|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Ale ciężko Was nadrobić
Nove nic nie kombinuj-tylko i wyłącznie blond!! Kylie śliczny kolor! Ex mi najbardziej w tym brązie i blondzie się spodobałaś Bunny trzymam kciuki za jutro ![]() Agatka nie panikuj, jeszcze nic takiego się nie dzieje byś raka u siebie sie doszukiwała Ja zaraz nie będę miała czym włosów umyć a nie umiem się zebrać na zakupy. czasu nie mam po tych rannych zmianach. tylko praca, siłownia i robienie sobie jedzenia...nawet prania nie mam czasu zrobić...dobrze, że jutro piątek. Może pójdę w końcu na zakupy bo zaraz nie bd mieć co jeść
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczynki
melduję, że w dniu dzisiejszym zrobiłam sobie fryzurkę, którą wrzucała Kylie ) jest po prostu cudowna (zobaczymy po myciu ) strasznie jestem zadowolona wrzuciłam zdjęcia do albumu, ale nie wszystkie chciały wejść.. tutaj też nie chcą wejść będę jeszcze próbować.. Kylie, dziękuję Ci Kochana za tę fryzurkę ***udało się, weszły
Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-01-30 o 19:46 |
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za kolor? I czym ten roz robilas? ![]() No i jak sie czujesz ty i maluszek? Bo wygladasz kwitnaco
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolor bez zmian- wypłukane słodkie cappuccino (farbowałam chyba 21.grudnia), powiedz mi teraz jak mam ten kolor utrzymać (ta mieszanka srebrny pył+szlachenta perła da mi coś takiego)?Róż jest po piance Venita polecanej przez Truskawkową , powiem tylko, że jest strasznie mocny, bo już 3 razy myłam włosy... jak widać, czujemy się bardzo dobrze, dziękuję mam nadzieję, że Tobie też się poprawi ze zdrówkiem, bo czytałam dziś o Twoich przebojach, bidulko
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze jaki brzuszek! Ktory to juz miesiac, bo ja ciemnota ze skleroza ?Dobrze bedzie, wierze ze tak , oby tylko nie ciaza i nic smiertelnego, wszystko inne wezme na klate
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
o dziękuje
![]() super fryzurka i kolor też a na takie różowe końce też choruje ostatnio nawet wrzuciłam sobie na pulpit fotke z takimi końcami ( ciut jaśniejszy odcień ) i myślę intensywnie nad nimi
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
o to one
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na razie dam im trochę odsapnąć, ale na pewno wypróbuję ten mix ![]() za 4 dni zaczynam 7. miesiąc ![]() Kochana, z ciąży też byś się cieszyła, może nie od razu, ale po czasie na pewno |
|
|
|
|
#1572 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oddzieliłam sobie po paśmie z obu stron i całe wymalowałam tylko nie na wierzchu, a tak bardziej na wysokości skroni jaśniejszy odcień wyszedłby na pewno jakbym nie trzymała pełnego czasu
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Ty tak jak moja szwagierka ![]() ma termin na maj
|
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha, teraz ma na głowie Inebrya 9.73 Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-01-30 o 20:56 |
|
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no szczerze to najgorzej w tym czarnym- wogole nie pasuje do twojego typu urody ![]() co ja bede owijać w bawełne na tym ostatnim w oryginale dobra dupka ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
tez musze sie pobawic tym programem ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- co tu dużo mówić- pięknie ci wyszło ile maja cm ?
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-30 o 21:06 |
||
|
|
|
#1580 |
|
Wtajemniczenie
|
a właśnie, Laseczki, możecie polecić jakiś dobry szampon dodający objętości?
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie wiadomo ,chociaż u niej w rodzinie rodzą się same wcześniaki i pierwszego syna też urodziła miesiąc przed terminem
teraz nie wiadomo jak będzie
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa no i jeszcze ten Dove https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...867680#r867680
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-30 o 21:20 |
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
poza tym miałam Garnier żurawinowy i był strasznie beznadziejny dla mnie, prędzej Dove kiedyś miałam super szampon, który robił megapuszyste włosy, ale co to było ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- zaakceptowałąm wszystkie przyjaźnie, ale dopiero teraz, bo wcześniej nie zauważyłam, sierota
|
||
|
|
|
#1584 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale cudne włosy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też chce zobaczyć fryzurkę![]() Dziewczynki a wy jak pierzecie czarne ubrania to dodajecie coś do prania żeby ubrania nie blakły?i kolor nie robił się szary?
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-01-31 o 00:55 |
|||||
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1586 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej,a co się dzieje? ![]() może gdzieś sie gazy skumulowały i czaem potrafią tak dokuczać ![]() Cytat:
wzięłam do zniszczonych i suchych, z jedwabiem i keratyną (jestem bardzo ciekawa jak moje włosy zareagują na nią ) i ta z olejkami![]() Cytat:
![]() Nadrabiam... ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
to wyście się na mnie uwzięły ![]() Dziekuje Może jeszcze być perłowo,bo przecież przez kilka miesięcy robiłam tą11,21 więc może dlatego,ale denerwuje mnie,że na chwilę obecną wygląda to tak,że góre mam jaśniejszą jak dół i denerwuje mnie to ![]() Myślę,że z następnymi farbowaniami będzie bardziej popielato ![]() Nie bój się słoneczko,wszystko będzie dobrze Cytat:
![]() to jakbyś zobaczyła 11,11 na włosach ,to dopiero jesr masakra ![]() Cytat:
![]() Mi się powoli @ rozkręca ale w tym miesiącu to mnie mega ten @ denerwuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja więłam 3 szt ![]() Kochany Tż,myślę,że na swój sposób też się martwi co się z Tobą dzieje
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-31 o 08:44 |
||||||||
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny polećcie jakis krem na noc, niekoniecznie typowo na noc ale bym mogła go stosować, dość tłusty bo mam ostatnio strasznie suchą skórę...do naczynkowej ten co mam na dzień jest za lekki...testowałam z ziaji TEN i fajny był, tylko nie wiem czy gdzieś go znajdę u mnie w mieście...
|
#1588 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na zakupy włosowe to zawsze czas znajde,nie ma bata ![]() Ja rozumiem Agatkę,bo czasem jak coś sobie człowiek wkręci to na prawdę ciężko jest zacząć myśleć inaczej,ja mam tak samo,czasem to aż mnie depresja łapie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej ja też chce różowe konce,czym dokładnie robiłaś? ![]() faaaane ![]() ![]() Cytat:
![]() Pojęcia nie mam ile teraz maja cm ![]() Cytat:
Eveline ja ma Perwol do czarnego Bunny jakoś ciągle zapominam,żeby coś konkretnego o tej masce z Welli napisac ![]() ale już sie zbieram w sobie ![]() A wiec fajnie się ją naklada, wg mnie będzie wydajna, nie podoba mi się jej zapach,dla mnie bardzo chemiczny,nie pachnący niczym konkretnym.Ale to taki zczegół,natomiast jeśli chodzi o dzialanie to polecam,włosy mimo wilgoci na dworze nawet sie nie spuszyły ani nic A to własnie po uzyciu tej maski,nie wiem czy to może mieć ze sobą coś wspólnego,ale tak własnie było Ja ją bedę kupować, bo w promo wychaczyłam ja za 9,99 wieć śmieszne pieniądze![]() Co do szamponu Schauma Kids to poki co cięzko jest mi coś powiedzieć, cięzko troszkę sie pieni ale jak to dziecięce szampony ![]() pachnie bardzo intensywnie ![]() włosy przy spłukiwaniu były tak gładkie,że musiałam się chwile zastanowić czy jeszcze spłukuje szampon czy może już odzywkę Włosy naprawdę miękkie,gładkie,palcami spokojnie między nimi przeczeszesz nawet na mokro ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...em-na-noc.html Uzywam jej na zmianę z "kwasową"emulsja z Avonu (też polecam,ale cięzko dostać )i kremem z BD |
||||||
|
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pianka ta sama, której używała Truskawkowa Venita intrygujący róż ![]() hmm, dziękuję za podpowiedź w kwestii szamponu, ale to też nie było to.. jakby mi ktoś zarzucił nazwą, to bym sobie przypomniała, ale tak to nie wiem.. może to był Herbal Essences? tą maską mnie zaciekawiłaś.. żeby włosy były cały dzień skręcone i po ściągnięciu gumki były proste to jest dla mnie i moich włosów niewyobrażalne Bunny mówiła, że ta różowa maska z gliss kura też prostuje włosy, a u mnie efekt zerowy, wręcz odwrotny to jest ta Wella pro series nawilżająca, tak?
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Konto usunięte
|
hej kobitki
![]() beatusia10 ale ładny brzuszek shizaxa ja buźkę smaruję tym kremem, i jest bardzo dobry. Skład ma świetny, bez zapychaczy. Co dla mnie jest bardzo ważne, bo mnie wszystkie drogeryjne zapychają https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...arganowym.html---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

melduję, że w dniu dzisiejszym zrobiłam sobie fryzurkę, którą wrzucała Kylie
) strasznie jestem zadowolona
będę jeszcze próbować.. Kylie, dziękuję Ci Kochana za tę fryzurkę
kolor bez zmian- wypłukane słodkie cappuccino (farbowałam chyba 21.grudnia), powiedz mi teraz jak mam ten kolor utrzymać (ta mieszanka srebrny pył+szlachenta perła da mi coś takiego)?

)