|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Dzień dobry Kochane
![]() do mnie dzisiaj przyjeżdżają przyjaciółki na babski wieczór będziemy się depilowały woskiem i robiły maseczki sącząc winko ![]() Zero imprez, zero randek, zero facetów w ten weekend!
|
|
#1082 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że jakąś koleżankę namówię na spotkanie.
|
||
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś nawdycham sie pomarańczy i wieczorem ze znajomymi na łyżwy!
![]() szkoda marnować czas dla kogoś kto ma mnie w czterech literach muszę sie z tym pogodzić ![]() IVY ja tego też sie potwornie boję... i dlatego nikogo na jakiś czas nie potrzebuje... Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-31 o 14:19 |
|
|
|
#1085 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba napędzać koniunkturę sorki, ale rzygać się chce na te serducha wszędzie. Wolę Dzień Kobiet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to jest to! Wychodzić, spotykać się, spędzać miło czas ![]() W ogóle dziewczęta z Vaineth rozmawiałyśmy o tym, że musimy sobie założyć kiedyś wątek w Wizażowych Społecznościach, żeby móc gadać o WSZYSTKIM, a nie tylko o EKSach (którzy nie są warci poświęcania im kolejnych postów)
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja się dziś strasznie czuję mam straszną ochotę dziś do niego napisać, ale postaram się tego nie zrobić ![]() Ja niestety muszę siedzieć w domu. Nie udało mi się z kimś umówić
|
|
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
Nie wolno Ci do niego pisać! Co Ci to da? NIC.
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś jechałam autobusem i tak rozkminiałam (przez ok godzinę), że to nie ze mną jest coś nie tak, a z moim EKSem. Ale czego mu we mnie brakowało? Skoro się mną zainteresował to znaczy, ze coś mu się spodobało, tym bardziej, że zabiegał o mnie, starał się, poświęcał czas, pieniądze, chciał się ze mną spotykać, chciał być blisko i nagle co? Zmiana zdania? Nie chcę się rozstawać, ale nie wyobrażam sobie naszego dalszego związku. To prawie jak "jesteś mądra ale głupia" - coś tu się wyklucza. No trudno, stało się, ale takie myśli jakieś mnie często nachodzą, już nie tęsknię tak jak kiedyś, jest mi lepiej nie warto
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Nie dostałam tej pracy w Krakowie i do tego przemarzłam brrr ! A za godzinkę lecę na kursik.. Nie ma to jak zapchany dzień;P
przytulam Was wszystkie dziewczynki w tym dniu
|
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Macie smaczka na poprawe humoru
![]() '' Hej, nazywam się Marcin. Jestem introwertykiem, mam kompleksy i nie lubię się. W dodatku jestem prawiczkiem. Szukam kobiety, która miałaby ochotę to zmienić. Poza tym jestem miły, kultarany, szczery. Mam nadzieję, że odpiszesz. Pozdrawiam '' Padłam i nie wstane chyba ![]() Do tego chłopak ma mnostwo zdjec w galerii z Chin , Ameryki itd tylko, że wszedzie jest wklejony za pomoca fotoszopa |
|
|
|
#1093 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1094 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem za założeniem nowego wątku! Będziemy gadać o duperelach, pierdołach ! Zakupach, kosmetykach itp!! POMYSŁ REWELACJA!
Jak tak dalej pójdzie to zastanowię się nad tymi Katowicami )
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja np doszlam do wniosku, ze w tej chwili mojego zycia nie brakuje mi jego tylko pracy. Serio, ciagle obsesyjnie mysle, gdzie jeszcze wyslac cv. Choc codzien od rana wertuje oferty jakos nic z tego nie wychodzi :/ Macie jakies pomysly jak sie przebic? I nie przejmujcie sie juz tymi, ktorzy totalnie nie przejmuja sie Wami, nie warto...
