Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 21:10   #2041
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Powinni dać ogłoszenie, np.jak IKEA, że wymieniają wadliwe kubki. Im więcej osób zgłosi sprawę, tym lepiej. Najlepiej wysłać wadliwe kubki bezpośrednio do działu zajmującego się kontaktami z klientami. Tu nie chodzi o wadliwy pojedynczy kubek, ale prawdopodobnie o całe partie. Pewnie bym sama wysłała, ale mnie nie skusiły.

AnulaQa, ciekawie napisałaś o tych włosach. Sama mam naturalne, ale wciąż nie wyglądają tak, jakbym chciała.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-31 o 21:15
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:13   #2042
emilinka
Rozeznanie

AnulaQa, z przyjemnością przeczytałam Twoje dwa ostatnie posty na temat pielęgnacji włosów Też wracam do naturalnego koloru, chociaż to dopiero początek drogi, i prawdopodobnie docelowo osiągnę taki kolor jak opisujesz, więc z porad na pewno skorzystam.
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:17   #2043
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Tereska, jak miło, to balsam na moje serce.
Ale do rzeczy.
Zawsze kiedy myję włosy daję czas szamponowi zadziałać.
Kiedy używam tych rumiankowych, fioletowych- trzymam je jeszcze dłużej niż zwykle. Z zegarkiem pod prysznic nie wchodzę, ale myślę, że to będzie z ok. 5 min. Zdążę sobie nogi ogolić i całą resztę.

Przez moje życie przewinęło się wiele fioletowych szamponów, np. ten z Joanny drogeryjny i fryzjerski, itd. Ten z Rochera jest delikatny, nie tak " inwazyjny" jak te poprzednie, a mimo tego nadaje ładny subtelny platynowy efekt.

A czy to będzie dobry pomysł? Może opis poniżej troszkę Ci pomoże.
Obecnie mając już swoje naturalne włosy w odcieniu ciemnego w kierunku jasnego blondu ( o tak, w końcu!), aby je trochę rozjaśnić stosuję płukanki i szampony rumiankowe, z kwiatu lipy, itp. Kiedy widzę, że na włosach pojawia mi się rudawo- pomarańczowy połysk, do akcji przystępuje szampon fioletowy. Odcień się schładza i włosy wyglądają naprawdę bardzo ładnie.
W efekcie mam włosy jaśniejsze o 1-2 tony z delikatnymi refleksami, bez kurczakowego połysku.

Terenia ten szampon Ci krzywdy nie zrobi. Jest naprawdę delikatny. A do blond włosów jak najbardziej się spisze. Nie gwarantuję że i u Ciebie się sprawdzi, ale niech rok 2014 będzie rokiem "szaleńczych wyzwań".

Dodam jeszcze, że jeśli chcesz nadać włosom blasku- to warto stosować ziołowe płukanki, szampony rumiankowe, albo te wygładzające- bodajże YR eco label z cytryną, nawilżać włosy, wcinać pestki dyni, no i stosować zakwaszające płukanki, jak np. rocherową z malin , albo z octem jabłkowym, cytryną, itp. Łodwieczne zamykanie łusek włosa, jest dobrym sposobem na nadanie im błysku , a łodbijane światło sprawi, że włosy będą miały jeszcze ładniejszy, żywszy łodcień.
Balsamy oferuje (nie)tylko YR, a my jako roszerki przesiąkamy, pewnie stąd ten balsam
Ale do tematu Natchnęłaś mnie, Twój poetycki wręcz sposób pisania jest dla mnie jak taka szpila motywująca żeby zadbać o włochy, więc jak wklejałam wyżej - zamówiłam 2 szampony fioletowe i jeden rumiankowy, no i całe morze pompek i pastylek z urodzinowej Licząc też po cichu, że te pompki do butelek 300 ml. można przyciąć i będą pasowały do 200 ml A jak nie to będzie motywacja do kupna 300 ml cudownych szamponów Ale do tematu... płukankę octową z malin mam, chłodne ostatnie płukanie również mogę zastosować (bo to chyba też zamyka łuski), juto lecę po rumianek i będę płukała regularnie i zawzięcie, do tego poskrzypię nieco suplementami i na wiosnę będę jak nowa Bardzo Ci dziękuję KOCHANA za rady, cenne rady!!!

EDIT: Terenia [...] niech rok 2014 będzie rokiem "szaleńczych wyzwań" - mój opis na gg

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2014-01-31 o 21:20
Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:18   #2044
pysiek80
Przyczajenie

Akurat siedziba to ma w interesie tego nie rozglasniac I czekac az sprawa przycichnie. Fotke kubkow to najlepiej bylo by na fejsie umiescic dla przestrogi wszystkich. Mysle ze juz pozbyli sie trefnego towaru wiec o wymiane bedzie trudno a I tak prawdopodobnie wszystkie wyprodukowane sztuki sa do d...pupci.
pysiek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:24   #2045
kotako
Przyczajenie

Smile Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Zapompkuję się

MOM.DE BONHEUR WODA PERF.50ML 1 Prezent Prezent
36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł
35966 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ. BLOND 1 9.9 zł 9.9 zł
68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł
46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł
36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł
25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł
25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 2 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 4 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 6 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 8 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 10 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 12 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 14 1 Gratis Gratis
Razem za produkty w złotych 70.2 zł
Koszty wysyłki Gratis
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych 70.2 zł
Może to głupie pytanie,ale co to za kod, tyyyyle gratisów aż miło patrzeć
kotako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:26   #2046
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotako Pokaż wiadomość
Urodzinowa - zapraszam na pierwszą stronę
Stary 2014-01-31, 21:26   #2047
GosienkaC
Rozeznanie

To oferta wysyłkowa urodzinowa jak sądzę
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 21:37   #2048
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Balsamy oferuje (nie)tylko YR, a my jako roszerki przesiąkamy, pewnie stąd ten balsam
Ale do tematu Natchnęłaś mnie, Twój poetycki wręcz sposób pisania jest dla mnie jak taka szpila motywująca żeby zadbać o włochy, więc jak wklejałam wyżej - zamówiłam 2 szampony fioletowe i jeden rumiankowy, no i całe morze pompek i pastylek z urodzinowej Licząc też po cichu, że te pompki do butelek 300 ml. można przyciąć i będą pasowały do 200 ml A jak nie to będzie motywacja do kupna 300 ml cudownych szamponów Ale do tematu... płukankę octową z malin mam, chłodne ostatnie płukanie również mogę zastosować (bo to chyba też zamyka łuski), juto lecę po rumianek i będę płukała regularnie i zawzięcie, do tego poskrzypię nieco suplementami i na wiosnę będę jak nowa Bardzo Ci dziękuję KOCHANA za rady, cenne rady!!!

EDIT: Terenia [...] niech rok 2014 będzie rokiem "szaleńczych wyzwań" - mój opis na gg
Da się ;-) ja przyciełam pompki do seri au martin ;-))
A płukankę mam przelaną do sprayu i psikam nią włosy na koniec bez spłukiwania - jeszcze lepszy efekt
Stary 2014-01-31, 21:40   #2049
emilinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
A płukankę mam przelaną do sprayu i psikam nią włosy na koniec bez spłukiwania - jeszcze lepszy efekt
Nie wysusza włosów stosowana w ten sposób?
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:41   #2050
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez s_pinka Pokaż wiadomość
Cześć, chciałam się przywitać.
Od jakiegoś czasu śledzę wątek i testuje kosmetyki YR. Właśnie dzisiaj doszła do mnie paczka na którą czekałam prawie 2 tygodnie :/. Na szczęście kosmetyki nie dotarły zamarznięte i nawet kosmetyczka była w środku ;p.
Chciałam się od Was dowiedzieć czy kiedykolwiek składaliście reklamacje? W sumie głupstwo (wysłali mi tusz w innym kolorze niż zamawiałam) ale biorąc pod uwagę długi czas oczekiwania i problemy z wysyłką to trochę jestem na nich zła i rozczarowana.
Szkoda, ze nie ma na stronie szczegółowej historii zamówień, żeby można było sobie po czasie sprawdzić co się zamawiało.
Witaj

