|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
![]() gratuluje udanej wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4322 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą migać się może zawsze i to raczej zależy od charakteru i poczucia odpowiedzialności chrzestnego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak autkiem się jechało? ![]() Jej spojrzałam na tą porodówkę, nie wyobrażam sobie rodzić w takiej publiczności, nawet jeśli to szybki poród, masakra taka obstawa ![]() Ja już nic nie mówie, bo jak powiedziałam, że z Olim nie miałam czkawki to wczoraj Rysiu czkał 3 razy A dziś sie zorientowałam, że bujam sie na boki chodząc, masakra ![]() Tż wrócił... z bólem korzonków Grzał se dupkę w aucie i go wzięło Teraz oboje rodziców mają problem ze schylaniem, biedny Oliś Tż to ma nawet problem wstac z kanapy, jak dziadek No i muszę wpisać mu w kalendarz chyba date porodu, bo zapomniał, że 11 lutego mamy dermatologa z młodym, ja sama zbója nie ogarnę
|
|
#4323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrowia dla Męża!
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
ja znów nie miałam usg.... light limara mój tż też kreci nosem jak ogladam coś o porodach. a na rewelacje porodowe, a juz zwłaszcza te złe jest cięty strasznie. mówi, że po co to czytam....
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No Hance tez wlasnie giry sie wydluzyly strasznie ciekawe jak bedzie z jakoscia tych ubran z tesco, mam nadzieje, ze spoko ![]() A dziekuje autkiem sie jechalo fajnie, chociaz to benzyna a do tej pory jezdzilam dieslem i to jednak troche inaczej, szczegolnie na skrzyzowaniach no a z powrotem maz juz prowadzil, bo ja sobie zazyczylam maca Wspolczuje TZ, chociaż bardziej Olisiowi no bo jak teraz bedziecie sie bawic jak sie rodzice schylac nie moga? ![]() Ja juz mam opcje wymyslona z tym chrzestnym, najpierw pogadam z bratem czy moze jednak sie zdecyduje, chociaz az glupio takiego bezboznika brac i to jeszcze Antosia by byla jego 4 chrzesniaczka a jak sie uprze ze nie to biore mojego kumpla i juz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2014-01-30 o 20:34 |
||
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Lolitka -my na pewno wybieramy się na badanie prenatalne ok 30-32 tygodnia - właśnie po to żeby sprawdzić przepływy, łożysko, serduszko, czy ogólnie wszystko jest w porządku. Ale i tak mamy często usg, ze względu na komplikacje, najrzadziej co dwa tygodnie, więc jesteśmy na tym punkcie przewrażliwieni.
Witam nowe mamusie - w tym tygodniu jest nas prawdziwy wysyp Co do zgagi to na szczęście też jeszcze nie znam tego uczucia, pewnie do czasu... Dziewczyny czy wiele z was śpi razem z rogalem? Wygodniej się z nim śpi? Możecie jakiś polecić?
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zgagi mnie niestety meczyla caly 3 trymestr z Hanka i nic nie pomagalo
chcialabym zeby teraz mnie to ominelo ale sie nie ludze raczej ze tak bedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za udaną wizytę. No i szyjkę i jajka![]() Szybkiego powrotu do zdrówka madziula to już mi lepiej, nie lubię tyłów obstawiać ![]() No to sie tż dorobił - korzonków kuruj go tam ![]() kasian jak nowy pojazd ??? oliwka ja juz pisałam że byłam źle nastawiona do rogala... Nie wierzyłam w jego moc... Do momentu kiedy zasnęłam z rogalem i przespałam noc... ![]() także ja polecam... ktoś pytał o zgagę pisałam że mam lekką??? dziś po ruskich pierogach mam takie palenie w przeyłku że umieram...
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mysle, ze jakies 50 przyjdzieCo do spacerowki to ja bym na poczatek wziela rozkladana, jak nie na calkiem plasko to na polsiedzaco chociaz, zreszta wygodne to jak dziecko zasnie, chociaz mu glowa nie lata
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie wyboru rodziców chrzestnych , to my chyba będziemy brać przyjaciól. Chrzestnego mamy na "oku" gorzej z chrzestną.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula jaki Patryk ??
