W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-01, 15:12   #1921
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
No, u mnie dać np 20zł za T-shirt to jest masakra. W ogóle większość rzeczy mam z lumpka i nie widać tego!
Lubię lumpki. Ale chodzę tylko do jednego, tylko we wtorek - wtedy wszystko jest po 1zł. Zawsze coś znajdę!
Ja też często chodzę po lumpeksów. Kupiłam kilka swetrów 100% wełny po 10 zł, koszulę dla TŻ prawie nową, a ostatnio dorwałam spódniczkę dżinsową z GAPa za 14 zl, wygląda na nieużywaną. A jakość materiału jest świetna.

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Jaa także :p za sweterek dałam 30zł a za bluzke 25zł :p patrząc na ceny z nowej kolekcji można się przekręcić :d.
Chyba, że tak
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:13   #1922
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
A propos waszych rozmów o wyprzedażach, podzielę się moim dzisiejszym odkryciem. Tydzień temu stwierdziłam, iż sesja, a ja 'nie mam się w co ubrać', więc poszłam do Reserved i kupiłam marynarkę za 80 złotych dukatów, a ona dzisiaj już za 56. Tyle przegrać.

Sesja ledwo się zaczęła, a już mnie zabija. Wracam w czwartek.
A za 24 złocisze ile lakierowych dziewic by było już nie dobijam :x

Cytat:
Nie wiem jakim cudem udało mi się dziś upolować zapinany sweterek z koronkową wstawką na pleach rozmiar XS był ostatni ale jakiś taki oszukany bo normalnie w s mi w biuście często ciężko zapiąć a tu idealnie pasował. Oglądałam go z każdej strony czy aby na pewno nie ma żadnej dziury itp kupiłam jeszcze T-shirt ale poza promocją więc rozmiarówka pełna Co do ćwiczeń z Ewką się nie wypowiadam bo już mi się ulewa, ona jest wszędzie znajomi na fb te jej dziwne złote myśli wrzucają itp

Dostałam komplement włosowy od TŻta Jestem w szoku, lakierowo kupiłam jedynie niebieskiego kropkowego life co by biedronka samotna nie była a poza tym to płyn do demakijażu i olejek do mycia twarzy. Sweterek, bluzka, a wydałam niecałe 100zł jestem z siebie dumna Teraz uciekam do psychopatologii
Moi znajomi też czasem pospamią na fejsie Ewką. Da się przeżyć, bo miewam gorszych spamerów - politycznych

Stara się chłopak i oczy ma dobre

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Mnie też kuszą głównie te saszetki

Dziwne, że Oliwii powiedzieli, że w tym rossie go nie ma, ja jakieś 3 tygodnie temu je tam widziałam, co prawda ostatnio już go nie było, ale wcześniej było na 100%
Tylko widziałaś, czy widziałaś i kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Były kochana, były... teraz właśnie nie są i to jest ten bul
To co im się stało?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:25   #1923
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Nigdy nie chodzę na polowania na początku sezonu, tylko pod koniec.
Zdemotywuje Was teraz
Idealna, czarna rozkloszowana spódnica delikatnie pikowana: 39 zł.
Przeźroczysty, biały sweterek: 20 zł.
Płaszcz bezkapturowy w kratkę: 25 zł.
Zielony płaszcz z kapturem - 50 zł.
Koszula w kwiaty z długim rękawem: 13 zł.
Kolczyki: 5 zł.

Wydane: 155 zł. Za 240 kupiłam swój ostatni płaszcz wiosenno-jesienny, a teraz mam dwa

I jestem załamana... Spotkałam mojego "kolegę" z nową "koleżanką" w Naturze.
To mnie zdemotywowałaś Dziś zachorowałam właśnie na koszulę w kwiaty
A to "kolega" a co mu się odwidziało?

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Moi znajomi też czasem pospamią na fejsie Ewką. Da się przeżyć, bo miewam gorszych spamerów - politycznych
Stara się chłopak i oczy ma dobre
Różne rzeczy się na fejsie dzieją
Powtórzył to dziś kilka razy ciekawe co mu po głowie chodziło

Cytat:
No, u mnie dać np 20zł za T-shirt to jest masakra. W ogóle większość rzeczy mam z lumpka i nie widać tego!
Lubię lumpki. Ale chodzę tylko do jednego, tylko we wtorek - wtedy wszystko jest po 1zł. Zawsze coś znajdę!
Zazdroszczę.. u mnie w mej wiosce lumpków nie ma, w okolicznych miejscowościach są ale rzeczy w nich znajdujące to takie typowe lumpki :/ a jak już coś lepszego to kosztuje prawie tyle co nowe
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:28   #1924
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Chcę się z Wami podzielić aktualizacją włosową, na zdjęciu wyszły jakieś takie matowe, w rzeczywistości błyszczą co sądzicie o nich? Byłam końcem grudnia u fryzjera, teraz chce iść dopiero w czerwcu i zafarbować ten blond na kolor jak najbardziej zbliżony do moich naturalek
Ja bym nie wytrzymała do czerwca i wcześniej pofarbowała te jasne włosy, bo .uj by mnie strzelał gdybym takie dwukolorowe miała
Ale jeżeli Tobie to nie przeszkadza i czujesz się w nich dobrze, to może samej uda Ci się dojść do naturalek.
Cytat:
No ja ostatnio też kupiłam kozaczki, nie wiem jaka była cena wyjściowa, ale mnie kosztowały 30 zł Bo to była ostatnia para. Wchodzę do sklepu: fajne buty, ostatnia para, taka cena... mój rozmiar, najwygodniejsze obcasy na jakich chodziłam... No bierę, co by nie
A to okazja
Cytat:
To co im się stało?
Niby stan ich jest ok, ale ścięłam w V, one same też tak rosną więc to delikatne V zrobiło się dość mocne, przy buzi mam krótkie i się wywijają, a mnie czasem do szału doprowadzają, tym bardziej, że miałam je wszystkie równe za cycki prawie, a teraz najkrótsze włosy sięgają max do brody i boki są wystopniowane, a źle się czułam w prostych to teraz mam
Stary 2014-02-01, 15:33   #1925
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko widziałaś, czy widziałaś i kupiłaś?
Ja nie kupiłam, ale przyjaciółka kupiła
Jak chcesz, to załatwię Ci odsypkę
Stary 2014-02-01, 15:38   #1926
izaa29
Zakorzenienie

Dziewczyny jeśli chodzi o to błotko to czasem nie warto pytać bo sami nie wiedzą czy je mają w poniedziałek byłam w rossie przestudiowałam całą gablotę z produktami do twarzy balsamami, w końcu poszłam zapytać ekspedientki a ona mi odpowiedziała że jeśli jakieś jest to z balsamami do ciała ale już ich nie mają. Stoję w kolejce do kasy patrzę, a błotko (4 sztuki) stało pomiędzy płynami do kąpieli na drugiej półce od dołu także warto i tam zajrzeć jak widać
Stary 2014-02-01, 15:41   #1927
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
A za 24 złocisze ile lakierowych dziewic by było już nie dobijam :x
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-01, 15:51   #1928
kascysko
Zakorzenienie

Iza, nie wiem, może nawet nie chcę wiedzieć. Chcę spokoju, należy mi się przed urodzinami
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:56   #1929
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Iza, nie wiem, może nawet nie chcę wiedzieć. Chcę spokoju, należy mi się przed urodzinami
Baran z niego
To kiedy wirtualnie pijemy z okazji urodzin?
Stary 2014-02-01, 16:04   #1930
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Baran z niego
To kiedy wirtualnie pijemy z okazji urodzin?
True

Urodziny mam 7 lutego, w przyszły piątek, ale imprezę urodzinową mam już w czwartek

Nie chcecie wiedzieć, ile wódki kupiłam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:04   #1931
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Może nas tutaj podczytuje? Zaraz tam myślisz, że to nie było bezinteresownie, co za podejrzliwa kobita

Cytat:
Niby stan ich jest ok, ale ścięłam w V, one same też tak rosną więc to delikatne V zrobiło się dość mocne, przy buzi mam krótkie i się wywijają, a mnie czasem do szału doprowadzają, tym bardziej, że miałam je wszystkie równe za cycki prawie, a teraz najkrótsze włosy sięgają max do brody i boki są wystopniowane, a źle się czułam w prostych to teraz mam
A takie cuda Ci się dzieją. Ty chyba potrzebujesz odwróconego V w obcięciu żeby się po miesiącu wyrównały
Dziwny włos, pewnie pzoostaje Ci częste wyrównywanie. No ale blask i nawilżenie nadal są

Cytat:
Ja nie kupiłam, ale przyjaciółka kupiła
Jak chcesz, to załatwię Ci odsypkę
Dzięki za chęci, ale buraki to ja lubię tylko na talerzu. Za bardzo ostatnio muszę się cackać ze swoją cerą. Taka po prostu moja ciekawość
Dziwi mnie, że Ty sobie tego błotka nie wzięłaś. Też cera Ci się uwrażliwiła?

Cytat:
Nie rycz mała, tłumacz sobie, że i tak dopadłaby Cię zasada Pareto 80/20. Pamiętaj, nieważne ile się zarabia, oszczędza i tak przeciętny człek przewali 80% swoich dochodów, a 20% może zaoszczędzi
Znaczy ja sobie tak to tłumaczę
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-01, 16:16   #1932
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za chęci, ale buraki to ja lubię tylko na talerzu. Za bardzo ostatnio muszę się cackać ze swoją cerą. Taka po prostu moja ciekawość
Dziwi mnie, że Ty sobie tego błotka nie wzięłaś. Też cera Ci się uwrażliwiła?
Używam Atredermu, więc rzadko mogę sobie pozwolić na stosowanie tego typu produktów, a jak już zdarzy się taki dzień, to używam spiruliny, albo glinki ze srebrem.Troche tego jeszcze mam. Błotko tylko leżałoby nieużywane, a jeszcze czytałam, że podrażnia, to w ogóle mnie zniechęciło. Niestety, przy retinoidach nie mogę sobie na nie pozwolić, ale jak na wakacje będzie jeszcze dostępne, to kupię
Stary 2014-02-01, 16:17   #1933
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
A takie cuda Ci się dzieją. Ty chyba potrzebujesz odwróconego V w obcięciu żeby się po miesiącu wyrównały
Dziwny włos, pewnie pzoostaje Ci częste wyrównywanie. No ale blask i nawilżenie nadal są
Niestety Haha ciekawe jakby się sprawdziło takie odwrócone V
No właśnie przez to podcinanie co 1-2 miesiące moje włosy cały czas mają taką samą długość i chyba nigdy nie uda mi się ich zapuścić do talii.
Ale teraz postanowiłam, że kolejne cięcie będzie przed wakacjami, mam nadzieję, że uda mi się dotrzymać postanowienia. Najczęściej chodzę w związanych więc tak nie widać tego V

z nudów zrobiłam se foty mojego małego kosmetycznego zbioru i tak fajnie mi się na niego paczy klik
Stary 2014-02-01, 16:18   #1934
moooniek
Zakorzenienie

Pluskocie, wiesz może gdzie dostanę tę maskę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...hair-mask.html

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2014-02-01 o 16:19
moooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:19   #1935
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
True
Urodziny mam 7 lutego, w przyszły piątek, ale imprezę urodzinową mam już w czwartek
Zatem upomnimy się w czwartek

Cytat:
Może nas tutaj podczytuje? Zaraz tam myślisz, że to nie było bezinteresownie, co za podejrzliwa kobita
Możeee Taka ma natura wiedział na co się pisze ale jest dzielny i np mojej mamie mówi, że jakbym była taka straszna to by ze mną nie był

Coś mnie głowa boli włosowo dziś nie robię nic w nagrodę, że wyglądają znośnie jutro dopieszczę olejem
Stary 2014-02-01, 16:32   #1936
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Zgadzam się, błotko cholernie wydajne jest
Ale piękny awatar

Cytat:
A propos waszych rozmów o wyprzedażach, podzielę się moim dzisiejszym odkryciem. Tydzień temu stwierdziłam, iż sesja, a ja 'nie mam się w co ubrać', więc poszłam do Reserved i kupiłam marynarkę za 80 złotych dukatów, a ona dzisiaj już za 56. Tyle przegrać.

Sesja ledwo się zaczęła, a już mnie zabija. Wracam w czwartek.
Pomyśl o nagrodzie po sesji

Cytat:
O nie

O tak jeszcze raz przejdę sie do tej drogerii i kupię trzeci i wszystkie będą zadowolone

Ale baran z niego
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:36   #1937
kwrobel2
Wtajemniczenie

A ja właśnie znalazłam kupon na gruponie, bilety na Polskiego Busa i chyba pojedziemy na dłuższy weekend do Zakopanego pod koniec lutego
2016

Stary 2014-02-01, 16:38   #1938
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
To mnie zdemotywowałaś Dziś zachorowałam właśnie na koszulę w kwiaty
A to "kolega" a co mu się odwidziało?

Zazdroszczę.. u mnie w mej wiosce lumpków nie ma, w okolicznych miejscowościach są ale rzeczy w nich znajdujące to takie typowe lumpki :/ a jak już coś lepszego to kosztuje prawie tyle co nowe
W mojej wsi też nie, ale mam ten ulubiony lumpek ałkiem blisko liceum w mieście
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:38   #1939
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
A ja właśnie znalazłam kupon na gruponie, bilety na Polskiego Busa i chyba pojedziemy na dłuższy weekend do Zakopanego pod koniec lutego
a z jakich stro korzystasz? Bo ja się jakoś tych gruponów boję i nie korzystalam z tego nigdy,a tyle okazji niby tam można zlowić
Stary 2014-02-01, 16:41   #1940
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Używam Atredermu, więc rzadko mogę sobie pozwolić na stosowanie tego typu produktów, a jak już zdarzy się taki dzień, to używam spiruliny, albo glinki ze srebrem.Troche tego jeszcze mam. Błotko tylko leżałoby nieużywane, a jeszcze czytałam, że podrażnia, to w ogóle mnie zniechęciło. Niestety, przy retinoidach nie mogę sobie na nie pozwolić, ale jak na wakacje będzie jeszcze dostępne, to kupię
Zazdraszczam możliwości stosowania retinów. Bo sama chętnie pozbyłabym się rozszerszonych porów na polikach i większych zaskórników. Na razie walczę z Acne-dermem i póki co z nim jest najlepiej, ale wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia
Niby jest teoria, że retinoidy mogą po dłuższym czasie wzmocnić naczynka, ale chyba wolę tego nie sprawdzać...

Cytat:
Niestety Haha ciekawe jakby się sprawdziło takie odwrócone V
No właśnie przez to podcinanie co 1-2 miesiące moje włosy cały czas mają taką samą długość i chyba nigdy nie uda mi się ich zapuścić do talii.
Ale teraz postanowiłam, że kolejne cięcie będzie przed wakacjami, mam nadzieję, że uda mi się dotrzymać postanowienia. Najczęściej chodzę w związanych więc tak nie widać tego V

z nudów zrobiłam se foty mojego małego kosmetycznego zbioru i tak fajnie mi się na niego paczy klik
A to masz tak z tymi włosami dopiero od aktualnej długości? Jak wcześniej sobie radziłaś? Faktycznie jak zrobi się cieplej, to będzie wygodniej chodzić w związanych, więc uda sie

Myślałam, że chodziło Ci o "mały" zbiorek, wchodzę popaczeć i się zastanawiam co tak mało Wracam tu na wątek i faktycznie, chodzi o mały.

Cytat:
Pluskocie, wiesz może gdzie dostanę tę maskę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...hair-mask.html
Pewnie będzie w tym sklepie gdzie kupiłam nam tę odżywkę Chantalowską z tej serii. W Katowicach na Moniuszki, Fale loki koki się nazywa
http://falelokikoki.pl/placemarks/katowice

Tylko dojście tam pewnie rozkopane, wygodniej byłoby najpierw zadzwonić i upewnić się czy mają.

Cytat:
Zatem upomnimy się w czwartek

Możeee Taka ma natura wiedział na co się pisze ale jest dzielny i np mojej mamie mówi, że jakbym była taka straszna to by ze mną nie był

Coś mnie głowa boli włosowo dziś nie robię nic w nagrodę, że wyglądają znośnie jutro dopieszczę olejem
Czyżby Twoja mama przedstawia Cię w złym świetle? Moja to na mnie przy lubym psioczy, że jestem taka, sraka i owaka, ale o dziwo dzielnie mnie broni
Stary 2014-02-01, 16:43   #1941
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej wsi też nie, ale mam ten ulubiony lumpek ałkiem blisko liceum w mieście
No u mnie niestety w mieście ciężko o lumpka kilka hurtowni jest ale z tego co słyszałam pojedynczym osobom nie sprzedają po niższej cenie :/

Cytat:
Czyżby Twoja mama przedstawia Cię w złym świetle? Moja to na mnie przy lubym psioczy, że jestem taka, sraka i owaka, ale o dziwo dzielnie mnie broni
Mam taką samą sytuację
Stary 2014-02-01, 16:49   #1942
201703240903
Konto usunięte

Hej. U mnie ok. Dzisiaj robimy przemeblowanie z TZ. Bylismy w Ikei
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:01   #1943
meeedzik
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44926662]Ale piękny awatar
[/QUOTE]

Cytat:
A to masz tak z tymi włosami dopiero od aktualnej długości? Jak wcześniej sobie radziłaś? Faktycznie jak zrobi się cieplej, to będzie wygodniej chodzić w związanych, więc uda sie

Myślałam, że chodziło Ci o "mały" zbiorek, wchodzę popaczeć i się zastanawiam co tak mało Wracam tu na wątek i faktycznie, chodzi o mały.
Wiesz co, nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi, zawsze miałam pocieniowane włosy i tak sobie rosły, nie oglądałam ich na tyle dokładnie od tyłu, abym mogła się czegoś uczepić. Dopiero od kiedy zapragnęłam mieć włosy podcięte na prosto i podcięłam je tak klik jakież było moje zdziwienie gdy po jakimś czasie zaczęły rosnąć o tak więc stwierdziłam, że jak lubią same rosnąć w V to im w tym pomogę i tak właśnie je zetnę, to wtedy nie będzie mi to przeszkadzało, ale jednak nie, a to dlatego że gdy same się tak układały to było ok, a ścięte tak końcówki wyglądają licho
Miejmy nadzieję, że tym razem się uda, a jak już urosną długie to przed wakacjami podetnę je może w lekki półokrąg

Haha no naprawdę mały zbiór teraz mam i dlatego tak fajnie mi się na niego patrzy, bo z tych wszystkich kosmetyków prawie wszystko mi służy ( piszę prawie, bo saszetek biovaxa ani odzywki nivea jeszcze nie używałam, no i niedawno balsam do mycie bdfm przestał mi służyć )

Siedzę właśnie z błotkiem na buzi zaczyna szczypać, więc lecę zmywać, bo to już 15 minut jest
Stary 2014-02-01, 17:02   #1944
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

No w załączniku mój mały zbiór. Lepiej to wygląda, gdy jest rozłożony

Pierwsze zdjęcie - włosy, drugie to zbior wszystkiego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140201_180041.jpg (107,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140201_180121.jpg (124,9 KB, 38 załadowań)
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:09   #1945
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
a z jakich stro korzystasz? Bo ja się jakoś tych gruponów boję i nie korzystalam z tego nigdy,a tyle okazji niby tam można zlowić
Tą ofertę znalazłam na gruper.pl, kiedyś już korzystaliśmy z podobnej oferty, tylko, że to był weekend w spa na Mazurach, ale nie pamiętam z jakiego portalu korzystaliśmy... Obserwuję kilka: mydeal, groupon, i jeszcze kilka innych, nie pamiętam, bo oferty przychodzą mi na maila. Czasem można fajne oferty wynaleźć i to dobra opcja gdy nie wie się gdzie się chce jechać. Taki mały spontan wychodzi

Cytat:

Ja raczej nie będę pokazywać swojego zbioru, bo na 10 zdjęciach bym się nie zmieściła..
2016

Stary 2014-02-01, 17:18   #1946
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Tą ofertę znalazłam na gruper.pl, kiedyś już korzystaliśmy z podobnej oferty, tylko, że to był weekend w spa na Mazurach, ale nie pamiętam z jakiego portalu korzystaliśmy... Obserwuję kilka: mydeal, groupon, i jeszcze kilka innych, nie pamiętam, bo oferty przychodzą mi na maila. Czasem można fajne oferty wynaleźć i to dobra opcja gdy nie wie się gdzie się chce jechać. Taki mały spontan wychodzi

Ja raczej nie będę pokazywać swojego zbioru, bo na 10 zdjęciach bym się nie zmieściła..
dzięki
może się przekonam
Stary 2014-02-01, 17:30   #1947
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę się z Wami podzielić aktualizacją włosową, na zdjęciu wyszły jakieś takie matowe, w rzeczywistości błyszczą co sądzicie o nich? Byłam końcem grudnia u fryzjera, teraz chce iść dopiero w czerwcu i zafarbować ten blond na kolor jak najbardziej zbliżony do moich naturalek
A nie myślałaś żeby podciąć w U, a nie tak na prosto?

Cytat:
Ja w gimnazjum pasjami chodziłam po lumpach, mama mnie zaraziła... Do dzisiaj mam jedną koszulę ze śliskiego materiału, szmaragdową, dałam za nią 30 gr .
Ale z czasem straciłam umiejętność i cierpliwość do grzebania .

Cytat:

Zdemotywuje Was teraz

Przeźroczysty, biały sweterek: 20 zł.
Płaszcz bezkapturowy w kratkę: 25 zł.
Zielony płaszcz z kapturem - 50 zł.
Koszula w kwiaty z długim rękawem: 13 zł.
Kolczyki: 5 zł.

Wydane: 155 zł. Za 240 kupiłam swój ostatni płaszcz wiosenno-jesienny, a teraz mam dwa

Ale lumpek czy regularne zakupy?
Eeej, lasencja, to już nie wolno z koleżanką się przejść do drogerii? Jak zareagował na Twój widok? Czy jednak robili coś, ekhem, niestosownego?

Cytat:
Nie rycz mała, tłumacz sobie, że i tak dopadłaby Cię zasada Pareto 80/20. Pamiętaj, nieważne ile się zarabia, oszczędza i tak przeciętny człek przewali 80% swoich dochodów, a 20% może zaoszczędzi
Znaczy ja sobie tak to tłumaczę
Boska zasada, zwłaszcza że wydałam 60 zł w supermarkecie w sumie na nic .

Cytat:

Nieźle . Ja się boję robić zdjęcie swoim zbiorom .

Przyjęli mnie do Kliniki Mediacji na semestr letni !

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:37   #1948
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne
Cytat:
True

A ja w Twoje urodziny będę miała zakładany aparat na zęby na dół Po założeniu musiałabym się znieczulić, bo będzie boleć

A urodziny obchodzę 10 dni po Tobie
Cytat:

Pokaźny!

Niedawno wróciłam z godzinnego spacerku z pieskiem Ale przystojny chłopak koło mnie przechodził omomom Szkoda że historie o miłości od pierwszego wejrzenia zdarzają się tylko w filmach.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:48   #1949
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:

Moje pytanie brzmi: GDZIE?

Cytat:
Coś wypadłaś z obiegu, chyba Cię pokusić trza.

Cytat:

Wszystko spoko, tylko powiedz mi, bom ciekawa: co się stało w garniera a&k?

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:52   #1950
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Wszystko spoko, tylko powiedz mi, bom ciekawa: co się stało w garniera a&k?
Obstawiam, że zawartość nie chciała się wycisnąć .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości