|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję pomysłu na 30 urodziny dla chłopaka, ale takiego który zwali go z nóg.
Jest raczej domatorem, maniak komputerowy jak się patrzy ![]() problemem jest to, że jak coś mu się spodoba to za dwa dni to ma. Odpada też kolacja bo jest zaplanowana na jego imieniny (miesiąc przed urodzinami). Jakieś pomysły? ( z góry dziękuję) |
|
|
|
|
#722 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Cytat:
to czekoladowe BMW bardzo mi się podoba, ale boje się, że ja je prędzej zjem, ponieważ mój TŻ nie przepada za słodyczami |
|
|
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
I tutaj zamieszczam link:
Co o tym sądzicie dla faceta? Bo no właśnie, ja sama uwielbiam portrety i chętnie je daję, bo świetna pamiątka, ale czy facetowi się spodoba? Bo zamówiłabym dla niego mój portret, w ładnej pozie i z lubieżną miną i dymkiem: "czekam na Ciebie..." Co o tym myślicie? Bo mieszkamy osobno i chciałabym, by się budził i patrzył na mnie i myślał jak to fajnie byłoby się koło mnie obudzić. Niezbyt sugestywne? Spodoba mu się? Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-01-22 o 13:07 Powód: link |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie o takim prezencie dla faceta?
Pomysł fajny, a czy Mu się spodoba? - to zależy od indywidualnych upodobań, ale prezent na pewno nietuzinkowy ;]
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko zależy od faceta, ale jak dla mnie, brzmi super
!
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli tylko jest to coś poważnego i myślisz że mu się spodoba to śmiało
![]() Swoją drogą wielki podziw dla tej dziewczyny za taki talent - dziewczynka z tym futrzastym kapturem albo ta śmiejąca się normalnie arcydzieło. Szkoda że jestem brzydki i tylko by się zniechęciła do dalszego malowania bo sam bym taki prezent komuś dał.
|
|
#727 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
To Twój trzeci post, i w trzecim reklamujesz tę konkretną osobę robiącą portrety, Zgłaszam ;-)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
Portret fajny pomysł
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Wiecie, gdzie można znaleźć coś takiego?
![]() ![]() http://m uka.pl/i/stojak-kieliszki-rower-figurka.jpg (muka bez spacji )
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
Edytowane przez niebieskie_oczko Czas edycji: 2014-01-30 o 02:19 |
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent na święta dla chłopaka
Gdzie można zamówić takie czekoladki z ułożonym przeze mnie napisem? Czy mogłabym mieć wysłane do domu? Jeśli chodzi o odbiór osobisty to Warszawa i na wschód od niej
|
|
#731 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla męża na 34 urodziny - wyjazd? wyjście?
Mój mąż niebawem ma urodziny (oraz są Walentynki). Zazwyczaj kupowałam Mu prezent, ale tym razem chciałabym aby było to coś innego. Myślałam o jakimś kabarecie, koncercie, ale w moim mieście w najblizszym czasie nic takiego nie ma. Moze karnet na tor kartingowy, a moze poprostu weekend gdzieś, ale gdzie. Kurcze kompletnie nie mam pomysłu.
Podpowiedzcie coś. |
|
|
|
|
#732 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Prezent dla męża na 34 urodziny - wyjazd? wyjście?
a gdzie mieszkacie? Bo wiesz, jeśli na śląsku to nie ma sensu jechać na weekend nad morze, a jeśli w Gdańsku, to bez szans jest Zakopane na 2 dni.
Tor kartingowy to fajny pomysł, jeśli lubi taką zabawę. |
|
|
|
|
#733 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie mieszkamy na śląsku
|
|
|
|
|
#734 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Ustroń, Brenna, Wisła, dalej: Zakopane. Może weekend w spa w Lublińcu.
Gokarty polecam w Tychach i Bielsku. |
|
|
|
|
#735 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Mam problem co kupić na 25 urodziny mojego TZ. Dodam, że jesteśmy ze sobą dość długo(3,5roku) i powoli pomysły mi się kończą. Prezenty były liczne, więc wypisze, może dla kogoś będą inspiracją:
-skórzany pasek -skórzany portfel -srebrna bransoletka -100 powodów ( karteczki w kształcie serduszek poprzyklejane do Michałków) -wiele koszul, krawatów -szaliczki, czepeczki i rekawiczki -ramki ze zdjeciami, albumy, antyramy z kolażami -magnetyczne kulki z neocube -gra scrabble -droższe pefumy -moje wypieki, torty, ciasteczka, muffiny -własnoręczne kupony na ciekawe spędzanie czasu ![]() -droższe alkohole, whisky i inne -bilety do filharmonii -poduszka w kształcie serca Limit mam do ok 500zł(może się wahać). Na razie myślę nad nawigacją do samochodu, ale nie jestem w pełni przekonana, bo w sumie to nieczęsto wyjeżdżamy gdzieś dalej. Rozważam również nad spinkami do mankietu. Macie jakieś inne propozycje, pomysły? Niestety nie lubi książek, żadnych gier, nie uprawia sportów. Jest elektrykiem i lubi samochody
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
czekokoladka moze kup mu kupon na jazde jakims wypasionym samochodem? Budzet masz spory wiec ja bym celowala w jakies ekstremalne przezycia. Moze skok ze spadochronem? Kupony znajdziesz na stronach z zakupami grupowymi lub na stronach z konkretna "atrakcja".
Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2014-01-31 o 16:57 |
|
|
|
|
#737 |
|
Przyczajenie
|
może wyjście na kręgle, zwłaszcza jeśli wcześniej tego nie próbowaliście
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
"Będzie dobrze i tego się trzymajmy!" Edytowane przez kikunga Czas edycji: 2014-02-01 o 00:46 |
|
|
|
|
#740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://czekoladowytelegram.pl/do/cho...utmk=214498199 Co do wysyłki, to możesz wybrać opcję dostawy kurierem do domu Edytowane przez mesta93 Czas edycji: 2014-02-01 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka na obrone mgr.
Hej dziewczyny
![]() Co się graweruje na takim piórze dla chłopaka? Mgr Imię Nazwisko? To wydaje mi się jakieś trochę chyba zbyt wydumane, zwłaszcza, że tego tytułu się zwykle nie używa. Może jakiś cytat w stylu "per aspera ad astra"?
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko patrząc po cenach w Walentynkowym budżecie się nie wyrobię ale jako dodatek do urodzinowego jak znalazł będzie Muszę teraz kombinować co na Walentynki,jakiś naprawdę drobiazg(ok.20 zł) ktoś ma jakiś pomysł? Chciałabym coś trwałego(nie do zjedzenia/zużycia szybko). Już ma skrzyneczkę,kubek,poduszk ę,kocyk,ramkę także te odpadają
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. A co myślicie o ręczniku na walentynki ? :P http://allegro.pl/haftowany-recznik-...903002754.html całkiem fajne
Ja pewnie postawie na coś mniejszego, (czyt. słodycze) , ale ciekawa jestem co myślicie
|
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Hej. jak już tak o prezentach. To na te walentynki z braku funduszy zdecydowałam się uszyć mojemu chłopakowi poszewkę na poduszkę. Może nie jest ze mnie dobra krawcowa (prawie żadne doświadczenie w szyciu) ale myślę że mu się spodobają krzywo przyszyte literki. Może akurat komuś też się spodoba taki pomysł i też coś uszyje , koszty prawie żadne , ja używam starej zasłony jako podkład i koszulek na literki ( duża poszewka z napisem kocham Cię i chyba na 2 stronie kilka serduszek). Do tego obowiązkowo kinderki bo je uwielbia
Wszystko zaplanowane ale w co to zapakować ???
|
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
W jakieś pudełko po butach oklejone np gazetą, albo papierem ozdobnym? ew zawsze można obkleić szarym pakowym papierem i jakieś serduszka wycięte
Poduszki fajnie wyglądają opakowane w zwykłą takie folię, jak w kwaciarni czasem i jakąś wstążką Koniecznie pokaż końcowy efekt, jeśli możesz Ciekawa jestem jak Ci wyjdzie ![]() Jeszcze pomyśłałam, że fajnym prezentem jest kupienie takich szufladek z ikei np drewnianych i pomalowanie w jakieś hobbystyczne wzorki albo poprostu pomalowanie na czarno i dodanie jakiegoś symbolicznego elementu. Ja będę chciała tak kumpeli na urodzinki zrobić, ale dla faceta też całkiem nieźle jeśli ma jakieś rzeczy do pochowania http://allegro.pl/mini-komoda-szufla...927819617.html Edytowane przez ashandie Czas edycji: 2014-02-02 o 14:54 |
|
|
|
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
Może jakiś pomysł z mojej listy was zainspiruje:
Zegarek melasa, tytoń (jak ma shishe) biżuteria typu bransoletka, łańcuszek, jakiś pierścień akcesoria do auta zdrapki książki lub kursy do nauki języka świeczki zapachowe, olejki lub kadziełka gry planszowe, na x-box, pc itp. alkohol sole, olejki o kąpieli wspólna sesja fotograficzna perfumy płyty winylowe rozgrzewacze do rąk golarka z 3-głowicami karnet na siłownie pudełko ze słodyczami np. same kinder, milka babeczki, muffinki własnej roboty akcesoria o komputera lub laptopa shisha kamienie do rozgrzewania kartki, seruszka-bryloczki, karnety wykonane własnoręcznie a teraz mam na oku podgrzewacz do gorącej czekolady |
|
|
|
|
#747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się bardzo podobają takie ręczniki, ale wiadomo że faceci raczej wolą praktyczne prezenty ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Może w Pepco czymś takim znalazłabym tanio jakiś ładny ręcznik
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
czy ja wiem, z jednej strony jak on lubi takie rzeczy, to czemu nie, ale z drugiej ja bym się trochę cykała dawac komuś portret, bo musiałby od razu wieszać go na ścianie itd itd
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Witam
moja propozycja na prezent Walentynkowy w tym roku jest dość skromna bo planuję zrobić jakąś kolacje i dać pudełko pełne słodyczy i kartkę ew. jakoś miło zakończony dzień. A propozycja skromna dla tego że mam dylemat czy w ogóle cokolwiek robić czy to olać. Jestem z moim "chłopakiem"5 miesięcy ( chłopakiem w cudzysłowiu dlatego że się spotykamy jest nam ze sobą dobrze ale problem tkwi w tym że on się jeszcze we mnie nie zakochał) ja myślę że on nawet w walentynki zwykłej róży mi nie kupi bo pewnie zapomni. I zastanawiam się czy w ogóle ma sens cokolwiek robić bo ja się napracuje a on tego i tak nie doceni. Ogólnie myśli z reguły tylko o sobie bo długo był sam i nie jest przyzwyczajony do tego że ma kogoś.. jedyny prezent jaki od niego dostałam to perfum na święta bo sama go sobie wybrałam a on odemnie dostał już mnóstwo rzeczy. Ale nie o to chodzi.. Poradźcie mi czy warto cokolwiek organizować czy sobie odpuścić bo to święto zakochanych a on nie jest przecież zakochany we mnie. Przepraszam że to trochę nie w temacie ale naprawdę zastanawiam się czy warto cokolwiek wymyślać. Dodam że ja mam 24 lata on 27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.