodzenia ![]() Mariola- sliczne ciuszki. Kciuki za Wasze szybkie wyjscie do domu ![]()
#3129 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam bardzo dziewczyny
![]() Odkad mi sie pogorszylo, czyli od listopada, nic nie kupilam dl amojego Synka, nie mialam do tego glowy ani sil. Kupowalam glownie dla siebie rzeczy do szpitala ![]() ![]() Teraz znowu zakupy dla Maluszka sprawiaja mi przyjemnosc ![]()
#3130 | |
Moderator
|
Cytat:
Dokladnie takiej sytuacji sie boje... Nie moge spac ![]() Mariola - ciesze sie ze u Was juz spokojniej ![]() A ciuszki sliczne ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2014-01-30 o 03:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Spać nie mogę echh. Wczoraj nie spalam w dzień ani minuty, poszłam spać po 23 a i tak o 5 oczy jak 5 zł. ![]() Mariola śliczne ciuszki ![]() No i jestem przeraźliwie glodna ale sobie podaruje jedzenie ![]() Edytowane przez marima Czas edycji: 2014-01-30 o 05:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana.
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów jestem wyspana. Jednak wieczorowe igraszki z tz mają zbawienny wpływ na sen ![]() ![]() Ale czy u Was coś się zmieniło tam na dole? Ja mam wrażenie, że znów jestem dziewicą. Jakoś tak strasznie ciasno jest. I początek stosunku dość bolesny się zrobił. Chyba trzeba w jakiś żel intymny się zaopatrzyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |||
Zadomowienie
|
Witam się czekając na pobranie krwi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że leżysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba w przyszłym tygodniu ubiorę już swoje w pościel. Niech mi tylko ktoś wyskoczy z jakimiś zabobonami ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że dostała się do lekarza, bo po nfz to się można już wszystkiego spodziewać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż mój panikuje, jak ma być ze mną przy porodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno będą się Marco podobać ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też moja kolyske złożyłam wlasnorecznie, popralam posciel i ubralam, tylko przykryłam wszystko kocykiem, żeby się nie zakurzylo. Co prawda humor mi się trochę zwarzyl jak wczoraj starszy przyszedł i mówi: mama, ty kolyska to będzie chyba za mala jak my takie duże dziecko mamy ![]() No ale wiedzialam, że kolyska raptem na pare miesiecy, może jakbym sama musiała płacić to bym się mocno zastanowila, ale ponieważ znalazłam Św Mikolaja to stoi i cieszy oko ![]() Dziewczyny, chcialam Wam bardzo podziękować, że pochylilyscie się nad tematem rodzaju mojego porodu wczoraj, bardzo mi to pomogło :róża: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy Cię pocieszę czy nie, ja mam dietę przymusową, a dupa i tak rośnie i tak, więc lepiej jeść słodycze i wiedzieć od czego rośnie ![]() Mi się wydaje, że to o wagę nie chodzi, a ogółem o wielkość dziecka. 3700 też wydaje mi się normalnym dzieckiem
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kołyski to faktycznie ![]() ![]() Przy mojej wąskiej miednicy to chyba wszystkie dzieci są duże ![]() ![]() W ogóle mój tż napalił się na kosz Mojżesza i ciągle gada czy nie kupimy przypadkiem kosza Judasza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ucałuj Marco w łapkę od wizażowych cioć! ![]() A skąd wzięłaś taka informację? przecież to nie jest ŻADNA reguła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może zależy przy jakim wzroście? Marcela nietrudno byłoby urodzić bo ważył 3750 ale mając 61 cm, więc w sumie był długi i chudy i nie miał dużej główki. Ale gdyby trafił się taki mały budda 3700 i 53 cm to pewnie byłby pulpet ![]() Idę dziś po swój kocyk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzeba było zatkać psowi nos ![]() Własnie mi o to chodziło, że waga to chyba nie ma znaczenia a pulpetowość ![]()
![]() |
#3140 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Virginia no już jestem ![]() Uparta jak ja zazdroszczę widoku stópki ![]() Mariola trzymam dalej kciuki za Ciebie! Jesteś niesamowita naprawdę :-* podziwiam Cię Margo :-* będę ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maggie123 biedna Zuzanka ![]() ![]() elunia a ta książka to fajna? Bo może i ja bym wzieła. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mariolasl śliczne ubranka i kołyska ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
http://www.gastronauci.pl/pl/10153-k...-pasja-gliwice
po mszy w niedzielę u wszystkich świętych wszyscy uciekają w czasie ogłoszeń żeby już stać w kolejce po lody, bo jak już się msza kończy zaczyna się w tym maleńkim lokaliku masakra ![]() ![]() mariolasl cudowności kupiłaś! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
Mieliśmy ciężka noc. TZ jeczal, bolalo go to oko a jak juz spal to niemilosiernie chrapal ze zmeczenia i przez to i ja nie spalam.
Maksiu sie wiertolil pol nocy ![]() ![]() Wstalam niemal z ulgą. Cukry poranne mi sie znacznie pogorszyly mimo 6jednostek insuliny na noc. Ostatnie dni miałam na czczo 99, 100, 102. Nie wiem moze jem za wczesnie kolacje. No i ostatnie stresy nie sa bez znaczenia. Po jedzeniu mam ok. Waga stoi juz chyba ze 2 miesiace. To takie dziwne ze ja rosne i Maksiu rosnie a waga stoi. Fajne to :p Wiem ze mi juz nie uwierzycie ale popsula nam sie pralka ![]() Nie moge uprac dziecięcych ciuszkow. Kupilam niedawno plyn do prania i zamierzam przeprac recznie chociaz te nowe rzeczy i pieluszki flanelowe i tetrowe ktore bede brala do szpitala. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
Witam się nadal ze szpitalnego łóżka...
TeQiba, ten Twój gin to jakis konował-jak można takie rzeczy robić!!! Niektórzy to w ogóle zalecają codzienne monitorowanie ciśnienia, a ten... ![]() Tygrysku, wewillrockyou, gratuluję udanych wizyt! ![]() I pięknych wag Maluszków ![]() Side, ale się uhahałam z tej historii z czopkiem ![]() I tak jak Ty myślę tylko o tym 2-kilogramowym Maleństwie, bo to jeszcze za mało, żeby pchać się na świat ![]() Milenqa, dbaj o siebie i wypoczywaj ![]() ![]() Mam codziennie (o 6.00, 12.00, 18.00 i 21.00) godzinne badania pod ktg, które wychodzą dobrze ![]() ![]() Wczoraj miałam też konsultacje z neurologiem w sprawie cc - chyba z 40 minut trwala ta wizyta. Dziś dowiem się też czegoś więcej, bo wczoraj nie było mojego gina, który jest moim lekarzem prowadzącym. Lecę czytać Was dalej - jak dobrze, że mam neta!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Ze względu na to, ze mam mało wód plodowych "pani to jeszcze poleży"...
Normalnie... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.