|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Ines3037200 cześć
Ja Cię nie kojarze, bo mnie jeszcze nie było, ale kojarzę Twoją suknie z jakiegoś innego wątku Jest piękna !!Gratuluje dziecka ! A mnie sie podobasz w takiej fryzurze, co masz przy przymiarce. Piękna
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() welcome back
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fryzjerke co przyjeżdża do mnie ;-) w planach jest koczek taki niski a co wyjdzie to sie okaże
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2284 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurcze, ja też wszędzie babkę pierwszą pisałam bo posłuchałam na wizażu , no nic![]() Cytat:
Ale lepszy niż kilka na osobnych paterachCytat:
) tylko to piją, bez komentarza. Chce to niech buli.Cytat:
|
||||
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakieś inne konkrety poza datą wybraliście/ustaliliście? Gdzie ma być ślub i przyjęcie? Planujesz normalną suknię ślubną czy coś skromniejszego?Jesli chodzi o wódkę to my planujemy 0,5 l na osobę, szampana liczy się jednego na ok. 7 osób, z winem nie pomogę bo nie wiem Ines bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni
|
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
Oooo dzięki, ale tą fryzurę to ja sobie sama rano zamotałam w ramach "bad hair day"
![]() KaEs - nie wybraliśmy imienia, o to jest na razie wojna, bo mój przyszły mąż wymyślił sobie... Kazimierz Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2014-02-02 o 11:21 |
|
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
Ines, chcialabym miec takie zdolnosci, u mnie bad hair day oznacza kucyka a tak zwykle to rozpuszczone ;-)
Lemon-Drop: sale weselne many na oku dwie, jutro moja mama zapyta o ceny w zaleznosci od opcji (minimum, srednia czy duza choc duzej ilosci gosci - 56 osob wolelibysmy uniknac) i wtedy zdecydujemy co sie bardziej oplaca nam - chodzi o znizki na hotele, pan mlody i jego rodzina z innej czesci kraju, wszystkim trzeba choc dwa noclegi zapewnic. Impreza ogolnie ma byc skromna, po podpisaniu papierow w USC do restauracji hotelowej (maja rozne sale wiec mozna dopasowac do ilosci gosci), tam obiad, a potem zabawa przy muzyce z komputera do mniej wiecej polnocy. Nie chcemy DJa ani orkiestry, to nie ma byc wesele jako takie, zadnych oczepin, zabaw typowo slubnych, kamerzysty czy fotografa. Ot, przyjecie dla rodziny i kilkorga przyjaciol. W ramach poprawin w sobote obiad zeby glodni nie wybierali sie w podroz. Sukienke juz mam- opcja biala z szarfa w kolorze butow, buty opcja purple, dzis odbieram z poczty, woalka w drodze ![]() http://www.kissdresses.com/cheap-pro...-accented.html http://www.amazon.co.uk/Ladies-Brida...rds=prom+heels http://www.lightinthebox.com/20cm-10...b_from=sysmail
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
suknia przepniękna myślę że osoby o standardowych rozmiarach rzeczywiście mogą znaleźć sukienkę szybko ale osoby odbiegające od tych standardów - wyższe lub grubsze mogą mieć większy problem. Ja mam rozmiar powyżej 44 i boje się że długo będę musiała szukać sukienki.. ale masz racje można wszystko załatwić szybko moja koleżanka gdy zaszła w ciąże załatwiła ślub cały w 3 mies a nie miała wcześniej nic nawet w planach
|
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
witajcie!
niestety nie dam rady nadrobic 25 stron za to... witam nowa-stara PM Ines a kiedy dokladnie bierzesz slub? mysle, ze podjeliscie dobra decyzje u mnie ze slubnych spraw: *kupilam supre sweterek na wyprzedazach do sukienki na cywilny ( zdjecie potem wrzuce do klubu ) *ogarniam zaproszenia i robie liste gosci ![]() Po za tym miala OSTATNIE EGZAMINY i nareszcie mam to za soba.... juz miala troche egzaminow i sesji, ale ta mnie wykonczyla ale juz wracam do zywych bede zagladac |
|
|
|
#2291 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj z powrotem ![]() Gratuluję synka i zazdroszczę ślubu, na dniach w sumie majkas, witaj! Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za opinię o butach i biżu
Pogadam jeszcze z mamą na temat butów a z tż na temat biżu.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze parę szczegółów i nasze zaproszenia będą gotowe Cytat:
to tak ładnie brzmi Pomyślę, pomyślę ![]() Nie wiem nadal co z tą kiecką, ale jak nie przyślą do końca lutego to dam sobie spokój. Jak tylko przyjdzie to na pewno się pochwalę (o ile będzie czym Cytat:
Cytat:
Nie chciałabym by mój opis wesela przypominał np ten: http://blogblondbunny.blogspot.com/2...sty-obiad.html Cytat:
Co macie zaplanowane?Cytat:
![]() Czemu macie nigdzie nie jechać? |
||||||||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
TUI raczej nie jest juz dobrym biurem podrozy. Poczytajcie sobie dlaczego PIT wykluczył TUI itp
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc TŻ musi wziąć urlop od 7.08 ma 2 dni urlopu okolicznościowego 15.08 to jest święto więc też wolne.. jedną ofertę mamy od 22.08 do 2.09 więc 19 dni urlopu musiałby wziąć ![]() od 7.08 do 3.09 a kto mu pozwoli miesiąc nie być w pracy? dlatego teraz szukamy DOBRYCH biur podróży żeby jechać w połowie września lub w październiku żeby po ślubie tż wrócił do pracy na 2-3 tyg a potem żeby wziął urlop na 2 tyg
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
Kate pisałam wczoraj ze ja mam 2-3 czcionki bez zawijasów na Z, tylko nie wiem jak wysłać. Poszukaj sobie w necie czcionki Allegro pl, Andante BT pl, new hampshire, signet roundhand, EFN Garamo
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ines miałaś czuje i dobrą kieckę wybrałaś
Buty są przepiękne <3Cytat:
Cytat:
Zostanie nr1 plotek na weselu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego tż ma wziąć miesiąc wolnego w pracy? Nie możecie pojechać we wrześniu czy październiku? Będzie wtedy mniej ludzi i oferty korzystniejsze Zastanówcie się nad tym.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-02-02 o 12:22 |
||||
|
|
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie było mnie 3 dni a tutaj tyle stron do nadrabiania.. nie dam rady, przepraszam Przyjechałam do rodziców na weekend i obejrzałam wszystkie ślubne rzeczy jakie zamówiłam (bo zamawiałam na adres rodziców). Stanik, biżu, podwiązka i kwiatek we włosy są extra, takie jak na zdjęciach ![]() Buty ślubne te moje złote są nadal niewygodne, i jeśli tak dalej będzie będę zmuszona kupić inne.. Wczoraj zamówiłam księgę gości, będzie z naszym zdjęciem ![]() Gratuluję wszystkich zaklepanych spraw, sukien i innych dodatków ![]() Dziewczyny z 2 sierpnia.. pozostało nam od dzisiaj pół roku do ślubu!
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Ano takie z nas dziwne stwory. Skoro nie ma slubu koscielnego, oczepin innych typowo weselnych szopek to ze zdjeciami sobie poradzi moja mama (ma kobita talent). Wole dom niz placic 1/4 naszego budzetu weselnego za kilka fotek. Dla mnie wazniejsza jest atmosfera i wspomnienia, swoich zdjec nigdy i tak nie lubilam
|
#2300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najpierw wpiszę kuzyna a dopiero osobę towarzyszącą, nawet jeżeli są zaręczeni. Przecież On jest bliższą osobą, rodziną. Cytat:
![]() Ines3037200 witaj ponownie jak Twoje zdrowie?Idę dalej leczyć kaca giganta
|
||
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
Linaewen biżuteria wybrana? bo jak nie, to ja się na takie coś natknęłam :
http://http://www.groupon.pl/oferty/...dak-1/33164414 http://http://www.groupon.pl/oferty/...o-o-2/33494760
|
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
KaEs świetny ten tort i jeszcze te truskawki
Ines piękna suknia i faktycznie brzuszka może nie być wcale lub prawie wcale widać gratulację dla szczęśliwych rodziców a z tym organizowaniem wcześniej to poza sezonem ślubnym faktycznie szybko można wszystko załatwić, no gorzej jak się jest w sezonie bo się bierze już chyba co zostało co do kolejności w zaproszeniach my też wpisywaliśmy kuzyna z narzeczoną a nie narzeczoną z kuzynem bo w końcu on jest głównym gościem a ona, że tak brzydko napiszę dodatkiem do kuzyna. Byłam dzisiaj w tym salonie i ta krowa na pierwszy rzut oka powiedziała, że z tą koronką nic nie da się zrobić, tylko podciągnąć a odstawać dalej będzie. Dobrze, że teściową zabrałam (czasem się przydaje ) i ona zaczęła jej tam dyrygować a tak, a może tak. I stanęło na tym, że mam 3 czerwca przyjść z sukienką ona mnie pomierzy i jednak to zrobi. Normalnie aż czułam jak krew mi odpływała na słowa "nic się nie da zrobić". Wiem, że w salonie to one by chciały żebym kupiła od nich sukienkę no ale jak mówiła, żebym przyszła i że zobaczy to oczekiwałam, że nie będzie mnie aż tak po macoszemu traktować. Ale przynajmniej zamówiłam buty Oczywiście nie było rozmiaru inne niż planowałam - wiedziałam, że tak się to skończy hehe Ale powiem Wam, że zakładałam te la body i one są po prostu boskie - w ogóle nie czuć tego 9,5cm obcasa!
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj równe 3 miesiace do slubu
http://demotywatory.pl/4282597/Najgo...kazac-rodzinie padłam ![]() foty cudne haha.Ja do oprawy nie przywiazuje duzej wagi, bo u nas w kosciele zawsze fajnie to wychodzi tak samo ubranie kosciola
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję dzidziusia Cytat:
|
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, jesli uzywasz zwrotu ' z os. towarzyszaca' noto wiadome jak ![]() Cytat:
witam nowa PM
|
|
|
#2306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja na codzien noszę 42/44 i też się strasznie bałam że nie znajdę tej jedynej w której będę wyglądać i czuć się jak ksiezniczka. A kupiłam suknię po pierwszym mierzeniu w drugim salonie ![]() Cytat:
urlop na ślub 5-8 września a potem 29 września na podróż do stanów ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI U8815 |
|||
|
|
|
#2307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko moje mają kryształki na pięcie ![]() Ile zapłaciłaś za swoje - jeśli mogę spytać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wynalazłyśmy jeszcze te jeszcze nie zapłaciłam bo czekam aż mi mój rozmiar sprowadzą, ale kosztują 330 a te z kryształkami po 360 były. Ale serio myślę, że te buty są warte swojej ceny
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
![]() Cytat:
Witaj Gratuluję butów!
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślicie, że wszystkie buty z akces2 są skórzane wewnątrz? Wydawało mi się t oczywiste ale teraz sama nie wiem. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

Jest piękna !!

, dać jeszcze jedną szansę i przyjąć do swojego grona.
i co masz w planach ?
Ale na szczęście da radę ją poszerzyć, zamek będzie wymieniony na wiązanie i koronka na plecach wymieniona na nową, szerszą
bo posłuchałam na wizażu 
) tylko to piją, bez komentarza. Chce to niech buli.

niestety nie dam rady nadrobic 25 stron