|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Ah miałam pytać, któras z Was chyba zamawiała bransoletke z grawrem, albo miala taka mysl, wiec pytanie, czy mozna gdzies dostac cos takiego stacjonarnie czy tylko przez neta ?
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Bo ja właśnie mam największe wątpliwości w przypadku znajomych i kuzynów, którzy przyjdą z osobami które znam z nazwiska i nie wiem czy lepiej:
Annę Kowalską i Piotra Nowaka / Annę Kowalską z Piotrem Nowakiem Wstępnie myślałam nad drugą wersją, ale nie wiem czy nie będzie to źle odebrane, że niby ten Piotr to tak na doczepkę
|
#2193 |
|
Rozeznanie
|
zakrecona_kropka ja mam zupełnie odwrotny problem - sama wiem, co chcę i jak ma to wyglądać a wszyscy mi d..ę zawracają i jeszcze się fochują bo nie jest tak jakby oni sobie chcieli...
a co do tortu to pierwszy jest piękny - też myślałam nad takim, gdyby ten prezencikowy nie wypalił ale te na stelażach to mnie po prostu przerażają, nie wiem dlaczego
28.06.2014 żona swego męża You made me feel like a million bucks You do… I was made for you "Na zawsze" składa się z wielu "teraz". Edytowane przez puchaczmalinowy Czas edycji: 2014-02-01 o 17:59 |
|
|
|
#2194 |
|
Winter is coming
|
U mnie z kolei na odwrót, wszyscy się interesują, a mi znowu zapał przeszedł :/ Jak mnie matka albo teściowa po raz setny pyta kiedy kupimy obrączki albo chłop garnitur to mnie $&%& strzela
A mi się znowu nie chce nic ;( od tygodnia próbuję wybrać czcionki na zaproszenia, co za koszmar...
|
#2195 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2196 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to była niekompetentna i obawiałabym się, czy chcę aby taka osoba robiła mi fryzurę. A co jak ci się coś nie spodoba, a ona walnie focha i powie że jej się podoba i poprawiać nie będzie? Może lepiej odpuść sobie, na pewno znajdziesz kogoś lepszego Cytat:
|
|
#2197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Wtajemniczenie
|
Fascinata ja pisalam Anne Kowalska i Piota Nowaka.
Albo Anne Kowalska wraz z osoba towarzyszaca. I pytanko. Mialam juz robiona probna fryzurke i nie do konca bylam zadowolna, cos mi nie gralo wiec szukam dalej. Znalazlam fryzjerke ktora robila juz moja wymarzona fryzurke i teraz moje pytanie co sadzicie o jej wykonaniu? Nie wiem juz sama co myslec, chyba nie znajde nikogo kto mi w 100% odwzoruje moja inspiracje. ![]()
|
|
#2199 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne ta biżuteria. Muszę pomyśleć nad tymi bransoletkami
Przejadę się któregoś dnia na żywo zobaczyć ![]() My, a raczej ja na zaproszeniach pisałam Sz.P. Annę Kowalską i Karola Nowaka. Jakoś tak nawet nie pomyślałam, że można napisać "z" zamiast "i", ale co kto woli. Jeśli nie znam osoby towarzyszącej to nie wypisywałam jej z imienia. Ale to były może ze 3 przypadki. Tak to wszyscy z rodziny i znajomych są w długich związkach, więc z imienia i nazwiska są.
|
#2200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. moje przyjaciółki pojechały mierzyć ze mną suknie, wysłuchują cierpliwie moich ślubnych problemów, ale prawdę mówiąc to wiem, że prawie w ogóle nie interesuje je czy kolor butów będzie pasował do wystroju, jakie kwiaty będę miała na torcie i inne głupoty. Nie mogę ich za to winić Wiem, że w czasie ślubu będą dla mnie mega wsparciem i za to jestem im wdzięczna ![]() Tata w ogóle niczym się nie interesuje (i dobrze!) a mamę interesuje tylko to czy będę miała wygodne buty i suknia. Cytat:
Cytat:
![]() Teściową też masz niezłą ;D Zdecydowanie wolę jak u mnie się nie interesują = nie wtrącają się ![]() Cytat:
![]() Przy okazji - ma może ktoś podrzucić ozdobną czcionkę, ale taką gdzie"z" nie ma na dole ogonka? Wbrew pozorom bardzo ciężko taką znaleźć, a przy moim nazwisku jest niewskazana
|
||||
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Biżuteria piękna.. ale ceny zabójcze :P
puchaczmalinowy piękny tort
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeglądam Pinteresta z nudów i choć nie chcemy prezentów (tylko $$) to za poniższy komplet od Kate Spade dałabym się pociąć: ![]() ![]() No w drodze wyjątku mogłoby być też to ![]() ![]()
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatkami nie ma sie co sugerowac, bo ja bede mialam inne tj eustomy wiec delikatne. No i ja mam blond wlosy wiec tez troszke inaczej bedzie fryz wygladal. Chodzi mi glowie o samo upiecie, czy jest dobrze zrobione, czy ladnie itd.
|
|
#2205 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam - czcionek do wyboru do koloru ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
atomoowka ja się zgadzam z positive - przydałoby się trochę przygładzić najpierw włosy
, bo wyglądają trochę jak "sianko"
|
#2207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego jest jeszcze Amatic, Poiret One i Comfortaa
|
|
#2208 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbieram się od dwóch latCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tysia, chcę żeby jednym elementem dekoracyjnym na zaproszeniach był haft karpacki czy jak mu tam(tutaj to co już wydziergałam):
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||||
|
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to nie ja na tej fotce i nie moje wlosy to jest tylko fotka ktora wyslala mi fryzjerka na moje zapytanie czy umie zrobic taki fryz ( ten z blondynka czyli moja inspiracja)
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Brałabym
![]() Cytat:
Tak to już jest, że my, PMki przeżywamy to zupełnie inaczej, a dla innych to jest niemal obojętny temat. Niektórzy organizowali wesela w inny sposób, na szybko, bez fajerwerków i mogą nie wiedzieć, że w obecnie tempo się trochę zmieniło Dlatego dla nich to może za wcześnie, ja, moja mama i teściowa wolimy za to wszystko rozłożyć w czasie i małymi kroczkami do przodu.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że masz blond ? na blond lepiej wygląda, dokładniej upięcie widać
|
|
#2212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękne! nie wpadłabym na to że można takie rzeczy dać jako zaproszenia. + za kreatywność
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilismy z nauk!! Ale bylo fajnie!!!
Prowadzilo je malzenstwo z UK z43 letnim stazem, a wygladalo to jak warsztaty psychologiczne z naciskiem na malzenstwo. Duzo sie dowiedzielismy o sobie i jakos tak przyblizylo. A w trakcie kilka razy sie prawie poplakalismy bo byly takie romantyczne zadania Jak ktos chce sie przejechac do Bru i miec fajne nauki polecam ![]() I jaki obiad dobry dali na lunch! z deserem i winem
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziękuję
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir, bierz te 3 kolczyki, piekne sa!
|
|
|
|
#2216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Linaewen
Trzymam kciuki za lutowe spełnienie planów ![]() anesthesia enzunio Gratuluję wybor muzyki bardzo będzie pasowac my na krojenie tortu weźmiemy chyba muzykę z janosika ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiem ze są piękne ciekawe jak z wygodą i jakością daj znać! Kochane ja dzisiaj byłam u kosmetyczki i fryzjerki oglądałam katalogi i myślę , że babeczka da sobie radę z moja fryzurka bardzo sympatyczne panie a makijaze jakie robi kosmetyczka obledne marcu idę na próbne ale jestem juz zdecydowana Byłyśmy tez z mama w cukierni i tu tez pozytywne wrazenia wzielysmy ciasto na sprobowanie i nie przesadam, ale jest boskie! Totalnie smaczne ladnie wykonane polaczenie slodkosci z kwaskowatymi owocami jestem zachwycona, i cena za tort 45zl za kg to dużo czy normalnie? Podobno na kg starcza na 10 osob wiec cenowo wyszloby nam okolo 500 zł za tort aha i mamy przyniesc wlasny projekt zrobią jaki chcemy i ozdiby juz w cenie Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Atoomowka fryzura super moim zdaniem bardzo podobna do tej ze zdjecia i widac ze fryzjerka sie zna na rzeczy
|
|
#2217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolezanki polecały jeszcze jubilerów na Traugutta i Ruskiej, ale ten pierwszy jest nastawiony raczej na wyrób z własnego złota i miał bardzo mało gotowych wzorników, a w drugim obsługa była poniżej wszelkiej krytyki (facet odburknął tylko "dzień dobry" i nawet nie ruszył się ze swojego miejsca, żeby wyjąć wzorniki). Ale to pewnie zależy na kogo się trafi, bo któraś z forumek (chyba Ysia) tam zamawiała i Nir miała zastrzeżeń do obsługi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
myślę, że tak
nawet jak by się okazało że coś z nim nie tak to można poprawić a nawet wyrzucić bo to żadne pieniążki w porównaniu do salonowego . a może się uda
|
|
|
|
#2219 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko akaFrivolity ma beznadziejne G, wygląda jak J bardziej ![]() Atomoowka, w tej fryzurze, te różyczki średnio mi pasuja, wydają się za masywne do tego, tam trzeba czegoś subtelniejszego Upięcie jest trochę zbyt nieuporządkowane, ale myślę, że fryzjerka może to zrobić Tak jest, dla mnie przynajmniej, za duży nieład.Cytat:
Za to usuwanie ciekłym azotem zadziałało u mnie super, śladów nie ma Za to długo się to ciągnęło i wymagało dużej systematyczności w wizytach na powtarzanie zabiegu wymrażania.
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
http://www.spartoo.pl/Menbur-x214091.php
Dziewczyny jak Wam się podobają te buty?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

ale te na stelażach to mnie po prostu przerażają, nie wiem dlaczego 
Jak dla mnie to była niekompetentna i obawiałabym się, czy chcę aby taka osoba robiła mi fryzurę. A co jak ci się coś nie spodoba, a ona walnie focha i powie że jej się podoba i poprawiać nie będzie?
Może lepiej odpuść sobie, na pewno znajdziesz kogoś lepszego 

my na krojenie tortu weźmiemy chyba muzykę z janosika
tj wiem gdzie kupię, ale nie wiem jeszcze które kolczyki i będę musiała trochę przyoszczędzić na kolię