|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
ja to miałam 2 tygodnie temu po imprezie
|
|
#3692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Macham |
||||
|
|
|
#3693 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Nindżopesz
|
Ja znad kaca i walki z sobą - czy wydać 30 zeta na krem.
|
|
|
|
#3695 | |
|
Konto usunięte
|
Ojjj jest ![]() Cytat:
![]() Ściskam wszystkie chorowite dziewoje Niech Wam szybko przechodzi U mnie z nowości: złożył wypowiedzenie z pracy i czuję się z tym wspaniale (tylko do dupy moje szczęście jak wódki i tak darmo nie dają ) , pozbył się 90% włosienia ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- A czemu ma służyć?
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Nindżopesz
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44937884]pozbył się 90% włosienia
![]() A czemu ma służyć? [/QUOTE]1. ho ho, laserowa depilacja nóg? ![]() 2. nawilżać & natłuszczać ale jednak mnie nie stać. |
|
|
|
#3697 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Się pobawiłam mają dwa koty, jeden spokojny ale rzadko się daje głaskać, drugi szalony. I ten szalony rozkłada się jak tylko może zeby go miziać, no to miziam a ten naraz jak mi się w rękę(nie dłoń) wczepi że aż mi się świeczki w łoczach pojawiły i tak ze trzy razy......... Efekt: wyglądam jakbym wpadła w maliny czy jeżyny![]() Cytat:
![]() Acha! i to piszą te co kfilkę nowe flaszki kupujom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
im dzifniej bendziesz pisać tym lepiejCytat:
![]() Weś Ty się czep tramfaju co? miało być kaszel![]() Bry z pracy
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
i pozdrowienia dla nowoprzybyłych neski i Habanity, i nowopowróconych, czyli takiego ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- A, nesce dziękuję za podlinkowanie kremu Biały Jeleń, poza zapachem, który mnie troszku drażni, jest baaaardzo ok Redzik, wydaj, jeśli masz. Gotuję zupę wieloskładnikową
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Negatyw to mój mąż okszczony tak chyba przez Justynę ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Negatyw też się uśmiał , ale nie |
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wydaj A jaki krem? Cytat:
Ja mam tak normalnie ![]() Zwłaszcza lydki ostatnio, bo Balbina upodobala sobie wbijanie w nie pazurkow, wydaje jej się chyba że to dwa kocie drapaki ![]() 2. Dopisany do listy
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Dernilan to w aptece
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie czas jest do jutra ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Mi ten zapach też przeszkadzał na początku, przy drugim opakowaniu zaczął mnie relaksować bo skóra czuje że jej dobrze ![]() No wmówiłam sobie że to zapach migdałowy. Mój Negatyw bo to dla niego miał być ten krem stwierdził po przeczytani info na tubie że skoro w tym kremie nie ma tego i tego i tego to tak właściwie co w nim jest
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-02 o 15:11 |
||
|
|
|
#3705 | ||
|
Spod wody.....
|
Cytat:
No to jeśli chodzi o Twojego męża, to na pewno coś chciał był od Ciebię ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Ona też ma kota Balbinę , i drugiego od niedawna Ryśka-rudy, a Balba czarna ma jeszcze konia i 2 psy
|
|
#3706 |
|
Nindżopesz
|
Właściwie to nie mam więc lepiej oszczędzać i nie wydawać
![]() A chciałam Sylveco brzozowo-nagietkowe z betuliną https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-betulina.html Na włosowym zaczęli mnie kusić mocznikiem, używałaś może? Nie jestem pewna czy mocznik stosownie natłuści mi paszczę. Doraźnie nasmarowałam się Anidą (do rąk) z mleczkiem pszczelim, może mnie nie wypryszczy. |
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz albowiem cierpię na brak kasy chroniczny(to przez niemanie czerwonego portfela) to maziam się co mam i obecnie na paszczę(i nie tylko) stosuję balsam Rossmannowski z masłem kakaowym chyba. Kupiłam go do włosów ale mi się nie chce maziać i w sumie nic mi dobrego z nimi nie robił to maziam się nim teraz wszędzie ![]() Fajnie się wchłania ale na paszczy trochę zapycha
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczynam się bać normalnie Balbina jest taka buro kocia, rudy jest Rudolf , w skrocie Rudek, czarna z białymi skarpetami i krzyżykiem na pysku jest Bolka ( miala być Bolcem ale okazała się dziewczynką), a biało rudy jest Tłustek ![]() Dwa psy były do zeszlej wiosny, ale niestety Maxio odszedl, zostal tylko Czester , pieszczotliwie Czesiek, ale niedlugo wprowadzi się dla niego jakieś psie towarzystwo. Konia nie mam, nie mam miejsca już ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() U mnie Sylweco zapisane na liście, może gdzieś w sierpniu doczekają się swojej kolejki.... ![]() Używałam kiedyś mocznika z mazidel, chyba jednak nie natłuści, tylko nawilży raczej...potem mi sie przestalo chcieć mieszać na dłoni, no to zarzuciłam używanie...i Ci powiem,że jakiejś wielkiej roznicy nie było, przynajmniej u mnie...czasem kupuję Cerkoderm 15 i na noc używam , na początku codziennie, potem co drugi dzień https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-mlekowym.html Nawilża dość ladnie, wydaje sie że natluszcza, ale to raczej zasluga konsystencji niż mocznika...wbrew pozorom nie zapycha. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- W sumie to masz rację nie wydaj. Przed chwilą sprawdzilam stan konta i...tra la la, jestem splukana już w tym miesiącu ![]() Czyli żadnych, ale to żadnych zakupów w lutym
|
||
|
|
|
#3709 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
) A siora to Ewa
|
|
#3710 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może ten Fitomed bo najtańszy... Najlepiej jakby przesusz sam przeszedł
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój chuopin też dzis po raz pierwszy wyspany - normalnie nie ten człowiek ![]() Ależ potrafisz budować napięcie ![]() Nr podam jeśli znajdę bo nie wiem czy numer widnieje na wkładzie magnetycznym? Ogólnie to oni mają tam wciul matowych brązów/ taupów, szarości - i trzeba se wybrać coś pod swoją karnację - ja wybierałam do brwi a robię nim wszystko - oko, linię brwi policzki, tzn nie na raz, bo oko robię niemziernie rzadko. Ostatnio tylko rzęs i heja. ![]() Mam, Nr 360 - tonacja ciepła, chyba za ciepła, ale jak pisałam, jest ich tamw cholerę do wyboru. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-02 o 16:48 |
|
|
|
|
#3712 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() O, skoro Anida Cię nie zabiła to chwilowo będę jej używać bo mam nadzieję, że przesusz jest tymczasowy. |
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
No i szukam perfum, o Sensi już muszę zapomnieć. Cały czas szukam takich kremowych, niezasłodkich, delikatnych, niezakwiatowych, takich nieinwazyjnych, subtelnych neutralnych. Ale od dłuższego czasu biega za mna wanilia. Wszędzie w sieciuni ochy i achy nad Eau Duelle. Nie wiem czy chcę pachnieć wanilią do ludzi?
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- 2 razy tylko jej użyłam. |
|
|
|
#3714 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
i trochę waniliowe.
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbyt drinkowo, wakacyjnie, palemkowo, zabawnie i zbyt dziewczęco (choć to się winno wykluczać) mi się kojarzyły. No ale zrobię sobie rundkę po D i S i poszukam, tylko tak nie znoszę tego robić bez koncepcji, bo wówczas zawsze wychodzę z niczym, tzn jestem w punkcie wyjścia. Mam wrażenie, że wszystko znam, i że ciągle podchodzę do tych samych zapachów. A na koniec ślinies ie 20 minut przy Fordzie, po czym stwierdzam, że przecież NIE TEGO szukam, i kończy mi się zapał. W sumie słodziaki mam to sobie te wanilie jakoś daruję. Znów poczułam świetne perfumy na kimś, mijając babkę na klatce schodowej gabinetów lekarskich. Kurcze, nei potrafię określić co to za grupa zapachowa -nie kwiatowa, nie gourmant, nie zielona, nie ozonowa choć tak jakby najbliżej, nie piżmowa, nie kwaśna, nie słodka, nie gorzka, nie męska, nie pudrowa - no nigdy widać nie sięgałam bo takie, stąd obcość zapachu u mnie. Coś w miarę ostrego - jakby ozonowo ale nie ozonowo tylko ostrzej. Kojarzą mi się krystalicznie, jak półsłodki szampan, ekehm tj wino musujące. Alkoholowo ciut. półsłodko własnie. No to mam zagwozkę . Dochodzę do wnisoku, że one nie mają pachnieć żadną konkretną nuta. Typu ktoś czuje Twoje perfumy i nie stwierdza o pudrowe, o piżmowe, o kwiatowe etc etc, tylko pachną niewiadomoczym
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-02 o 17:54 |
|
|
|
|
#3716 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() nooo Cytat:
Cytat:
mnie właśnie po belissie przestały rogowacieć.2.włosy som , nawet ładniejsze za zapuszczam i zapuszczam i doopha , znaczy właśnie nie , bo daleki im do niej...3. Cytat:
![]() Cytat:
2.ale myślenia też się od rodziców uczy ![]() 3. Cytat:
?[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44937884] U mnie z nowości: złożył wypowiedzenie z pracy i czuję się z tym wspaniale (tylko do dupy moje szczęście jak wódki i tak darmo nie dają ) , pozbył się 90% włosienia [/QUOTE] całkiem wyłysiał ?hahaha ostatnią flaszkę kupiłam w sierpniu ubiegłego roku ![]() Nieopatrznie wlazłam wczoraj na wagę mam do zrzucenia już 5 albo nawet 6 kilo niech już się skończy mróz , żeby można było wreszcie się porządnie poodchudzać ![]() no znoowu mi za dużo emotek wyskoczyło ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Redzia a avek to Twoje dzieło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3717 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak to chyba nie, ale jakieś drobne symptomy wirusa mógł mieć ![]() Cytat:
Coś często te obiady poza domem macie ![]() Phi, fajnie Ci ![]() Opisz jak to jest Spróbuję se wyobrazić ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44937884] U mnie z nowości: złożył wypowiedzenie z pracy i czuję się z tym wspaniale (tylko do dupy moje szczęście jak wódki i tak darmo nie dają ) , pozbył się 90% włosienia [/QUOTE]Ale, że na głowie? Czy gdzie? ![]() Cytat:
, normalnie pachnie ![]() Ale to na pewno ja? Cytat:
Nie mam tramfaju pod ręką ![]() Cytat:
![]() I oby więcej miał takich dni
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. tak
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Panaroja
|
1.jak troszku to niech bendzie
![]() 2. ![]() ![]() klask i:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech wytarmosi odemnie zwierzaki ![]() 1. Pokaż wlosy ![]() 2 świetny Ci wyszedl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Jeśli nie będę przeszkadzać, to sobie troszkę posiedzę w kąciku
A wujek, czyli rzyga dalej niż widzi. No taki ma sens of humour.
Tylko, jak jest za dużo o włosach i kosmetykach, to nam panowie uciekają...
Niech Wam szybko przechodzi

Znając ten gatunek, to i całkiem możliwe. No ale skoro mina bezcenna to bessęsu 
) A siora to Ewa
Mój chuopin też dzis po raz pierwszy wyspany - normalnie nie ten człowiek

?
Nie mam tramfaju pod ręką
klask i: