|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
1 odkryłam tą właściwość kota jak jechała ze mną w lato samochodem. samochodem ![]() 2 kandyzowany imbir traktuję jako zdrową słodycz podobnie jak żelki miśki Haribo, ciasteczka owsiane itp wiadomo słodycze ale pro zdrowotne
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jasne ![]() Końskie, ul Pocztowa, nr nie pamiętam ![]() Wybiierasz się w najblizszym czasie? ![]() Rejcz No ale przynajmniej Ci uczciwie powiedzieli, że chcą kogoś poleconego...poprostu się boją i w sumie to za bardzo się nie dziwię, rózne numery ludzie potrafią wykręcać, a możliwe że już raz czy drugi, mieli przejścia z pracownikiem... ...szkoda,że nie znasz kogoś kto mogłby Cię tam zarekomendować..... |
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tymczasem borem lasem co sie okazuje? Otóż, okazuje się, że: 1. Nie przeczytali (szef, nikt) cv - skutkiem czego zaprosili wszystkich jak leci, szef czytał cv przy mnie i o mało z krzesął nie spadł Ergo - nie szanują czasu swego i czyjegoś. 2. Zredagowali ogłoszenie jak debile - dosłownie napisali dokłądnie to, kogo NIE potrzebują Nie wspominając słowem o tym kogo potrzebują. 3. Po tym wszystkim szef marudził mi, że tak ciężko jest znaleźć dobrego pracownika No w taki sposób to nie wątpię. Bo nie zrobili nic by takowego znaleźć. To jak strzał w piętę. Słowem podejście baranów. Ad kotecek . czad dosłownie i w przenośni ? I tak są słodkie ![]() Ad imbir - Odważę się, namówiłaś mnie
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łeee...to ja myślalam,że poprostu uslyszalaś od kogoś,że gdzieś tam szukają kogoś i weszlaś zapytać, to Ci tak powiedzieli.... Ale tak.... ![]()
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto z jego przyjaciółmi, których zatrudnia, się sądził W sumie temu się nie dziwie. To już mój pech. Także ja naprawdę nie wiem jaka jeszcze konfiguracja mnie spotka - raz dobrze, że jestem stąd, raz wręcz przeciwnie. Kto z kim gdzie jak po co i dlaczego.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-30 o 14:03 |
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pocieszkę ![]() https://www.youtube.com/watch?v=iZ9v...D4A29AEC746B06 |
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy nast razem nei trafię na kogoś, komu cioteczny kuzyn mojej babki w przedskzolu połamał kurna kredki.
Świat jest tak mały. ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Ale dzięki za dobre chęci Dopra no to spadam nach der city Zleję się do pępka jakimś słodziakiem |
|
|
|
|
#3579 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wynik wczorajszych telefonów - mam złe skierowanie, powinno być na chirurgię dzieci a nie ortopedię bo u mnie nie ma ortopedii a lekarze som chirurdzy i z moim skierowaniem mnie nie przyjmą na kontrolę (!) z dzieckiem, a pediatra odmówiła (!) wypisania odpowiedniego skierowania bo "ona pamięta dziecko i wg niej nie ma potrzeby iść na to badanie kontrolne bo wszystko jest w porządku". WTF po raz drugi??!! nie znam się, można tak? coś mi sie zdaje że będę musiała prywatnie iść ![]() Cytat:
Cytat:
epidemia jakaś czy co?Cytat:
nie przejmuj się, on stracił nie Ty, ale irytację rosumię za mądra, za goopia, z nie takim wykształceniem (za duże/za małe) za wysoka, za młoda, za stara, mężatka, nie takie zdolności a jak już takie to za małe/za duże/złe nawyki (???)/ nie na miejscu/za ładna/za brzydka/nie taki styl ubierania się/ ewentualnie zła koniunkcja marsa z uranem i nie ta godzina ostatecznie zgodziłam się pracować za 3 zł za godzinę dwie zmiany dziennie dojeżdzając codziennie i poza domem byłam od 6.20 do 21.30 i wiecznie latały za mną kokufy, idiotki i inne "idź sobie stąd" łacińskobrzmiące ![]() macham znad .... eeeeee... obiadu? i smuta i pytanie czysto techniczne mam - czy ktoś w Baru jest w posiadaniu owerloka?
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz jak wszystko przeciw człowiekowi, nawet piosenka
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Nindżopesz
|
Taki we w cukrze czy jeszcze inny robio?
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- anyway, ja nie wiem czy tak można, ale ja bym się nie wahała zapytać o to w rozmowie z kierownikiem przychodni - tylko do takich to chyba numeru nie ma Żen roku Współczuję, bo to ważkie sprawy są 2. Nie inaczej, Otóż to, otóż to. Znasz realia, przykro mi jednakowoż, że miałaś okazję je poznać. ale uśmiałam się z sytuacji więc się liczy jako rozweselacz, zadziałało Tera już lecę naprawdę
|
|
|
|
|
#3583 |
|
To ja :)
|
Moim kothom też się stophy pocą
![]() Tracę łączność z rzeczywistością, a taki miły dzień w robo... Dostałam dziś butlę szampana z jednego odddziału, wór słodyczy z drugiego i pean pochwalny z trzeciego...
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 a tekst "zaraz mi pani w ciążę zajdzie "To może coś bardziej relaksującego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wqXdPaUlWyg ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- taki w cukrze chyba pewnie można zrobić samemu , ja zakupuję ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
(Czy to jakaś uroczystość?)
|
||
|
|
|
#3585 |
|
Nindżopesz
|
Ale właśnie jaki kupujesz i czy jest bez cukru? Bo TŻ przynosił do domu kandyzowany imbir w cukrze, pewnie miał pierdylion kalorii więc bałam się nim opychać a bardzo mi smakował...
|
|
|
|
#3586 |
|
|
Nie, jakoś tak hurtem ich naszło na podziękowania za współpracę miłą
Ja się tam nie poczuwam, jestem małpa i jaja sobie z nich robię. No ale skoro ich to też bawi...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2014-01-30 o 14:40 |
|
|
|
#3587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o taaaaaak, to mój ulubiony bo przeciez kobieta do 50 tki tylko po to pracy szuka, żeby od razu na macierzyński wskoczyć ![]() Cytat:
|
|
#3588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bosz...ale w mniejszych/średnich miejscowościach trudno,żeby ktoś nie znał kogoś, kto zna kogoś, albo jest z kiś spokrewniony...bez sensu taka argumentacja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale to teraz takie stawki? ![]() Jessu, przecież to nie jest normalne.... Ojciec placi 7- 8 zl za h, ( na wiecej go nie stac) wiek go nie obchodzi, wyksztalcenie też nie, dzieciatośc czy nie, też nie, byle tylko przychodzili punktualnie i siedzieli kilka godz, zrobili co maja do zrobienia...robota szalowa nie jest, ale też nie jest ciężka, nad nikim z batem nie stoi, ...no tylko jeszce marudzenie szłyszy,że za 10 to bym przyszla.... |
|||
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-30 o 17:27 |
|
|
|
|
#3590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także no - gadka do obrazu, chuop mi będzie mówił bo on wie lepiej noremalnie ciężko zbiera się szczękę z ziemi Cytat:
|
||
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
No ok, bo wychodzi miesięcznie niezła pensja, ok 1200, 1400 na rękę, za bezmyślne kilka godzin dziennie, gdzie przy okazji mozesz poplotkować z innymi, zrobić sobei przerwę jak coś zaboli......tylko...lepie j siedzieć i nic nie robić niektorym, niż robić w polu za marne grosze, jakby było dwa razy wiecej to czemu nie, można pomyśleć....
A są i miejsca, wiem od znajomych, gdzie za 10 za h nikt nie przyjdzie.... |
|
|
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy on Cię nie obraził? ![]() Masz rację, no comments ![]() Cytat:
No i jednak macham znad didowej ospy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no to dopsz że nie wstałaś na darmo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i Cytat:
Cytat:
oj bidula Ja mam taki postulat na dziś że chciałabym umieć wyłączyć myślenie bo za dużo myślę ostatnio i już mi czacha paruje
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-01-30 o 20:44 |
|||||
|
|
|
#3596 | |
|
|
Cytat:
![]() Choć nie we wszystkich sytuacjach się tak daje...
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- biedactwo - ale w sumie lepiej to przejść co nie? Zaliczy i ma z głowy |
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale obecnie jest już z tym pogodzona Szybko smutek przeszedł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3599 | |||||||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
ale zawsze marzyłam , żeby być konserwatorem zabytków , zwłaszcza obrazów 2.też pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() o rany moim chyba nie - nie zauważyłam na razie ![]() Cytat:
najlepiej po prostu odmówić odpowiedzi na pytania nie związane ze stanem zdrowia , bo to nikogo nie obchodzi (zwłaszcza białego personelu , który ma i tak dosyć papierów do pisania), a tylko czas zabiera , ale odpowiedź bądź odmowa jej udzielenia musi być w historii choroby Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.łospa co kilka lat się nasila ilościowo - jak wyrasta nowa populacja didów , która jeszcze nie chorowała 3. 4.ja nie mam , ale chciałabym mieć i mam znajomą , która ma ![]() Cytat:
bez cukru może być tylko suszony , a kandyzowanie polega na smażeniu w cukrze najpierw ,czyli robieniu konfitury , a potem obsuszaniu i posypywaniu cukrem aż do wyschnięcia .małz wielce zaniepokojon udał się do pani wet zapytać , co to oznacza że koth wannę liże i że na pewno na coś chory , po czym usłyszał , że jej kothy też wannę liżą i pomyje piją (jak nasze ) i się uspokoił , a sama mu to wczesniej mówiłam , że kothy wanny lizać potrafią i że to nic nie znaczy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3600 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

Oczywiście pwoiedział to wprost.

ale waham się użyć, czy taki ma wszystkie właściwości ?

podasz adres sklepu?
czad dosłownie i w przenośni ? I tak są słodkie 
kto z jego przyjaciółmi, których zatrudnia, się sądził 

Świat jest tak mały.
A innych objawów nie ma (na razie). A w przedszkolu łospa ostro panuje 
- anyway, ja nie wiem czy tak można, ale ja bym się nie wahała zapytać o to w rozmowie z kierownikiem przychodni - tylko do takich to chyba numeru nie ma
Także no - gadka do obrazu, chuop mi będzie mówił bo on wie lepiej