Edytowane przez Hopefull Czas edycji: 2014-01-31 o 15:45 |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiałam właśnie z Tatą. On mieszka i pracuje w Londynie. Mówi żebym do niego przyjechała sobie dorobić. Jakaś tam jego znajoma może mi załatwić prace w hotelu. Kurcze sama nie wiem. Tutaj kiepsko z pracą, jak nic nie znajde to chyba pojade chociaż na pare miesięcy... I tak mnie w Polsce nic nie trzyma :/
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja o exie myślę coraz mniej, ale boje się, że tęsknota za nim wróci i wtedy się załamię. Musimy przeczekać ten czas, bo ofert pracy jest mało i ciężko jest się przebić ( 40 kandydatów na 1 stanowisko to norma ). Ja swoje Cv zostawiłam w paru agencjach pracy, ale wciąż pracy brak. Już nie wiem Co mam robić! ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
hahahhaha Do mnie napisał jakiś koleś wczoraj tak: "Jakie masz na sobie majteczki?" |
||
|
|
|
#1099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może idiotycznie mnie pociesza, że nie jestem jedną jedyną do której ex nie chce wrócić.Dziewczyny a też macie takie wahania nastroju? Wczoraj w nocy miałam mega humor jak zasypiałam i myślałam sobie jak to on będzie mega żałował.... Przez to "szczęście" nie zasnęłam do 6 czy 7, więc obudziłam się jak wrak. w złym humorze. Wszystko mnie wkurzało, nawet pani w okienku RWE oberwała za nic. Wróciłam do domu, przespałam się 2h to mi się śnił on (że wpadł za trawę!!!)... I obudziłam się znów w podłym nastroju. Dzisiaj się nie odezwał. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
Lanari ja też na Twoim miejscu bym jechała! :P
Łoo rany, ale nutę disco polo znalazłam haha http://www.youtube.com/watch?v=nQ3_zT_f9oQ "Mama Ci mówiła, będziesz przez niego płakać Mama Ci mówiła, że ta miłość jest zła Ty myślałaś wtedy że Ci kochać zabrania Dziś już wiesz, że przed nim chroniła Cię" Ok. zmykam na kurs :P buziaki dziewuszki
|
|
|
|
#1103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem z własnego doświadczenia. Kiedyś też bardzo przeżywałam jedno rozstanie, a jeszcze najgorsze bo 2 dni po rozstaniu koleś dostał pracę w mojej firmie i posadzili go w moim pokoju! Dżizas... myślałam że umrę. Siedziałam w pracy i płakałam. Jak on dostawał smsa to prawie mdlałam bo byłam pewna że jakaś nowa do niego pisze. Mega schiza. I wiem, że po 5 miesiącach tego cyrku rzuciłam tę robotę (a była prestiżowa) i wyjechałam do Niemiec na pół roku! Po 3 tygodniach już w ogóle nie pamiętałam kto to jest ex Po prostu zmiana 100% środowiska, 100% pracy, 100% miejsca pomogła. NIC mi o nim nie mogło przypomnieć
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba tak zrobie. Nie mam za bardzo wyboru... |
|
|
|
|
#1105 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
Zawsze jakieś oderwanie od codzienności.Może masz tam jechać ?Może takie Twoje przeznaczenie
|
|
#1106 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam też wyjechać, ale na razie nie mogę, planuję w czerwcu jedź!!! nie oglądaj się na nikogo!Cytat:
|
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Dzięki dziewczyny. Jak mi Tata załatwi tą robote to pojade
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To kiedy zakładamy nowy temacik i kto się tego podejmie? Będziemy tam sobie plotkować o wszystkim, a ewentualne żale o EKSach wylewać tutaj
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj znów jadę na siłownię,chociaż nie powinnam,jeden dzień regeneracji powinien być,ale co mi tam...znów nachodzą mnie okropne myśli... ![]() COŚ DLA NAS! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

będziemy się depilowały woskiem i robiły maseczki sącząc winko

mam straszną ochotę dziś do niego napisać, ale postaram się tego nie zrobić