Jedyne wyjście to zachowywanie potwierdzeń mailowych

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Wreszcie się doczekałam
Kremy są świetne, ovale ślicznie pachnie, mniej intensywniej od nocnego jest bardzo odżywczy, jak dłużej potestuję to napiszę więcej.
Vegetal 3 tez pięknie pachnie, delikatny, nawilżający, matujący.

Pyłek różowy - to taki migoczący brudny róż, śliczny.
Śliczne zamówienie, aż miło popatrzeć

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Otrzymałam odpowiedź z bok-u w sprawie nie przesyłania mi ofert wysyłkowych. Napisali, że została przygotowana dla mnie oferta na marzec, mają ją wysłać 03.03.2014.
A także że dziś przygotują dla mnie ofertęz okazji Dnia Kobiet i mają nadzieję, że spełni moje oczekiwania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ooo, no i pięknie, nawet 2 oferty przybędą

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 21:52   #2051
ally21
Rozeznanie

Wchodzi już przez net wysyłkowa oferta na DK, ale prezenty marne.
Tyle, że zniżki można w dowolnej kolejności wybierać.

Edytowane przez ally21
Czas edycji: 2014-01-31 o 21:54
ally21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 21:56   #2052
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Nie wysusza włosów stosowana w ten sposób?
Nie , ale nie myje włosów codziennie tylko co 3 dni , więc też różnica
Stary 2014-01-31, 22:28   #2053
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość

Śliczne zamówienie, aż miło popatrzeć
dziękuję
Pyłki są cudowne. Długo się nad nimi zastanawiałam ale teraz nie żałuję ani grosza

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 22:41   #2054
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Kobietki, powiem Wam szczerze, że najpiękniejsze włosy to te naturalne. Chociaż natura też potrafi zdziałać figla .
Zawsze miałam zdrowe i długie włosy, cienkie i delikatne, ale z gatunku tych, które są dobrze nawilżone i nie potrzebują ani stosowania masek ani odżywek. Lejące i gładkie.
Jednak kilka lat temu zaczął mnie męczyć mój naturalny kolor włosów. Wydawał mi się taki bezbarwny, pospolity, nieciekawy. Marzyłam o jasnym blondzie i urzeczywistniłam to marzenie. Dobrze mi było w tym kolorze. Byłam prawdziwą gwiazdą filmową. No ale wszystko ma swoją cenę. Farbowanie nie zawsze wyszło tak jak chciałam, włosy stały się suche i łamliwe- mimo pielęgnacji, strasznie dużo ich wypadało, problemy z zapuszczaniem- końcówki zawsze się kruszyły, nie sposób było zapuścić dłuższych włosów niż do łopatek. No same problemy. W dodatku odrosty i wymywanie się koloru. I kurczakowy odcień, włosy tęcza. No nie raz żałowałam, swojej decyzji.
Nie chcąc wyłysieć przed 30-stką stwierdziłam, koniec farbowania. Owszem, jak zacznę siwieć to coś tam pokombinuję. Ale... to jeszcze przede mną.
Suche końce obciełam, poszło chyba z 10 cm. Z włosów do łopatek zrobiły się do ramion. Zafarbowałam całość na ciemny blond. Nawilżałam włosy, stosowałam różne wcierki na porost itp.I tym sposobem jakoś doszłam do swojego naturalnego koloru.