Kasian idzie wziąć 2 matki chrzestne, kuzyn TŻ dla syna tak wziął. Mak Polny witaj Lolitka ja chodzę na NFZ i wiem że to 3 prenatalne mieć będę miała ![]() za wizytę Asia za wizytę ![]() I znowu mamy wizytę w tym samym dniu :P Kaorlak ja też się witam w Klubie bez zgagi i nie znającej tego uczucia ![]() Oliwka ja śpię z dużą poduszką z barana stwierdziłam że szkoda mi kasy jak mam takie cudo w domu :PJa też po wizycie ![]() Wszystko w porządku – szyjka OK., kanał zamknięty (tak mówił lekarz :P ) macica rozciągnięta prawidłowo. Nie ma do czego się przyczepić Nawet powiedział że wyniki OK. i kazał się nie przejmować bakteriami w moczu bo jest ich mało Miałam dziś wizytę bez USG . Następna 20.02 na 16.00 A jutro dentysta i kanałowe ;/ Jeszcze się powadziłam z TŻ i mamy cichy wieczór ;/ |
|
|
|
#4334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja nie wiem czy będę szła, zobaczymy co gin powie. Jeśli będzie trzeba to pójdę. |
||
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
oni sie bardziej boja od nas. ta cała porodówka to jest nic przy tym, co sobie ogladam np na YT. nacinanie krocza, rodzenie łożyska, ujęcia prosto na krocze... a oni sie brzydzą i myśla ze nas ruszaja sceny czerwonej i spoconej pacjentki, która ma wysiłek na twarzy.... wiadomo, ze w tv nie pokaża wszystkiego a niepotrzebne rozmarzą..... ja tam wole widzieć co i jak wyglada.
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec musze sie przyzwyczaic, ale poza tym spoko jest moc ![]() Wspolczuje zgagi Cytat:
Nikii to super, ze na wizycie ok i wszystko pozamykane jak trzeba No i jutro kciuki za dentyste ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i wizyty nam się pokrywają. zreszta ja już twarze w poczekalni tez kojarzę, wszystkie ciężarówki umawia tak samo, chyba od l4 do l4...
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
Niki super
Możesz mnie przy okazji zapisać na wizytę 24.02 |
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
ok, koncze maraton 12 godzin w pracy i spadam do domu. Zagladne pewnie pozniej
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Lolitka to mnie pocieszyłaś z tym kaszlem, bo ja codziennie rano, jak wstanę do kaszlę ![]() super, że na wizycie wszystko ok
|
||
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję udanej wizyty |
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
asia27100 - cieszę się że dzidzia zdrowo rośnie
gratki za wizytę a co do pogrubionego Cytat:
![]() ja dziś byłam na edukacji przedporodowej - całkiem przyjemnie było, szczególnie worki sako-mega wygodne; chyba sobie taki sprawię
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lolitko
za szyjkę i jajeczka ![]() Nikii Tobie też ![]() Cytat:
![]() Spoko, ja się schylam ale koślawo, gorzej jak zacznie nasze wygibasy naśladować ![]() Cytat:
No a jak Toć Rysiu dla znajomych Mam mobilizacje
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-30 o 21:15 |
||
|
|
|
#4349 | |||
|
Zadomowienie
|
Mama mnie odwiedziła i dopiero poszła, a tu tyle nadrabiania... Mój tżcik już w Polsce, dzwonił spod Wrocławia, także w domu będzie koło północy.. siedzę, jak na szpilkach..
A i mama powiedziała, że ta dyniowa pyszna.. pewnie przez grzeczność![]() Cytat:
gratuluję udanych wizyt ![]() ![]() klaski:Cytat:
Cytat:
![]() A, i na 3 prenatalne się wybieram, u mnie to 200 zł.. A któraś z Was pisała, że idzie prywatnie zrobić glukozę żeby uniknąć kolejki? Ja wszystkie badania robię prywatnie i kurcze kolejki są gigantyczne.. tylko w nich nigdy nie stoję, wypinam brzuch i przechodzę na sam początek ![]() ![]()
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Mężul wylądował tylko musi jeszcze dojechać z Krakowa do Wrocka
Lecę do wyrka, bo coś mi się już oczy kleją. Dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

Jajka Mu nie odpadły

16 luty i 3.03 wizyty)
gratuluje udanej wizyty 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ciekawe jak bedzie z jakoscia tych ubran z tesco, mam nadzieje, ze spoko
a jak sie uprze ze nie to biore mojego kumpla i juz
Możecie jakiś polecić?
chcialabym zeby teraz mnie to ominelo ale sie nie ludze raczej ze tak bedzie

klaski: