|
|
#1141 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Ja wolę się nie łudzić,bo wiem,że do tego już nigdy nie dojdzie.Z resztą..nie potrafiłabym już być z kimś takim,kto robił mi nadzieję 4 miesiące na powrót i ma nową...
|
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj wyprowadziłam się od eksa. Strasznie obco czuję się w nowym mieszkaniu. Mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję do nowego miejsca i nowego życia.
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak tu uwierzyć następnemu facetowi? |
|
|
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawde uważasz, że on jest wart żeby tyle na niego czekac zamiast zacząc zyc bez niego i poznawac fajnych facetów, których przeciez nie brakuje ? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ja już chyba nie bede wierzyc, jak uslysze takie slowa zaraz jakas ironiczna mysl mi przyjdzie do głowy, no chyba, ze po slubie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Marudziara
|
Rozbeczałam się całkowicie
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety Cytat:
Jakoś trzeba. Chyba nie wszyscy są tacy sami, choć gwarancji nie ma. Ale naokoło ile jest par? Na roku chyba mam 4 singli. Jakoś się trzymają wszyscy, więc.. Zaufamy, będzie nam dłużej schodzić na tym, ale zaufamy
"Każdego dnia upominam samą siebie, że nie można rozpamiętywać..." 23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie ![]() Edytowane przez dzolin Czas edycji: 2014-01-31 o 21:50 |
||
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, smutno mi się zrobilo, bo eks tak mi wmawiał na koniec,że w tej Anglii nie ma już pracy i nie ma możliwości,zebym tam kiedykolwiek do niego przyjechała...a jakoś wszędzie słyszę albo czytam,ze ludzie tam ciągle wyjeżdżają i mają pracę.
no ale cóż,nie pierwszy raz zrobił ze mnie głupią,nawet na koniec musiał... |
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie,dzisiaj o tym myślałam,jak ja mam zaufać nowemu,w jego słowa,skoro oni naprawdę potrafią przestawić się z dnia na dzień?masakra...nie widzę różowo swej przyszłości..
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Przynajmniej po takich związkach mamy doświadczenie i wiemy jak z oczu patrzeć facetom.Ja póki co patrzę na każdego z pogardą hahaha zjeżdżam ich wzrokiem,mam wrażenie ,że każdy jest taki sam! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wy moje! Nie płaczemy, bo nie mamy za kim!
Już zaraz zakładam wątek! Na pewno tytuł 'te co gadają i w zadku exów mają'? Czy ktoś ma inne propozycje? Na przykład całkiem wolne od słowa ex?
|
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poplotkujemy o WSZYSTKIM!
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj wróciłam do domu rodzinnego i tak dziwnie się czuję. Wszystko mi tu o nim przypomina, przypomina mi się też stan w jakim byłam jak mnie zostawił. Dzisiaj rano też płakałam, wczoraj wieczorem w sumie też.
Nie wiem jak mam żyć. A najlepsze, rozmawiałam z nim dzisiaj rano bo prawdopodobnie to ostatni dzień jaki mieszkaliśmy razem. A tak to będzie tak przelotem, wątpię żebyśmy się zobaczyli. i ja do niego że mi przykro ze już się nie będziemy widzieć, nie będziemy się spotykać czy rozmawiać a on na to że oczywiście ze będziemy rozmawiać ja że nie on że tak ja że nie i żeby to do niego dotarło, że mnie zostawił i to jest koniec, nie będziemy ze sobą rozmawiać a on że w takim razie to się nie wyprowadzam i że on i tak będzie do mnie pisał. no ludzie... powiedziałam mu, że mu nawet nie odpiszę (mam nadzieje że będę się trzymać tego postanowienia) a jak coś napiszę to ewentualnie "daj mi spokój", "proszę zostaw mnie i daj mi żyć"
|
#1159 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jest 3 658 8484 383 mężczyzn na świecie, a my przejmujemy się jednym... Fuck.
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Nie warto dowiadywac sie o zalu swojego eksa, ja wlasnie po roku od rozstanie sie o tym dowiedzialam, i powiem Wam dziewczyny, ze jakies 15 min poswiecilam na szybki skan wspomnien z jego udzialem, dopiero gdy sie ocknelam i o maly wlos nie najechalam na slup, stwierdzilam ze nawet po tak dlugim okresie czasu, kiedy czlowiek wyszedl na prosta i jest juz w pelni szczesliwy, takie mysli moga zmacic umysl...
Wydaje mi sie, ze jedna z gorszych rzeczy jaka mozna uslyszec po rozstaniu jest to, ze mimo iz dogryzacie eksowi, wylewacie zale, prowokujecie klotnie, to placzecie, to piszecie ze nie chcecie go znac - on po jakims czasie mowi, ze mimo wszystko Was LUBI ... Jezeli facet nas nie znienawidzi przez nasze babskie intrygi, znaczy ze nigdy nas nie kochal. Bo od milosci do nienawisci maly krok i odwrotnie...ale lubi? Lubic mozna ksiazke, piosenke, psa, czy tez kolege od ktorego pozyczamy notatki :P W poprzednim watku napisalam Wam kilka moich"madrosci" zyciowych, a dzis moj spokoj po roku milczenia...zostal chwilowo zmacony. Eh :P Edytowane przez Fiiolek Czas edycji: 2014-01-31 o 22:26 |
|
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też bierze smut, też zaraz będę ryczeć.
Kuwa.
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie będę ryczeć, bo na rzęsach olejek rycynowy
![]() Ja bym nawet po myślniku dodała, że jesteśmy z EKSowego tematu
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Kochane macie jakieś pomysły co jutro robić?Mam dość siedzenia w domu i rozmyślania...
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Ej, no nie ryczcie kobiety
![]() Wiosna za moment przyjdzie i nowi, niezużyci faceci powychodzą na ulice, bądźcie dobrej myśli!
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

i też już nigdy z nim nie będę..najgorzej jest pogodzić się z tą rzeczywistością i zacząć doceniać to co się ma,ja nie potrafię
Mi nawet dzien przed zerwaniem opowiadał jakim to jestem jego ''stadem'' i zawsze będe w jego sercu
Oni tak juz mają, niestety zazwyczaj nie warto wierzyc w te piekne słowa

I tak jak chcę. Bycie singlem nie jest wielką krzywdą, a na pewno jest mniejszą krzywdą niż bycie z kimś, komu nie zależy albo w związku, który nie daje szczęścia i satysfakcji.
A może akurat po kilku frajerach spotkasz jakiegoś porzadnego faceta, z którym będziesz szczesliwa ?