Teraz mam włosy " za biust", a biust mam standardowo, powyżej pępka.Końcówki są dobrze nawilżone, ale jaśniejsze niż włosy przy nasadzie. Szczególnie nie rzuca się to w oczy, dopiero kiedy zrobię kok widać różnicę w tonach.
Uzywam szamponu rumiankowego, płukanki- najbardziej lubię te z lipy, bo gdy płuczę głowę odwarem z rumianku no to zdarza się, że czasem podrażni mi...uwaga, uwaga- czoło. Ale tak to już mam, że moja cera zazwyczaj reaguje uczuleniem na rumianek, w przeciwieństwie do skóry głowy. No cóż, wiadomo, czasem coś ścieknie. Hihi
A... no i zaparzam kwiat rumianku- w każdej aptece do kupienia za ok. 3 zeta, a nie herbatkę rumiankową. Napar jest mocniejszy, bardziej " naturalny" skoncentrowany i lepiej działa.

Tereska, tak zimna woda zamyka łuski włosa.

Dziewczyny, nic tak nie działa na cellulit jak zimna łazienka.
Przetestowałam.

Nawet mi się Rocherowych mazideł odechciało używać. A mam kilka nawet tych z Zielonym Punktem. Epicko! Hahaha.
Starczą na dłużej.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ally21 Pokaż wiadomość
Wchodzi już przez net wysyłkowa oferta na DK, ale prezenty marne.
Tyle, że zniżki można w dowolnej kolejności wybierać.
Dziękować za info. I prosić o następne.
A jakie prezenty?

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2014-01-31 o 22:39
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 22:49   #2055
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Peelingi cukrowe ma aktualnie w promocji sklep z kosmetykami naturalnymi Ukryte w Słowach - właśnie kupiłam u nich organiczne serum regulujące do twarzy Baikal Herbals i balsam do włosów Bania Agafii - Aktywator wzrostu. Cena serum w stosunku do tego nowego Roszerowego bardzo konkurencyjna. Składu jeszcze nie znam, ale sprawdzałam skład tego z Baikal Herbals na "cosdna" i wydaje się bezpieczny.
Dzięki zerknę, bo nie znam tego sklepu

Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 23:07   #2056
gabisienka
Raczkowanie

Oferta na Dzień Kobiet wysyłkowa 9PYD2RA03 wysyłka gratis od 70 zł wchodzi przez neta a prezenty do wyboru to:

gabisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 23:27   #2057
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabisienka Pokaż wiadomość
Oferta na Dzień Kobiet wysyłkowa 9PYD2RA03 wysyłka gratis od 70 zł wchodzi przez neta a prezenty do wyboru to:

a jak ktoś nie dostał tej ofert na dk to może zamówić? z jakiego to jest katalogu?
Stary 2014-01-31, 23:29   #2058
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:

i oczywiście niezastąpiony krem Omega
ale poza tym nie jest taj źle: krem SV rzadko bywa prezentem, a Naturelle lubi wiele osób
Stary 2014-01-31, 23:30   #2059
joannamm
Raczkowanie

Ja mam nr oferty 9PYD2RA10, a prezenty do wyboru są te same.
Ciekawe czy można skorzystać tylko z 2w1 trzy razy czy trzeba kolejność zniżek zachować taką jak w ofercie wysyłkowej?

Edytowane przez joannamm
Czas edycji: 2014-01-31 o 23:34
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 23:34   #2060
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmia7 Pokaż wiadomość
a jak ktoś nie dostał tej ofert na dk to może zamówić? z jakiego to jest katalogu?
Nikt jeszcze nie wrzucił skanów/zdjęć tej oferty, więc na razie osoby nie posiadające jej muszą szukać po omacku pasujących kodów.
Stary 2014-01-31, 23:52   #2061
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotako Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak pisały wcześniej dziewczyny - oferta urodzinowa - kody na pierwszej stronie. Z tym że każdy produkt wpisujesz w osobną linijkę, bo co 2-gą linijkę masz gratis.

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Da się ;-) ja przyciełam pompki do seri au martin ;-))
Wspaniała wiadomość z tymi pompkami, dziękuję.
Ja też swoją psikam ze sprayu. Na prawdę można bez spłukiwania używać jej? bo się zastanawiałam nad tym ostatnio, że miło by było jakby taki efekt zapachowy trwał dłużej Nie obciąży włosów i nie uszkodzi jak się nie spłucze?

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
dziękuję
Pyłki są cudowne. Długo się nad nimi zastanawiałam ale teraz nie żałuję ani grosza
A jakie kolory pyłków wzięłaś? Jakby to nie był problem to za swatche byłabym wdzięczna

Cytat:
Kobietki, powiem Wam szczerze, że najpiękniejsze włosy to te naturalne. Chociaż natura też potrafi zdziałać figla .
Zawsze miałam zdrowe i długie włosy, cienkie i delikatne, ale z gatunku tych, które są dobrze nawilżone i nie potrzebują ani stosowania masek ani odżywek. Lejące i gładkie.
Jednak kilka lat temu zaczął mnie męczyć mój naturalny kolor włosów. Wydawał mi się taki bezbarwny, pospolity, nieciekawy. Marzyłam o jasnym blondzie i urzeczywistniłam to marzenie. Dobrze mi było w tym kolorze. Byłam prawdziwą gwiazdą filmową. No ale wszystko ma swoją cenę. Farbowanie nie zawsze wyszło tak jak chciałam, włosy stały się suche i łamliwe- mimo pielęgnacji, strasznie dużo ich wypadało, problemy z zapuszczaniem- końcówki zawsze się kruszyły, nie sposób było zapuścić dłuższych włosów niż do łopatek. No same problemy. W dodatku odrosty i wymywanie się koloru. I kurczakowy odcień, włosy tęcza. No nie raz żałowałam, swojej decyzji.
Nie chcąc wyłysieć przed 30-stką stwierdziłam, koniec farbowania. Owszem, jak zacznę siwieć to coś tam pokombinuję. Ale... to jeszcze przede mną.
Suche końce obciełam, poszło chyba z 10 cm. Z włosów do łopatek zrobiły się do ramion. Zafarbowałam całość na ciemny blond. Nawilżałam włosy, stosowałam różne wcierki na porost itp.I tym sposobem jakoś doszłam do swojego naturalnego koloru.

Teraz mam włosy " za biust", a biust mam standardowo, powyżej pępka.Końcówki są dobrze nawilżone, ale jaśniejsze niż włosy przy nasadzie. Szczególnie nie rzuca się to w oczy, dopiero kiedy zrobię kok widać różnicę w tonach.
Uzywam szamponu rumiankowego, płukanki- najbardziej lubię te z lipy, bo gdy płuczę głowę odwarem z rumianku no to zdarza się, że czasem podrażni mi...uwaga, uwaga- czoło. Ale tak to już mam, że moja cera zazwyczaj reaguje uczuleniem na rumianek, w przeciwieństwie do skóry głowy. No cóż, wiadomo, czasem coś ścieknie. Hihi
A... no i zaparzam kwiat rumianku- w każdej aptece do kupienia za ok. 3 zeta, a nie herbatkę rumiankową. Napar jest mocniejszy, bardziej " naturalny" skoncentrowany i lepiej działa.

Tereska, tak zimna woda zamyka łuski włosa.

Dziewczyny, nic tak nie działa na cellulit jak zimna łazienka.
Przetestowałam.

Nawet mi się Rocherowych mazideł odechciało używać. A mam kilka nawet tych z Zielonym Punktem. Epicko! Hahaha.
Starczą na dłużej.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Dziękować za info. I prosić o następne.
A jakie prezenty?

