|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Niki super że wizyta udana... No szkoda tylko że nie mogłaś popatrzeć na Majeczkę, ale nadrobisz to następnym razem...
U dentysty dasz rade... 3 mam kciuki A tż należą się za to że denerwuje ciężarną... kasian to super że jest moc no i komfort jazdy pewnie inny Ja na zgagę próbuje wszystkiego, zagryzać chlebem (chyba ciut pomogło), pić wodę itp. zmykam spać może prześpię tą zgagę... Tak chciałam zauważyć że na weekendzie chyba nowy wątek założymy
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
A tak w ogóle gin na ostatniej, styczniowej wizycie powiedział, że kolejne USG to dopiero w marcu... od tego czasu kminię, jak go w lutym przymusić do badania....
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby tak dalej
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
chansons - fajnie masz z tymi kolejkami w labo, jak ja przychodzę to same dziadki i ciężarne
![]() Cytat:
za szyjkę i kanał ![]() i trzymam kciuki za jutrzejsze kanałowe
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
chansons 15 to nie malo, tym bardziej, ze dziecko nie maleje a praktycznie zawsze jakies zakupy jeszcze dochodza i graty do zabrania ze soba
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A pytanie mam z ciekawości zawodowej. Wszystkie planujecie rodzić z TŻtami? |
||
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż chce wyjśc w momencie parcia. i nie chce przecinać pępowiny ma być do wspierania mnie i ewentualnego pilnowania i biegania po pielegniarki zreszta mój tż został wczoraj uswiadomiony, że porod to nie 10, 18 czy 30 godzin parcia, tylko najpierw musi sie zrobic rozwarcie a parcie to już punkt kulminacyjny... i tu widać po co ja ogladam te programy ...
|
|
#4360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jemu zostaje kocyk ![]() Cytat:
No raz na jakis czas mozna taka zachcianke zrealizowac ![]() Musze poczytac o tych workach, oczywiscie sako-mega przeczytalam jako sado-maso Cytat:
nawet pare frytek dostala ![]() Moj tez lubi se te jajca podgrzewac, musze go uprzedzić czym to sie moze skonczyc ![]() Cytat:
Cytat:
ale w porownaniu do mojej starej polowki ta jest super hiper mega wygodna ![]() Wlasnie nowy watek nieuchronnie sie zbliza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
MamaKtosia ja rodzilam z TZ i teraz tez zamierzam, w samej akcji mi nie pomagal, wrecz mnie wkurzal
ale dla mnie ogromny komfort, ze byl w razie czego by reagowal, ja to w pelni swiadoma tego co sie dzialo nie bylam niestety przy tych bolach, wiec on wszystko kontrolowal co sie dzialo dookola i to dla mnie mega duzo znaczylo A juz pisalam na wątku ze przy porodzie Hani maz wyskoczyl w szpitalu w koszulce "macica mojej zony moją bohaterką" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4362 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór kochane
Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za życzenia, jesteście kochane Igusia zasnęła, ja zjadłam zdrową kolacyjke same warzywka i nadrabiam Was po trochu![]() Jutro wizyta już się doczekać nie mogę, chociaż nie wiem czy będzie mi robił usg, skoro byliśmy tydzien temu na 3D u innego lekarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze, że ten problem mam już za sobą i wózek po Idze, bo pamiętam jak 2 lata temu ten problem spędzał mi sen z powiek ![]() Cytat:
Cytat:
jutro jadę do pracy zawieść zwolnienie to mam nadzieję coś upoluję jak ostatnio,muszę kupić jakiegoś pajaca Idze do spania, bo jak ma spodenki to ciągle nogi ma odkryte bo jej się podwijają te nogawki.super Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Paulka, Tobie też gratuluję udanej wizyty, zapomniałam zacytować |
|||||||
|
|
|
#4363 |
|
Rozeznanie
|
My planujemy razem, TŻ chce wszystko widzieć, programy ze mną ogląda i porody bez cenzury na yt również :P
Wyjdzie w praniu ![]() Ale sam przyznaje, że przecież jest ojcem wiec tak jak matka musi być przy wszystkim, on się już nie może doczekać moge go teraz to trochę poobgadywac bo zasnął z bólem zęba.
|
|
|
|
#4364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie takie rzeczy mi sprawdzi w szpitalu za darmo,także kamień z serca mi spadł,że nie pójdziemy bo szkoda nam znowu 200zł wydać(tak to coś będziemy mogli dla Małego kupić) a i tak się dowiemy tego co trzeba![]() Dziękuje Kobitki za kciuki i miłe słowa *Ramona a skąd masz kaszel z rana?Przeziębiona jestes?Wiesz kaszel kaszlowi nie równy także się nie zamartwiaj teraz. Mnie teraz się sucho/mokry zrobił i najgorzej że gilga w gardle.. Staram się pokasłiwać bardziej niż kaszleć..Mamaktosia My też rodzimy razem
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2014-01-30 o 21:30 |
|
|
|
|
#4365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Seksta >> to tylko pogratulować takiego chłopa!!!!! ja jak nie raz oglądam w tv jak operacje plaastyczne robią, i jest krew, itp. to mówi bym przełączyła, bo nie może na to patrzeć, o porodzie naturalnym by ze mną oglądam też nie mam mowy.... taka ciepła dooopa z niego Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-30 o 21:32 |
||
|
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Średnia to chyba 1-2 godziny, ale nie dam sobie ręki uciąć.Haha świetne - mogę to sprzedać dalej? |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się na początku się zastanawiałam, czy tak chcę. Ale mój mąż jest uparty, chce być ze mną. Więc jeśli będzie poród SN to razem, bo przy cesarce to chyba nie może być?
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 06.2011 05.2014 Edytowane przez chansons Czas edycji: 2014-01-30 o 21:36 |
|
|
|
|
#4369 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za kanałowe ![]() Lajtowe? Chyba nie czytałysmy tych samych Niektóre są hardcorowe.Czasem tak po cichu sobie marzę, że dziecko ułoży się do cc, a nie sn ![]() Cytat:
A spróbuje zemdleć lub wyjść
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiula znowu ma braki ![]() Mam ten worek, tzn tż ma do PS, ale teraz z niego raczej ciężko byłoby mi wstać Do karmienia jest idealny ![]() Najlepiej to ja Ci nagram film, jak tż wstaje z kanapy, gwarantuję, że Twój więcej za mocno siedzenia nie podgrzeje Cytat:
![]() Aaaa pamiętam koszulka Podwójne, sprawdzajcie sobie aukcje tych dostawek, własnie wam zwinęłam nową Kiddy on board, na którą polowałam, za 100zł Dwie były i to kup teraz, szkoda że wcześniej nie zauważyłam ![]() No ale jakby któraś chciała tą z siedzonkiem to też tańsza nowa: http://allegro.pl/dostawka-platforma...926771436.html Ale na tej zwykłej też dzieć usiądzie ![]() i to w kiecce
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ktorej jutro trzymamy kciuki? ![]() A jak z jakoscia ciuszkow z tesco? Bo one sa naprawde ladne, mam nadzieje, ze wytrzymaja na tyle az Hania znowu wyrosnie ![]() Co do pidzamy to u nas Hania spi w body z dlugim i spodniach, pajace odpadaja, bo ona duzo lazi rano w tej pidzamie zanim ja przebiore a w pajacu jej niewygodnie, musi miec stopy wolne ale fakt podwijaja jej sie te spodenki ![]() Cytat:
Jasne, ze mozesz Co do partych ja musze powiedzieć, ze dla mnie to bylo wyzwolenie od tych skurczow normalnych i jak pare razy przy skurczu mi kazali nie przec, bo byly za krotkie to sie wkurzalam i tylko czekalam az znowu bede mogla zaczac przec, bo to naprawde bylo dla mnie prawie relaksujace Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak serio to tz byl przy pierwszym i mowi, ze za wuja nie odpusci kolejnego no ale czas pokaze, czy bedziez kim Filipa zostawic, bo jak mnie wezmie z zaskoczenia to niestety ale nie bedzie komu
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
asiulka zapewne ma mnóstwo innych zalet a po prostu patrzeć na krew nie lubi, zdarza się i tak
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko na masaz brodawek to bym sie nie zgodzila tzn nie na porodowce za dostawke! Musze tez poszukac takiej okazji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaktosia - my też chcielibyśmy rodzić razem, aczkolwiek nie wiem jak to wyjdzie z tż pracą
|
#4376 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam i polecam! Co tydzień ją otwietam i czytam co tam się dzieje u moich laseczek ![]() Cytat:
Ja też, ciekawe czy w ciąży mnie to ominie. Cytat:
bardzo się cieszę, Hehe a tekst o jajkach genialny Cytat:
Wróciłam od dziadka, dawno tylu komplementów nie słyszałam że tak pięknie wyglądam itp Dziewczyny kopią dziś jak szalone. Skopały dziś wujka i moją mamę. Ciekawe czy dadzą mi spać iść bo już padam ![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wiem. został tez uświadomiony, ze parcie może trwac 10 minut, ale może nawet godzine lub dwie.
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu tez kazali maltretowac moje brodawki na porodowce, ale zagrozialm, ze mu rece poodgryzam i sie wystraszyl
|
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny! Prościej by było spytać kto nie planuje rodzić z TŻ
![]() To sobie odpowiem - ja ;-) |
|
|
|
#4380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

za to że denerwuje ciężarną...
no i komfort jazdy pewnie inny

Jajka Mu nie odpadły

16 luty i 3.03 wizyty)
)

Staram się pokasłiwać bardziej niż kaszleć..