|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
bebe97 zakupoholizm! pochwaliłyśmy Cię, że się powstrzymałaś wcześniej, a tu masz
też muszę się wybrać na kosmetyczne zakupy dla Młodego ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3692 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś od rana mam zły humor. Na poprawę wyciagnelam karton z wózkiem i złożyłam sobie wózek, żeby chociaż oko nacieszyć
Amelka i nowe 4 kółka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
Próbuję Was nadrobić, ale chyba nie dam rady.
Od czwartku wieczór nie mam netu (teraz tylko gościnnie) i zostanie naprawiony dopiero w poniedziałek Szlag mnie trafia.Do tego choroba wcale nie przechodzi, a wręcz odwrotnie, teraz to już porządny kaszel mam ![]() I gdyby tego było mało to rano podczas kąpieli nalała mi się woda do ucha i od tej pory ucho mi się zatkało, słabo na nie słyszę. Nie wiem co robić Wszystkie rady z netu typu skakanie na jednej nodze oczywiście odpadają... Zawsze tak uważam z tą wodą, nie wiem jak to się stało. Ma któraś z was jakiś pomysł?
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
ja niestety nie mam takiego zapisu więc nie pomogę
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
ja oczywiście wczoraj wybrałam sie do centrum handlowego kupic sobie komin/szalik do nowego kożucha ale, że po drodze był SMYK...
czyli z seri 'gdziekolwiek nie pójde wyprzedaż w SMYKu zawsze po drodze' (t)asia nie mam pojęcia co to może oznaczać ![]() side85 zdolny Tż moj ma dwie lewe ręce, nawet pralke sama podłączałam
|
|
#3698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sowy wymiatają
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
same śliczne brzuszki u nas
|
|
#3700 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zioła w okresie letnim uprawiam ale to średni pomysł bo mieszkam w ścisłym centrum miasta więc ruch jest duży i stęzenie brudu miejskiego również, więc moje roślinki trzeba nieźle myć przed użyciem W tym roku miałamL szczypiorek, dwa rodzaje mięty, magę włoską, oregano, bazylię i w sumie to nie pamiętam co jeszcze...najczęsciej jednak używaliśmy mięty bo u nas mohito pochałani jej wielkie ilości ![]() Balkon nie jest oszklony ale znajduje się od dziedzińca więc mamy tak skonstruowany cały układ że dookoła są budynki, a na wysokości pierwszego piętra jest wielki dziedziniec na który można wejść tylko z klatek od środka i tam dzieci mają ławki, swoje graty i mimo mieszkania w centrum nie mają możliwości wyjśc na ulicę i są od niej oddzielone (bo wszystko jest zamknięte). Całkiem fajna sprawa jak na miejskie warunki. Już widze jak Piotruś tam siedzi w baseniku ![]() Te europalety to fajna sprawa, dobry efekt ale strasznie drogo to wychodzi bo trzeba impregnować dużo żeby się trzymało a impregnaty są drogie potem takie drewno i tak pije dużo faby i żeby pomalować wszystko i jeszcze na fajny kolor jak chcieliśmy to wyszło strasznie dużo dobrej farny więc spokojnie mogliśmy kupić i mebelki. Przynajmniej jest własnoręcznie robione. Poduchę zamówiłam na allegro na wymiar. Cytat:
Cytat:
fajne zdobycze ![]() Ja właśnie wróciłam z nieszczęsnej Silesii gdzie było jakieś milion osób...kupiliśmy tylko piękną torebkę na prezent na 30 urodziny męża kuzynki i zjadłam swoją kanapkę z tuńczykiem i czuję się zaspokojona a przy okazji tak zmęczona że ledwo dyszę... |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję w imieniu córki
Side jakiego Ty masz zdolnego męża Powinnaś go wypożyczać i pobierać opłaty Piękny ten balkonik, o kąciku dziecięcym nie wspominając - cudeńko z bajki. No i brawo za zapał do hodowania ziół. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Nie wiem, czy czytacie miesięcznik Supermama w wielkim mieście. To jest link do jego elektronicznej wersji za free ![]() http://issuu.com/magazynsupermama/do...yczen-luty2014 |
|
|
|
#3704 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój niestety nie ma wcale drygu do tego---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
hej
nie sposób Was nadrobić![]() Właśnie się skapnęłam, że jestem w 9 mc lubię być w ciąży ale nie mogę się doczekać aż mały będzie już z nami
|
|
|
|
#3706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za 9 miesiąc. Jeszcze moment i zacznie się wielkie rozpakowywanie |
|
|
|
|
#3707 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale szalejecie, ale i tak nie dogonimy styczniówek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A twój tż ma naprawdę talent Cytat:
Serio czyścisz fugi patyczkiem do uszu? ![]() Cytat:
My już po przeprowadzce ![]() Te meble są cudowne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A tak na serio to ja nie wiem, mi zawsze jakoś sama wypływa ![]() za wszystkie ciążowe i nieciążowe zakupy
|
||||||||
|
|
|
#3708 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś jak będę miała dom i taras to chciałabym takie mieć
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam tak samo jak Tyyyy
|
|
|
|
|
#3711 | |||||
|
Zadomowienie
|
Side, świetny balkon, zwłaszcza kolory
Cytat:
Małej nawet papucie do wózka pasują fikuśna torba do wózka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale też umordowałam się straszliwie - nadrobię Was i już dzisiaj palcem nie kiwnę I tez zaspokoiłam potrzebę fastfoodu - u mnie kebab... Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
Nie no superowe meble z palet, ja jestem Zakochana w takic juz od dawna
|
#3713 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kolejne wizytyCytat:
Cytat:
Zdolniacha z niego!Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś kiepsko spałam i cały dzień mam lenia. Zaraz będę oglądać 'Noce w Rodanthe' na TVNie. Był dziś brat z dziećmi i chociaż jego synek (a mój chrześniak) przytulił się do mojego brzuszka . I jak popatrzyłam na dzieci to pomyślałam sobie, że może jednak jakoś to będzie, że Niunia może będzie moją radością, obym tylko podołała wszystkiemu...
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Side drogo nie drogo, ale nikt takich mebelków nie ma. Wyglądają oryginalnie i ładnie
Widziałam śliczny wózek z Amelką i ciuszki ze smyka ![]() Dzisiaj jestem umęczona sprzatałam dwie godziny, a wyjęczłam się przy tym jak stara baba, później 3 godziny leżałam, bo tak mnie nogi bolały. Teraz pojechaliśmy do tesco i znowu bolą mnie nogi... Mam już dość... Serio... A jak się położę, to boli mnie Co by tu jeszcze wyrzucić z siebie dzisiaj ... ![]() Jadę jutro z fretkami na badania krwi Żadna nie kaszle, ale miałam zrobić badania kontrolne już dawno i mówiłam sobie zawsze, że przed porodem muszę jechać, bo później nie będę miała jak, więc teraz jest ten czas, przy okazji walniemy ogólne oględziny...
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny cudowne macie te brzuszki
![]() maggie123 zdrówka dla was dużo ubranek masz czbasia za wizyte nabiegasz się na te wizyty teraz ![]() Cytat:
![]() side85 cudownie macie zrobione zazdrosna jestem ![]() bebe97 zakupoholiczko ![]() amelka2006 bardzo ładne cztery kółka ag9 współczuje też mi się czasem woda wlewa do ucha ale nie mam żadnego sposobu żeby się jej pozbyć
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za fretki
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak całą noc, już chyba 3 z rzędu i w dzień to samo. Myślałam, że ciąża jest nieco lżejsza nie sądziłam, że będzie aż tak źle.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny brzuszki macie śliczne, każdy inny, ale każdy uroczy
filupka super kolaż i to zdjęcie z kokardą boskie Ja się muszę zmotywować i kilka cyknąć bo mam może ze 4-takie średnie i ze świąt. ag9 do lekarza marsz! Taki kaszel nie przelewki, żeby Ci na oskrzela nie poszło. amelka2006 pojazd pierwsza klasa i kolor Side Twój mąż to zdolna bestia Pochwal go ode mnieMój jest budowlańcem z zamiłowania i własnoręcznie nam chałupkę postawił, a teraz ją również własnoręcznie wykańcza ale bo mi wpadnie w samozachwyt---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Stać źle-boli kręgosłup, leżeć kiepsko, chodzić jeszcze gorzej bo ciężko, ale ciąża to przecież taki cudowny stan...
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mebelki z technoratanu są super ale są kosztowne niestety... Cytat:
BOLI!Witaj w klubie ciężarnych które mają dość! Wy jeszcze sobie pochodzicie, a ja dyszę jak stary cap jak pójdę siusiu za ścianę do łazienki, prysznic jest ponad moje siły więc dziś ostatni raz wziełam go sama, mąż będzie musiał mnie sam polewać wodą jak siedzę i nieustannie się duszę i w nosie już mam chyba strupy od tego wciągania powietrza którego i tak nie umiem złapać |
||
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
też mam białe podłogi i białe fugi- masochistka ze mnie
![]() ale mam plan na fugi elektryczna szczoteczka do zębów
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

też muszę się wybrać na kosmetyczne zakupy dla Młodego 

Szlag mnie trafia.

Jak dobrze się czujesz poszłabym naten pogrzeb. Nikt Ci nie kaze podchodzic do trumny (ja bym nie podeszla sowja droga) itp. Ale wydaje mi się ze do kościoła jak najbardziej –jeśli zdrowie pozwolo-powinnas isc. Też tz babcia zmarla jak byłam w 4 mies i bylam(baa.. nawet w kaplicy na różancu bylam)

za kolejne wizyty
Żadna nie kaszle, ale miałam zrobić badania kontrolne już dawno i mówiłam sobie zawsze, że przed porodem muszę jechać, bo później nie będę miała jak, więc teraz jest ten czas, przy okazji walniemy ogólne oględziny...

bo mi wpadnie w samozachwyt