Normalnie medal dla Ciebie za to, że ze śmiechu spadłam prawie z krzesła po przeczytaniu o biuście standardowo nad pępkiem Musiałaś mieć same "piony" z wypracowań
Co do płukanek i uczuleń to może głupie ale są takie specjalne kubeczki do płukania głowy dzieciom, wyprofilowane do głowy, albo takie daszki żeby nic nie spływało po czole
Na cellulit to może od razu śnieg, zamykanie komórek i kąpiel w jednym Dobrze, że mnie sprowadziłaś z tym rumiankiem na ziemię, bo już miałam w planach kupić ekspresówkę, a to chyba śmiotki w porównaniu do kwiatków do robienia naparów

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 00:52   #2062
Moniuszku
Przyczajenie

Wchodzę ostatnio do YR bo szampon do kłaków mi się skończył a tu co? Nowość- szampon do włosów kręconych. Długo się nie zastanawiałam.
Opinia- bomba!
Moje włosy wreszcie świetnie wyglądają.
A stosuje niewiele bo szampon + jedwab z biowaxa.

Polecam, polecam, polecam 
Moniuszku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 06:56   #2063
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Kobietki, powiem Wam szczerze, że najpiękniejsze włosy to te naturalne.
Tak fantastycznie wszystko opisałaś, że skusiłam się na szampon do włosów siwych. Dodam jeszcze, że silniej rozjaśnia rumianek rzymski, ale nie jest dostępny we wszystkich aptekach.

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
i oczywiście niezastąpiony krem Omega
ale poza tym nie jest taj źle: krem SV rzadko bywa prezentem, a Naturelle lubi wiele osób
Kremy Serum Vegetale przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc oraz do skóry mieszanej są teraz przecenione -40% w e-sklepie za 49 zł, więc chyba korzystniej wyjdzie go kupić z jakimś kodem niż z wysyłkowej.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-02-01 o 07:07
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 07:10   #2064
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
Ja mam nr oferty 9PYD2RA10, a prezenty do wyboru są te same.
Ciekawe czy można skorzystać tylko z 2w1 trzy razy czy trzeba kolejność zniżek zachować taką jak w ofercie wysyłkowej?
Cytat:

Naturelle
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:10   #2065
AniaKW
Zadomowienie

Może ktoś wrzuci skany?
Swoją drogą czy można skorzystać z oferty wysyłkowej 2 razy? Chyba nie? I czy oprócz faktury jest jakieś inne miejsce w systemie, gdzie można zobaczyć numer klienta?
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:12   #2066
cherrie_lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Weszłam sobie na mojego laptopa, otwieram stronę YR a tu w koszyku SE EDT z oferty 2 za 1 Nie mogłam nie skorzystać Kolejne zamówienie dzielone z sąsiadką

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 105.00 zł 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 PREZENT F46970 Krem odżywiający na dzień 24h 1 PREZENT F83327 Komplet biżuterii z czarnymi perłami 1 PREZENT Wartość produktów: 105.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 9.95 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW6K19G" / -35.00 %
Wartość zamówienia: 78.20 zł
Punkty PAYBACK: 68

Nie chciałam przekraczać 100zł i nie przekroczyłam
Kurcze.....szukam i szukam co to za oferta... i nie znalazłam. Śłepota jakaś. Ktos może napisać co to za oferta?
cherrie_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:22   #2067
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherrie_lady Pokaż wiadomość
Kurcze.....szukam i szukam co to za oferta... i nie znalazłam. Śłepota jakaś. Ktos może napisać co to za oferta?
Pollinaa miała zapakowany koszyk z promocji w zeszłym miesiącu rocherowy system nie wyłapał błędu i kilka dziewczyn mogło złożyć takie zamówienia

Stary 2014-02-01, 09:22   #2068
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cherrie_lady Pokaż wiadomość
To była oferta 2w1 już nie działa. A kod zniżkowy zapewne z FB do tego.
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:28   #2069
cherrie_lady
Raczkowanie

yhmmm Dzieki Dziewczyny
cherrie_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:33   #2070
dianor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Naturelle
Jak lubisz Naturelle to korzystniej można ją zdobyć z oferty 9PYC1RC02 (Naturelle niezależnie od kwoty zamówienia + od 49 niespodzianka).
Na pierwszej stronie powinny być skany. Ja zwykle biorę 2-3 szampony i Naturelle w gratisie. Całość za ok 35 zł
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości